Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Τοξότης: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Published

on

Όταν βρίσκεσαι σε χώρους με πολύ κόσμο, ξεχωρίζεις τους ανθρώπους που έχουν ζωντάνια. Είναι αυτοί που σου τραβούν την προσοχή γιατί το βλέμμα τους έχει μια ξεχωριστή ενέργεια και σου δίνουν την αίσθηση ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα… Έτσι! Μαγικά και σουρεάλ, όπως έκαναν οι νεράιδες στα παιδικά παραμύθια που μας διάβαζαν όταν είμασταν  μικροί.

Η Τοξοτίνα, είναι αυτή η νεράιδα!  Η ενέργειά της σου φτιάχνει αμέσως την διάθεση. Γιατί οι πηγαίες παρορμήσεις της την ωθούν να σκέφτεται αισιόδοξα και να μην το βάζει κάτω. Δεν της φτάνει όμως να πετυχαίνει μόνη της για τον εαυτό της. Θέλει και όσοι είναι γύρω της να κάνουν το ίδιο. Επιθυμεί να φτιάχνει γύρω της τον κόσμο της και κατά κάποιο τρόπο θεωρεί ότι είναι καθήκον της.

Όποιος βρεθεί στον δρόμο της και θελήσει βοήθεια θα του την δώσει και με το παραπάνω. Είναι θετικός άνθρωπος και αυτό οι γύρω της το νιώθουν. Γι’ αυτό και την προσεγγίζουν με ευκολία. Νιώθουν κάτι το οικείο μαζί της. Σαν να την ξέρουν για πολλά χρόνια.

Όλο αυτό το παιχνίδι, η γυναίκα Τοξότης το γνωρίζει, κι αυτός είναι και ο λόγος που ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση, η οποία πολλές φορές γίνεται υπεροψία με αποτέλεσμα να δημιουργεί αντιπάθειες… Ειδικά με τις άλλες γυναίκες…

Συνήθως έχει αδύνατο αθλητικό σώμα και το ντύσιμό της είναι άνετο, αλλά ταυτόχρονα εκκεντρικό και εντυπωσιακό. Η Τοξοτίνα είναι όμορφη και χρησιμοποιεί αυτό το χαρακτηριστικό συνδυαστικά με την εξυπνάδα της και τον δυναμισμό της για να πετύχει αυτά που θέλει.

Αν είναι συνάδελφός σου, υπάλληλος ή εργοδότης σου, την αγαπάς και ταυτόχρονα την μισείς! Παίρνει σοφές αποφάσεις και συνήθως τα ρίσκα που επιλέγει είναι επιτυχημένα (είναι και τυχερή) αλλά πολλές φορές λόγω έλλειψης οργάνωσης δεν μπορεί να τα υποστηρίξει με αποτέλεσμα να πέφτει μεγάλο βάρος δουλειάς στους άλλους. Πολλές φορές σκέφτεσαι νευριασμένος/-η «Τώρα αυτή τα κανε όπως τα κανε και θα την πληρώσουμε εμείς;;;; Κάθε φορά αυτό θα γίνεται;;;» Αλλά η γνώμη σου αλλάζει γρήγορα γιατί πας με τα νεύρα σου να της κάνεις την παρατήρηση και κείνη ή σου λέει ένα αστείο πεθαίνεις στα γέλια και σου φεύγει η ένταση, ή όντως διατεθειμένη ξεκινά να κάνει κάτι για να φτιάξει την κατάσταση και εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν τεμπελιάζει, απλώς μπουρδουκλώνεται μερικές φορές… Στο να προσπαθεί να βελτιώνει και να βελτιώνεται δείχνει πάντα συνέπεια. Τα καταφέρνει και φέρνει αποτελέσματα. Η Τοξοτίνα φτάνει στην κορυφή αλλά έχει τον δικό της τρόπο για να το κάνει.

Αν είναι φίλη σου, αισθάνεσαι πολύ τυχερή που την έχεις δίπλα σου. Έχει τον τρόπο να σου φτιάξει την διάθεση και είστε συνένοχοι στην τρέλα! Μερικές φορές σου σπάει τα νεύρα. Ειδικά όταν είναι κακοδιάθετη θες να την βρίσεις. Μπορεί και να ξεκινήσετε καυγά άγριο, ο οποίος όμως θα λήξει γρήγορα. Η ευθύτητά της μπορεί να σε πληγώνει ορισμένες φορές…  Απαντά με ειλικρίνεια αλλά με ωμή ειλικρίνεια… Παράδειγμα: «Πως σου φαίνεται αυτό μου πάει;;;» «Μου φαίνεται ότι σου πάει καρδιά να ξοδέψεις λεφτά για κάτι το οποίο είναι πραγματικά Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Ο! Καλά μάτια δεν έχεις;;;; Τι στο καλό μαγικός είναι ο καθρέφτης που βάλανε μπροστά σου και δείχνει άλλο είδωλο;;;» Και ναι θα απαντήσει με ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ λόγια γιατί πέρα από όλα τα υπόλοιπα είναι και φλύαρη.

Αν είναι σύντροφός σου, συγχαρητήρια που τα κατάφερες…. Η Τοξοτίνα δεν έχει πρόβλημα να δεσμευτεί. Αλλά για να το κάνει πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρη για τον άνθρωπο που πρόκειται να γίνει ο σύντροφός της. Να ξέρει ότι την δέχεσαι ακριβώς όπως είναι, με τα καλά της και με τα κακά της, ότι σέβεσαι την ελευθερία της. Πρέπει να έχει διαπιστώσει ότι είσαι και συ ο ίδιος ένας άνθρωπος αισιόδοξος με χιούμορ, δυναμισμό και υπομονή… Ξέρει πολύ καλά ότι είναι οξύθυμη και μπορεί να γίνει κακότροπη… Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να το σταματήσει. Για να είστε μαζί όμως το έχεις παραβλέψει, γιατί μπροστά στα καλά που έχει, αυτές οι εκρήξεις θυμού δεν είναι σημαντικές. Σου δείχνει την τρυφερότητά της, την αγάπη της, σέβεται την ελευθερία σου, είναι ενθαρρυντική και πάντα σου προσφέρει τον τρόπο να βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα!

Γυναίκα Τοξότης- Πώς να την κατακτήσεις

Αν είσαι ο ήσυχος τύπος, που του αρέσει να μένει μέσα στο σπίτι και να χαλαρώνει, τότε η περιπετειώδης Τοξοτίνα δεν είναι για σένα. Θέλει να πηγαίνει ταξίδια, να γνωρίζει νέους κόσμους και νέους τόπους ή ακόμα και να εξερευνά τα μέρη γύρω της. Αυτό που της προσφέρεις εσύ είναι σαν φυλακή και θα το απορρίψει.

Ξεκίνα μαζί της μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά προτίμηση φιλοσοφικού περιεχομένου. Θα της τραβήξεις την προσοχή αμέσως και η συζήτησή σας μπορεί να κρατήσει ακόμη και για ώρες.

Της αρέσουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι, που βλέπουν τα πράγματα θετικά. Οπότε φρόντισε να μην γκρινιάξεις στο πρώτο σας ραντεβού για τον σερβιτόρο που αργεί πάρα πολύ να φέρει την παραγγελία σας.

Η γυναίκα Τοξότης είναι αντισυμβατική! Οπότε θα μπορούσε ς στο πρώτο σας ραντεβού να πάτε κάπου ξεχωριστά και πρωτότυπα! Η ιδέα θα την ενθουσιάσει αμέσως.

Αν έχεις χιούμορ, έχεις και την γυναίκα Τοξότη! Έχει και κείνη χιούμορ και γενικά της αρέσει ο σύντροφός της να μπορεί να την κάνει να γελάει.

Το εκκεντρικό ντύσιμο είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πρόσεχε όμως να μην φαίνεται στημένο… πρέπει να είναι αυθεντικό… Δικό σου!

Μην της πεις ψέματα ακόμη κι αν επιθυμείς να την ενθουσιάσεις. Δεν της αρέσουν οι άνθρωποι που λένε ψέματα για να φανούν. Αν έχεις να της πεις όντως κάτι που έγινε πολύ ευχαρίστως!

Της αρέσουν οι λεκτικές κοντρίτσες με λεκτικά πειράγματα! Αν ξέρεις πώς να το κάνεις… Και αν μπορείς και να της την πεις γιατί είναι και ετοιμόλογη… Πάντως και να μην το χεις θα εκτιμήσει το γεγονός ότι προσπάθησες…

Γυναίκα Τοξότης- Με ποια ζώδια ταιριάζει

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΜΙΣΟ. Την καταλαβαίνει, πιάνει το χιούμορ της, ξέρει τι θα πει να είσαι οξύθυμος και ο τσακωμός τους, είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε σεξ. Καλό σεξ. Πολύ καλό σεξ! Τα βρίσκουν ιδανικά και η σχέση τους μπορεί να κρατήσει για πάντα (δεν λέμε  ότι μπορεί να καταλήξει σε γάμο γιατί γι’ αυτούς ο θεσμός είναι μια συμβατική έννοια που φθείρει τις σχέσεις..). Σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου και δεν νιώθουν ότι καταπιέζονται.

ΛΕΩΝ

Ο άντρας Λέων είναι αισιόδοξος και ενεργητικός άνθρωπος. Είναι δυναμικός και πετυχαίνει αυτό που θέλει γιατί αντιμετωπίζει την ζωή θετικά. Όπως ακριβώς και ένα μικρό παιδί. Παράλληλα είναι εκρηκτικός και φροντίζει της εξωτερική του εμφάνιση γιατί τον ενδιαφέρει πολύ η δημόσια εικόνα του. Όλα αυτά τον καθιστούν ιδανικό ταίρι για την γυναίκα Τοξότη. Οι δυο τους μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα μαζί αλλά οι τσακωμοί τους θα είναι συχνοί γιατί ο Λέων θέλει συνεχώς προσοχή και η Τοξοτίνα δεν τα μπορεί αυτά.. Επίσης είναι και ζηλιάρης κάτι με το οποία η Τοξοτίνα βγάζει σπυράκια ως πνεύμα ελεύθερο και ανεξάρτητο. Παρόλα αυτά αν υπάρχει και από τους δύο η διάθεση να δημιουργήσουν κάτι καλό όλα αυτά ξεπερνιούνται. (Η αλήθεια είναι ότι ο ανυποχώρητος Λέων, πρέπει να υποχωρήσει λίγο περισσότερο…)

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι φύση ελεύθερη και δυναμική. Επιθυμεί την ελευθερία του και η γυναίκα Τοξότης το καταλαβαίνει απόλυτα αυτό. Μεταξύ τους υπάρχει έντονο πάθος και στο κρεβάτι τα πάνε πάρα πολύ καλά. Παρόλα αυτά ο Κριός μπορεί να γίνει επιβλητικός και να εκνευρίσει την γυναίκα Τοξότη. Ο Κριός μπορεί να νιώθει ότι θέλει ελευθερία αλλά δεν θέλει να κάνει το ίδιο και η σύντροφός του….

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official