Connect with us

Ζώδια

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου με βάση το ζώδιο σου

Published

on

Έχουμε όλοι μυστικές αδυναμίες.

Ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία σου; Ξέρετε ποιο είναι, ή έχετε μια ιδέα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας για το τι θα μπορούσε να είναι, αλλά το ωθείτε πίσω και προσπαθήστε να μην το αντιμετωπίσετε; Εάν έχετε κάνει ειρήνη με το γεγονός ότι δεν είστε τέλειοι, ίσως να νομίζετε ότι αν δεν αναγνωρίσετε τις ατέλειές σας, θα μειωθούν στη σημασία και θα εξασθενίσουν σταδιακά. Το θέμα είναι ότι είναι αυτή η γνώση των αδυναμιών, των αποτυχιών και των επανειλημμένων λαθών που μας βοηθούν να γίνουμε ισχυροί και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Υπάρχει φαινόμενο ντόμινο όταν πρόκειται για τις αδυναμίες μας. Η αδυναμία σας μπορεί να μετατραπεί σε βία ή κακή συνήθεια. Μια μέρα είναι ένα τσιγάρο, το επόμενο, είναι δύο πακέτα την ημέρα. Όλοι έχουμε αδυναμίες, είναι απλά ότι πολλοί από εμάς έχουν δυσκολίες να τους παραδεχτούμε στους εαυτούς μας ή με άλλους ανθρώπους.

Εδώ είναι η μεγαλύτερη κρυφή αδυναμία σας, με βάση το ζώδιο σας.

Κριός

Κάνετε αποφάσεις πολύ γρήγορα και μερικές φορές για λάθος λόγους. Θα λάβετε μέτρα σε πληροφορίες που δεν έχετε ελέγξει πλήρως ή θα αποφασίσετε να κάνετε κάτι για να πάρετε μια αντίδραση από άλλο άτομο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνη, παρορμητική συμπεριφορά και μπορεί να σας οδηγήσει σε πρόβλημα.

Ταύρος

Όταν θέλετε κάτι, το θέλετε τώρα που μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους αυτο-επιεικής συμπεριφορά. Ο καθένας έχει ένοχες απολαύσεις, πράγματα που απολαμβάνουν από καιρό σε καιρό, αλλά είναι σχεδόν μια ένοχη ευχαρίστηση αν συνεχώς επιτρέπετε στον εαυτό σας κάθε επιθυμία σας. Ίσως να είναι ο μηχανισμός αντιστάθμισης, αλλά το παρακάνετε συνεχώς. Προσπαθήστε καμιά φορά να πείτε όχι στον εαυτό σας δεν είναι κακό.

Παρθένος

Η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι ότι σας αρέσει να ακούτε τον εαυτό σας να μιλάτε και τείνετε να συνεχίζετε και να συζητάτε για ένα θέμα ακόμη και όταν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Γνωρίστε το κοινό σας και προσπαθήστε να μην συμμετάσχετε σε βαθιά συνομιλία με κάθε άτομο που συναντάτε.

Καρκίνος

Έχετε θέματα μητέρας. Είστε είτε πολύ κοντά, μιλάτε πολλές φορές σε όλη την διάρκεια της ημέρας, είτε την κατηγορείτε για όλα όσα έχουν πάει στραβά στη ζωή σας. Πρέπει να κάνετε ό, τι χρειάζεστε για να συμβιβαστείτε με τη μητέρα σας – να κάνετε ειρήνη ή να κόψετε το καλώδιο. Δεν χρειάζεται να την κόψετε από τη ζωή σας εντελώς ή να επιβάλλετε την εγγύτητα, απλώς να έχετε την αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο σας σε ένα διαχειρίσιμο μέρος.

Λέων

Έχετε την κλασσική αδυναμία του ήρωα του Σαίξπηρ – είστε πολύ επιρρεπείς στην κολακεία. Εάν κάποιος σας επαινεί και σας συγχαρεί αρκετά, μπορούν να σας κάνουν να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε. Πρέπει να έχετε πρόσβαση στο εσωτερικό αποθεματικό αυτοπεποίθησης σας. Το μόνο άτομο, του οποίου η καλή γνώμη για εσάς που πρέπει να βασιστείτε, είναι δική σας.

Παρθένος

Η ανάγκη σας για καθαριότητα μπορεί να ξεπεραστεί. Κανένας δεν λέει ότι πρέπει να είσαι σάλπιγγα αλλά μπορείτε να πάρετε κάποιο είδος εμμονής όταν πρόκειται για καθαριότητα. Όταν ο καθαρισμός παρεμποδίζει άλλα πράγματα, τότε είναι ένα πρόβλημα. Η ζωή είναι ακατάστατη και υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αφήσετε για να ζήσετε μια πλήρη ζωή. Αν σας έρχεται να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε ή να καθαρίσετε το μπάνιο σας για τρίτη φορά αυτή την εβδομάδα, διασκεδάστε.

Ζυγός

Η σκόπιμη αποφυγή πρόσθετων συγκρούσεων είναι μια σαφής αδυναμία. Αν πιέσετε την άκρη σας, θα αντιδράσετε σε κάτι ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι έχετε μια σύγκρουση, αλλιώς, θα παραμείνετε πίσω με τα συναισθήματά σας και θα ψεύδεστε ότι όλα είναι καλά. Θέλετε ισορροπία, αλλά δεν είναι μια πραγματική ισορροπία εάν υποφέρετε μόνο.

Σκορπιός

Απαγορεύετε απολύτως να πάρετε “όχι” για μια απάντηση. Είναι υπέροχο ότι είστε επίμονος και στόχος-προσανατολισμένος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλετε ένα “ναι” δεν σημαίνει ότι πάντα θα το πάρετε. Όταν ακούτε “όχι”, είναι σχεδόν σαν να ανάβει κάτι και να εστιάζετε έντονα στην αλλαγή αυτής της απάντησης.

Τοξότης

Η αδυναμία σου είναι ότι η τάση σου να είσαι ανεύθυνος. Δεδομένου ότι είστε επίσης τυφλά αισιόδοξοι, υπολογίζετε ότι τα πράγματα θα λειτουργούν, ακόμη και αν δεν τα χειρίζεστε.Όχι, αυτό δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα. Εάν δεν φροντίζετε κάτι σαν τους φόρους σας ή την εγγραφή σας στο αυτοκίνητο, χειροτερεύουν. Μπορείτε απλά να αγνοήσετε τα δυσάρεστα μέρη της ζωής, αλλά υπάρχουν φορές που πρέπει να βάλετε τα μεγάλα παντελόνια και να τα χειριστείτε σαν ένα άτομο.

Αιγόκερως

Αν είναι μια επιλογή ανάμεσα στον εύκολο τρόπο ή τον πιο δύσκολο τρόπο, θα επιλέξετε τον σκληρότερο τρόπο. Απλά δεν εμπιστεύεστε ότι όλα δεν πρέπει να είναι σκληρή δουλειά ή περίπλοκη. Ακριβώς επειδή κάτι είναι εύκολο, δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο. Είναι εντάξει να κάνετε ένα διάλειμμα κάθε τόσο.

Υδροχόος

Η αδυναμία σας είναι ότι τείνετε να εξηγείτε υπερβολικά τα πράγματα και μπορεί να αποβιβαστεί ως συγκαταβατικός  ή βαρετός. Είστε έξυπνοι και ενθουσιασμένοι από τις νέες τεχνολογίες και έννοιες, αλλά πρέπει να πάτε από ένα μέρος που ο καθένας έχει τουλάχιστον μια ελάχιστη γνώση.

Ιχθύς

Παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Είναι φανταστικό ότι θέλετε να φροντίζεται ένα πρόσωπο, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν έχετε κανέναν έλεγχο και απλά θα κάνετε τον εαυτό σας άρρωστο αν ανησυχείτε γι ‘αυτά. Μην κάνετε ή αισθάνεστε περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε χωρίς να βλάψετε τον εαυτό σας σωματικά και συναισθηματικά. Κάνετε αρκετά όπως είναι, οπότε σταματήστε να χτυπάτε τον εαυτό σας για να μην κάνετε περισσότερα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official