Connect with us

Ζώδια

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια σας, με βάση το ζώδιο σας

Published

on

Ο καθένας έχει τουλάχιστον ένα.

Κριός

Ως Κριός , είστε περήφανοι για το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σας βλέπουν ως ανεξάρτητοι. Σας αρέσει να είστε ο ηγέτης και απολαμβάνετε ότι οι άνθρωποι σας περιμένουν για συμβουλές ή άνεση. Σας αρέσει να είστε «παράδειγμα» για άλλους.

Μία από τις μεγαλύτερες ανασφάλειες σας είναι ότι μερικές φορές αισθάνεστε χαμένοι, αλλά ποτέ δεν θα ζητήσετε συμβουλές μόνοι σας.

Κρύβετε όταν πονάτε ή χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας γιατί υποτίθεται ότι είστε η φωνή της λογικής. Κριός, είσαι φυσικός γεννημένος ηγέτης και ξεχωρίζεις από το πλήθος, όπως κανένας άλλος. Αλλά κι εσείς, αγωνίζεστε από καιρό σε καιρό. Και είναι εντάξει να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Δίνεις και παίρνεις – πρέπει να είναι μια ισορροπία.

Ταύρος

Ως Ταύρος , είστε ανήσυχος. Σας αρέσει να απεικονίζετε τον εαυτό σας ως ένα εξωστρεφές, αυθόρμητο, είδος κρουαζιέρας. Όμως, η ασφάλεια είναι τεράστια για εσάς. Και παρόλο που μοιάζετε εξωτερικά σαν το είδος του ατόμου που λατρεύει τις νέες εμπειρίες και ένα στραβό μονοπάτι, εξακολουθείτε να επιθυμείτε κρυφά τη σταθερότητα στη ζωή σας.

Αναρωτιέστε συνεχώς τι θα ακολουθήσει ή πού πρέπει να πάτε από εδώ.

Το μυαλό σας είναι σε πόλεμο με την καρδιά σας, πάντα δεύτερον να μαντέψετε ο ένας τον άλλον εάν οι επιλογές που κάνετε είναι οι σωστές. Το αφήσατε να σας αποσπάσει από τη στιγμή που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, επειδή εσείς είστε πολύ επικεντρωμένοι στο να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο μέρος της ζωής και δεν είστε ούτε καν σίγουροι πού βρίσκεται ακόμα.

Δίδυμοι

Ως Δίδυμοι , μισείτε την ιδέα να μείνετε έξω. Είστε περίεργοι από τη φύση σας και πεθαίνετε συνεχώς για το τελευταίο δράμα. Σας αρέσει να είστε ενήμεροι για τα πράγματα, μερικές φορές μπορεί ακόμη και να είστε αρκετά αδιάκριτοι.

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια σας είναι ότι μόλις βγείτε από τον «βρόχο», αισθάνεστε εγκαταλειμμένοι και σαν να σας μισούν όλοι ξαφνικά.

Θέλετε να σας αρέσουν οι άλλοι. Και η ιδέα να ξεχνάς ή να μείνεις μόνος σου είναι μια απολύτως τρομακτική σκέψη. Δίδυμοι, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πάντα τα πάντα για όλους. Δεν χρειάζεται να μείνετε ενημερωμένοι με το τελευταίο κουτσομπολιό για να νιώσετε επιθυμητοί και αγαπημένοι. Οι άνθρωποι σας αγαπούν ανεξάρτητα, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να πιστέψετε κατά καιρούς.

Καρκίνος

Ως καρκίνος , έχετε μια μεγάλη καρδιά και σπάει πολύ εύκολα. Ρίχνεις την καρδιά και την ψυχή σου σε όλους και σε ό, τι αγαπάς, και βάζεις τους άλλους μπροστά στον εαυτό σου τις περισσότερες φορές. Σας αρέσει να διαδίδετε το πάθος και τη θετικότητά σας με τους γύρω σας, αλλά μερικές φορές δυσκολεύεστε να το πλαστογραφήσετε. Είστε ευαίσθητοι και τα συναισθήματά σας αυξάνονται συνεχώς και τρέχουν άγρια, αλλά ποτέ δεν θα το αφήσετε να εμφανιστεί.

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια του Καρκίνου είναι ότι πολλές φορές χάνονται. Είναι σπασμένα μέσα, αλλά μην αφήσετε κανέναν άλλο να το δει αυτό.

Κρατούν τα συναισθήματά τους κλειδωμένα επειδή φοβούνται να δείξουν την ευαίσθητη αρετή τους με τους άλλους. Καρκίνος, μόνο και μόνο επειδή είσαι μαλακός, δεν σε κάνει λιγότερο δυνατό. Είστε πολύ ισχυρότεροι από ό, τι νομίζετε ότι είστε.

Λέων

Ως Λέων , είναι γνωστό ότι έχετε το εγώ σας. Για να είμαι ειλικρινής, είναι γραμμένο σε όλο το πρόσωπό σας. Μπορείτε να είστε άγρια ​​πεισματάρης και συνήθως τείνει να είναι ΟΛΟΣ για εσάς. Σας αρέσει το γεγονός ότι οι άνθρωποι σας βλέπουν ως πολύ τολμηροί, αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία . Θέλετε να πιστεύουν οι άλλοι ότι τα έχετε όλα μαζί, ακόμα κι αν δεν έχετε κρυφά καμία ιδέα για το τι συμβαίνει.

Λέων, η μεγαλύτερη και πιο ατυχής σας ανασφάλεια είναι αυτό το καταραμένο εγώ.

Το εγώ σας θα καταστρέψει τα πράγματα για τον εαυτό σας πριν από ποτέ. Αφήστε λίγο αυτό το εγώ, χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας όταν είναι απαραίτητο και μείνετε πάντα ταπεινοί.

Παρθένος

Ως Παρθένος , σας αρέσουν τα πράγματα να λειτουργούν ομαλά σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Η αλήθεια είναι ότι είσαι τελειομανής, και αυτό δεν είναι πάντα κακό. Σας αρέσει να κάνετε το σωστό τρόπο, AKA με τον δικό σας τρόπο. Και εργάζεστε σκληρά και φροντίζετε να κάνετε την καλύτερη δουλειά που μπορείτε, κάθε φορά.

Αλλά, η μεγαλύτερη ανασφάλεια μπορεί να είναι ακριβώς αυτό. Γίνεστε πολύ εμμονή με την απόκτηση ενός επιπέδου τελειότητας, σε σημείο που μπορεί να πάρετε λίγο νευρωτικό.

Και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν προγραμματίσει, μπορεί να φρικάρεις λίγο. Η τελειότητα δεν υπάρχει, και όσο περισσότερο το θυμίζετε αυτό, τόσο λιγότερο δύσκολο θα είναι να εκτιμήσετε τη σκληρή δουλειά που κάνετε. Παρθένος, να θυμάστε πάντα ότι η ζωή είναι βρώμικη και ελαττωματική, και ειλικρινά, μερικές φορές είναι εντελώς χαοτική. Και αυτό είναι εντάξει. Αρχίστε να ζείτε τέλεια την ατελή ζωή σας.

Ζυγός

Ως Ζυγός , ανησυχείτε συνεχώς αν σας αρέσουν και άλλοι άνθρωποι. Θέλετε να σας αρέσουν όλοι, κάτι που απλά δεν είναι δυνατό.

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια σας ως Ζυγός είναι ότι προσπαθείτε πολύ σκληρά για να μείνετε στις καλές ευχές των ανθρώπων.

Θα κάνετε οτιδήποτε και τα πάντα για να κάνετε μια καλή εντύπωση και να αλλάξετε την άποψη κάποιου για εσάς προκειμένου να κερδίσετε την αποδοχή και την έγκρισή του. Ζυγός, θυμηθείτε αν κάποιος δεν σας αρέσει για ποιοι είστε, δεν αξίζει τον χρόνο σας. Οι σωστοί άνθρωποι δεν θα θέλουν ποτέ να αλλάξουν το άτομο που είσαι, γι ‘αυτό κρατήστε τους ανθρώπους και ξεφορτωθείτε τους υπόλοιπους. Δεν αξίζουν τον χρόνο και την ενέργειά σας. Μην ανησυχείτε λιγότερο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και αρχίστε να ανησυχείτε για το τι σκέφτεστε για εσάς.

Σκορπιός

Ως Σκορπιός , τείνετε να είστε πολύ ιδιωτικοί. Σας αρέσει να κρατάτε την προσωπική σας ζωή στον εαυτό σας και μισείτε όταν οι άνθρωποι έχουν γνώση για ιδιωτικές πτυχές της ζωής σας. Σας οδηγεί καρύδια. Η μεγαλύτερη ανασφάλεια σας εκτίθεται, σας κάνει να νιώθετε άβολα και ανήσυχα.

Ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι ότι κάποιος θα σας κρίνει ή θα σας ταπεινώσει εάν εκθέσει αυτά τα συγκεκριμένα μέρη της ζωής σας.

Σκορπιός, τίποτα δεν πάει καλά με το να διατηρείτε την προσωπική σας ζωή ιδιωτική, αλλά δεν μπορείτε να διατηρήσετε αυτά τα τείχη για πάντα. Εάν κάποιος σας εκθέσει πλευρές που δεν τους αρέσουν, βιδώστε τις. Αφήστε τον εαυτό σας να είναι ευάλωτος στους ανθρώπους. Ακόμα κι αν σε τρομάζει απολύτως. Ακόμα κι αν δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Το να είσαι ευάλωτος μπορεί να είναι υπέροχο πράγμα και όποιος δεν το εκτιμά αυτό δεν αξίζει θέση στη ζωή σου.

Τοξότης

Ως Τοξότης , απολαμβάνετε να είστε το αστέρι της παράστασης ανά πάσα στιγμή. Χρειάζεστε πάντα ΟΛΗ την προσοχή στον κόσμο. Και αν δεν είστε το επίκεντρο της προσοχής, θα ανακαλύψετε με κάποιο τρόπο έναν τρόπο να είστε.

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια σας είναι ότι μόλις απομακρυνθεί η προσοχή από εσάς για μια ακόμη στιγμή, αρχίζετε να αισθάνεστε σαν κάτι έχει πάει στραβά και οι άνθρωποι πρέπει να σας μισούν.

Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και να δημιουργήσετε σενάρια που σας έχουν πείσει τελείως ότι κάνατε κάτι λάθος και τιμωρήσατε γι ‘αυτό. Τοξότης, αφήστε κάποιον άλλο να είναι στο προσκήνιο για μια φορά.

Αιγόκερως

Ως Αιγόκερως , θέλετε να πετύχετε. Επιθυμείτε επιτυχία και οι στόχοι σας είναι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σας. Έχετε ορίσει υψηλά πρότυπα για τον εαυτό σας, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά μερικές φορές το πιέζετε πολύ.

Η μεγαλύτερη και πιο εξαντλητική σας ανασφάλεια είναι ότι φοβάστε πολύ την αποτυχία.

Και παρόλο που βάζεις τα πάντα σε κάθε πράγμα που κάνεις, μερικές φορές ασχολείσαι υπερβολικά χωρίς να το συνειδητοποιείς. Μπορείτε να εξαντληθείτε και να εξαντληθείτε χωρίς καν να το παρατηρήσετε. Αρχίζετε να αισθάνεστε λιγότερο περήφανοι για τα επιτεύγματά σας και δεν είναι αρκετά καλά αν τα πράγματα δεν είναι 100% άψογα. Αιγόκερως, προορίζεστε για υπέροχα πράγματα. Θα πετύχετε τα πάντα και ό, τι θέλετε, γι ‘αυτό να είστε περήφανοι για αυτά τα πράγματα και να τα εκτιμήσετε για το τι ακριβώς είναι, όχι για αυτό που θέλετε.

Υδροχόος

Ως Υδροχόος , είστε ανεξάρτητο και περιπετειώδες πνεύμα. Νιώθετε πιο χαρούμενοι όταν μπορείτε να ζήσετε σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες και έχετε την ελευθερία να πάτε όπου κι αν θέλετε.

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια είναι η δέσμευση. Κάνει το δέρμα σας να σέρνεται.

Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να προσπαθούν να τους δεσμεύσουν σε δεσμεύσεις μαζί σας και δεν αισθάνεστε έτοιμοι για αυτούς, αρχίζετε να αισθάνεστε εξαιρετικά ανήσυχοι. Η σκέψη της δέσμευσης σας τρομάζει κατά καιρούς, και μερικές φορές αναρωτιέστε εάν θα ήταν ποτέ δυνατό να ξεπεράσετε αυτό. Υδροχόος, είστε ελεύθερο πνεύμα και έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια υπέροχη ζωή που σας επιτρέπει να απλώνετε τα φτερά σας και να πετάτε. Το μέρος της δέσμευσης θα προκύψει όταν το επιθυμείτε, είτε το φοβάστε είτε το αγκαλιάσετε. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας.

Ιχθείς

Ως Ιχθείς , είστε κάποιος που οι άνθρωποι αισθάνονται ότι μπορούν να βασίζονται. Οι άνθρωποι σας πηγαίνουν για συμβουλές και καθοδήγηση, ή ακόμα και ως ώμος για να κλαίνε μερικές φορές.

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια που έχετε είναι ότι αισθάνεστε ότι θα απογοητεύετε πάντα τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο.

Και ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, αισθάνεστε πάντα ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι αρκετό για να κάνει κανέναν πραγματικά ευτυχισμένο. Ακόμη και η παραμικρή αποτυχία σε κάνει να νιώθεις άχρηστη και νικήσεις τον εαυτό σου για κάθε πράγμα. Αυτή η ανασφάλεια εξαντλεί και σας αφήνει με την έντονη επιθυμία να είστε κάποιος άλλος.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official