Connect with us

Ζώδια

Μαντέψτε τι κρύβει το κάθε ζώδιο και δεν το λέει σε κανένα

Published

on

Μπορείτε να μαντέψετε τι κρύβουν;

Ο καθένας έχει λίγα μυστικά και μυστικά που κρύβονται από όλους τους άλλους.

Μπορεί να είναι ένα μικρό μυστικό, όπως τα διασκεδαστικά σνακ τα μεσάνυχτα κάθε εβδομάδα παρά την αυστηρή διατροφή. Ή μπορεί να είναι ένα μεγαλύτερο μυστικό, όπως η εξαπάτηση ενός εταίρου ή ενός συζύγου .

Όλοι έχουν κάτι που κρύβουν από τους άλλους. Και όταν πρόκειται για μυστικά, μερικά ζώδια είναι καλύτερα να κρύβουν ορισμένα πράγματα από άλλα. Θα περιμένατε ποτέ έναν Αιγόκερω να σας εμπιστευτεί τα μυστικά της; Δεν το νομίζω.

Κριός

Ένας Κριός είναι υπέροχος να κρύβει τις ανασφάλειες της. Γίνεται αυτοσυνείδητη, όπως εμείς οι υπόλοιποι, αλλά δεν θέλει να το γνωρίζουν οι άνθρωποι. Όπως, αν έχει μια τεράστια παρουσίαση για να δώσει, θα κρύψει τις ιδρωμένες παλάμες της, και ΔΕΝ θα αφήσει τους ανθρώπους να ξέρουν ότι πέρασε ώρες προετοιμασίας.

Απλά θέλει να διατηρήσει την αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Ένας Ταύρος δεν θέλει να παραδεχτεί στους ανθρώπους ότι είναι πολύ ανυπόφορη. Έχει ελάχιστη υπομονή για άλλους ανθρώπους και γρήγορα κρίνει. Θα προτιμούσε οι άνθρωποι να την βλέπουν ως ανοιχτή και καλόκαρδη.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος είναι ένας δάσκαλος που κρύβει το φόβο της να είναι μοναχικός. Όταν πρόκειται για κοινωνικοποίηση με άλλους, μπορεί να είναι τόσο νευρικός και ανήσυχος. Φοβούται να απορριφθεί από άλλους, έτσι έχει πολύ άσχημο άγχος για την κοινωνικοποίηση, αλλά κρύβει αυτό πολύ καλά.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι υπέροχος να κρύβει την περιφρόνησή της για τους ξένους. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ότι είναι κοντά σε ανθρώπους που δεν ξέρει.Θα προσπαθήσει να είναι φιλικός με τους ξένους, επειδή δεν θέλει να συναντήσει την αγενή ή εχθρική φύσης της.

Λέων

Ένας Λέων ξέρει πώς να κρύψει την ευαισθησία του. Στην επιφάνεια, είναι τόσο άγριος και άγριος, αλλά βαθιά μέσα, γίνεται ευάλωτη όπως όλοι οι άλλοι. Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητη για το πώς οι άλλοι την αντιλαμβάνονται, αλλά ξέρει πώς να το κρύψει.

Παρθένος

Είναι δουλειά και δεν παίζει. Αλλά μερικές φορές, της αρέσει να κάνει ένα διάλειμμα και να αφήσει τον εαυτό της να απολαύσει λίγο.

Είναι τόσο καλό να κρυμμένη από άλλους ανθρώπους. Δεν θα αφήσει τους ανθρώπους να γνωρίζουν για τις διακοπές που έχει προγραμματίσει σύντομα ή τις απολαύσεις παίρνει τον εαυτό της ως ανταμοιβή για την ολοκλήρωση της δουλειάς της.

Ζυγός

Ένας Ζυγός είναι τόσο καλός για να κρύβει τις μνήμες που μεταφέρει. Όταν είναι αναστατωμένος σε κάποιον, κυριολεκτικά δεν το καταφέρνει ποτέ. Θα προσποιηθεί ότι έχει προχωρήσει από το παρελθόν, αλλά στην πραγματικότητα δεν το έχει κάνει.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός έχει τόσα πολλά μυστικά. Δεν εμπιστεύεται πολλούς ανθρώπους, έτσι διατηρεί πολλά πράγματα στον εαυτό της. Είναι καλό να κρύβεται. Σπανίως ενημερώνει τους φίλους της για το τι συμβαίνει στη ζωή της και σχεδόν ποτέ δεν λέει στους ανθρώπους πώς αισθάνεται.

Αυτό το ζώδιο είναι πραγματικά ένα κλειστό βιβλίο.

Τοξότης

Ένας Τοξότης είναι καλός να κρύβει την επιθυμία του για σταθερότητα. Είναι εντελώς ελεύθερο πνεύμα, αλλά μερικές φορές , θέλει κάποια σταθερότητα και συνέπεια στη ζωή της. Μερικές φορές, είναι λίγο ζηλιάρης που όλοι οι φίλοι της παντρεύονται και έχουν παιδιά. Δεν είναι ότι δεν απολαμβάνει τη ζωή ως μια διαρκή περιπλανήτρια – έχει και άλλες ανάγκες.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως μπορεί μερικές φορές να είναι συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά θα το κρύψει από άλλους ανθρώπους. Δεν θέλει οι άνθρωποι να γνωρίζουν πόσο μαλακό είναι μέσα. Θέλει τους ανθρώπους να την δουν τόσο σκληρή και αδίστακτη, αλλά μερικές φορές θα έχει μέρες όπου αισθάνεται άθλια και χυδαία.

Μην περιμένετε από αυτή να δείξει αυτή την πλευρά της προσωπικότητάς της.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι ο καλύτερος στην απόκρυψη των συναισθημάτων του. Τρέχει από συναισθηματική έκφραση.

Ποτέ δεν θα πει πότε τα πράγματα την ενοχλούν ή αν είναι λυπημένη ή όχι. Απλά δεν συμπαθεί τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πώς αισθάνεται.

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς ξέρει πώς να κρύψει τα ταλέντα του. Όταν οι άνθρωποι την επικροτούν για κάτι που έκανε, αυτή το κάνει για να δείξει ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια10 ώρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official