Connect with us

Ζώδια

Μάθε τι μαμά θα γίνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Published

on

Οι μητέρες είναι και άνθρωποι. Για πολλούς, οι μητέρες είναι απλά εκεί, έτοιμες και περισσότερο από πρόθυμες να φροντίσουν τις ανάγκες άλλων.

Αλλά η Αστρολογία αποκαλύπτει ότι κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ειδικά χαρακτηριστικά, τις ανάγκες και τις αρρώστιες.

Κριός (21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)
Η χαριτωμένη, γλυκιά, μαύρη μοίρα πιθανώς δεν ανήκει σε αυτό το ζώδιο! Είναι απασχολημένη και δραστήρια και μπορεί να περάσει ίσο χρονικό διάστημα αλλάζοντας το λάδι στη μοτοσυκλέτα της και τα παιδιά της. Αυτό είναι καλό για τα παιδιά που επιδιώκουν την ανεξαρτησία. Τελικά μια μαμά του Κριού φαίνεται τέλεια, μόλις τα παιδιά της είναι ενήλικες και μπορούν να δουν όλες τις περιπέτειες που η μητέρα τους έχει απολαύσει και να σκεφτούν, “Wow!”

Δίδυμοι (21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου)
Παρόλο που μια μαμά Δίδυμων μπορεί να φαίνεται πολύ απασχολημένη να μιλάει στο τηλέφωνο, να διαβάζει ένα βιβλίο ή να παρακολουθεί τηλεόραση, είναι μια πολύ διασκεδαστική μητέρα όταν πρόκειται να παίξει. Επιτραπέζια παιχνίδια έφεραν αυτήν την πνευματώδη γυναίκα, όπως κάνουν οι περισσότερες μαμάδες. Θα παίζει ευτυχώς για ώρες. Χρειάζεστε συνεργάτη του Pictionary ή κάποιον που να αμφισβητήσει το Scrabble. Ακόμα και όταν παίρνει χρόνια, μια μητέρα των Δίδυμων είναι πρόθυμη να κάνει ποδήλατο με τα περιπετειώδη ενήλικα παιδιά της.

Καρκίνος (21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)
Ο καρκίνος σηματοδοτεί όλοι θέλουν να είναι μητέρες – ακόμα και οι άντρες. Κανένα άλλο ζωδιακό σημάδι δεν είναι τόσο μαζεμένο και θηλυκό και είναι πρόθυμο να επικεντρωθεί στα παιδιά τους (σχεδόν στο σημείο της λατρείας). Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για αυτήν τη μαμά από την ασφάλεια και την άνεση των απογόνων της. Είναι το είδος χάλυβα που θα δουλέψει τρεις δουλειές, σηκώνεται την αυγή για να κάνει βάφλες και αμέσως καταστρέφει οποιοδήποτε μικρό σκοτεινό σύννεφο που διασχίζει τον ορίζοντα ενός αγαπημένου παιδιού.

Λέων (23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)
Τα παιδιά των Λιονταριών είναι πάντα υπερήφανα που έχουν την πιο τέλεια μητέρα μέχρι που οι φίλοι τους θέλουν να την γνωρίσουν. Αυτή η θαυμάσια βασίλισσα έχει τόσο επιτακτική ανάγκη να βλέπει πάντα υπέροχα. Μπορεί να ξοδεύει τον ίδιο χρόνο χρησιμοποιώντας τη χρυσή κάρτα της στα πιο πολυτελή καταστήματα. Γνωρίζει πώς να κάνει τη ζωή διασκεδαστική και τα παιδιά μιας μητέρας του Λέοντα θυμούνται πάντα τα εκπληκτικά πάρτι γενεθλίων που έριξε γι ‘αυτούς.

Παρθένος (23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)
Μια μαμά Παρθένος θέλει πάντα τα παιδιά της να αγωνίζονται για τελειότητα – ακόμα πιο τέλεια από αυτήν . Οργανωμένη, αποτελεσματική και ακριβής, θα πρέπει να διαχειρίζεται μια χώρα αντί για ένα απλό νοικοκυριό. Τα παιδιά της μεγαλώνουν χωρίς καν να γνωρίζουν τι είναι ένα δείπνο , διότι όλα γίνονται στην τελειότητα από αυτή την οδηγημένη δυναμό. Οποιοδήποτε πρόβλημα λύνεται σύντομα, κάθε έργο επιστήμης γίνεται νωρίς, και η ζωή φαίνεται εύκολη στα ικανά χέρια της.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)
Κοινωνική, εξερχόμενη, γοητευτική και αξιαγάπητη στο μέγιστο, οι μαμάδες Ζυγός είναι σαν τη Mary Poppins, που διαδίδουν ευφυΐα οπουδήποτε πηγαίνουν. Ζουν σε βελούδο και μετάξι και είναι πιο ευτυχισμένοι όταν σχεδιάζουν ένα πάρτι ή διαβάζουν ένα ρομαντικό μυθιστόρημα. Τα παιδιά αυτών των κυριών τα λατρεύουν, ακόμα και όταν οι Ζυγοί είναι περιστασιακά πολύ απασχολημένοι με τη δική τους κοινωνική ζωή για να πληρώσουν τόνο προσοχής στα παιδάκια. Τελικά αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν και απολαμβάνουν να μοιράζονται ένα κοκτέιλ με τη μητέρα τους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου)
Οι πιο μυστηριώδες από όλες τις μητέρες, αυτή η κυρία μπορεί να είναι αρκετά απίστευτη. Αυτό που ξέρεις γι ‘αυτήν είναι αυτό που θέλει να δεις. Λίγοι άνθρωποι είναι γνώστες των μυστικών κάτω από την επιφάνεια. Θα πολεμήσει μέχρι θανάτου για να προστατέψει τα αγαπημένα της. Αυτή δεν είναι η γυναίκα που προσπαθεί να εξαπατήσει. Γνωρίζει τα μυστικά του καθενός, οπότε είναι καλύτερο να μοιραστείτε τους επαγγελματισμούς σας παρά να επιδιώξετε την ιδιωτικότητα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)
Όλοι λαχταρούν για τη μαμά που δεν νοιάζεται αν το σπίτι είναι ένα χάος. Θα έπρεπε να είχαν μια μαμά Τοξότη. Οι αξίες της είναι εξίσου αληθινές με την αίσθηση της δικαιοσύνης και αναθρέφει τα παιδιά της να έχουν ανοιχτό μυαλό και ζεστές καρδιές.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου)
Παραδοσιακή, πρύμνη και μόνο περιστασιακά ιδιόμορφη, αυτή η μαμά έχει μια ξεκάθαρη αίσθηση του τι είναι σημαντικό και ξοδεύει άφθονο χρόνο στους απογόνους της την ανάγκη για πειθαρχία και επιτυχία. Αυτή είναι η μαμά που θα καλέσει ακούραστα ένα παιδί μέχρι να επιτευχθεί αυτό το χρυσό μετάλλιο. Δεν αισθάνεται ότι η παιδική ηλικία είναι αποκλειστικά για διασκέδαση, γιατί γι ‘αυτήν, πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε άμεσα για να προχωρήσετε στη ζωή.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)
Κανείς δεν περιμένεις από μια μαμά να μιλάει προς τα εμπρός και με τεχνολογία, αλλά αυτό είναι που παίρνεις με τον Υδροχόο. Δεν είναι ντροπαλή και μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν υπολογιστή και να του κάνει και format. Η μητέρα του Υδροχόου μιλά για τις φιλίες  και ένα παιδί μπορεί να μάθει πολλά από μια κοινοτική συνάντηση σε μια εθελοντική ομάδα. Δεν επικεντρώνεται γύρω από τα συναισθήματα ή την προσωπική προσοχή, αλλά θα βοηθήσει τα παιδιά της να αντιμετωπίσουν τη ζωή από μια ενδιαφέρουσα προοπτική.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)
Ευαίσθητες, γλυκές, τρυφερές και καλλιτεχνικές, οι μαμάδες των Ιχθύων φαίνεται να ζητούνται για περισσότερη μητρότητα από ότι μπορούν να δώσουν μερικές μέρες. Υπάρχει πάντα μια τέτοια μακρά σειρά από ανθρώπους που περιμένουν να μιλήσουν μαζί της και να γοητευτούν. Ο τρόπος για να φτάσετε αυτή την ονειρική κούκλα μιας μαμάς είναι να πηγαίνετε στην αγκαλιά της και να συνδεθείτε υποσυνείδητα. Αυτές οι ώρες δημιουργίας δημιουργικών έργων μαζί δεν είναι απλά ανόητες – είναι το πώς οι Ιχθείς συνδέονται με τα παιδιά τους.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 ημέρα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια1 ημέρα ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Ζώδια1 ημέρα ago

5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν

Μην περιμένετε να δεσμευτούν σύντομα … Αν και για πολλούς ο απώτερος στόχος είναι να ερωτευτείς, να ηρεμήσεις, να δέσεις...

Ζώδια1 ημέρα ago

7 τρόποι για να αγαπήσετε πραγματικά μια γυναίκα του Σκορπιού

Είναι σeξι και μυστηριώδης, αλλά μην μπερδεύεσαι με την καρδιά της. Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Νιώθεις ότι όλα καταρρέουν; Το άγχος έρχεται με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Από τη δουλειά σας τους φίλους ακόμα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς ενεργείτε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Μάθετε τα συμπτώματα. Η κατάθλιψη μπορεί να σας πάρει πολύ. Ένα λεπτό είσαι έτοιμος, είσαι χαρούμενος, έχεις τόσα κίνητρα για...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη κάθε ζώδιο και κατά πόσο εννοεί στα αλήθεια αυτά που λέει ότι αισθάνεται στον/στην σύντροφό του...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα;

Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια άνθρωποι είναι λάτρεις των ταξιδιών σύμφωνα με το ζώδιο τους

Αυτοί οι 3 δεν κάθονται εύκολα στο σπίτι και θα σκάσουν αν δε γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τοξότης Σπίτι είναι...

Trending

Copyright © 2019 | Official