Connect with us

Ζώδια

Ο μεγαλύτερος φόβος που έχετε σύμφωνα με το ζώδιο σας

Published

on

Ο φόβος είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν καθημερινά.

Ίσως να μην είναι προφανές γι ‘αυτούς, αλλά είναι εκεί, και κρύβεται στις ψυχές τους. Μερικές φορές ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό που σας φοβίζει και άλλες φορές είναι απλώς ένα αόρατο αίσθημα που έχετε και απλά δεν μπορείτε να το νιώσετε.

Έχετε φόβους που έχουν νόημα; Εάν ζείτε σε μια γειτονιά όπου υπάρχει μεγάλη κλοπή αυτοκινήτου, τότε έχετε δίκιο να φοβάστε ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να κλαπεί. Θα ήταν ανόητο αν δεν ακούγατε τα στατιστικά στοιχεία και δεν κάνατε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας για να μην το συμβεί σε σας.

Έπειτα, υπάρχουν φόβοι που είναι πιο παράλογοι – ξέρετε ότι ο τελευταίος όροφος ενός κτιρίου ουρανοξύστης είναι απόλυτα ασφαλής και ακόμα όταν είστε εκεί, αρχίζετε να ιδρώνετε, να έχετε αίσθημα παλμών στην καρδιά και να αισθάνεστε ζαλισμένοι και ανασφαλείς.

Εδώ παρακάτω έχουμε μια λίστα για το τι φοβάται το κάθε ζώδιο παραπάνω.

Κριός

Ο Κριός είναι αυτός ο συνδυασμός της πλήξης και της κούρασης. Ποτέ δεν θέλετε να αισθανθείτε τόσο δυσαρεστημένοι και κολλημένοι στη ζωή σας, θέλετε να συνεχίσετε και να προχωρήσετε. Εάν κάνετε παύση πάρα πολύ καιρό, φοβάστε ότι μόλις έρθει η πλήξη θα σας οδηγήσει και θα σας αφήσει δυσαρέσκεια και κούραση.

Ταύρος

Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα, ακόμα κι αν είναι απλώς ένα επιχείρημα.Μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε μια μάχη, ακόμα και όταν δεν είναι και πρέπει να είστε ο νικητής με κάθε κόστος. Θα ήταν καλύτερα για σας να είστε λίγο πιο διακριτική για τις μάχες σας, επειδή η ποσότητα ενέργειας και αδρεναλίνης που παίρνει άντληση έξω κάθε φορά είναι επιζήμια για σας.

Δίδυμος

Ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι ότι θα σας καλέσουμε για την εμπειρία σας και ότι όλοι θα δουν ότι δεν ξέρετε τα πάντα. Ξέρετε πολλά και οι προθέσεις σας είναι καλές, οπότε αν δεν ξέρετε κάτι, είναι εντάξει να το παραδεχτείτε. Εάν είστε πιο ειλικρινείς για την τεράστια γνώση σας τότε δεν θα είναι τόσο τρομακτικό όταν κάποιος σας προκαλεί γι ‘αυτό.

Καρκίνος

Δεν είναι ότι πρέπει να περιβάλλεται συνεχώς από ανθρώπους, αλλά χρειάζεστε λίγους ανθρώπους που έχουν την πλάτη σας και είναι διαθέσιμοι για να σας ακούσουν και να σας ευχαριστήσουν. Φοβάσαι να είσαι μοναχικός και η αίσθηση ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ή νοιάζεται για σένα σε τρομάζει. Όταν έχετε φόβο για τη μοναξιά, ενεργείτε με τρόπους που δεν εξασφαλίζει ότι δεν θα είστε μόνοι. στην πραγματικότητα, μπορεί να οδηγήσει κάποιον μακριά από εσάς και όχι να τον φέρει πιο κοντά.

Λέων

Δεν χρειάζεται κανένας να σας πει πόσο θεαματική είστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε ανθρώπους να σας λένε πόσο σπουδαίοι είστε και να σας φτιάχνουμε. Φοβάστε ότι αν οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν πίσω από την πρόσοψη, θα ήξεραν ότι δεν είσαι όλα αυτά. Αλλά δεν είστε απλά υπέροχοι λόγω του τρόπου που παρουσιάζετε τον εαυτό σας – έχετε μια μεγάλη καρδιά και έναν καταπληκτικό εγκέφαλο. Αξίζετε να αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας.

Παρθένος

Δεδομένου ότι έχετε την τάση να ανησυχείτε για να κάνετε και να λέτε το σωστό – είναι ο τέλειος φίλος, συνεργάτης, εργάτης – φοβάστε ότι εάν κάνετε κάποιο λάθος ή κάνετε κάτι λανθασμένο, θα μειωθείτε στα μάτια κάποιου. Αν είστε τέλειοι, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να είστε μέρος των πραγμάτων. Μην ανησυχείτε, ανεξάρτητα από το πόσο ατελείς είστε, θα μπορείτε να βρείτε την ομάδα ανθρώπων που σας δέχονται και θα σας αγαπάνε.

Ζυγός

Θέλετε να είστε επιτυχείς και να επιτύχετε το μεγαλείο, αλλά φοβάστε ότι μόλις το έχετε, δεν θα είστε σε θέση να το διατηρήσετε. Τείνετε να κρατάτε τον εαυτό σας πίσω με τρόπους που δεν είναι πάντα προφανείς. Έχετε πάρα πολλές πιθανότητες αλλά όταν έρχεται η ώρα δεν πιστεύετε στον εαυτό σας ότι αξίζετε την επιτυχία.

Σκορπιός

Είστε πολύ έντονοι και παθιασμένοι και όταν δεσμευθείτε σε κάτι ή κάποιον, είναι μια μακρά διαδικασία για να τους ελέγξετε και τελικά να είστε σε θέση να αφήσετε την φρουρά σας κάτω. Αν κάποιος σπάσει μαζί σας, χάσετε τη δουλειά σας ή πρέπει να μετακινήσετε, αισθάνεστε εκτός ελέγχου και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Μεγάλες αλλαγές, ξαφνικές αλλαγές και αλλαγές στην καρδιά σας φοβίζουν. Δεν θα παραδεχτείτε ότι η αλλαγή σας φοβίζει, ειδικά όχι στον εαυτό σας, διότι αυτό θα ήταν απλά πάρα πολύ τρομακτικό.

Τοξότης

Δεν θέλετε να αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε να απογειωθείτε με μια προειδοποίηση μιας στιγμής, ώστε η αίσθηση ότι είστε παγιδευμένοι ή δεμένοι κάτω είναι τρομακτική για σας. Η δέσμευση δεν είναι το αγαπημένο σας πράγμα, αλλά μπορείτε να το κάνετε αν διατηρήσετε τουλάχιστον μια αίσθηση ελευθερίας. Ξέρετε ότι γεννηθήκατε να τρέχετε, αλλά το μέρος του εγκεφάλου σας που ασχολείται με το φόβο δεν μπορεί.

Αιγόκερως

Έχοντας ένα ασφαλές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς και ποτέ δεν θέλετε αυτό το αίσθημα να μην έχει τίποτα. Πρέπει να έχετε ένα κεφάλαιο βροχερών ημερών επειδή γνωρίζετε ότι εκείνη την ημέρα θα έρθει όπου κάποιος αρρωσταίνει ή ο υπολογιστής σας σπάσει και πρέπει να το φροντίσετε.

Υδροχόος

Ευημερείτε να γνωρίζετε την πιο καινούργια τεχνολογία και να είστε καινοτόμοι και στην πρωτοπορία όλων. Δεν θέλετε να γεράσετε και να αισθανθείτε σαν να μην είστε χρήσιμο μέλος της κοινωνίας. Εάν δεν αισθάνεστε ζωτικής σημασίας, τότε ίσως να είστε νεκροί.

Ιχθύς

Είστε πολύ ευαίσθητοι, αν και οι άνθρωποι μπορεί να μην το καταλαβαίνουν πάντα για σας. σας για δικό σας καλό. Θα προτιμούσατε να αποφύγετε μια αντιπαράθεση εάν ξέρετε ότι το άλλο πρόσωπο είναι αμβλύ και άμεσο και δεν θα εξετάσει τα συναισθήματά σας. Φοβάσαι την αγάπη γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα πάρεις πίσω όση αγάπη δίνεις.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια10 ώρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official