Connect with us

Ζώδια

Ο πραγματικός λόγος που οι φίλοι σας σας λατρεύουν σύμφωνα με το ζώδιο σας

Published

on

Αξιολογείτε τις φιλίες σας , αλλά οι φίλοι σας αισθάνονται τον ίδιο τρόπο;

Έχετε φίλους από όταν ήσασταν νέοι που έχετε κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια, ή γενικά κάνετε φίλους από διάφορες θέσεις εργασίας και τα σχολεία στα οποία έχετε πάει; Θα μπορούσατε να έχετε έναν καλό φίλο ή μια ομάδα, ή ίσως εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε φίλους και έχετε μόνο φίλους ζευγάρι.

Παρόλο που μπορεί να είναι πιο δύσκολο να κάνετε φίλους ως ενήλικες, δεν είναι αδύνατο και οι φίλοι που κάνετε όταν είστε μεγάλος  τείνουν να είναι ακόμα πιο δεμένοι από αυτούς που κάνατε ως παιδί.

Δεν ξέρετε από πού θα έρθουν οι φίλοι σας ή πόσο καιρό θα είναι στη ζωή σας, μόνο που θα μάθετε κάτι για τον εαυτό σας και τη ζωή σας από αυτούς και ότι θα σας υποστηρίξουν και θα σας αγαπήσουν.

Εδώ θα δείτε γιατί οι φίλοι σας αγαπούν, με βάση το ζώδιο σας.

Κριός

Εάν κάποιος από τους φίλους σας θέλει να κάνει μια εκδρομή πεζοπορίας στο Kauai ή μια βόλτα στο αεροδρόμιο στις 3 π.μ., είστε μέσα. Είστε ενθουσιώδης και έχετε μια μεγάλη στάση για σχεδόν τα πάντα.

Ταύρος

Δεν είστε αλαζονικοί και ενώ έχετε μια ισχυρή αίσθηση της αξίας σας, δεν είστε ενοχλητικοί γι ‘αυτό. Οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι έχετε την πλάτη τους και ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα και βρώμικα, δεν πηγαίνετε πουθενά. Βοηθάτε τους φίλους σας να αισθάνονται υποστηριγμένοι και εκτιμημένοι.

Δίδυμος

Όταν οι φίλοι σου κάνουν λάθη, δεν τους κρίνεις ούτε τις αστοχίες και τις παραβιάσεις τους. Εξαιρετικά κατανοείτε και ακόμα και όταν οι φίλοι σας έχουν κάνει κάτι εναντίον σας, είστε σε θέση να καταλάβετε, να αποδέχεστε τη συγνώμη τους και να προχωρήσετε με την φιλία άθικτη.

Καρκίνος

Είσαι υπέροχος να βοηθήσεις τους φίλους σου με τα προβλήματά τους, ειδικά τα ρομαντικά τους. Είστε πάντα εκεί όταν ένας από τους φίλους σας έχει μια συναισθηματική κρίση και ξέρετε ακριβώς τι να πείτε για να τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Είστε ενθουσιώδης επειδή έχετε περάσει πολλά και μπορείτε να δείτε πράγματα από την οπτική τους.

Λέων

Είσαι η κόλλα για την ομάδα σου. Εάν δεν ήσουν εσύς, οι άνθρωποι θα έχαναν την επαφή και κανείς δεν θα έβλεπε τον άλλον. Διοργανώνετε εκδρομές και ακόμη και βραδιές κοριτσιών μαζί. Φέρνετε τους ανθρώπους μαζί και βεβαιώνεστε ότι όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η φιλία τους – όχι μόνο σε σας, αλλά σε όλους όσους ανήκουν στην ομάδα.

Παρθένος

Όχι μόνο διορθώνετε τα πράγματα και επιλύετε προβλήματα, δεν δημιουργείτε προβλήματα για άλλους ανθρώπους. Έχουμε όλοι έναν φίλο ή δύο που φαινόταν να ευδοκιμούν σε κρίση και όταν τα πράγματα ήταν ήρεμα αισθάνθηκε σαν να χρειαζόταν να δημιουργήσει κάποιο χάος για να αισθανθεί ζωντανός, αλλά αυτό δεν είσαι εσύ.

Ζυγός

Είστε σε θέση να δείτε πράγματα από την οπτική γωνία άλλων ανθρώπων και είστε σε θέση να δώσετε αμερόληπτες απόψεις. Μπορείτε να δώσετε τις καλύτερες συμβουλές και οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι μπορούν να εμπιστεύονται ότι ο σύμβουλος που τους παρέχετε είναι ελεύθερος από τα δικά σας δευτερεύοντα κίνητρα. Δεν ξεκινάτε τα πράγματα μόνο για να ξεφύγετε από τους ανθρώπους, θέλετε οι φίλοι σας να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι γύρω σας.

Σκορπιός

Οι φίλοι σας λατρεύουν για την ειλικρίνειά σας. Δεν μαστίζεις ποτέ όταν μιλάς την αλήθεια αλλά δεν την πασπαλίζεις. Η ειλικρίνεια σας προέρχεται από έναν τόπο αγάπης και δεν πρέπει ποτέ να είναι κακό ή να προκαλεί πόνο. το λέτε επειδή αυτό το άτομο πρέπει να το ακούσει για χάρη του.

Τοξότης

Οι φίλοι σας σας αγαπούν για πόσο επινοητικοί και έξυπνοι είστε. Έχετε δοκιμάσει πολλά πράγματα και ταξίδεψε σε πολλά μέρη και είστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστείτε αυτό που έχετε μάθει . Είστε σε θέση να βοηθήσετε τους άλλους όταν αισθάνονται κολλημένοι και σαν να μην έχουν καμία ενέργεια να κάνουν. Είστε προνοητικοί και αναλάβετε την πρωτοβουλία όταν αισθανθείτε ότι ένας φίλος σας έχει ανάγκη.

Αιγόκερως

Είστε σε θέση να δείτε το χιούμορ σε μια κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιήσει το χιούμορ σας για να σπάσει την ένταση σε μια δύσκολη κατάσταση.

Υδροχόος

Οι φίλοι σας σας αγαπούν επειδή δεν προσπαθείτε να τις αλλάξετε και τις αποδεχτείτε για ποιους είναι – λανθασμένες, ατελείς και όμορφες. Δεν υπάρχει καμία προσποίηση με σας και εσείς το προτιμάτε όταν άλλοι άνθρωποι είναι οι πραγματικοί εαυτοί τους, αντί να προσποιούνται ότι είναι κάποιος πιο κοινωνικά αποδεκτός.

Ιχθύς

Οι φίλοι σας αγαπάνε επειδή τους κάνατε να αισθάνονται εκτιμημένοι και αγαπημένοι. Θα κάνετε οτιδήποτε για να τους βοηθήσετε να είναι ευτυχείς και να τους ενθαρρύνετε να έρθετε σε επαφή με τη φαντασία τους και τους δημιουργικούς εαυτούς τους. Απολαμβάνετε την εισαγωγή των φίλων σας σε διάφορα είδη τέχνης και μουσικής. Η δημιουργικότητα είναι ένα σημαντικό μέρος της φιλίας για σας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official