Connect with us

Ζώδια

Ωροσκόπια για όλα τα ζώδια τον μήνα Φεβρουάριο

Published

on

Τα σημερινά ωροσκόπια είναι εδώ με καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Ο Ήλιος είναι στο ζωδιακό σημάδι του έξυπνου και προνοημένου Υδροχόου. Η σημερινή Σελήνη αρχίζει τη μέρα στο Δίδυμο και στη συνέχεια εισέρχεται στο σημάδι του καρκίνου γύρω στις 2:03 μ.μ., EST.

Τι κάνουν τα σημερινά ωροσκόπια για όλα τα ζώδια στην αστρολογία;
Οι σπινθήρες σύνθετης διορατικότητας και συναισθηματικής νοημοσύνης είναι εφικτοί για όλα τα ζώδια.

Ο υδράργυρος σε κρίσιμο βαθμό στους Ιχθείς επικοινωνεί με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του Υδροχόου και αυτό μπορεί να σας δώσει μια ώθηση της σαφήνειας.

Ενώ ο κουρασμένος Ερμής εισέρχεται σε εύκαμπτους Ιχθείς, τα πράγματα «αλλόκοτα» μπορούν να είναι προσβάσιμα σε όλους μας.

Οι Ιχθύς, ένα σημάδι νερού, μπορούν να βοηθήσουν στη διάτρηση του πέπλου καθώς πλησιάζουμε γρήγορα την πανσέληνο στον φλογερό Λέοντα, ο οποίος λαμβάνει χώρα μέσα σε λίγες μόνο τέσσερις ημέρες.

Η ενέργεια μιας πανσέληνος αρχίζει τώρα να αυξάνεται. Αν ψάξετε με όλη την καρδιά σας για απαντήσεις που μπορεί να προσφέρει μόνο ένας πνευματικός πόρος.

Εξετάστε προσευχή, διαλογισμό ή περνούν ήσυχο χρόνο σε μια τοπική σπηλιά αλατιού, ζεστή σάουνα ή μπανιέρα.

Για ζώδια ζώδια ζώδια, ναι, αυτό μπορεί να αισθάνεται σαν μια αγχωτική χρονική περίοδο, πριν να έχετε μια σημαντική στιγμή της διορατικότητας.

Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο σημάδι των φανταστικών Ιχθύων και προτού η προσαρμόσιμη Σελήνη αφήσει τον συνηθισμένο Δίδυμο να εισέλθει στον ήσυχο Καρκίνο και επικοινωνεί απότομα με τον πλανήτη της αγάπης.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται σε σχήμα οι Δίδυμοι, είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκληση της μοίρας και οι ασφαλείς ρουτίνες μπορεί να φαίνονται αναποτελεσματικές.

Το τετράγωνο της Σελήνης στη Αφροδίτη μπορεί να παρακινήσει ακόμη και τα πιο δειλά ζωδιακά σημάδια να γίνουν αποδέκτες κινδύνων.

Ο Κριός, η σημερινή μετάβαση από τη Σελήνη μπορεί να σας δώσει μια επιθυμία να πάρετε μια νέα ιδέα και να εξετάσετε ήσυχα τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια.

Μπορεί να θέλετε να μείνετε κοντά στο σπίτι και να τελειώσετε τα έργα που θέτουν ένα στάδιο για να επιτύχετε ένα στόχο που θέτετε για το 2020.

Εάν έχετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλληλογραφία ή έγγραφα ευαίσθητα στο χρόνο, οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές, ιδιαίτερα πριν ξεκινήσει η σκιά του Ερμή.

Δίδυμοι, είναι ένας χρόνος χρήματος για εσάς και μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να εργαστείτε με περισσότερη ενέργεια.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ικανότητά σας να σκεφτείτε κριτικά και να ολοκληρώσετε ένα έργο ή να κάνετε τα πράγματα είναι αυξημένη.

Παρόλο που σήμερα δεν μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, θα δείτε πιθανώς περιοχές που θα εφαρμόσουν την ενέργειά σας αργότερα, αφού οι εργασίες που έχετε κάνει τώρα έχουν γίνει επίσημα.

Ο καρκίνος, με τη Σελήνη που εισέρχεται στο ζώδιο σας σήμερα το πρωί, μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται τις περιοχές της ζωής σου που είναι προσωπικά σημαντικές για σένα.

Μπορεί να θέλετε να περάσετε την ημέρα καθορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να διαθέσετε το χρόνο σας και να αφαιρέσετε αρνητικά άτομα, μέρη ή πράγματα από το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας πριν από το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Λέων, η σημερινή ενέργεια μπορεί να σας φέρει την εικόνα του παρελθόντος, όπου ίσως έχετε κάνει μερικές βασικές αλλαγές που φάνηκαν ωραίες για σας, αλλά δεν ήταν.

Ενώ μπορεί να φαίνεται αντίθετο-διαισθητικό να αφαιρέσετε απότομα από οποιεσδήποτε εργασίες ή άτομα που βρίσκεστε αποστράγγιση, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το κάνετε και να αγωνιστείτε μέσα από την αμηχανία, η οποία θα είναι βραχυπρόθεσμη.

Παρθένος, το τέλειο σήμερα για να ξοδέψετε χρόνο με τους φίλους σας και να κάνετε μια κοινωνική συγκέντρωση στην εργασία ή μετά να μοιραστείτε ιδέες ή απλά να καλύψετε και να δώσετε μια άλλη συναισθηματική υποστήριξη.

Θα είστε περισσότερο ενθουσιασμένοι σήμερα και θα έχετε χρήσιμες συμβουλές για όσους έχουν ανάγκη.

Ζυγός, η μέρα έγινε για δουλειά, ή τουλάχιστον θα το νιώθεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε έτοιμοι να πετύχετε σήμερα και ότι είστε πιο σε επαφή με το Big Why.

Αν έχετε έλλειψη ενέργειας ή οδήγησης, σήμερα μπορεί να σας φέρει πίσω σε μια σαφέστερη εστίαση και να σας βοηθήσει να είστε αυτό που προτίθεστε να είστε τη Δευτέρα, αλλά υπολείπεται.

Σκορπιός, είναι μια μέρα για ειλικρινείς ενέργειες. Αυτό που χρειάζεται να αλλάξει μπορεί να έρθει σε σας με ένα φως της διορατικότητας χωρίς προτροπή από κανέναν.

Προσοχή στη δυσάρεστη απάθεια ή αγνοώντας το πώς αισθάνεστε. Μπορεί να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι αν επιλέξετε να μην κάνετε καμία ενέργεια όταν το παράθυρο ευκαιρίας ανοίγει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Trending

Copyright © 2019 | Official