Connect with us

Ζώδια

Πιο είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να διαχειριστεί το κάθε ζώδιο

Published

on

Ο καθένας έχει ένα σημείο θραύσης.

Εάν κάποιος σας λέει κάτι ή κάνει κάτι για να πειράξει το τελευταίο νεύρο σας, όλοι έχουμε αυτό το ένα πράγμα που μας κάνει να σπάσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όχι, δεν μιλάω όταν κάποιος χτυπήσει τον προφυλακτήρα σας στην κυκλοφορία ή όταν αφήνετε την αδελφή σας να δανειστεί τα ρούχα σας και ποτέ δεν τα επιστρέφει.

Αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι ο καθένας από εμάς έχει μια κατάσταση που θα μας μετατρέψει σε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο.

Δεν έχει σημασία αν ο καλύτερος φίλος σου βρίσκεται σε εσένα ή αν κάποιος που σκέφτηκε ότι σε αγάπησε σε οδηγεί, υπάρχει πάντα ένα πράγμα που μπορεί να μας μετατρέψει στο Hulk αν κάποιος μας δοκιμάσει.

Ανάλογα με το ζώδιο σας , ίσως ήδη γνωρίζετε ποιο είναι το σημείο θραύσης σας.

Κριός

Ο Κριός βάζει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να είναι το άτομο που πάντα ήθελε να είναι. Σε όλους τους άλλους, φαίνεται ότι όλα έρχονται εύκολα σε έναν Κριό, αλλά στην πραγματικότητα, έπρεπε να εργαστεί για όλα αυτά. την εμπιστοσύνη της, την αποφασιστικότητά της, όλα όσα κάνει έναν Κριό, Κριό.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μπερδευτείς με τα συναισθήματά του.

Ταύρος

Ως επί το πλείστον, ο Ταύρος είναι ένα ψυχρό άτομο που δεν επιτρέπει πραγματικά να έρθει κανείς κοντά του.

Ο Ταύρος μπορεί να είναι σε θέση να χειριστεί πολλά πράγματα, αλλά ένα πράγμα που δεν θα υποστηρίξει είναι όταν τον διαχειρίζουν οι άνθρωποι.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν θέλει τίποτε άλλο παρά να απολαμβάνει τη ζωή, γι ‘αυτό πάντα περιβάλλει τον εαυτό του με φίλους, διασκέδαση και αγάπη.

Τη στιγμή που αρχίζετε να υποτιμάτε έναν Δίδυμο και τις επιλογές που κάνει, θα πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε σε μια συγγνώμη.

Όχι μόνο ο Δίδυμος δεν μπορεί να χειριστεί την αντιπαράθεση σαν αφεντικό, αλλά οι δεξιότητές του στην επικοινωνία θα σας φέρουν γρήγορα στο χώρο σας. Ο Δίδυμος δεν ζει τη ζωή για κανέναν εκτός από τον εαυτό του.

Καρκίνο

Ο καρκίνος αγαπάει την αγάπη, αλλά σε αντίθεση με έναν απελπισμένο ρομαντισμό, ξέρει ποιος αξίζει τον χρόνο και την αγάπη του και ποιος δεν αξίζει τίποτα. Πιστεύει ότι η αγάπη πρέπει να έρχεται με σεβασμό, πράγμα που σημαίνει ότι εκείνοι που θέλουν να παραμείνουν στη ζωή της πρέπει να το αποδείξουν. Μην κάνεις ποτέ κάποια πράξη να κακομεταχειριστείς έναν Καρκίνο για να σε αγαπήσει πάει τον έχασες θα πάει στον επόμενο που θα του κινήσει το ενδιαφέρον.

Λέων

Ο Λέων ξέρει ότι αξίζει το καλύτερο όταν πρόκειται για αγάπη, γι ‘αυτό έχει τόσο υψηλά πρότυπα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εξοργισμένοι ή χαλασμένοι, αλλά δεν θα χάσει το χρόνο της με ανθρώπους που δεν την θέλουν γι ‘αυτήν. Εάν χρησιμοποιείτε έναν Λέοντα για το κρεβάτι, μαι δουλειά, αγάπη ή οτιδήποτε άλλο – θα σας δείξει ότι μπορεί να ωθήσει πίσω δύο φορές πιο σκληρά από εσάς.

Παρθένος

Η Παρθένος είναι πολύ υπερήφανη για το είδος του ατόμου που είναι – μεθοδικό, έξυπνο και εργατικό – και ειλικρινά, δεν νοιάζει τι σκέφτεται κάποιος άλλος. Η Παρθένος δεν πιστεύει στο να μοιράζεται πάντα τους στόχους και τις ιδέες της, επειδή γνωρίζει ότι ορισμένα από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή διατηρούνται μυστικά (δίνοντάς της πλήρη έλεγχο).

Κάθε φορά που κάποιος τη μεταχειρίζεται σαν να είναι χαζός, θα επανέλθει με τα νύχια της έξω.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να ξοδεύει πολύ χρόνο για να βεβαιωθεί ότι οι φίλοι και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμεί την ίδια ευγένεια που μοιράζεται.

Η κατάργηση των ονείρων ενός Ζυγού είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός πιστεύει στη ζωή που ζει στο έπακρο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει χρόνο να επιβραδύνει για κανέναν. Καταφέρνει να εισφέρει τη ζωή και το πάθος σε όλα όσα κάνει, από το ντύσιμο στα εννιά ως τη ζωή του κόμματος.

Η επιλογή ενός αγώνα με έναν Σκορπιό θα σας αφήσει μόνο με ένα μώλωπα εγώ και κάποια σοβαρή συναισθηματική βλάβη αργότερα.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά να έχει καλό χρόνο. Όντας με φίλους, έχοντας κάποιον που αγαπάει, είναι απλώς ο ίδιος. όλα αυτά τα πράγματα δίνουν στη ζωή του σημασία.

Αυτός ο ενθουσιασμός είναι αυτό που κάνει τον Τοξότη τόσο αξιαγάπητο και σπουδαίο για να είναι γύρω, αλλά δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω του οι άνθρωποι που μάλλον θα είναι αρνητικοί όλη την ώρα. Ευτυχώς γι ‘αυτήν, τίποτα δεν την φέρνει κάτω όταν αισθάνεται τον εαυτό της, οπότε όταν κάποιος προσπαθεί να την κρατήσει πίσω από την επιτυχία και έχοντας καλό χρόνο, ο Τοξότης είναι σε θέση να τους βάλει στη θέση τους όπου βρίσκονται – πίσω από αυτήν.

Αιγόκερος

Ο Αιγόκερος δεν θέλει τίποτα περισσότερο στη ζωή παρά να είναι ευτυχισμένος, να περιβάλλεται από ανθρώπους που νοιάζονται γι ‘αυτήν και να είναι επιτυχής.

Έτσι, όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να αναδείξουν το παρελθόν του Αιγόκερω, συμπεριλαμβανομένων όλων των κακών αποφάσεων και των λαθών του, δεν θα διστάσει να τους κλείσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπάει να είναι διαφορετικός και στην πραγματικότητα, ευδοκιμεί καλύτερα όταν ξέρει ότι αυτή είναι η μόνη που βαδίζει στο ρυθμό του δικού της τύμπανου.

Όντας τόσο μεγάλος που πιστεύει ότι θέλει να κάνει τη διαφορά, ο Υδροχόος ελπίζει πάντα ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να ενωθούν μαζί της, και όχι την ίδια. Δεν πρέπει ποτέ να επισκιάσετε έναν Υδροχόο. όχι επειδή δεν μπορεί να χειριστεί έναν μικρό ανταγωνισμό (θα εκπλαγείτε), αλλά γιατί βάζει την περισσότερη προσπάθεια σε πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία γι ‘αυτήν στη ζωή.

Ιχθύς

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τους Ιχθείς είναι ότι είναι σε θέση να χειριστεί πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ακόμη και όταν είναι σε μια κολλώδη κατάσταση, ξέρει πώς να κρατήσει ένα επίπεδο στο κεφάλι και να μην το κάνει.

Ωστόσο, αυτό που σαφώς ΔΕΝ γνωρίζουν είναι ότι όταν κάνετε έναν Ιχθείς εξοργισμένο, είστε σε μεγάλο πρόβλημα. Ο Ιχθύς γνωρίζει καλά πώς ενεργεί και μόνο επειδή δεν φαίνεται να έχει μια σπονδυλική στήλη δεν το κάνει πραγματικά αληθινό.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 ημέρα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια1 ημέρα ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Ζώδια1 ημέρα ago

5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν

Μην περιμένετε να δεσμευτούν σύντομα … Αν και για πολλούς ο απώτερος στόχος είναι να ερωτευτείς, να ηρεμήσεις, να δέσεις...

Ζώδια1 ημέρα ago

7 τρόποι για να αγαπήσετε πραγματικά μια γυναίκα του Σκορπιού

Είναι σeξι και μυστηριώδης, αλλά μην μπερδεύεσαι με την καρδιά της. Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Νιώθεις ότι όλα καταρρέουν; Το άγχος έρχεται με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Από τη δουλειά σας τους φίλους ακόμα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς ενεργείτε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Μάθετε τα συμπτώματα. Η κατάθλιψη μπορεί να σας πάρει πολύ. Ένα λεπτό είσαι έτοιμος, είσαι χαρούμενος, έχεις τόσα κίνητρα για...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη κάθε ζώδιο και κατά πόσο εννοεί στα αλήθεια αυτά που λέει ότι αισθάνεται στον/στην σύντροφό του...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα;

Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια άνθρωποι είναι λάτρεις των ταξιδιών σύμφωνα με το ζώδιο τους

Αυτοί οι 3 δεν κάθονται εύκολα στο σπίτι και θα σκάσουν αν δε γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τοξότης Σπίτι είναι...

Trending

Copyright © 2019 | Official