Connect with us

Ζώδια

Ποια είναι η ποιο συχνή απιστία που κάνει το κάθε ζώδιο

Published

on

Δεν γνωρίσατε καν ότι αμαρτάνετε.

Ίσως είστε εξοικειωμένοι με τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Η σφοδρή επιθυμία, η αγάπη, η απληστία, η πλάστιγγα, η οργή, ο φθόνος και η υπερηφάνεια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές περισσότερες αμαρτίες απ ‘ό, τι οι 7.

Η αλήθεια είναι ότι, ανεξάρτητα από το πόσο καλός προσπαθείτε να είστε, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα να διαπράττεται αμαρτίες κάποιου είδους ή να σπάτε μια εντολή.

Η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τον τύπο ελαφρύτερων αμαρτιών που είναι πιο πιθανό να διαπράξετε, με βάση το ζώδιο σας .

Κριός

Αμαρτία της εξομοίωσης.

Αυτή είναι η αμαρτία της φιλοδοξίας και της ανάγκης να υπερέχει. Ναι, το έχεις με την ανταγωνιστική σου φύση, το περιπετειώδες πνεύμα σου και τη συντριπτική σου ανάγκη να πετύχεις.

Ταύρος

Αμαρτία που ζει με απόλαυση.

Ξέρατε ότι η υπερβολική αγάπη της πολυτέλειας και οι αισθησιακές απολαύσεις θεωρούνται αμαρτίες; Ποιος ήξερε ότι τα ακριβά ρούχα σου, τα ακριβά σου έπιπλα και τα γευστικά γεύματα σου σημαίνει ότι αμαρτάνεις;

Δίδυμος

Αμαρτία του να είναι διπλός.

Λοιπόν, έχετε δύο πλευρές στην προσωπικότητά σας, ώστε να έχει νόημα ότι αυτή μπορεί να είναι η αμαρτία της επιλογής σας. Το να είσαι διπλόγλωσσο σημαίνει να κολακεύεις ανθρώπους και να κάνεις αναπάντεχες παρατηρήσεις – με άλλα λόγια, επαινώντας κάποιον που ίσως δεν αξίζει τον έπαινο σου αλλά που θέλεις να σε αγαπάς για οποιοδήποτε λόγο. Αυτή η αμαρτία θα μπορούσε να είναι το μυστικό της επιτυχίας σας.

Καρκίνος

Αμαρτία του θαλάμου. Αυτή η αμαρτία είναι όταν οι άγαμοι άνθρωποι ζουν και κοιμούνται μαζί. Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει τη φράση που ζει στην αμαρτία. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να πω θάλαμος. Αυτή είναι μια αμαρτία με την οποία μπορείτε να ζήσετε.

Λέων

Αμαρτία της υπερηφάνειας.

Δεν είστε υπερβολικοί και δεν υπερεκτιμούν την ικανότητά σας, είστε ακριβώς ειλικρινείς για το πόσο καλή είστε σε σχεδόν τα πάντα. Κανένας δεν πρέπει να πει ότι είστε αλαζονικοί, είστε μόνο αληθινός και εκπληκτικός σαν άνθρωπος.

Παρθένος

Αμαρτία των σκύλων.

Αυτή είναι η αμαρτία να μιλάμε για κάποιον όταν δεν είναι εκεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η αλήθεια είναι ότι θα τους πείτε πώς αποτυγχάνουν ή δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπά σας αν στέκονταν μπροστά σας. Και μην ξεχνάμε ότι είστε εξίσου επικριτικοί για τον εαυτό σας παρά για άλλους ανθρώπους. Η κριτική μπορεί να είναι εποικοδομητική ή καταστροφική, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Ζυγός

Αμαρτία της απόλαυσης.

Ναι, πάρα πολύ πάρτι θεωρείται αμαρτία. Ήταν γνωστό ότι ξεπερνούν κάθε μέρος των εκδηλώσεων. Είσαι έκρηξη σε μερικούς ανθρώπους και αμαρτωλός σε άλλους.

Σκορπιός

Αμαρτία της λαγνείας.

Δεν παίρνει κάποιον με μεγάλο εγκέφαλο για να βάλει έναν Σκορπιό με την αμαρτία της λαγνείας. Είσαι εξαιρετικά αισθησιακός και ερωτικός αλλά με τον δικό σου ηθικό κώδικα. Μπορεί να έχετε τη λαγνεία μετά από κάποιον, αλλά γνωρίζετε ότι είστε πιστός, έτσι δεν πρόκειται να προσπαθήσετε να κάνετε σχέση με κάθε άτομο που θα βρείτε ζεστό – κανείς δεν έχει αυτό το είδος αντοχής.

Τοξότης

Αμαρτία της ανόητης ομιλίας.

Παραδόξως, το να είσαι ανόητος θεωρείται αμαρτία. Αγαπάτε να κάνετε τους ανθρώπους να γελάσουν και αν υπάρχει ένταση, θα χρησιμοποιήσετε το χιούμορ για να διαδώσετε την κατάσταση. Φοράτε την ανοησία σας ως σήμα τιμής.

Αιγόκερως

Αμαρτία της απληστίας.

Δεν είστε άπληστοι για φαγητό ή προσοχή. Χρειάζεστε χρήματα και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε εξαιρετικά σκληρά γι ‘αυτό. Θεωρείστε υπεύθυνος φροντίζοντας για το οικονομικό μέλλον σας(και της οικογένειάς σας); Μερικοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι η εξοικονόμηση δεν πρέπει να θεωρείται αμαρτία.

Υδροχόος

Αμαρτία της ανυπακοής.

Αυτή η αμαρτία είναι πολύ πιθανό να είναι ανυπακοή στους γονείς σας, αλλά το πάρετε πολύ περισσότερο από αυτό. Είσαι μεγάλος για την πολιτική ανυπακοή αν σημαίνει ότι κάνεις μια αναγκαία αλλαγή. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να σπάτε κανόνες και να σκέφτεστε έξω από το κουτί. Είστε το δικό σας πρόσωπο και ακολουθείτε την καρδιά και το μυαλό σας όταν πρόκειται για ακολουθώντας κανόνες ή εντολές.

Ιχθύς

Αμαρτία για να χρησιμοποιεί κανείς τα ταλέντα του.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε το ταλέντο που σας δόθηκε, αυτό θεωρείται αμαρτία. Ξέρεις ότι είσαι ταλαντούχος και δημιουργικός, αλλά μερικές φορές απλά θέλεις να είσαι κανονικός άνθρωπος. Η επιδίωξη των δημιουργικών σας στόχων μπορεί να είναι απογοητευτική και εξαντλητική, αλλά ξέρετε στην καρδιά σας ότι ήσαστε να δημιουργήσετε τέχνη και ομορφιά στον κόσμο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 ημέρα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια1 ημέρα ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Ζώδια1 ημέρα ago

5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν

Μην περιμένετε να δεσμευτούν σύντομα … Αν και για πολλούς ο απώτερος στόχος είναι να ερωτευτείς, να ηρεμήσεις, να δέσεις...

Ζώδια1 ημέρα ago

7 τρόποι για να αγαπήσετε πραγματικά μια γυναίκα του Σκορπιού

Είναι σeξι και μυστηριώδης, αλλά μην μπερδεύεσαι με την καρδιά της. Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Νιώθεις ότι όλα καταρρέουν; Το άγχος έρχεται με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Από τη δουλειά σας τους φίλους ακόμα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς ενεργείτε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Μάθετε τα συμπτώματα. Η κατάθλιψη μπορεί να σας πάρει πολύ. Ένα λεπτό είσαι έτοιμος, είσαι χαρούμενος, έχεις τόσα κίνητρα για...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη κάθε ζώδιο και κατά πόσο εννοεί στα αλήθεια αυτά που λέει ότι αισθάνεται στον/στην σύντροφό του...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα;

Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια άνθρωποι είναι λάτρεις των ταξιδιών σύμφωνα με το ζώδιο τους

Αυτοί οι 3 δεν κάθονται εύκολα στο σπίτι και θα σκάσουν αν δε γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τοξότης Σπίτι είναι...

Trending

Copyright © 2019 | Official