Connect with us

Ζώδια

Ποια είναι τα πιο άπιστα ζώδια και τι πρέπει να προσέχετε;

Published

on

Τι κάνει ένα άτομο πραγματικά αξιόπιστο ; Όπως είπε κάποτε ο Δαλάι Λάμα, δεν αφορά τη δύναμη ή τη δέσμευση ή τη φιλία, αλλά τα προσωπικά κίνητρα κάποιου.

Οι υποσχέσεις δεν είναι εύκολο να τηρηθούν, κάποιοι είναι σταθεροί στις αποφάσεις τους και κάποιοι άλλοι επηρεάζονται από τη γνώμη φίλων ή κοντινών προσώπων.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν αναιρεί υποσχέσεις γιατί πολύ απλά δεν δίνει. Είναι παρορμητικός και κάνει τα πάντα για το ταίρι του όταν αυτό του ταιριάζει. Είναι όμως και απρόβλεπτος και μπορεί να εξαφανιστεί αν κάτι δεν του πάει καλά.
Δεν επηρεάζεται από τους άλλους, όταν αγαπάει και θέλει κάτι, ότι και να του πουν, το γράφει στα παλιά του τα παπούτσια. Αν αγαπήσει δεν μαζεύεται, περνάει τέλεια με το ταίρι του. Δεν ακούει τα λόγια κανενός, μην ανησυχείς τουλάχιστον γι’αυτό!
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν δίνει υποσχέσεις γιατί πολύ απλά πράττει. Είναι απαιτητικός στη σχέση του και ζητάει όλο και περισσότερα και κατά ένα περίεργο τρόπο, τα παίρνει. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο, ότι πει είναι σαν να έχει γίνει. Ότι προσφέρει, συναισθηματικά ή υλικά, είναι καλής ποιότητας και έχει διάρκεια. Θεωρείται αξιόπιστος.
Συνεπώς δεν επηρεάζεται από τα λόγια των άλλων. Αγαπάει αργά και σταθερά, αργεί να ξεκινήσει κάτι και κανένας δεν μπορεί αυτό να το γκρεμίσει. Αν το ταίρι του είναι πιστό και είναι σίγουρος γι’αυτό, τίποτα δεν τον μετακινεί από τη θέση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, λέει όμορφα μεγάλα λόγια, δίνει υποσχέσεις που πιθανόν δεν θα πραγματοποιήσει. Διαθέτει τον τρόπο και τα επιχειρήματα το μαύρο να το κάνει άσπρο και το αντίθετο, έχει επιχειρήματα να τα γυρνάει όλα όπως τον συμφέρουν. Ξέρει να υπερασπίζεται καλά τον εαυτό του. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.
Συνεπώς τα λόγια των άλλων είναι μια καλή ευκαιρία για κους κους και αν αγαπάει το ταίρι του, θα βρει τις κατάλληλες κουβέντες για να τους μεταπείσει. Δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τους άλλους καθότι από μόνος του αλλάζει γνώμη συνεχώς,είναι αντιδραστικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα προσπαθήσει να τηρήσει τις υποσχέσεις του, κυρίως αν αυτές καλύπτουν πρώτα απ’όλα τις δικές του ανάγκες. Αν έχει με το ταίρι του έντονο συναισθηματικό δέσιμο, είναι βέβαιο ότι θα τις τηρήσει. Αν τον αγαπάς και του δίνεις όσα λαχταράει η ψυχή του, θα κάνει τα πάντα, σε αντίθετη περίπτωση, αναιρεί τα πάντα.
Είναι δεμένος με την οικογένεια και το παρελθόν και καλό θα ήταν κανένας να μην πάει κόντρα με τα αγαπημένα του πρόσωπα και κανένα κοντινό του πρόσωπο να μην πει τίποτα για τη σχέση του γιατί πάντα μέσα του, όσο και αν μεγάλωσε, μένει το καλό παιδί της οικογένειας. Μπορεί να μην τους ακούει σε όλα, το σίγουρο είναι ότι πικραίνεται.

ΛΕΩΝ

Η αξιοπιστία για ένα Λιοντάρι είναι θέμα πρεστίζ. Μπορεί να αργήσει να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του, είναι βέβαιο όμως ότι θα το κάνει. Το ίδιο απαιτεί και από το ταίρι του για να μην φτάσει στο σημείο να το απομυθοποιήσει.
Σε καμία περίπτωση δεν τον ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων. Ίσα ίσα περιμένει να ακούσει τα καλύτερα για τις επιλογές του. Δεν ζητάει την γνώμη των άλλων εξάλλου. Τιμά και σέβεται τις επιλογές του και το ίδιο ακριβώς ζητά και από τους άλλους. Κι όποιος δεν συμφωνεί, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπόσχεται το παραμικρό, μόνο και μόνο από φόβο. Σημασία για τον Παρθένο έχει το αποτέλεσμα. Θέλει να είναι σίγουρος γι’αυτό που πάει να κάνει. Δεν θα εκτεθεί για κανέναν λόγο στο ταίρι του.
Και φυσικά δεν επηρεάζεται από τους άλλους καθότι οι επιλογές του είναι προϊόντα της λογικής του. Ζυγίζει τη σχέση του εκατό φορές και τίποτα δεν του διαφεύγει, όσον αφορά τα σημαντικά πράγματα βέβαια. Τα κουτσομπολιά και τα σχόλια δεν τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, δεν θέλει να τον ελέγχουν ούτε να τον συζητούν…

ΖΥΓΟΣ

Πολλά μπορεί να πει ένας Ζυγός προκειμένου να γίνει αποδεκτός. Πολλές φορές μιλάει καθαρά θεωρητικά και δεν ξέρεις αν αυτά που υπόσχεται θα τα πραγματοποιήσει. Εξαρτάται από το πόσο σοβαρή είναι η σχέση του. Ουσιαστικά υπόσχεται αυτά που ο ίδιος έχει ανάγκη να ζήσει αλλά από αυτά εξαρτώνται από τους άλλους.
Δεν του αρέσει να βάζουν λόγια στη σχέση του, βασανίζεται και επηρεάζεται. Δεν θέλει να βρίσκεται στη μέση, άλλα να λένε οι μεν, άλλα οι δε. Δεν θέλει να δίνει εξηγήσεις για τον έρωτά του παρόλο που ξέρει να συμφιλιώνει καταστάσεις. Θέλει όλοι να εγκρίνουν και να συμφωνούν με τις επιλογές του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματά του και δύσκολα δίνει υποσχέσεις. Είναι υπεύθυνος και σοβαρός. Κάνει όμως τα πάντα για τον έρωτά του και ότι λέει, το εννοεί. Ξέρει να πραγματοποιεί και τα πιο απίθανα σενάρια, πόσο μάλλον αν τα έχει υποσχεθεί. Αν το ταίρι του στέκεται αντάξια στο πλευρό του, κρατά υποσχέσεις ζωής, όπως ξέρει να κρατά καλά και μεγάλα μυστικά.
Είναι ικανός να ανάψει προβολέα και να ανακρίνει τον οποιοδήποτε μιλάει για τη σχέση του. Και με ποιο δικαίωμα άλλωστε εμπλέκεσαι στην ερωτική του ζωή; Θα πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να δώσουν τις καλύτερες εξηγήσεις, και οι άλλοι αλλά και ο σύντροφός του για καλό και για κακό. Μια σκηνή κρίνεται απαραίτητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ξέρει καλά να προβάλλει τον εαυτό του και να ευχαριστεί τους άλλους και κυρίως αυτούς που τον ενδιαφέρουν. Δίνει εύκολα και άνετα υποσχέσεις και αρκετές φορές δεν τις πραγματοποιεί εκτός αν αυτές έχουν να κάνουν με ταξίδια και διασκέδαση. Μην επενδύεις στα λόγια του γιατί μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις πολύ.
Αν κάποιος βάλει λόγια στη σχέση του, θα αρχίσει και αυτός με τη σειρά του να λέει τις δικές του ιστορίες για να το διασκεδάσει. Η άλλη εκδοχή είναι να βαρεθεί να κάτσει να ακούσει. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ τι του κάνει καλό. Δεν τον ενδιαφέρον οι απόψεις των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο λόγος ενός Αιγόκερου είναι συμβόλαιο. Καθότι ενδιαφέρεται πολύ για το τι θα πει ο κόσμος, δεν κάνει πράγματα που μπορεί να τον εκθέσουν, γι’αυτό και δεν υπόσχεται ή αυτό που υπόσχεται το κάνει, έστω και με καθυστερήσεις. Βασικά, αποφεύγει να αναλαμβάνει ευθύνες.
Ενοχλείται να ακούει αρνητικά σχόλια από άλλους, είναι θέμα γοήτρου, δεν θέλει να εκτίθεται. Όμως μπαίνει σε διλήμματα και θα το ψάξει μήπως και κάτι του έχει ξεφύγει. Επηρεάζεται συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν υπόσχεται εύκολα και δεν επενδύει άμεσα σε μια σχέση. Παρόλα αυτά αν είναι να δώσει χαρά στα αγαπημένα του πρόσωπα, θα πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του, ειδικότερα αν είναι κάτι σημαντικό. Συνήθως δεσμεύεται για ανθρωπιστικούς σκοπούς.
Με πλανήτη του τον Ουρανό είναι επαναστάτης, θέλει να αναστατώνει και να εκπλήσσει, να τραβάει την προσοχή, να πηγαίνει ενάντια στο κατεστημένο. Έτσι, ότι και αν ακούσει από το περιβάλλον του, είναι πολύ ενδιαφέρον, του αρέσει, γουστάρει να γίνεται ένας σαματάς για το ταίρι του, χωρίς βέβαια να αλλάζουν τα συναισθήματά του και οι ιδέες του.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Ψαράκι ονειρεύεται, ζει στον κόσμο των παραμυθιών, μπορεί να ακούσεις τα πάντα από αυτό, να μοιραστεί τα πάντα μαζί σου και να σου υποσχεθεί ότι θα είσαστε μαζί μέχρι το τέλος του κόσμου, ιδιαίτερα όταν είναι ερωτευμένο. Ζήσε στον κόσμο του, όμως να ξέρεις να πατάς στη γη για να μην χαθείς και αργήσεις να ξαναβρείς τον εαυτό σου.
Σαφώς και επηρεάζεται από αυτά που ακούει από τους άλλους, τα παίρνει πολύ σοβαρά και προβληματίζεται πως θα ισορροπήσει τις καταστάσεις καθότι η λογική δεν τον βοηθά. Θα μιλήσει, θα εκτονωθεί, θα ζητήσει παρηγοριά και μετά θα γυρίσει ξανά στην αγκαλιά της αγαπημένης του γιατί θα έχει κουραστεί να ασχολείται.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official