Connect with us

Ζώδια

Ποια είναι τα πιο χαριτωμένα ζώδια σύμφωνα με τον ζωδιακό κύκλο

Published

on

Όλοι έχουν αυτή την ιδιαίτερη ποιότητα που τους κάνει τόσο χαριτωμένους.

Ακόμη και αν ποτέ δεν το παρατηρήσετε, αυτή η ποιότητα είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν όταν είναι μαζί σας και είναι αυτό που σας κάνει τόσο χαριτωμένοι.

Σκεφτείτε τι αγαπάτε περισσότερο από τον σύντροφό σας ή τον καλύτερο σας φίλο.

Δεν έχει σημασία πόσο μικρά είναι αυτά τα πράγματα ή αν γνωρίζετε ακόμα ότι το κάνετε αυτό, αυτή η ιδιαίτερη ποιότητα είναι αυτό που σας κάνει εσείς. Το ζώδιο σας μπορεί να πει πολλά για εσάς.

Σίγουρα, ο σύντροφός σας ήδη αγαπά την εμφάνισή σας ή το γεγονός ότι εξακολουθείτε να κοκκινίζετε όποτε φλερτάρει μαζί σας , αλλά πιθανότατα κάτι άλλο που τον κάνει (και όλους τους άλλους) να σας αγαπά ακόμα περισσότερο, όλα χωρίς να το γνωρίζετε.

Αν είστε περίεργος να μάθετε ακριβώς τι είναι αυτό που τον κάνει να νομίζετε ότι είστε το πιο χαριτωμένο πράγμα συνεχίστε να διαβάζετε.

Κριός

Ο Κριός έχει εκπληκτικές δεξιότητες ακρόασης. Δεν έχει σημασία τι κάνει, αν μιλάς μαζί της, τότε έχεις την αμέριστη προσοχή της. Ακόμη περισσότερο, ακούει στην πραγματικότητα αντί να προσποιείται ακριβώς.

Αυτό που την κάνει χαριτωμένη είναι ότι όταν σε ακούει, υποσυνείδητα θα κλίνει και θα κρατήσει επαφή με τα μάτια σου.

Θέλει να ξέρετε ότι είστε η νούμερο ένα προτεραιότητα της εκείνη τη στιγμή, που κάνει όλους να αισθάνονται ξεχωριστοί.

Ταύρος

Αυτό που κάνει τον Ταύρο χαριτωμένο είναι ότι είναι πάντα υποσυνείδητα καλός. Είτε σας δίνει το τελευταίο δάγκωμα της τροφής της είτε τις πόρτες που ανοίγουν για σας, οι μικρές πράξεις της καλοσύνης σας σας ενημερώνουν ότι σας αγαπά. Ο Ταύρος συνήθως δεν συνειδητοποιεί τι κάνει όταν είναι υποσυνείδητα καλός.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ασχολείται με πολλή αναποφασιστικότητα στη ζωή του, οπότε όταν συναντά μια ευκαιρία για λίγη χαλάρωση και μεγάλη διασκέδαση, το παίρνει πάντα.

Ο Δίδυμος είναι ο τύπος του ατόμου που θέλει να πάει σε αυτοσχέδιες εκδρομές σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας ή σε ένα μουσικό φεστιβάλ και να σας πάρει μαζί σας.

Ο Δίδυμος πηγαίνει από το δρόμο της διασκέδασης επειδή αγαπά τα μικρά πράγματα στη ζωή.

Γνωρίζει ότι δεν είναι κάθε μέρα καλή, αλλά αν μπορεί να διασκεδάσει να κάνει τα αγαπημένα της με τους αγαπημένους της, φυσικά θα το κάνει!

Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι ο χαριτωμένος όταν είναι ο εαυτός του. Δεν φοβάται να δείχνει συναισθήματα τις περισσότερες φορές (εκτός αν δεν σε γνωρίζει καλά), αλλά όταν το κάνει, ξέρεις ότι είναι απόλυτα γνήσιο.

Το να μοιράζετε μαζί σας τα συναισθήματά σας είναι πώς ο Καρκίνος σάς ενημερώνει ότι σας εμπιστεύεται.

Είτε κλαίει, γελάει, είτε διαμαρτύρεται, θέλει να ξέρετε ότι δεν φοβάται να είναι η ίδια και να μοιραστεί μαζί σας τα πρώτα μέρη της προσωπικότητάς της.

Λέων

Όντας κάποιος που ήδη θέλει να είναι στο προσκήνιο, αφήνοντας τους ανθρώπους να ξέρουν ότι είναι εκεί για να ακουστούν είναι ακριβώς ένα άλλο πράγμα που αγαπάς γι ‘αυτήν. Αυτό που την κάνει πιο χαριτωμένη είναι το δυνατό, ενοχλητικό γέλιο και ο τρόπος με τον οποίο η φωνή της μπορεί να μεταφερθεί σε ένα γεμάτο δωμάτιο. Μπορεί να μην είστε τόσο εξερχόμενος όσο είναι, αλλά η ικανότητά της να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα σε οποιαδήποτε κατάσταση όταν είσαι μαζί της είναι ένα δώρο που δεν έχουν πολλοί άνθρωποι.

Παρθένος

Η Παρθένος πάντα σκέφτεται τα πράγματα επειδή αγαπάει να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Αλλά ενώ δεν είναι πολύ αυθόρμητο πρόσωπο, είναι ακόμα αξιολάτρευτο όταν σκέφτεται σε ό, τι κάνει. Είναι το είδος του ατόμου που έχει πάντα λίστες με κωδικό χρώματος, έναν προγραμματιστή γεμάτο σημειώσεις. Όλοι όσοι γνωρίζουν τη Παρθένο πιστεύουν ότι η ικανότητά της να σκεφτεί τα πάντα μέσα από τη μικρότερη λεπτομέρεια είναι χαριτωμένη, αλλά και εξαιρετικά έξυπνη.

Ζυγός

Είτε συνειδητοποιεί ότι το κάνει είτε όχι, ο Ζυγός πάντα σε βάζει πρώτο.

Ίσως σας αφήνει να παραγγείλετε πρώτα το φαγητό σας ή σας επιτρέπει να έχετε την καλύτερη θέση στις ταινίες, η χαριτωμένη ποιότητα του Ζυγού είναι η ικανότητά της να βάλει πρώτα τους ανθρώπους που αγαπά. Ο Ζυγός κάνει τους άλλους ευτυχισμένους σε γενικές γραμμές, αλλά όταν έχει συναισθήματα για εσάς ή αν είστε ο καλύτερος φίλος της, θα φροντίζει πάντα να έχετε τα καλύτερα. Ονομάστε το αγάπη ή απλώς ανιδιοτέλεια, αλλά ο Ζυγός αρέσει να είναι το άτομο που μπορεί να κάνει την ημέρα σας καλύτερη.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπά να είναι ευαίσθητος όταν είναι σε σχέση επειδή είναι ο δικός του ιδιαίτερος τρόπος να σας ενημερώσει ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει. Ένα από τα χαριτωμένα πράγματα που κάνει είναι να γιορτάζει με φιλιά και αγκαλιές. Όποια και αν είναι η ευκαιρία, ο Σκορπιός αγαπά να σφραγίζει τη συμφωνία με ένα φιλί. Έχεις νέα δουλειά; Δοκίμασα κάτι νέο;

Περιμένετε ένα φιλί από τον αγαπημένο σας Σκορπιό. είναι εγγυημένο να βάλει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας (και το δικό της).

Τοξότης

Μόνο ο Τοξότης μπορεί να τραβήξει μακριά να είναι σκοπίμως πεισματάρης και να το κάνει να φαίνεται χαριτωμένο, όχι ενοχλητικό. Μισεί που του πείτε τι να κάνει, οπότε το πάει ένα βήμα παραπάνω κάνοντας το ακριβώς αντίθετο απλώς καταλήγει να είναι χαριτωμένο.

Ο Τοξότης θέλει οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι είναι υπεύθυνος για τη δική του ζωή και αν αυτό σημαίνει να βγούμε από το δρόμο του για να αποδείξουμε αυτό το σημείο, τότε ακριβώς αυτό θα κάνει.

Επειδή είναι τόσο χαριτωμένο, είναι δύσκολο να του θυμώνεις όταν ενεργεί με αυτόν τον τρόπο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πάντα στο κυνήγι για νέες γνώσεις και αγαπά να μάθει κάτι νέο. Η δίψα της γνώσης τόσο αξιολάτρευτη; Πόσο ενθουσιασμένος παίρνει όταν μοιράζεται αυτό που έμαθε μαζί σου.

Όποτε ο Αιγόκερως μοιράζεται κάτι καινούργιο με εσάς, θέλει να σας δείξει όλες τις πληροφορίες που έχει βρει σχετικά με το θέμα και να μοιραστεί ακόμη και τα γεγονότα διασκέδασης που βρήκε.

Ακόμα κι αν είναι θέμα που ποτέ δεν έχετε θεωρήσει ενδιαφέρον πριν, ο ενθουσιασμός της είναι απίστευτα μεταδοτικός – και χαριτωμένος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται σαν κάποιος που κλείνετε μερικές φορές στον εαυτό του, αλλά όταν μιλάει για τα αγαπημένα του πράγματα συμβαίνει το αντίθετο. Τα πάντα που ο Υδροχόος θεωρεί ότι είναι τα “αγαπημένα” της είναι πραγματικά ο τέλειος τρόπος για να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτήν.

Όταν ο Υδροχόος μοιράζεται τις αγαπημένες σας ταινίες, βιβλία, μουσική, φαγητό και πολλά άλλα μαζί σας, σας αφήνει πραγματικά την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση στον μυστηριώδη κόσμο της.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι πολύ διαισθητικός, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επαγγελματίας στο να γνωρίζει πότε κάποιος χρειάζεται επευφημίες.

Είτε έχετε μια κακή μέρα στη δουλειά ή αν αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε μια πραγματικά κακή θέση στη ζωή, ο Ιχθύς είναι πάντα εκεί για να σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε σαν να μοιράζεστε πολλά, μπορεί να πει κάπως πώς ακριβώς αισθάνεστε και ακριβώς τι πρέπει να αισθάνεστε καλύτερα. Αφήστε το να εμφανιστεί στην πόρτα σας στις 2 π.μ. με μια μεγάλη πίτσα, τις αγαπημένες σας ταινίες και ένα κουτί γλυκών.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official