Connect with us

Ζώδια

Ποια είναι τα πιο χαριτωμένα ζώδια σύμφωνα με τον ζωδιακό κύκλο

Published

on

Όλοι έχουν αυτή την ιδιαίτερη ποιότητα που τους κάνει τόσο χαριτωμένους.

Ακόμη και αν ποτέ δεν το παρατηρήσετε, αυτή η ποιότητα είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν όταν είναι μαζί σας και είναι αυτό που σας κάνει τόσο χαριτωμένοι.

Σκεφτείτε τι αγαπάτε περισσότερο από τον σύντροφό σας ή τον καλύτερο σας φίλο.

Δεν έχει σημασία πόσο μικρά είναι αυτά τα πράγματα ή αν γνωρίζετε ακόμα ότι το κάνετε αυτό, αυτή η ιδιαίτερη ποιότητα είναι αυτό που σας κάνει εσείς. Το ζώδιο σας μπορεί να πει πολλά για εσάς.

Σίγουρα, ο σύντροφός σας ήδη αγαπά την εμφάνισή σας ή το γεγονός ότι εξακολουθείτε να κοκκινίζετε όποτε φλερτάρει μαζί σας , αλλά πιθανότατα κάτι άλλο που τον κάνει (και όλους τους άλλους) να σας αγαπά ακόμα περισσότερο, όλα χωρίς να το γνωρίζετε.

Αν είστε περίεργος να μάθετε ακριβώς τι είναι αυτό που τον κάνει να νομίζετε ότι είστε το πιο χαριτωμένο πράγμα συνεχίστε να διαβάζετε.

Κριός

Ο Κριός έχει εκπληκτικές δεξιότητες ακρόασης. Δεν έχει σημασία τι κάνει, αν μιλάς μαζί της, τότε έχεις την αμέριστη προσοχή της. Ακόμη περισσότερο, ακούει στην πραγματικότητα αντί να προσποιείται ακριβώς.

Αυτό που την κάνει χαριτωμένη είναι ότι όταν σε ακούει, υποσυνείδητα θα κλίνει και θα κρατήσει επαφή με τα μάτια σου.

Θέλει να ξέρετε ότι είστε η νούμερο ένα προτεραιότητα της εκείνη τη στιγμή, που κάνει όλους να αισθάνονται ξεχωριστοί.

Ταύρος

Αυτό που κάνει τον Ταύρο χαριτωμένο είναι ότι είναι πάντα υποσυνείδητα καλός. Είτε σας δίνει το τελευταίο δάγκωμα της τροφής της είτε τις πόρτες που ανοίγουν για σας, οι μικρές πράξεις της καλοσύνης σας σας ενημερώνουν ότι σας αγαπά. Ο Ταύρος συνήθως δεν συνειδητοποιεί τι κάνει όταν είναι υποσυνείδητα καλός.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ασχολείται με πολλή αναποφασιστικότητα στη ζωή του, οπότε όταν συναντά μια ευκαιρία για λίγη χαλάρωση και μεγάλη διασκέδαση, το παίρνει πάντα.

Ο Δίδυμος είναι ο τύπος του ατόμου που θέλει να πάει σε αυτοσχέδιες εκδρομές σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας ή σε ένα μουσικό φεστιβάλ και να σας πάρει μαζί σας.

Ο Δίδυμος πηγαίνει από το δρόμο της διασκέδασης επειδή αγαπά τα μικρά πράγματα στη ζωή.

Γνωρίζει ότι δεν είναι κάθε μέρα καλή, αλλά αν μπορεί να διασκεδάσει να κάνει τα αγαπημένα της με τους αγαπημένους της, φυσικά θα το κάνει!

Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι ο χαριτωμένος όταν είναι ο εαυτός του. Δεν φοβάται να δείχνει συναισθήματα τις περισσότερες φορές (εκτός αν δεν σε γνωρίζει καλά), αλλά όταν το κάνει, ξέρεις ότι είναι απόλυτα γνήσιο.

Το να μοιράζετε μαζί σας τα συναισθήματά σας είναι πώς ο Καρκίνος σάς ενημερώνει ότι σας εμπιστεύεται.

Είτε κλαίει, γελάει, είτε διαμαρτύρεται, θέλει να ξέρετε ότι δεν φοβάται να είναι η ίδια και να μοιραστεί μαζί σας τα πρώτα μέρη της προσωπικότητάς της.

Λέων

Όντας κάποιος που ήδη θέλει να είναι στο προσκήνιο, αφήνοντας τους ανθρώπους να ξέρουν ότι είναι εκεί για να ακουστούν είναι ακριβώς ένα άλλο πράγμα που αγαπάς γι ‘αυτήν. Αυτό που την κάνει πιο χαριτωμένη είναι το δυνατό, ενοχλητικό γέλιο και ο τρόπος με τον οποίο η φωνή της μπορεί να μεταφερθεί σε ένα γεμάτο δωμάτιο. Μπορεί να μην είστε τόσο εξερχόμενος όσο είναι, αλλά η ικανότητά της να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα σε οποιαδήποτε κατάσταση όταν είσαι μαζί της είναι ένα δώρο που δεν έχουν πολλοί άνθρωποι.

Παρθένος

Η Παρθένος πάντα σκέφτεται τα πράγματα επειδή αγαπάει να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Αλλά ενώ δεν είναι πολύ αυθόρμητο πρόσωπο, είναι ακόμα αξιολάτρευτο όταν σκέφτεται σε ό, τι κάνει. Είναι το είδος του ατόμου που έχει πάντα λίστες με κωδικό χρώματος, έναν προγραμματιστή γεμάτο σημειώσεις. Όλοι όσοι γνωρίζουν τη Παρθένο πιστεύουν ότι η ικανότητά της να σκεφτεί τα πάντα μέσα από τη μικρότερη λεπτομέρεια είναι χαριτωμένη, αλλά και εξαιρετικά έξυπνη.

Ζυγός

Είτε συνειδητοποιεί ότι το κάνει είτε όχι, ο Ζυγός πάντα σε βάζει πρώτο.

Ίσως σας αφήνει να παραγγείλετε πρώτα το φαγητό σας ή σας επιτρέπει να έχετε την καλύτερη θέση στις ταινίες, η χαριτωμένη ποιότητα του Ζυγού είναι η ικανότητά της να βάλει πρώτα τους ανθρώπους που αγαπά. Ο Ζυγός κάνει τους άλλους ευτυχισμένους σε γενικές γραμμές, αλλά όταν έχει συναισθήματα για εσάς ή αν είστε ο καλύτερος φίλος της, θα φροντίζει πάντα να έχετε τα καλύτερα. Ονομάστε το αγάπη ή απλώς ανιδιοτέλεια, αλλά ο Ζυγός αρέσει να είναι το άτομο που μπορεί να κάνει την ημέρα σας καλύτερη.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπά να είναι ευαίσθητος όταν είναι σε σχέση επειδή είναι ο δικός του ιδιαίτερος τρόπος να σας ενημερώσει ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει. Ένα από τα χαριτωμένα πράγματα που κάνει είναι να γιορτάζει με φιλιά και αγκαλιές. Όποια και αν είναι η ευκαιρία, ο Σκορπιός αγαπά να σφραγίζει τη συμφωνία με ένα φιλί. Έχεις νέα δουλειά; Δοκίμασα κάτι νέο;

Περιμένετε ένα φιλί από τον αγαπημένο σας Σκορπιό. είναι εγγυημένο να βάλει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας (και το δικό της).

Τοξότης

Μόνο ο Τοξότης μπορεί να τραβήξει μακριά να είναι σκοπίμως πεισματάρης και να το κάνει να φαίνεται χαριτωμένο, όχι ενοχλητικό. Μισεί που του πείτε τι να κάνει, οπότε το πάει ένα βήμα παραπάνω κάνοντας το ακριβώς αντίθετο απλώς καταλήγει να είναι χαριτωμένο.

Ο Τοξότης θέλει οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι είναι υπεύθυνος για τη δική του ζωή και αν αυτό σημαίνει να βγούμε από το δρόμο του για να αποδείξουμε αυτό το σημείο, τότε ακριβώς αυτό θα κάνει.

Επειδή είναι τόσο χαριτωμένο, είναι δύσκολο να του θυμώνεις όταν ενεργεί με αυτόν τον τρόπο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πάντα στο κυνήγι για νέες γνώσεις και αγαπά να μάθει κάτι νέο. Η δίψα της γνώσης τόσο αξιολάτρευτη; Πόσο ενθουσιασμένος παίρνει όταν μοιράζεται αυτό που έμαθε μαζί σου.

Όποτε ο Αιγόκερως μοιράζεται κάτι καινούργιο με εσάς, θέλει να σας δείξει όλες τις πληροφορίες που έχει βρει σχετικά με το θέμα και να μοιραστεί ακόμη και τα γεγονότα διασκέδασης που βρήκε.

Ακόμα κι αν είναι θέμα που ποτέ δεν έχετε θεωρήσει ενδιαφέρον πριν, ο ενθουσιασμός της είναι απίστευτα μεταδοτικός – και χαριτωμένος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται σαν κάποιος που κλείνετε μερικές φορές στον εαυτό του, αλλά όταν μιλάει για τα αγαπημένα του πράγματα συμβαίνει το αντίθετο. Τα πάντα που ο Υδροχόος θεωρεί ότι είναι τα “αγαπημένα” της είναι πραγματικά ο τέλειος τρόπος για να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτήν.

Όταν ο Υδροχόος μοιράζεται τις αγαπημένες σας ταινίες, βιβλία, μουσική, φαγητό και πολλά άλλα μαζί σας, σας αφήνει πραγματικά την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση στον μυστηριώδη κόσμο της.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι πολύ διαισθητικός, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επαγγελματίας στο να γνωρίζει πότε κάποιος χρειάζεται επευφημίες.

Είτε έχετε μια κακή μέρα στη δουλειά ή αν αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε μια πραγματικά κακή θέση στη ζωή, ο Ιχθύς είναι πάντα εκεί για να σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε σαν να μοιράζεστε πολλά, μπορεί να πει κάπως πώς ακριβώς αισθάνεστε και ακριβώς τι πρέπει να αισθάνεστε καλύτερα. Αφήστε το να εμφανιστεί στην πόρτα σας στις 2 π.μ. με μια μεγάλη πίτσα, τις αγαπημένες σας ταινίες και ένα κουτί γλυκών.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official