Connect with us

Ζώδια

Ποια είναι τα πιο ώριμα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Published

on

Πόσο ώριμο είναι το πρόγραμμά σας;

Λοιπόν, τώρα είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα: η σκέψη ότι ένα ζώδιο μπορεί να είναι λίγο περισσότερο, um … ώριμο από άλλα σημάδια. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο; Λοιπόν, φυσικά είναι.

Η ωριμότητα δεν συνεπάγεται πάντα την ηλικία. Στην πραγματικότητα, η ωριμότητα συνεπάγεται ένα είδος εκλέπτυνσης, ίσως ακόμη και διακριτική ευχέρεια. Πότε πρέπει να κρατήσετε πίσω και πότε να προχωρήσετε – αυτά είναι τα πράγματα που καθορίζουν το ώριμο άτομο.

Κάποιος μου είπε κάποτε να γίνω ώριμος: “Τα ψηλά δεν είναι πλέον τόσο ψηλά, αλλά τα χαμηλά δεν είναι πλέον τόσο χαμηλά.” Μια πολύ περίεργη δήλωση και μια που έχω σκεφτεί πολλές φορές.

Δυστυχώς, καθώς ωριμάζουμε, δεν νιώθουμε το ίδιο ενθουσιασμό με αυτό που κάποτε κάναμε όταν ήμασταν ανώριμοι, αλλά το αντίθετο είναι ότι, λόγω της απόκτησης γνώσης και εμπειρίας μας, τα χαμηλά επεξεργάζονται ως λιγότερο σημαντικά … τα οποία μας δίνει ένα διάλειμμα.

Σύμφωνα με την αστρολογία , και ακόμη και το ωροσκόπιο μας , μερικοί από εμάς είναι φυσικά πιο ώριμοι από άλλους. Αυτό που μας δίνει συνήθως αυτή την εκλεπτυσμένη προοπτική είναι κάτι στις προσωπικότητες μας, κάτι που μπορεί πραγματικά να μας κάνει πιο επικεφαλής ή σταθερούς από τους άλλους.

Λοιπόν, εδώ είναι τα πιο ώριμα ζώδια, που κατατάσσονται από τα περισσότερα έως τα λιγότερο ώριμα.

Ζυγός

Είναι αυτοί που, με τη δύναμη των απίστευτα σταθεροποιημένων και ισορροπημένων τρόπων τους, κερδίζουν το διαγωνισμό για τους πιο ώριμους. Παρόλο που δεν μπορούμε να τους ασκήσουμε πίεση για να είναι πάντα λογικοί στο πλήθος, μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς να είναι η φωνή του λόγου όταν η σύγχυση κυβερνά.

Αιγόκερως

Εάν υπάρχει χάος, υπάρχει ηρεμία και αυτή η ηρεμία σας προσφέρεται από το φιλικό σας ώριμο Αιγόκερω . Μπορεί να είναι σιωπηλά φρικιαστικά, αλλά ποτέ δεν θα το ξέρετε, γιατί ξέρουν τι χρειάζεται για να κρατήσετε τα πράγματα μαζί. Ω, έχουν τις στιγμές τους, αλλά λάμπουν υπό πίεση!

Καρκίνος

Δεν θέλουν να μεγαλώσουν, αλλά αν πρέπει, θα το κάνουν με στυλ και σοφία. Ο καρκίνος είναι φυσικά ώριμος . λαμβάνουν αποφάσεις με τη διαίσθησή τους και παρακολουθούν πάντα το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Όταν ο κόσμος καταρρέει, κοιτάξτε στον φίλο σας για τον Καρκίνο για μια σταθερή απάντηση.

Παρθένος

Πολύ καλά υπό πίεση, αυτοί οι άνθρωποι είναι. Όταν πρόκειται για τα μεγάλα πράγματα, τα ουσιαστικά πράγματα, μπορείτε να βασιστείτε στον φίλο της Παρθένου για να παραμείνετε δυνατοί και να παραμείνετε αληθινοί, με ένα καλό κεφάλι στους ώμους τους.

Ταύρος

Παραδόξως ώριμο, ο Ταύρος έρχεται όταν χρειαστεί . Αν και δεν μπορούν πάντα να παρέχουν τις καλύτερες συμβουλές, είναι ώριμες για παράδειγμα. Οι λέξεις μπορεί να μην κάνουν το τέχνασμα, αλλά οι πράξεις το λένε όλα, και ο Ταύρος ξέρει πώς να παραμείνει δυνατός ενάντια στις αντιξοότητες.

Υδροχόος

Θα προτιμούσαν να καταρρεύσουν και να τρελαθούν, είναι αλήθεια, αλλά όταν καλεί η ευθύνη, αυτοί οι άνθρωποι σπάνια κάνουν το λάθος. Ω, θέλουν να επαναστατήσουν, αλλά ξέρουν καλύτερα από το να κάνουν κάτι που θα τους βλάψει ή οποιονδήποτε άλλον αργότερα. Μια καλή αίσθηση του τι είναι σωστό και του τι είναι λάθος είναι αυτό που οδηγεί τον Υδροχόο , και αυτό που τους κάνει να φαίνονται και να ενεργούν ενίοτε.

Ιχθύς

Ούτε εδώ ούτε εκεί, ο Ιχθύς γνωρίζει και θαυμάζει την ιδέα να γίνει σοφός και να εφαρμόσει αυτήν τη σοφία στην πράξη, αλλά είναι επίσης σκλάβοι στα συναισθήματά τους, και αυτό εμποδίζει να παραμείνουν ώριμοι. Αυτοί οι άνθρωποι καταρρέουν πολύ εύκολα για να χαρακτηριστούν ώριμοι, αν και σίγουρα έχουν καλή στιγμή να δοκιμάσουν.

Σκορπιός

Αυτή η φρικτή φύση ελέγχου μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς, αλλά σίγουρα λειτουργεί για τον Σκορπιό . Αυτό που τους καθιστά λιγότερο από ώριμους γι ‘αυτό είναι ότι όλα γίνονται για δικό τους όφελος και σπάνια για οποιονδήποτε άλλο.

Θα ήθελαν να σκεφτούν τον εαυτό τους ως ώριμα θαύματα του κόσμου, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ώριμοι μόνο όταν μπορούν να κερδίσουν. Μην πηγαίνετε καν κοντά σε έναν Σκορπιό όταν είναι στο δρόμο για να είναι ένας τραυματισμένος χαμένος.

Τοξότης

Η αλήθεια είναι, με όλες τις προσπάθειες του Τοξώτη, μακροπρόθεσμα, είναι χειρότερες από τον Σκορπιό όταν πρόκειται να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους. Αυτό θέλει να κάνει τη ζωή με τους δικούς του όρους.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα μεγάλο μωρό και δεν θα είναι ποτέ τίποτα εκτός από αυτό. Το ξέρουν, το ξέρετε, τώρα φτιάξτε ένα σάντουιτς, γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Ο Λέων δεν έχει προσποίηση για ωριμότητα. πραγματικά πιστεύουν ότι είναι πιο ελκυστικό να ενεργείς σαν ένα ανώριμο άτομο από ό, τι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ένα “ώριμο” άτομο.

Δίδυμος

Δεν θέλουν να μεγαλώσουν, δεν θέλουν να κάνουν τις δουλειές τους και δεν θέλουν να παίξουν με τα άλλα παιδιά. Ακόμα και όταν αυτά τα παιδιά και αυτά είναι 60 ετών. Ο Δίδυμος είναι τόσο ανώριμος , ίσως να μιλάτε με τους Spongebob Squarepants . Ενώ μπορεί να είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι, απλά δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για την ενήλικη ζωή τους.

Κριός

Ναι, θα νομίζατε ότι ο πολεμιστής των σημείων. Ο Κριός είναι το χειρότερο , πιο ανώριμο των σημείων. Φρικάρουν, καταρρέουν, πετάνε, και αν θέλετε να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια μια δύσκολης κατάστασης απλά θα σας αφήσουν μόνους σας.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official