Connect with us

Ζώδια

Ποια είναι τα στραβοπατήματα σε μια σχέση ανάλογα με το ζώδιο σου

Published

on

Είμαστε προορισμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη σχέσεων για πάντα, ελπίζοντας ότι ο συνεργάτης μας θα μπορέσει να το παραβλέψει ή δεν θα το βρει.

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει.

Η αστρολογία μπορεί να σας διαφωτίσει με τον τύπο συμπεριφοράς που έχετε την τάση να κάνετε και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους αποδοχής. Εδώ είναι το κορυφαίο λάθος σχέση που συνεχίζετε να κάνετε, με βάση το ζώδιο σας .

Κριός

Προσπαθείτε να τον αλλάξετε. Λοιπόν, δεν σας ενδιαφέρει τίποτα ή κανέναν που μένει ο ίδιος και αγαπάτε μια καλή πρόκληση. Το πρόβλημα είναι ότι η πραγματική αλλαγή προέρχεται από κάποιον που συνειδητοποιεί ότι μπορεί και θέλει να κάνει καλύτερα για τον εαυτό του. Εάν αλλάζει μόνο επειδή το θέλετε και επειδή δεν μπορείτε να τον δεχτείτε για το ποιος είναι, θα καταλήξει να σας δυσαρεστήσει.

Ταύρος

Το λάθος της σχέσης που έχετε να κάνετε είναι να υποκρινείτε ότι δεν θέλετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Λες ότι είσαι άνετος με μια σχέση χωρίς πιέσεις, αλλά δεν είσαι.

Δίδυμοι

Παρόλο που έχετε τις καλύτερες προθέσεις, έχετε την τάση να κάνετε κάτι (όπως εξαπάτηση) που σπάζει την εμπιστοσύνη του ανθρώπου.

Καρκίνος

Το σπίτι και η οικογένεια είναι πολύ σημαντικά για εσάς και όταν αρχίζετε να αισθάνεστε κοντά σε κάποιον, προσπαθείτε να τους συνδέσετε και συχνά είναι πολύ σύντομα γι ‘αυτό. Θυμηθείτε: μια ημερομηνία δεν αρκεί για να αποφασίσετε ότι αυτό το πρόσωπο είναι αυτό που θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας.

Λέων

Σίγουρα σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής, γι ‘αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχετε την τάση να δημιουργείτε δράμα αντί για αναμνήσεις. Πολλοί άντρες κάνουν το καλύτερό τους για να αποφύγουν το δράμα και προτιμούν τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά και casual. Εκτός αυτού, υπάρχει αρκετό δράμα και συγκρούσεις στη ζωή χωρίς να φτιάξετε κάποια.

Παρθένος

Είστε λαμπρός στο να σχεδιάσετε τον σύντροφό σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες εναντίον τους. Όταν το κάνετε αυτό, δεν τους κάνει να θέλουν να πλησιάσουν σε σας, τους κάνει να θέλουν να τρέξουν μακριά από σας. Σταματήστε να τους παγιδεύετε με τα δικά τους θέματα και θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να διαβάζετε πάντα μεταξύ των γραμμών.

Ζυγός

Πόσο εμπιστοσύνη και αφέλεια δείχνετε στον πρώην σας ότι  σας όταν σας λέει ότι άλλαξε και το πιστεύετε. Ναι, οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά γενικά, οι εγωιστές, οι ανώριμοι, οι τύποι εξαπάτησης δεν – απλώς δουλεύουν για να κρύβουν τις λιγότερο επιθυμητές ποιότητες τους.

Σκορπιός

Πέφτεις με τα μούτρα σε κάποιον χωρίς να ξέρεις τι άνθρωπος είναι και όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ελαττωματικά και ατελή άτομα, χάνεις ενδιαφέρον. Και τη στιγμή που η σχέση πηγαίνει από το παραμύθι στην πραγματική ζωή, τείνετε να απομακρυνθείτε, δεν είστε πρόθυμοι να κάνετε το έργο που χρειάζεται για να διαμορφώσετε μια επιτυχημένη και υγιή σχέση. Μην είστε τόσο επιφανειακοί – όλοι φαίνονται ξεθωριασμένοι και οι σχέσεις καταβάλλουν προσπάθειες.

Τοξότης

Παίρνετε δικαιολογίες για το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται πλέον με λουλούδια ή ένα μπουκάλι κρασί. Μερικές φορές, είναι καλύτερο να κοιτάς ειλικρινά την κατάσταση των πραγμάτων και να κόψεις τις απώλειες σου.

Αιγόκερως

Έχετε την τάση να υποβαθμίσετε την επιτυχία σας για να προστατεύσετε το εγώ του συνεργάτη σας, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλή ένταση στη σχέση. Πρέπει να είστε υπερήφανοι για αυτό που έχετε επιτύχει και θα πρέπει να τον εμπνεύσετε να δουλέψει σκληρότερα ο καθένας ξεχωριστά για την σχέση.

Υδροχόος

Αγαπάτε ανθρώπους που είναι καλλιτεχνικοί και μοναδικοί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτό που ερμηνεύετε ως δημιουργικό είναι πραγματικά σπασμένο ή διανοητικά άρρωστο. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να δικαιολογήσετε την κακή συμπεριφορά τους, καθώς απλώς εμπνέονται, αλλά τότε αναγνωρίζετε ότι έχουν προβλήματα που δεν μπορείτε να διορθώσετε.

Ιχθύς

Είστε ρομαντικός, και έχετε την τάση να πέσετε σκληρά και γρήγορα προτού να γνωρίσετε την αντίρρηση της αγάπης σας. Στη συνέχεια, όταν η πραγματικότητα αρχίζει να εισχωρεί, είστε καταστραφεί και αρχίζετε να υποχωρείτε στον κόσμο φαντασίας στο κεφάλι σας. Η πραγματικότητα δεν δαγκώνει πάντα, οπότε επιβραδύνετε και σκεφτείτε τα πράγματα πριν πετάξετε σε μια σχέση.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official