Connect with us

Ζώδια

Ποια είναι τα στραβοπατήματα σε μια σχέση ανάλογα με το ζώδιο σου

Published

on

Είμαστε προορισμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη σχέσεων για πάντα, ελπίζοντας ότι ο συνεργάτης μας θα μπορέσει να το παραβλέψει ή δεν θα το βρει.

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει.

Η αστρολογία μπορεί να σας διαφωτίσει με τον τύπο συμπεριφοράς που έχετε την τάση να κάνετε και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους αποδοχής. Εδώ είναι το κορυφαίο λάθος σχέση που συνεχίζετε να κάνετε, με βάση το ζώδιο σας .

Κριός

Προσπαθείτε να τον αλλάξετε. Λοιπόν, δεν σας ενδιαφέρει τίποτα ή κανέναν που μένει ο ίδιος και αγαπάτε μια καλή πρόκληση. Το πρόβλημα είναι ότι η πραγματική αλλαγή προέρχεται από κάποιον που συνειδητοποιεί ότι μπορεί και θέλει να κάνει καλύτερα για τον εαυτό του. Εάν αλλάζει μόνο επειδή το θέλετε και επειδή δεν μπορείτε να τον δεχτείτε για το ποιος είναι, θα καταλήξει να σας δυσαρεστήσει.

Ταύρος

Το λάθος της σχέσης που έχετε να κάνετε είναι να υποκρινείτε ότι δεν θέλετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Λες ότι είσαι άνετος με μια σχέση χωρίς πιέσεις, αλλά δεν είσαι.

Δίδυμοι

Παρόλο που έχετε τις καλύτερες προθέσεις, έχετε την τάση να κάνετε κάτι (όπως εξαπάτηση) που σπάζει την εμπιστοσύνη του ανθρώπου.

Καρκίνος

Το σπίτι και η οικογένεια είναι πολύ σημαντικά για εσάς και όταν αρχίζετε να αισθάνεστε κοντά σε κάποιον, προσπαθείτε να τους συνδέσετε και συχνά είναι πολύ σύντομα γι ‘αυτό. Θυμηθείτε: μια ημερομηνία δεν αρκεί για να αποφασίσετε ότι αυτό το πρόσωπο είναι αυτό που θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας.

Λέων

Σίγουρα σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής, γι ‘αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχετε την τάση να δημιουργείτε δράμα αντί για αναμνήσεις. Πολλοί άντρες κάνουν το καλύτερό τους για να αποφύγουν το δράμα και προτιμούν τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά και casual. Εκτός αυτού, υπάρχει αρκετό δράμα και συγκρούσεις στη ζωή χωρίς να φτιάξετε κάποια.

Παρθένος

Είστε λαμπρός στο να σχεδιάσετε τον σύντροφό σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες εναντίον τους. Όταν το κάνετε αυτό, δεν τους κάνει να θέλουν να πλησιάσουν σε σας, τους κάνει να θέλουν να τρέξουν μακριά από σας. Σταματήστε να τους παγιδεύετε με τα δικά τους θέματα και θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να διαβάζετε πάντα μεταξύ των γραμμών.

Ζυγός

Πόσο εμπιστοσύνη και αφέλεια δείχνετε στον πρώην σας ότι  σας όταν σας λέει ότι άλλαξε και το πιστεύετε. Ναι, οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά γενικά, οι εγωιστές, οι ανώριμοι, οι τύποι εξαπάτησης δεν – απλώς δουλεύουν για να κρύβουν τις λιγότερο επιθυμητές ποιότητες τους.

Σκορπιός

Πέφτεις με τα μούτρα σε κάποιον χωρίς να ξέρεις τι άνθρωπος είναι και όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ελαττωματικά και ατελή άτομα, χάνεις ενδιαφέρον. Και τη στιγμή που η σχέση πηγαίνει από το παραμύθι στην πραγματική ζωή, τείνετε να απομακρυνθείτε, δεν είστε πρόθυμοι να κάνετε το έργο που χρειάζεται για να διαμορφώσετε μια επιτυχημένη και υγιή σχέση. Μην είστε τόσο επιφανειακοί – όλοι φαίνονται ξεθωριασμένοι και οι σχέσεις καταβάλλουν προσπάθειες.

Τοξότης

Παίρνετε δικαιολογίες για το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται πλέον με λουλούδια ή ένα μπουκάλι κρασί. Μερικές φορές, είναι καλύτερο να κοιτάς ειλικρινά την κατάσταση των πραγμάτων και να κόψεις τις απώλειες σου.

Αιγόκερως

Έχετε την τάση να υποβαθμίσετε την επιτυχία σας για να προστατεύσετε το εγώ του συνεργάτη σας, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλή ένταση στη σχέση. Πρέπει να είστε υπερήφανοι για αυτό που έχετε επιτύχει και θα πρέπει να τον εμπνεύσετε να δουλέψει σκληρότερα ο καθένας ξεχωριστά για την σχέση.

Υδροχόος

Αγαπάτε ανθρώπους που είναι καλλιτεχνικοί και μοναδικοί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτό που ερμηνεύετε ως δημιουργικό είναι πραγματικά σπασμένο ή διανοητικά άρρωστο. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να δικαιολογήσετε την κακή συμπεριφορά τους, καθώς απλώς εμπνέονται, αλλά τότε αναγνωρίζετε ότι έχουν προβλήματα που δεν μπορείτε να διορθώσετε.

Ιχθύς

Είστε ρομαντικός, και έχετε την τάση να πέσετε σκληρά και γρήγορα προτού να γνωρίσετε την αντίρρηση της αγάπης σας. Στη συνέχεια, όταν η πραγματικότητα αρχίζει να εισχωρεί, είστε καταστραφεί και αρχίζετε να υποχωρείτε στον κόσμο φαντασίας στο κεφάλι σας. Η πραγματικότητα δεν δαγκώνει πάντα, οπότε επιβραδύνετε και σκεφτείτε τα πράγματα πριν πετάξετε σε μια σχέση.

Προτεινόμενα

Ζώδια1 μήνα ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official