Connect with us

Ζώδια

Ποια ζώδια δεν πρέπει ποτέ να εμπιστευτείς και είναι από τα “χειρότερα” του ζωδιακού κύκλου

Published

on

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που, όταν μιλούν, κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα τους είναι ψέμα. Μερικές φορές είναι απλώς μεγάλοι ψεύτες και άλλες φορές είναι πιο αφηγητές ψηλών ιστοριών. Ακόμα και το ωροσκόπος τους δεν μπορεί πάντα να εντοπίσει εάν κάποιος είναι πιο πιθανό να πει την αλήθεια.

Μερικοί από αυτούς τους «ευέλικτους με την αλήθεια» άνθρωποι προσποιούνται ότι είναι ειδικοί σε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά. Θέλουν να αισθάνονται σημαντικοί και γνώστες, ακόμα και όταν δεν είναι, και μπορεί να είναι πολύ πειστικοί με τις ψευδείς πληροφορίες τους. Η φυσική τους κλίση είναι το ψέμα, ακόμα και όταν δεν είναι απαραίτητο.

Ταύρος

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι κάποιος που είναι τόσο σταθερός στη γη μπορεί επίσης να είναι εντελώς ψεύτης. Θα προσπαθήσει να αλλά ολόκληρο τον κόσμο αν καταλάβει ότι πάει να αποκαλυφθεί η εξαπάτηση τους. Θα σας φωτίσουν και θα σας κάνουν να σκεφτείτε ότι εξαπάτηση είναι στο μυαλό σας.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ έμπειροι στο να είναι κοινωνικοί και είναι υπέροχοι συνομιλητές. Αλλά όταν συνδυάζετε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, παίρνετε κάποιον που είναι κοινωνικά γεμάτος ψέματα. Θα σας πουν πόσο υπέροχοι φαίνεστε, ακόμα και όταν δεν είστε. Λένε όλα τα λευκά ψέματα για να σας κάνουν να νιώσετε άνετα. Είναι λάθος για αυτούς να σκοτώνουν σκόπιμα το εγώ σας εάν σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα;

Λέων

Μέρος του να είσαι Λέων είναι σε θέση να χτίσεις τον εαυτό σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει υπερβολικό. Θα συμπληρώσουν το βιογραφικό τους και θα δώσουν στον εαυτό τους πιστώσεις που δεν έχουν, ή μπορεί να προσποιούνται ότι έχουν διαβάσει ή δει κάτι, ώστε να μην φαίνονται άπειροι. Είναι μεγάλη κουτσομπόλιδες και ψεύτες.  Εάν χρειάζεται λίγο ψέμα εδώ και εκεί για να κάνει μια ιστορία πιο ενδιαφέρουσα, τότε ο Λέων δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτήν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα ψεύδονται αν πρόκειται για τη διατήρηση της εικόνας τους ή της αυτοσυντήρησής τους.

Δεν θέλουν να πουν ότι έχουν καταρρεύσει οικονομικά, αλλά αυτό φαίνεται πολύ καλύτερο από το να λένε ότι δεν δανείζουν ποτέ χρήματα σε κανέναν. Και ξέρετε ότι δεν έχασαν το τηλέφωνό τους ή ότι η μπαταρία είχε πεθάνει, απλά δεν ήθελαν να σας μιλήσουν.

Ζυγός

Ένας Ζυγός θα σας πει ψέματα για να αποφύγει μια σύγκρουση ή να σας βλάψει. Θα είναι οι πρώτοι που θα λένε πόσο υπέροχη χθες το βράδυ όταν σκέφτονταν ότι δεν θα χρειαστεί επανάληψη στο μέλλον.

Οι Ζυγοί είναι γοητευτικοί, αλλά αν συνεχίσουν να σας αποκαλούν γλυκά ψευδώνυμα παρόλο που τους έχετε πει το όνομά σας αρκετές φορές, είναι επειδή έχουν ξεχάσει και δεν θέλουν να μοιάζουν με τρελοί.

Κριός

Δεν είναι μεγάλοι ψεύτες, κάνουν αρκετά από τα εξωφρενικά πράγματα που λένε ότι κάνουν. Μπορεί να φονιάσουν την αλήθεια εάν πρόκειται να κρύψουν την άγνοιά τους και να συνεχίσουν με μια συνομιλία. Εάν μιλάτε για ένα θέμα που δεν ξέρουν τίποτα, αντί να παραδεχτούν ότι δεν ξέρουν, απλά θα κουνήσουν το κεφάλι τους και θα πουν πράγματα όπως, “Ουάου” .

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βραβεύει την τιμιότητά τους , αλλά μπορεί να είναι απίστευτα γεμάτοι από τον εαυτό τους.

Μπορούν να πουν ότι δεν φιλιούνται και λένε, αλλά αν αισθάνονται σαν να πρέπει να αγωνιστούν στη συζήτηση του αποδυτηρίου, θα διακοσμήσουν σίγουρα τις ιστορίες τους για σeξουαλική κατάκτηση.

Δεν είναι ψέμα, απλώς απλώνει την αλήθεια και δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ποτέ αλήθεια.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι μπορεί να είναι γεμάτοι όταν χωρίζουν με κάποιον με την κλασική γραμμή “Δεν είσαι εσύ, είμαι εγώ” όταν στην πραγματικότητα, γίνονται μαζί σου. Δεν θέλουν να βλάψουν τα συναισθήματά σας με τη γνώση ότι δεν σας προσελκύουν πλέον σeξουαλικά ή απλά δεν αισθάνονται πλέον κοντά σας.

Οι καρκίνοι είναι καλοί και πραγματικά δεν θέλουν να είναι ο κακός σε καμία περίπτωση, οπότε θα πουν ψέματα για να αποφύγουν να μοιάζουν με τρελός.

Τοξότης

Όλες οι νέες και συναρπαστικές εμπειρίες που ο Τοξότης λέει ότι έχουν , στην πραγματικότητα ισχύουν.

Ωστόσο, μπορεί να είναι ασταθής στις υποσχέσεις τους και αντί να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θέλουν να σας καθίσουν, θα βρουν κάποιο λόγο γιατί δεν μπορούσαν να το κάνουν. Οι σπασμένες υποσχέσεις εξακολουθούν να είναι εξαπατήσεις, ακόμη και αν η πρόθεσή τους δεν είναι κακόβουλη.

Αιγόκερως

Παρόλο που ο Αιγόκερως μπορεί περιστασιακά να τεντώσει την αλήθεια λίγο, δεν είναι εντελώς ψεύτες. Μπορεί να λένε ότι έχουν ταλέντα ή δεξιότητες που δεν κάνουν σε συνεντεύξεις εργασίας ή μπορεί να πουν στον πελάτη ότι μπορούν να ολοκληρώσουν το έργο νωρίτερα από το αναμενόμενο, αλλά δεν το κάνουν.

Δείχνουν στον σύντροφό τους ότι ταιριάζουν τέλεια σε αυτούς επειδή τους αρέσει να πηγαίνουν σε μουσεία και να βλέπουν ξένες ταινίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσαν να μείνουν σπίτι και να παρακολουθήσουν σειρές υπερήρωων στο Netflix.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς δεν θέλουν να ρίξουν άλλους ανθρώπους , οπότε αν κάποιος τους ρωτήσει πώς είναι και οι Ιχθείς αισθάνονται δυστυχισμένοι, θα πουν ότι είναι καλά. Οι Ιχθείς είναι πιο πιθανό να πιστέψουν τα χάλια του άλλου παρά τα δικά τους.

Εάν λένε ότι αγαπούν τους φίλους σας, ίσως περιορίστε τις αλληλεπιδράσεις που έχει ο Ιχθείς μαζί τους για λίγο έως ότου μπορούν να χαλαρώσουν αρκετά για να δουν αν τους αρέσουν πραγματικά ή τουλάχιστον να τους ανεχθούν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν την τάση να ψεύδονται από τους άλλους. Μπορούν να πουν ότι εγκαταλείπουν το σιτάρι ή τα γαλακτοκομικά προϊόντα και στη συνέχεια έχουν ένα σάντουιτς και ένα ποτήρι γάλα. Σκοπεύουν πραγματικά να ξεκινήσουν να εργάζονται την επόμενη εβδομάδα, αλλά η ημερομηνία έναρξης συνεχίζει να ωθείται πίσω.

Είναι έξυπνοι και ξέρουν ότι λένε ψέματα στον εαυτό τους, αλλά θα συνεχίσουν να συγχαρούν τον εαυτό τους που σκέφτηκαν να κάνουν ένα βήμα προς την επίτευξη ενός νέου στόχου.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official