Connect with us

Ζώδια

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να δείξουν τα συναισθήματα τους;

Published

on

Πόσο πρόθυμη είσαι να ανοίξεις τη καρδιά σου;

Το να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου με ανθρώπους δεν είναι πραγματικά ένα από τα δυνατά μου σημεία.

Σίγουρα, η αστρολογία με καλεί φιλικό και τέτοια πράγματα, αλλά το ζώδιο μου μπορεί επίσης να είναι λίγο κρύο.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς όταν είμαι κοντά σε άτομα που δεν γνωρίζω πολύ καλά, αλλά ποιος ξέρει; Μαθαίνω κάτι νέο για το πρόγραμμά μου όλη την ώρα.

Συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η απόκρυψη των συναισθημάτων μου φαίνεται να είναι κάτι που κάνω πάντα , είτε το γνωρίζω είτε όχι.

Κριός

Ο Κριός ανησυχεί ότι αν έχει στενή σχέση με κάποιον, θα βαρεθεί. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να κάνει το άλμα και να πειστεί ότι το να ξοδεύει με κάποιον πολύ χρόνο, δεν σημαίνει ότι είναι κουραστικό. Αυτό που χρειάζεται να θυμάται είναι ότι η σύνδεση με ένα άλλο άτομο κάνει οποιαδήποτε σχέση βαθύτερη και αυτό μπορεί να την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Κριέ, μάθε ότι όσο περισσότερο γνωρίζεις κάποιον, τόσο περισσότερες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει!

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι μπορεί να φοβούνται τη σύνδεση και την οικειότητα με τους άλλους, επειδή ανησυχούν για τις σιωπές, αφού πιστεύουν πως όταν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τον συναισθηματικό κόσμο του άλλου δεν χρειάζεται να μιλάνε ή να κάνουν τίποτα. Η κρυφή τους ανησυχία είναι πως, εάν δεν μιλάνε, θα χάσουν το πιο ενδιαφέρον πράγμα γι’ αυτούς: την επικοινωνία.

Αγαπητέ Δίδυμε μην ανησυχείς. Μπορείς να συνυπάρξεις με κάποιον ειρηνικά χωρίς να χρειάζεται να τον/την διασκεδάσεις.

Ζυγός

Ο Ζυγός τρομάζει με τη συναισθηματική σύνδεση, επειδή μερικές φορές νοιώθει ότι δεν είναι επαρκής ή επειδή συνήθως είναι πολύ επιφανειακός ή ρηχός ώστε να κάνει μια στενή σχέση. Ξέρει ότι μερικές φορές μπορεί να εντυπωσιαστεί από τη φυσική ομορφιά και ανησυχεί ότι είναι τυφλός όσον αφορά στα εσωτερικά χαρίσματα κάποιου.

Μερικές φορές μπορεί να προσποιείται ότι όλα είναι ωραία σαν να μην υπάρχει κανένα μπέρδεμα, όμως κατά βάθος έχει πάντα την αβεβαιότητα για το αν μπορεί να είναι τόσο αληθινός ώστε να δεθεί με κάποιο άλλο άτομο.

Τοξότης

Για τον Τοξότη, με τη σχέση έρχεται και η δέσμευση και αυτό είναι κάτι πολύ τρομακτικό για τη δική του φύση. Δεν θέλει να δώσει υποσχέσεις ότι θα είναι εκεί για σένα στις καλές και στις κακές στιγμές, αν δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι.

Ελπίζει ότι θα είναι αρκετά δυνατός για να ανταπεξέλθει σε καταστροφές ή προβλήματα, αλλά υπάρχει πάντα ένα κομμάτι του που είναι πιο πιθανό να εξαφανιστεί παρά θα μείνει για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι χρησιμοποιούν μερικές φορές τη δουλειά τους ως έναν τρόπο για να αποφύγουν τη συναισθηματική σύνδεση. Φοβούνται ότι θα τα κάνουν θάλασσα ή θα κάνουν κάτι λάθος όταν βρίσκονται σε μια σχέση ή, ακόμα χειρότερα, ότι θα πληγωθούν.

Ο Αιγόκερως είναι πεισματάρης και από τη στιγμή που θα κολλήσει μια ιδέα στο κεφάλι του, είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγεί από αυτήν.

Είναι τόσο προσεκτικός στο να μη δεθεί συναισθηματικά με κάποιον, όσο είναι και με πολλά άλλα πράγματα. Και θα του πάρει πολύ χρόνο και κόπο μέχρι να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του να αφεθεί.

Υδροχόος

Μαζί με το συναισθηματικό δέσιμο πάει και η συγκίνηση και αυτό είναι κάτι με το οποίο ο Υδροχόος δεν νοιώθει καθόλου άνετα.

Είναι δύσκολο για έναν Υδροχόο να εκφράσει τα συναισθήματά του, αλλά γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν γίνεται συναισθηματικός κάποιος για τον οποίον ενδιαφέρεται.

Η άμεση αντίδραση του όταν κάποιος ξεχειλίζει από συναίσθημα είναι να αποστασιοποιηθεί, κάτι που δεν είναι και η καλύτερη μέθοδος όταν ο άλλος χρειάζεται υποστήριξη και φροντίδα.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official