Connect with us

Ζώδια

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Published

on

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή.

Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να ανοίξει τα μάτια μας σε άλλους τρόπους διαβίωσης και να επεκτείνει την κοσμοθεωρία μας.

Όταν ταξιδεύετε, ανοίγετε τον εαυτό σας σε νέες εμπειρίες, νέους πολιτισμούς, νέες παραδόσεις και νέους ανθρώπους. Και οι αναμνήσεις που κάνετε όταν ταξιδεύετε γίνονται μέρος του εαυτού σας και μένουν μαζί σας για πάντα.

Για μερικούς ανθρώπους, το ταξίδι είναι αναγκαιότητα – όχι μόνο για τη δουλειά τους, αλλά και για το μυαλό τους. Εάν έχουν τους πόρους, προσπαθούν να προγραμματίσουν τουλάχιστον ένα ταξίδι (αν όχι περισσότερο) ετησίως και κάνουν ό, τι χρειάζονται για να κάνουν χρονοδιάγραμμα και οικονομικά για να ενσωματώσουν τα ταξίδια στη ζωή τους. Υπάρχουν εκείνοι που ταξίδεψαν με την οικογένειά τους ενώ μεγάλωναν και στη συνέχεια συνέχισαν να ταξιδεύουν μόνοι τους ή με ταξίδια συντρόφους όταν μεγάλωσαν. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το ταξίδι εκείνο το έτος μεταξύ του γυμνασίου και του κολεγίου είναι αναγκαίο. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι πρέπει να εστιάσετε στο σχολείο.

Μπορείτε να είστε ένα είδος ταξιδιώτη χωρίς κόκκαλα που μένει σε ξενώνες και αγοράζει φαγητό σε τοπικά παντοπωλεία ή μπορεί να είστε κάποιος που προτιμά ξενοδοχεία πέντε αστέρων και φανταχτερά γεύματα. Η τοπική αρχιτεκτονική και η καλλιτεχνική σκηνή θα μπορούσαν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των πραγμάτων που μπορείτε να δείτε και να κάνετε, ή μπορεί να είστε κάποιος που προτιμά να ζήσει με μια οικογένεια και να μείνει για λίγο, γνωριμία με τα τοπικά έθιμα και παραδόσεις.

Ορισμένα ζώδια είναι σημαντικοί ταξιδιώτες, ενώ άλλοι μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλη σημασία σε αυτό. Εδώ είναι τα ζώδια που λατρεύουν να ταξιδεύουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες ζουν πραγματικά για ταξίδια . Είναι το είδος των ανθρώπων που σχεδιάζουν το επόμενο ταξίδι τους καθώς έρχονται σπίτι από ένα άλλο. Έχουν κακή περιπλάνηση. Τα σύντομα ταξίδια δεν το κάνουν για αυτούς, και θα προτιμούσαν να χαθούν σε μια χώρα και τα έθιμα και τις παραδόσεις της. Για τους Τοξότης, το ταξίδι είναι μια απελευθέρωση από την ένταση και το να πηγαίνεις κάπου νέο πάντα βοηθάει να βάλεις τα πράγματα σε προοπτική για αυτούς.

Ενώ είναι άνθρωποι, τους αρέσει να απομακρύνονται από τα πλήθη και να απολαμβάνουν τη φύση, οπότε δεν είναι διαφορετικό να επιλέγουν ένα απομακρυσμένο μέρος όπου μπορούν να κατασκηνώσουν και να περπατήσουν στην επιθυμία της καρδιάς τους. Θα προτιμούσαν να δουν πού τους πηγαίνει ο άνεμος παρά να έχουν συγκεκριμένο σχέδιο.

Κριός

Ο Κριός σκέφτεται όλα τα ταξίδια ως περιπέτεια και ως κάτι που πρέπει να κατακτηθεί. Είναι πολύ δραστήριοι ταξιδιώτες και τείνουν να προτιμούν να ταξιδεύουν σόλο – δεν αντέχουν να πρέπει να επιβραδύνουν για κάποιον άλλο. Ο Κριός λατρεύει να εξερευνά μη τουριστικά μέρη και εάν ο προορισμός τους περιλαμβάνει κάποια μορφή σωματικής δραστηριότητας, είτε είναι αναρρίχηση, καταδύσεις, άλματα καταρράκτη, πεζοπορία ή / και ποδηλασία, τόσο το καλύτερο.

Ο Κριός θα κάνει οτιδήποτε και ό, τι τους ανοίγει. Δεν υπάρχει κανένα είδος ταξιδιού από το οποίο δεν μπορούν να επωφεληθούν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι ενθουσιάζονται στα στάδια προγραμματισμού ενός ταξιδιού και απλώς κλιμακώνεται από εκεί. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και προσπαθούν να μην περιορίζονται σε ορισμένα είδη ταξιδιών. Ένα χρόνο, μπορούν να πάνε στις παραλίες του Μπαλί. το επόμενο, ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο σε όλη τη χώρα, σταματώντας όποτε θέλουν.

Εάν ένας Αιγόκερως κάνει ένα περίπλοκο σχέδιο, θα είναι αποφασισμένοι να το δουν να εκτελείται τέλεια. Θα προτιμούσαν να περιορίσουν τα ταξίδια τους και να ταξιδέψουν πρώτης τάξεως παρά να μείνουν σε ξενώνες και να τρώνε φθηνό φαγητό.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν μια ισχυρή κοινωνική συνείδηση , οπότε τείνουν να προτιμούν να πηγαίνουν σε μέρη όπου μπορούν ενδεχομένως να κάνουν καλό και απολαμβάνουν επίσης ταξίδια στη φύση. Εάν βλέπει το Βόρειο Σέλας ή μένει σε μια καλύβα στη Χαβάη, τους αρέσει να διατηρούν τα πράγματα φιλικά προς το περιβάλλον και πράσινο.

Οι Υδροχόοι τείνουν να μην μένουν σε ένα μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς μπορούν να βαρεθούν. Όσο περισσότερο μπορούν να δουν, να κάνουν και να μάθουν, τόσο καλύτερο είναι το ταξίδι για αυτούς.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι τείνουν να απολαμβάνουν να ταξιδεύουν με άλλους ανθρώπους σε μέρη με έντονη αίσθηση πολιτισμού και παράδοσης. Δεν είναι διαφορετικό από τον Δίδυμο να βυθιστεί πλήρως στα τοπικά έθιμα. Κάνουν καλύτερα στις περιηγήσεις όπου βλέπουν πολλά διαφορετικά μέρη, αντί να γνωρίσουν πραγματικά ένα μέρος. Θα ενδιαφερόταν περισσότερο να πάνε σε ένα μουσείο ή σε μια παράσταση παρά πεζοπορία. Θα λατρέψουν τον τύπο της ομαδικής περιοδείας όπου θα μπορούσαν να συζητήσουν για το τι έχουν δει και δοκιμάσει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι κάνουν την εργασία τους πριν ξεκινήσουν ένα ταξίδι. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να δουν και να κάνουν, και αν συμβεί κάτι, έτσι ώστε το πρόγραμμά τους να ξεφύγει φυσικά.

Μπορούν να είναι αυθόρμητα εφόσον δεν είναι εντελώς εξοικειωμένα με αυτό. Πρέπει να ταξιδέψουν έτσι ώστε να μην κολλήσουν σε μια ρουτίνα της δικής τους κατασκευής.

Λέων

Ο Λέων σκέφτεται να ταξιδέψει σαν να ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Απολαμβάνουν φεστιβάλ μουσικής και θεάτρου όπου μπορούν να βυθιστούν σε έναν πολιτισμό. Απολαμβάνουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο πολυτέλειας, αλλά δεν θα γκρινιάζουν πάρα πολύ αν δεν μπορεί να βρεθεί.

Είναι υπέροχοι ταξιδιώτες σύντροφοι και η αισιόδοξη και ενθουσιώδης στάση τους μπορεί να κάνει σχεδόν οτιδήποτε διασκεδαστικό.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν του αρέσει να ταξιδεύει με υψηλό στιλ.

Αγαπούν τη φύση, αλλά προτιμούν να κάνουν λάμψη παρά κάμπινγκ.Όταν ταξιδεύουν, θέλουν το ξενοδοχείο τους να είναι εξαιρετικό με υπέροχη θέα, σεντόνια υψηλής ποιότητας και πολυτελές περιβάλλον, αλλά το θέλουν με έκπτωση.

Εάν μπορούν να βρουν έναν τρόπο να τα έχουν όλα και να εξοικονομήσ ουν χρήματα, τότε είναι στον παράδεισο. Θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε κουπόνι, οποιαδήποτε έκπτωση μπορούν, επειδή η εξοικονόμηση χρημάτων σε ένα ταξίδι το κάνει πολύ καλύτερο.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι επιθυμούν να ταξιδεύουν, αλλά τείνουν επίσης να μένουν στο σπίτι. Εάν μπορούν να έχουν όλες τις ανέσεις του σπιτιού ενώ ταξιδεύουν, τότε έχουν κερδίσει το τζάκποτ. Απολαμβάνουν να χαθούν σε ένα νέο μέρος επειδή τους επιτρέπει πραγματικά να εξερευνήσουν.

Είναι καλό που δεν φρικάρουν αν δεν ξέρουν ακριβώς πού πηγαίνουν επειδή τείνουν να χαθούν συχνά και χρειάζονται πάντα μια ποικιλία από οδηγούς, Χάρτες Google και εφαρμογές. Επίσης, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζητήσουν συμβουλές από τους ντόπιους και έχουν βρει κάποιες από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες και εστιατόρια με αυτόν τον τρόπο.

ΖΥγός

Οι Ζυγοί απολαμβάνουν να ταξιδεύουν, αλλά συνήθως, το ταξίδι τους έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό: να δει την οικογένεια ή για δουλειά. Εάν πρέπει να πάνε σε μια ξένη χώρα και η δουλειά τους πληρώνει τα πάντα, θα προσπαθήσουν να προσθέσουν λίγο περισσότερο χρόνο για να δείτε και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Οι Σκορπιές απολαμβάνουν τα ταξίδια , είναι απλώς ότι δεν απολαμβάνουν τους λόξυγκες του ταξιδιού. Δεν μπορούν να το αντέξουν όταν κάτι πάει στραβά – χτυπήσουν από μια πτήση ή το αεροπλάνο περιβάλλει μια επιπλέον ώρα πριν από την προσγείωση, ή η κράτηση του ξενοδοχείου τους έχει χαθεί.

Όταν όλα πάνε όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Σκορπιός δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος όταν είναι κάπου καινούργιος, και αγαπούν ιδιαίτερα τις παραθαλάσσιες πόλεις και μέρη με γοητεία του παλιού κόσμου, αρκεί να μπορούν να λειτουργούν οι συσκευές τους. Ο Σκορπιός τείνει να έχει υπερβολικό πακέτο και υπερβολικό σχεδιασμό, γεγονός που καθιστά το ταξίδι πιο δύσκολο και όχι πιο εύκολο.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς τείνουν να απολαμβάνουν τα ταξίδια τους αναδρομικά. Αγαπούν να βλέπουν το Instagram, τις αναρτήσεις ιστολογίου και τα βίντεό τους στο σπίτι. Το ταξίδι μπορεί να προκαλέσει αισθητηριακή υπερφόρτωση για τους Ιχθείς και πρέπει να προγραμματίσουν σε έναν μόνο χρόνο, ώστε να αποσυμπιέσουν και να συλλέξουν τις σκέψεις τους.

Ωστόσο, το ταξίδι είναι σημαντικό γι ‘αυτούς, λόγω του τρόπου που εμπνέει το δημιουργικό τους μυαλό. Οι Ιχθείς είναι οι πιο καλοί άνθρωποι που μπορεί κανείς να συναντήσει ποτέ και η καλοσύνη τους δεν σταματά στο σπίτι τους. Θα δώσουν χρήματα στους άστεγους όπου κι αν πάνε και αν δουν ένα τραυματισμένο ζώο, θα αναζητήσουν έναν κτηνίατρο για να το φροντίσουν.

Οι Ιχθείς δεν χρειάζεται να μείνουν στα καλύτερα ξενοδοχεία. όσο ένα μέρος είναι καθαρό και χωρίς κοριοί, είναι χαρούμενοι. Είναι επίσης πολύ πρόθυμοι να κάνουν ό, τι είναι αυτό που θέλει να κάνει το άτομο με το οποίο ταξιδεύει. Στην πραγματικότητα, θα εκτιμήσουν ότι δεν χρειάζεται να σχεδιάσουν πράγματα ή να λάβουν αποφάσεις.

Προτεινόμενα

Ζώδια6 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια2 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official