Connect with us

Ζώδια

Ποια ζώδια μισούν την οδήγηση και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό τους στο αυτοκίνητο

Published

on

Αν είσαι κάτι σαν εμένα, τότε μισείς το αυτοκίνητο.

Μισώ που ασχολούμαι με την κυκλοφορία και τους αγενείς οδηγούς, σχεδόν πάντα χάνεσαι ή κάνει λάθος στροφή (ακόμη και σε περιοχές που ξέρεις), και το να κάθομαι σε ένα αυτοκίνητο είναι ακριβώς πάρα πολύ άβολο για μένα.

Έτσι, όταν πρέπει να αντιμετωπίσω την οργή των δρόμων από άλλους οδηγούς, επίσης, με κάνει να θέλω απλώς να πουλήσω το αυτοκίνητό μου και να μην χρειάζεται να το αντιμετωπίζω πια.

Κριός

Το μόνο πράγμα που ο Κριός μοιάζει περισσότερο από το να είναι κολλημένο στην κυκλοφορία έχει να αντιμετωπίσει τους οδηγούς που δεν έχουν ιδέα τι κάνουν ή πού πηγαίνουν.

Όταν ο Κριός έχει ένα πρόγραμμα – και πιστέψτε με όταν λέω ότι το πρόγραμμά του είναι πάντοτε γεμάτο – σκοπεύει να γίνει έγκαιρα. Γενικά θα τρέξει να προλάβει το πρόγραμμα του και θα κάνει παρανομίες το μόνο καλό που έχει αυτό το ζώδιο με το αυτοκίνητο είναι ότι όταν θα κουραστεί δεν έχει πρόβλημα να δώσει το τιμόνι σε κάποιον άλλον και να ξεκουραστεί.

Παρθένος

Ο Παρθένος προσπαθεί να είναι ο ωραίος οδηγός που πάντα επιτρέπει στους ανθρώπους να συγχωνεύονται και πάντα χρησιμοποιεί το σήμα της σειράς. Ωστόσο, οι συντροφικοί οδηγοί δεν επιστρέφουν πάντα αυτή την ευγένεια, πράγμα που μπορεί πραγματικά να ερεθίσει τον Παρθένο.

Πιστεύει ότι η οδήγηση λειτουργεί μόνο για όλους, αν όλοι εργάζονται μαζί. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει ποτέ.

Ο Παρθένος θα προσπαθήσει να αποβάλει τους ενοχλητικούς οδηγούς και τις αγενείς χειρονομίες, πριν αφήσει την οργή του δρόμου να αναλάβει πλήρως.

Όταν θυμώνει, ξέρεις ότι είναι επειδή προσπαθούσε μόνο να δώσει στους ανθρώπους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας για την απαγόρευση της πριν τα πράγματα γίνουν σοβαρά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπά κρυφά την οργή του δρόμου επειδή του δίνει την ευκαιρία να είναι απερίσκεπτος. Έχει την τάση να παίρνει την οργή για την εργασία και την προσωπική του ζωή έξω στους άλλους οδηγούς γύρω του.

Ο Σκορπιός δεν είναι πάντα τρελός όταν οδηγεί, αλλά οι επιβάτες συχνά πρέπει να κοιτάξουν μακριά ή να ελέγξουν διπλά ότι έχουν ζώνη ασφαλείας τους. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάται ο Σκορπιός είναι ότι δεν πρέπει να τρελαίνεται αυτόματα όποτε οδηγείτε.

Αιγόκερως

Μισεί να οδηγεί και το δείχνει κάθε φορά  που μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο. Μπορεί να αρχίσει να αντικατοπτρίζει τις ενέργειες ενός άλλου οδηγού.

Ακόμη και όταν δεν οδηγεί, ο Αιγόκερως θα είναι ο οδηγός πίσω καθισμάτων που κανένας δεν του αρέσει να ασχολείται. Μην εκπλαγείτε εάν κλαίει έξω από το παράθυρο σε άλλους οδηγούς καθώς τον προσπερνάνε. Απλώς να γνωρίζετε ότι αυτός ο τύπος συμπεριφοράς πίσω καθισμάτων πιθανότατα θα σας φέρει σε μπελάδες.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official