Connect with us

Ζώδια

Ποιο είναι το σημείο που φτάνει εκτός ορίων το κάθε ζώδιο

Published

on

Ο καθένας έχει ένα σημείο θραύσης.

Εάν κάποιος σας λέει κάτι ή κάνει κάτι για να πειράξει το τελευταίο νεύρο σας, όλοι έχουμε αυτό το ένα πράγμα που μας κάνει να σπάσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όχι, δεν μιλάω όταν κάποιος χτυπήσει τον προφυλακτήρα σας στην κυκλοφορία ή όταν αφήνετε την αδελφή σας να δανειστεί τα ρούχα σας και ποτέ δεν τα επιστρέφει.

Αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι ο καθένας από εμάς έχει μια κατάσταση που θα μας μετατρέψει σε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο.

Δεν έχει σημασία αν ο καλύτερος φίλος σου βρίσκεται σε εσένα ή αν κάποιος που σκέφτηκε ότι σε αγάπησε σε οδηγεί, υπάρχει πάντα ένα πράγμα που μπορεί να μας μετατρέψει στο Hulk αν κάποιος μας δοκιμάσει.

Ανάλογα με το ζώδιο σας , ίσως ήδη γνωρίζετε ποιο είναι το σημείο θραύσης σας.

Κριός

Ο Κριός βάζει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να είναι το άτομο που πάντα ήθελε να είναι. Σε όλους τους άλλους, φαίνεται ότι όλα έρχονται εύκολα σε έναν Κριό, αλλά στην πραγματικότητα, έπρεπε να εργαστεί για όλα αυτά. την εμπιστοσύνη της, την αποφασιστικότητά της, όλα όσα κάνει έναν Κριό, Κριό.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μπερδευτείς με τα συναισθήματά του.

Ταύρος

Ως επί το πλείστον, ο Ταύρος είναι ένα ψυχρό άτομο που δεν επιτρέπει πραγματικά να έρθει κανείς κοντά του.

Ο Ταύρος μπορεί να είναι σε θέση να χειριστεί πολλά πράγματα, αλλά ένα πράγμα που δεν θα υποστηρίξει είναι όταν τον διαχειρίζουν οι άνθρωποι.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν θέλει τίποτε άλλο παρά να απολαμβάνει τη ζωή, γι ‘αυτό πάντα περιβάλλει τον εαυτό του με φίλους, διασκέδαση και αγάπη.

Τη στιγμή που αρχίζετε να υποτιμάτε έναν Δίδυμο και τις επιλογές που κάνει, θα πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε σε μια συγγνώμη.

Όχι μόνο ο Δίδυμος δεν μπορεί να χειριστεί την αντιπαράθεση σαν αφεντικό, αλλά οι δεξιότητές του στην επικοινωνία θα σας φέρουν γρήγορα στο χώρο σας. Ο Δίδυμος δεν ζει τη ζωή για κανέναν εκτός από τον εαυτό του.

Καρκίνο

Ο καρκίνος αγαπάει την αγάπη, αλλά σε αντίθεση με έναν απελπισμένο ρομαντισμό, ξέρει ποιος αξίζει τον χρόνο και την αγάπη του και ποιος δεν αξίζει τίποτα. Πιστεύει ότι η αγάπη πρέπει να έρχεται με σεβασμό, πράγμα που σημαίνει ότι εκείνοι που θέλουν να παραμείνουν στη ζωή της πρέπει να το αποδείξουν. Μην κάνεις ποτέ κάποια πράξη να κακομεταχειριστείς έναν Καρκίνο για να σε αγαπήσει πάει τον έχασες θα πάει στον επόμενο που θα του κινήσει το ενδιαφέρον.

Λέων

Ο Λέων ξέρει ότι αξίζει το καλύτερο όταν πρόκειται για αγάπη, γι ‘αυτό έχει τόσο υψηλά πρότυπα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εξοργισμένοι ή χαλασμένοι, αλλά δεν θα χάσει το χρόνο της με ανθρώπους που δεν την θέλουν γι ‘αυτήν. Εάν χρησιμοποιείτε έναν Λέοντα για το κρεβάτι, μαι δουλειά, αγάπη ή οτιδήποτε άλλο – θα σας δείξει ότι μπορεί να ωθήσει πίσω δύο φορές πιο σκληρά από εσάς.

Παρθένος

Η Παρθένος είναι πολύ υπερήφανη για το είδος του ατόμου που είναι – μεθοδικό, έξυπνο και εργατικό – και ειλικρινά, δεν νοιάζει τι σκέφτεται κάποιος άλλος. Η Παρθένος δεν πιστεύει στο να μοιράζεται πάντα τους στόχους και τις ιδέες της, επειδή γνωρίζει ότι ορισμένα από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή διατηρούνται μυστικά (δίνοντάς της πλήρη έλεγχο).

Κάθε φορά που κάποιος τη μεταχειρίζεται σαν να είναι χαζός, θα επανέλθει με τα νύχια της έξω.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να ξοδεύει πολύ χρόνο για να βεβαιωθεί ότι οι φίλοι και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμεί την ίδια ευγένεια που μοιράζεται.

Η κατάργηση των ονείρων ενός Ζυγού είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός πιστεύει στη ζωή που ζει στο έπακρο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει χρόνο να επιβραδύνει για κανέναν. Καταφέρνει να εισφέρει τη ζωή και το πάθος σε όλα όσα κάνει, από το ντύσιμο στα εννιά ως τη ζωή του κόμματος.

Η επιλογή ενός αγώνα με έναν Σκορπιό θα σας αφήσει μόνο με ένα μώλωπα εγώ και κάποια σοβαρή συναισθηματική βλάβη αργότερα.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά να έχει καλό χρόνο. Όντας με φίλους, έχοντας κάποιον που αγαπάει, είναι απλώς ο ίδιος. όλα αυτά τα πράγματα δίνουν στη ζωή του σημασία.

Αυτός ο ενθουσιασμός είναι αυτό που κάνει τον Τοξότη τόσο αξιαγάπητο και σπουδαίο για να είναι γύρω, αλλά δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω του οι άνθρωποι που μάλλον θα είναι αρνητικοί όλη την ώρα. Ευτυχώς γι ‘αυτήν, τίποτα δεν την φέρνει κάτω όταν αισθάνεται τον εαυτό της, οπότε όταν κάποιος προσπαθεί να την κρατήσει πίσω από την επιτυχία και έχοντας καλό χρόνο, ο Τοξότης είναι σε θέση να τους βάλει στη θέση τους όπου βρίσκονται – πίσω από αυτήν.

Αιγόκερος

Ο Αιγόκερος δεν θέλει τίποτα περισσότερο στη ζωή παρά να είναι ευτυχισμένος, να περιβάλλεται από ανθρώπους που νοιάζονται γι ‘αυτήν και να είναι επιτυχής.

Έτσι, όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να αναδείξουν το παρελθόν του Αιγόκερω, συμπεριλαμβανομένων όλων των κακών αποφάσεων και των λαθών του, δεν θα διστάσει να τους κλείσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπάει να είναι διαφορετικός και στην πραγματικότητα, ευδοκιμεί καλύτερα όταν ξέρει ότι αυτή είναι η μόνη που βαδίζει στο ρυθμό του δικού της τύμπανου.

Όντας τόσο μεγάλος που πιστεύει ότι θέλει να κάνει τη διαφορά, ο Υδροχόος ελπίζει πάντα ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να ενωθούν μαζί της, και όχι την ίδια. Δεν πρέπει ποτέ να επισκιάσετε έναν Υδροχόο. όχι επειδή δεν μπορεί να χειριστεί έναν μικρό ανταγωνισμό (θα εκπλαγείτε), αλλά γιατί βάζει την περισσότερη προσπάθεια σε πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία γι ‘αυτήν στη ζωή.

Ιχθύς

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τους Ιχθείς είναι ότι είναι σε θέση να χειριστεί πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ακόμη και όταν είναι σε μια κολλώδη κατάσταση, ξέρει πώς να κρατήσει ένα επίπεδο στο κεφάλι και να μην το κάνει.

Ωστόσο, αυτό που σαφώς ΔΕΝ γνωρίζουν είναι ότι όταν κάνετε έναν Ιχθείς εξοργισμένο, είστε σε μεγάλο πρόβλημα. Ο Ιχθύς γνωρίζει καλά πώς ενεργεί και μόνο επειδή δεν φαίνεται να έχει μια σπονδυλική στήλη δεν το κάνει πραγματικά αληθινό.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 ημέρες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 ημέρες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 ημέρες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 ημέρες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 ημέρες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 ημέρες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 ημέρες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια5 ημέρες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια5 ημέρες ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Trending

Copyright © 2019 | Official