Connect with us

Ζώδια

Ποιοι άντρες παίρνουν πιο εύκολα διαζύγιο σύμφωνα με το ζώδιο τους

Published

on

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το διαζύγιο είναι ένας από τους κορυφαίους παράγοντες πίεσης που μπορεί κανείς να περάσει, καθώς είναι ένα σημαντικό γεγονός που αλλάζει τη ζωή σας.

Αν έχετε παιδιά, είναι ακόμη χειρότερο, καθώς συχνά δεν καταλαβαίνουν γιατί η μαμά και ο μπαμπάς δεν μπορούν να μείνουν μαζί . Το διαζύγιο επηρεάζει όλους τους εμπλεκόμενους. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη για διαζύγιο, ειδικά αν είναι θρησκευτικοί. θα κρίνουν και ενδεχομένως θα σας περιφρονούν.

Η αστρολογία μπορεί να μας πει πράγματα. Υπάρχουν μερικά ζώδια που τελικά δεν τα  καταφέρνουν. Και ενώ μπορεί να υπάρχει μεγάλη έλξη , η σχέση πιθανότατα δεν θα είναι επιτυχημένη.

Κριός

Οι Γυναίκες είναι πιθανότερο να αναζητήσουν διαζύγιο παρά από τον άντρα Κριό επειδή έχουν την τάση να είναι πιο προσεκτικές και πρακτικές. Εάν ο άντρα δεν παίρνει πρωτοβουλίες, ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο χρόνο εξετάζοντας τι κάθε επιλογή πριν την κάνει και έτσι περιορίζει πολύ και ρίχνει πολλές ευθύνες τις καθημερινότητας στην σύντροφό.

Ταύρος

Οι γυναίκες Ταύροι μπορεί να τραβήξουν τους άνδρες του Σκορπιού, αλλά επειδή και τα δύο σημάδια είναι πεισματάρικα και τείνουν να γίνονται έντονα ζηλιάρικα, οποιοσδήποτε γάμος μεταξύ τους πιθανώς δεν θα διαρκέσει.

Δίδυμοι

Είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη πιθανότητα διάζευξης. Οι Δίδυμοι πιθανότατα να πάρουν διαζύγιο από άντρες Τοξότες και Υδροχόους. Το πρόβλημα σε αυτά τα τρία ζώδια είναι ότι έχουν όλα τέτοια πνευματική ενέργεια που όλα οδηγούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις. Η ελευθερία και η ποικιλομορφία είναι και οι δύο πολύ σημαντικές για τους Διδύμους.

Καρκίνος

Οι γυναίκες Καρκίνοι το πιο πιθανόν είναι να χωρίσουν με έναν Υδροχόο. Για τον Καρκίνο το πιο σημαντικό στην ζωή είναι, μια οικεία, μια οικογένεια. Ενώ οι Υδροχόοι ευδοκιμούν στην αλλαγή και θέλουν να κινούνται συνέχεια. Είναι συναισθήματα όπου οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι διαφέρουν πραγματικά.

Λέων

Οι γάμοι μεταξύ Λέων Κριών και Τοξοτών είναι πιθανότερο να οδηγήσουν σε διαζύγιο. Οι γυναίκες του Λέοντα λατρεύουν την σταθερότητα αντίθετα με τον Τοξότη και τον Κριό.

Παρθένος

Είναι τελειομανής και εύκολα μπορεί να χωρίσει κάποιον επειδή δεν τον ακολουθεί. Οποιοδήποτε ζώδιο δεν κάνει το μερίδιο στις δουλειές του σπιτιού ή οτιδήποτε άλλο μέσα στην σχέση με τον Παρθένο εύκολα θα οδηγηθούν σε διαζύγιο.

Ζυγός

Αν και ο γάμος μεταξύ ενός Ζυγού και ενός Λέοντα θα πρέπει να λειτουργήσει, συνήθως καταλήγει να συντρίβει.Θα μπορούσε να είναι επειδή η ερωτική φύση του Ζυγού παρεμποδίζει την ανάγκη του Λέοντα να είναι το κέντρο της προσοχής.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πολύ ισχυρός και αυταρχικός.Ο Υδροχόος έχει σχεδόν υπερβολική ανάγκη για ελευθερία, η οποία θα έρχεται σε σύγκρουση με την εγγενή κληρονομιά του Σκορπιού και θα αναγκάσει έναν γάμο να σπάσει εντελώς.

Τοξότης

Ο Τοξότης με το μόνον που μπορεί να τα βρει σε έναν γάμο και να μην χωρίσει είναι ένας άλλος Τοξότης, ποιος καλύτερος να τον καταλάβει και να τον ακολουθεί σε κάθε τρέλα και ταξίδι του.

Αιγόκερως

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ένας γάμος μεταξύ μιας γυναίκας Αιγόκερου και ενός άνδρα Δίδυμο θα τελειώσει με ένα διαζύγιο λόγω σύγκρουσης προσωπικότητας. Ο ήσυχος, προσεκτικός Αιγόκερως και ο ομιλητικός και παιχνιδιάρικος Δίδυμος δεν είναι ο πλέον κατάλληλοι για μια μακροπρόθεσμη σχέση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σίγουρα δεν θα πετύχει γάμο με ένα Ταύρο. Μια γυναίκα Υδροχόος στην αρχή θα γοητευτεί από την αισθησιακή φύση του Ταύρου αλλά το πείσμα του θα προκαλέσει πολλές συγκρούσεις.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς πρόκειται να κάνει τα πάντα για να κρατήσει ο γάμος τους, αλλά αν είναι παντρεμένοι με έναν Ζυγό ανεξάρτητα με το πόσο προσπαθεί δεν θα λειτουργήσει με τίποτα. Οι Ιχθείς χρειάζονται μόνο χρόνο και οι Ζυγοί θέλουν να είναι μαζί με τους συνεργάτες τους 24/7.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official