Connect with us

Ζώδια

Πως αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τους ανθρώπους που τον ενοχλούν

Published

on

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχουν ενοχλητικοί άνθρωποι στη ζωή σας και μερικές φορές στη δική σας οικογένεια. Εντάξει, σίγουρα στη δική σας οικογένεια.

Τουλάχιστον, χρειάζεται υπομονή και διατηρώντας ένα δροσερό κεφάλι όταν ασχολείται με ενοχλητικούς ανθρώπους. Όλοι έχουμε τους δικούς μας τρόπους να τις χειριστούμε – κάποιοι είναι επιτυχείς και άλλοι δεν είναι.

Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος της συμπεριφοράς μας σχετίζεται με τα ζώδια μας , εδώ τι συμβαίνει όταν σας ενοχλούν οι άνθρωποι.

Κριός

Δεδομένου ότι δεν φοβάστε να μιλήσετε το μυαλό σας και μερικές φορές μπορεί να είναι αμβλύ, αν κάποιος σας ενοχλεί θα του το πείτε. Εάν κάποιος από τους φίλους σας συνεχίζει να λέει για το πώς δεν μπορούν πλέον να συμπιεστούν σε μέγεθος μηδέν, θα τους ενημερώσετε με αβέβαιους όρους πόσο μεγάλη είναι η ζωή τους, πώς έχουν τόσα πολλά να τους ευχαριστήσουν, και πώς είναι προφανές ότι δεν διαμαρτύρονται για να είναι πιο βαρύ. Θα ήταν λιγότερο ενοχλητικό και πιο ειλικρινές για να παραδεχτούν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ταύρος

Η επικοινωνία δεν είναι ένα από τα ταλέντα σας και τείνετε να είστε λίγο πιο δυνατός από ό, τι θέλετε να είστε κατά περιόδους, οπότε το καλύτερο σχέδιο δράσης για σας είναι, όταν είστε κάπου εκεί ενοχλητικοί άνθρωποι, απλά να τις συντονίσετε και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Δοκιμάστε να σκεφτείτε κάτι που σας αρέσει ή σκεφτείτε τους ενοχλητικούς ανθρώπους ως κωμικούς χαρακτήρες που θα γελάσατε σε ένα σκίτσο.

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε πάντα να αποφύγετε ενοχλητικούς ανθρώπους και μερικές φορές θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους. Γνωρίζετε καλύτερα από το να πολεμήσετε μια μάχη που ποτέ δεν θα κερδίσετε, οπότε παραιτείται από το γεγονός ότι οι ενοχλητικοί άνθρωποι είναι αναπόφευκτοι και ότι για να θυμώνεις όταν πρέπει να ασχοληθείς με αυτούς είναι άσκοπο.

Καρκίνος

Αν κάποιος σας ενοχλεί, θα προτιμούσατε να μην βλάψετε τα συναισθήματά τους. Όταν απλά δεν μπορείτε να ακούσετε άλλα τα χαζά αστεία τους η κάτι άλλο που σας ενοχλεί καλύτερα να τους πείτε ότι αποχωρείτε από την παρέα για είχατε μια κακή μέρα παρά να τους προσβάλλεται.

Λέων

Όταν κάποιος σας κουδουνίζει, τείνετε να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στις πράξεις του. Γνωρίζετε ότι τα πράγματα που μας ενοχλούν περισσότερο σε άλλους είναι συχνά ιδιότητες που αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας και έχετε την τάση να κάνετε τα πάντα για τον εαυτό σας. ”

Παρθένος

Ξέρετε ότι μερικές φορές οι άνθρωποι γίνονται ενοχλητικοί μόνο και μόνο για να σας δουν να θυμώνετε. Προσπαθείτε να διατηρήσετε την ηρεμία και να περιμένετε να περάσει η ενόχληση.

Ζυγός

Ένας τρόπος να είσαι ενοχλητικός είναι να είσαι ανταγωνιστικός με τις καταγγελίες ή τα επιτεύγματά σου. Αν κάποιος προσπαθεί να διαγωνιστεί μαζί σας για τα κατορθώματα σας απλά πείτε: “Συγχαρητήρια είμαι τόσο χαρούμενη για σας” και συνεχίστε.

Σκορπιός

Όταν κάποιος μπαίνει κάτω από το δέρμα σας, τείνετε να επικεντρωθείτε στο γιατί το κάνουν, πώς επηρεάζουν τη ζωή σας και ποιο θα είναι το ενοχλητικό πράγμα που τελικά σας κάνει να εκραγείτε. Όταν κάνουν ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι θα κάνουν, αισθάνεστε κάποια ικανοποίηση στο γεγονός ότι είχατε δίκιο. Ξέρεις ότι τους δίνεις υπερβολική δύναμη για να επηρεάσεις τη ζωή σου, αλλά σου αρέσει να είσαι σωστός για τα πράγματα .

Τοξότης

Δεν εξαρτάται από εσάς να σχολιάσετε κάποιον για το πόσο ανώριμοι είναι ή πόσο ερεθίζουν εσάς και άλλους ανθρώπους. Εκτός αυτού, δεν θέλουν να ακούσουν όσα πρέπει να πείτε ούτως ή άλλως. είναι πάρα πολύ απασχολημένοι που είναι ένας πόνος στο κεφάλι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τελειώσετε την συζήτηση σας μαζί τους και να ξεφύγετε από την παρουσία τους.

Αιγόκερως

Δεν έχετε την ενέργεια να υποφέρετε τους ανόητους, οπότε αν κάποιος εμποδίσει την εργασία σας, θα τους πείτε ότι σας ενοχλούν. Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι δουλεύουν σε σας και ότι θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσουν. Είναι ένας πολύ υγιής και ώριμος τρόπος αντιμετώπισης οποιουδήποτε ενοχλητικού ανθρώπου.

Υδροχόος

Δεδομένου ότι εκτιμάτε τις μικρές ιδιορρυθμίες και τις εκκεντρικότητες των ανθρώπων, τα πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να βρουν ενοχλητικά δεν σας ενοχλούν τόσο πολύ. Προσπαθείτε να τα κοιτάξετε από μια άλλη οπτική γωνία – δεν κάνουν κάτι ερεθιστικό, απλώς εκφράζουν μια μοναδική και συναρπαστική ιδιορρυθμία.

Ιχθύς

Μπορείτε να ανεχτείτε την ενοχλητική συμπεριφορά μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά όταν γίνει πάρα πολύ και δεν μπορείτε να εξορθολογίσετε τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, μην κάνετε τον εαυτό σας τυφλό εάν η ενοχλητική συμπεριφορά του χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος για να σας κρατήσει μακριά από την φρουρά σας έτσι ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από εσάς. Μείνε ξύπνιος.

Προτεινόμενα

Ζώδια1 μήνα ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official