Connect with us

Ζώδια

Πώς Αντιμετωπίζετε τους ενοχλητικούς ανθρώπους σύμφωνα με το ζώδιο τους

Published

on

Υπάρχει μια τέχνη για την αντιμετώπιση όσων μας ενοχλούν.

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχουν ενοχλητικοί άνθρωποι στη ζωή σας και μερικές φορές στη δική σας οικογένεια. Εντάξει, σίγουρα στη δική σας οικογένεια.

Τουλάχιστον, χρειάζεται υπομονή και διατηρώντας ένα δροσερό κεφάλι όταν ασχολείται με ενοχλητικούς ανθρώπους. Όλοι έχουμε τους δικούς μας τρόπους να τις χειριστούμε – κάποιοι είναι επιτυχείς και άλλοι δεν είναι.

Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος της συμπεριφοράς μας σχετίζεται με τα ζώδια μας , εδώ τι συμβαίνει όταν σας ενοχλούν οι άνθρωποι.

Κριός

Δεδομένου ότι δεν φοβάστε να μιλήσετε το μυαλό σας και μερικές φορές μπορεί να είναι αμβλύ, αν κάποιος σας ενοχλεί θα του το πείτε. Εάν κάποιος από τους φίλους σας συνεχίζει να λέει για το πώς δεν μπορούν πλέον να συμπιεστούν σε μέγεθος μηδέν, θα τους ενημερώσετε με αβέβαιους όρους πόσο μεγάλη είναι η ζωή τους, πώς έχουν τόσα πολλά να τους ευχαριστήσουν, και πώς είναι προφανές ότι δεν διαμαρτύρονται για να είναι πιο βαρύ. Θα ήταν λιγότερο ενοχλητικό και πιο ειλικρινές για να παραδεχτούν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ταύρος

Η επικοινωνία δεν είναι ένα από τα ταλέντα σας και τείνετε να είστε λίγο πιο δυνατός από ό, τι θέλετε να είστε κατά περιόδους, οπότε το καλύτερο σχέδιο δράσης για σας είναι, όταν είστε κάπου εκεί ενοχλητικοί άνθρωποι, απλά να τις συντονίσετε και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Δοκιμάστε να σκεφτείτε κάτι που σας αρέσει ή σκεφτείτε τους ενοχλητικούς ανθρώπους ως κωμικούς χαρακτήρες που θα γελάσατε σε ένα σκίτσο.

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε πάντα να αποφύγετε ενοχλητικούς ανθρώπους και μερικές φορές θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους. Γνωρίζετε καλύτερα από το να πολεμήσετε μια μάχη που ποτέ δεν θα κερδίσετε, οπότε παραιτείται από το γεγονός ότι οι ενοχλητικοί άνθρωποι είναι αναπόφευκτοι και ότι για να θυμώνεις όταν πρέπει να ασχοληθείς με αυτούς είναι άσκοπο.

Καρκίνος

Αν κάποιος σας ενοχλεί, θα προτιμούσατε να μην βλάψετε τα συναισθήματά τους. Όταν απλά δεν μπορείτε να ακούσετε άλλα τα χαζά αστεία τους η κάτι άλλο που σας ενοχλεί καλύτερα να τους πείτε ότι αποχωρείτε από την παρέα για είχατε μια κακή μέρα παρά να τους προσβάλλεται.

Λέων

Όταν κάποιος σας κουδουνίζει, τείνετε να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στις πράξεις του. Γνωρίζετε ότι τα πράγματα που μας ενοχλούν περισσότερο σε άλλους είναι συχνά ιδιότητες που αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας και έχετε την τάση να κάνετε τα πάντα για τον εαυτό σας. ”

Παρθένος

Ξέρετε ότι μερικές φορές οι άνθρωποι γίνονται ενοχλητικοί μόνο και μόνο για να σας δουν να θυμώνετε. Προσπαθείτε να διατηρήσετε την ηρεμία και να περιμένετε να περάσει η ενόχληση.

Ζυγός

Ένας τρόπος να είσαι ενοχλητικός είναι να είσαι ανταγωνιστικός με τις καταγγελίες ή τα επιτεύγματά σου. Αν κάποιος προσπαθεί να διαγωνιστεί μαζί σας για τα κατορθώματα σας απλά πείτε: “Συγχαρητήρια είμαι τόσο χαρούμενη για σας” και συνεχίστε.

Σκορπιός

Όταν κάποιος μπαίνει κάτω από το δέρμα σας, τείνετε να επικεντρωθείτε στο γιατί το κάνουν, πώς επηρεάζουν τη ζωή σας και ποιο θα είναι το ενοχλητικό πράγμα που τελικά σας κάνει να εκραγείτε. Όταν κάνουν ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι θα κάνουν, αισθάνεστε κάποια ικανοποίηση στο γεγονός ότι είχατε δίκιο. Ξέρεις ότι τους δίνεις υπερβολική δύναμη για να επηρεάσεις τη ζωή σου, αλλά σου αρέσει να είσαι σωστός για τα πράγματα .

Τοξότης

Δεν εξαρτάται από εσάς να σχολιάσετε κάποιον για το πόσο ανώριμοι είναι ή πόσο ερεθίζουν εσάς και άλλους ανθρώπους. Εκτός αυτού, δεν θέλουν να ακούσουν όσα πρέπει να πείτε ούτως ή άλλως. είναι πάρα πολύ απασχολημένοι που είναι ένας πόνος στο κεφάλι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τελειώσετε την συζήτηση σας μαζί τους και να ξεφύγετε από την παρουσία τους.

Αιγόκερως

Δεν έχετε την ενέργεια να υποφέρετε τους ανόητους, οπότε αν κάποιος εμποδίσει την εργασία σας, θα τους πείτε ότι σας ενοχλούν. Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι δουλεύουν σε σας και ότι θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσουν. Είναι ένας πολύ υγιής και ώριμος τρόπος αντιμετώπισης οποιουδήποτε ενοχλητικού ανθρώπου.

Υδροχόος

Δεδομένου ότι εκτιμάτε τις μικρές ιδιορρυθμίες και τις εκκεντρικότητες των ανθρώπων, τα πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να βρουν ενοχλητικά δεν σας ενοχλούν τόσο πολύ. Προσπαθείτε να τα κοιτάξετε από μια άλλη οπτική γωνία – δεν κάνουν κάτι ερεθιστικό, απλώς εκφράζουν μια μοναδική και συναρπαστική ιδιορρυθμία.

Ιχθύς

Μπορείτε να ανεχτείτε την ενοχλητική συμπεριφορά μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά όταν γίνει πάρα πολύ και δεν μπορείτε να εξορθολογίσετε τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, μην κάνετε τον εαυτό σας τυφλό εάν η ενοχλητική συμπεριφορά του χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος για να σας κρατήσει μακριά από την φρουρά σας έτσι ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από εσάς. Μείνε ξύπνιος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official