Connect with us

Ζώδια

Πώς Αντιμετωπίζετε τους ενοχλητικούς ανθρώπους σύμφωνα με το ζώδιο τους

Published

on

Υπάρχει μια τέχνη για την αντιμετώπιση όσων μας ενοχλούν.

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχουν ενοχλητικοί άνθρωποι στη ζωή σας και μερικές φορές στη δική σας οικογένεια. Εντάξει, σίγουρα στη δική σας οικογένεια.

Τουλάχιστον, χρειάζεται υπομονή και διατηρώντας ένα δροσερό κεφάλι όταν ασχολείται με ενοχλητικούς ανθρώπους. Όλοι έχουμε τους δικούς μας τρόπους να τις χειριστούμε – κάποιοι είναι επιτυχείς και άλλοι δεν είναι.

Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος της συμπεριφοράς μας σχετίζεται με τα ζώδια μας , εδώ τι συμβαίνει όταν σας ενοχλούν οι άνθρωποι.

Κριός

Δεδομένου ότι δεν φοβάστε να μιλήσετε το μυαλό σας και μερικές φορές μπορεί να είναι αμβλύ, αν κάποιος σας ενοχλεί θα του το πείτε. Εάν κάποιος από τους φίλους σας συνεχίζει να λέει για το πώς δεν μπορούν πλέον να συμπιεστούν σε μέγεθος μηδέν, θα τους ενημερώσετε με αβέβαιους όρους πόσο μεγάλη είναι η ζωή τους, πώς έχουν τόσα πολλά να τους ευχαριστήσουν, και πώς είναι προφανές ότι δεν διαμαρτύρονται για να είναι πιο βαρύ. Θα ήταν λιγότερο ενοχλητικό και πιο ειλικρινές για να παραδεχτούν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ταύρος

Η επικοινωνία δεν είναι ένα από τα ταλέντα σας και τείνετε να είστε λίγο πιο δυνατός από ό, τι θέλετε να είστε κατά περιόδους, οπότε το καλύτερο σχέδιο δράσης για σας είναι, όταν είστε κάπου εκεί ενοχλητικοί άνθρωποι, απλά να τις συντονίσετε και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Δοκιμάστε να σκεφτείτε κάτι που σας αρέσει ή σκεφτείτε τους ενοχλητικούς ανθρώπους ως κωμικούς χαρακτήρες που θα γελάσατε σε ένα σκίτσο.

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε πάντα να αποφύγετε ενοχλητικούς ανθρώπους και μερικές φορές θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους. Γνωρίζετε καλύτερα από το να πολεμήσετε μια μάχη που ποτέ δεν θα κερδίσετε, οπότε παραιτείται από το γεγονός ότι οι ενοχλητικοί άνθρωποι είναι αναπόφευκτοι και ότι για να θυμώνεις όταν πρέπει να ασχοληθείς με αυτούς είναι άσκοπο.

Καρκίνος

Αν κάποιος σας ενοχλεί, θα προτιμούσατε να μην βλάψετε τα συναισθήματά τους. Όταν απλά δεν μπορείτε να ακούσετε άλλα τα χαζά αστεία τους η κάτι άλλο που σας ενοχλεί καλύτερα να τους πείτε ότι αποχωρείτε από την παρέα για είχατε μια κακή μέρα παρά να τους προσβάλλεται.

Λέων

Όταν κάποιος σας κουδουνίζει, τείνετε να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στις πράξεις του. Γνωρίζετε ότι τα πράγματα που μας ενοχλούν περισσότερο σε άλλους είναι συχνά ιδιότητες που αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας και έχετε την τάση να κάνετε τα πάντα για τον εαυτό σας. ”

Παρθένος

Ξέρετε ότι μερικές φορές οι άνθρωποι γίνονται ενοχλητικοί μόνο και μόνο για να σας δουν να θυμώνετε. Προσπαθείτε να διατηρήσετε την ηρεμία και να περιμένετε να περάσει η ενόχληση.

Ζυγός

Ένας τρόπος να είσαι ενοχλητικός είναι να είσαι ανταγωνιστικός με τις καταγγελίες ή τα επιτεύγματά σου. Αν κάποιος προσπαθεί να διαγωνιστεί μαζί σας για τα κατορθώματα σας απλά πείτε: “Συγχαρητήρια είμαι τόσο χαρούμενη για σας” και συνεχίστε.

Σκορπιός

Όταν κάποιος μπαίνει κάτω από το δέρμα σας, τείνετε να επικεντρωθείτε στο γιατί το κάνουν, πώς επηρεάζουν τη ζωή σας και ποιο θα είναι το ενοχλητικό πράγμα που τελικά σας κάνει να εκραγείτε. Όταν κάνουν ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι θα κάνουν, αισθάνεστε κάποια ικανοποίηση στο γεγονός ότι είχατε δίκιο. Ξέρεις ότι τους δίνεις υπερβολική δύναμη για να επηρεάσεις τη ζωή σου, αλλά σου αρέσει να είσαι σωστός για τα πράγματα .

Τοξότης

Δεν εξαρτάται από εσάς να σχολιάσετε κάποιον για το πόσο ανώριμοι είναι ή πόσο ερεθίζουν εσάς και άλλους ανθρώπους. Εκτός αυτού, δεν θέλουν να ακούσουν όσα πρέπει να πείτε ούτως ή άλλως. είναι πάρα πολύ απασχολημένοι που είναι ένας πόνος στο κεφάλι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τελειώσετε την συζήτηση σας μαζί τους και να ξεφύγετε από την παρουσία τους.

Αιγόκερως

Δεν έχετε την ενέργεια να υποφέρετε τους ανόητους, οπότε αν κάποιος εμποδίσει την εργασία σας, θα τους πείτε ότι σας ενοχλούν. Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι δουλεύουν σε σας και ότι θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσουν. Είναι ένας πολύ υγιής και ώριμος τρόπος αντιμετώπισης οποιουδήποτε ενοχλητικού ανθρώπου.

Υδροχόος

Δεδομένου ότι εκτιμάτε τις μικρές ιδιορρυθμίες και τις εκκεντρικότητες των ανθρώπων, τα πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να βρουν ενοχλητικά δεν σας ενοχλούν τόσο πολύ. Προσπαθείτε να τα κοιτάξετε από μια άλλη οπτική γωνία – δεν κάνουν κάτι ερεθιστικό, απλώς εκφράζουν μια μοναδική και συναρπαστική ιδιορρυθμία.

Ιχθύς

Μπορείτε να ανεχτείτε την ενοχλητική συμπεριφορά μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά όταν γίνει πάρα πολύ και δεν μπορείτε να εξορθολογίσετε τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, μην κάνετε τον εαυτό σας τυφλό εάν η ενοχλητική συμπεριφορά του χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος για να σας κρατήσει μακριά από την φρουρά σας έτσι ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από εσάς. Μείνε ξύπνιος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 ημέρα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια1 ημέρα ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Ζώδια1 ημέρα ago

5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν

Μην περιμένετε να δεσμευτούν σύντομα … Αν και για πολλούς ο απώτερος στόχος είναι να ερωτευτείς, να ηρεμήσεις, να δέσεις...

Ζώδια1 ημέρα ago

7 τρόποι για να αγαπήσετε πραγματικά μια γυναίκα του Σκορπιού

Είναι σeξι και μυστηριώδης, αλλά μην μπερδεύεσαι με την καρδιά της. Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Νιώθεις ότι όλα καταρρέουν; Το άγχος έρχεται με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Από τη δουλειά σας τους φίλους ακόμα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς ενεργείτε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Μάθετε τα συμπτώματα. Η κατάθλιψη μπορεί να σας πάρει πολύ. Ένα λεπτό είσαι έτοιμος, είσαι χαρούμενος, έχεις τόσα κίνητρα για...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη κάθε ζώδιο και κατά πόσο εννοεί στα αλήθεια αυτά που λέει ότι αισθάνεται στον/στην σύντροφό του...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα;

Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια άνθρωποι είναι λάτρεις των ταξιδιών σύμφωνα με το ζώδιο τους

Αυτοί οι 3 δεν κάθονται εύκολα στο σπίτι και θα σκάσουν αν δε γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τοξότης Σπίτι είναι...

Trending

Copyright © 2019 | Official