Connect with us

Ζώδια

Πως χάνεις το σεβασμό από τους ανθρώπους ανάλογα με το ζώδιο τους

Published

on

Είχες την ευκαιρία σου. Όλοι έχουμε αυτούς τους ανθρώπους ή προσωπικότητες που σεβόμαστε βαθιά.

Είτε είστε ελκυσμένοι σε εκείνους που δίνουν στους άλλους ανιδιοτελώς είτε σε εκείνους που είναι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους, πιθανώς να σκεφτείτε τις ιδιότητες που θαυμάζετε πολύ πιο εύκολα.

Αλλά τι γίνεται με αυτά τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που απλά δεν μπορείς να σταθείς;

Δεν έχει σημασία ποιος είναι, όταν βλέπεις κάποιον που δεν νοιάζεται για τα συναισθήματα των άλλων ή είναι εντάξει με το δειλό, προσπαθείς να μείνεις όσο το δυνατόν πιο μακριά από αυτούς.

Χαρακτηριστικά όπως αυτά είναι αυτά που πιθανώς θεωρείτε ασυγχώρητα. Ναι, αυτός ο ήχος σκληρός, αλλά είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι;

Οποιοσδήποτε τρόπος δεν είναι αναγκαστικά σωστός ή λάθος, αλλά αυτό που σας κάνει να χάσετε σεβασμό γι ‘αυτούς που έχει σημασία. Κανείς δεν θέλει να είναι γνωστός ως άτομο που δεν σέβεται κανέναν.

Γιατί, λοιπόν, το ζώδιο σας χάνει τον σεβασμό των άλλων;

Κριός

Ο Κριός δεν μπορεί να σταθεί σε όσους είναι πίσω από έναν αγώνα. Ήταν πάντα το είδος του ατόμου για να πολεμήσει τις δικές του μάχες και να ασχοληθεί με τα πράγματα και πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν αυτό επίσης.

Ο Κριός πήγε εκεί που είναι σήμερα λόγω σκληρής δουλειάς και μιλώντας με το μυαλό του.

Όποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τεχνικές που είναι ύπουλες για να προχωρήσει ή να υποχωρήσει σε κρίσιμες στιγμές, θα χάσει τον σεβασμό της.

Ταύρος

Ο Ταύρος μισεί να ασχολείται με ανταγωνιστικές ή ιδιοσυγκρασιακές προσωπικότητες. Ως η ίδια η χαλαρή προσωπικότητα, πάντα αισθάνεται ότι πρέπει να μαντέψει την επόμενη διάθεσή σας ή να συνεχίσει μαζί σας.

Ενώ ο Ταύρος μπορεί να είναι συναισθηματικός, ξέρει πότε πρέπει να εκφράσει αυτά τα συναισθήματα και πότε όχι. Όποιος δεν είναι πρακτικός ή υπερβολικά συναισθηματικός δεν θα κερδίσει το σεβασμό του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος παίρνει πολύ υπερηφάνεια για να κρατήσει τη ζωή της γεμάτη ενθουσιασμό. Αυτό σημαίνει ότι θέλει τα πάντα στη ζωή της να είναι διασκεδαστικό.

Μόλις αρχίσετε να βαριέστε ένα Δίδυμο, πείτε αντίο επειδή δεν θα είναι γύρω σας για πολύ.

Θα μπορούσε να είναι ένα συναισθηματικό ναυάγιο κατά περιόδους ή να έχει μια τρομερή ιδιοσυγκρασία, αλλά όσο δεν είστε βαρετό, θα κρατήσετε το σεβασμό του Δίδυμου.

Καρκίνος

Έχει περάσει με τον Καρκίνο πολύ καιρό για να είναι άνετα με τον εαυτό της, να καλωσορίζει όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται.

Ο καρκίνος γνωρίζει ότι μερικές φορές πρέπει να μένει στο σπίτι με την οικογένεια και να επαναφορτίζει αντί να είναι πάντα εν κινήσει.

Δεν μπορεί να σταθεί γύρω από ανθρώπους που ψάχνουν συνεχώς για κάτι αντί να είναι ευχαριστημένοι με αυτό που έχουν ακριβώς μπροστά τους. Αν κάποιος είναι εντελώς κενός συναισθηματικά θα χάσει τον σεβασμό του από τον Καρκίνο.

Λέων

Ο Λέων αγαπά να διασκεδάζει και να διατηρεί τον εαυτό του σε ένα χαλαρό περιβάλλον. Δεν αισθάνεται καλά με προσωπικότητες που είναι πιο σοβαρές και επιφυλακτικές επειδή γνωρίζει ότι υπάρχει μια αμοιβαία αντιπαράθεση.

Ο Λέων εκτιμά επίσης ότι δίνει και λαμβάνει στοργή και έπαινο, επειδή αισθάνεται ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρει πώς να συνδεθεί με άλλους.

Εάν είστε τσιγκούνης για το άνοιγμα στους ανθρώπους, αυτή δεν θα σας σέβεται.

Παρθένος

Η Παρθένος μισεί τους εγωιστικούς ανθρώπους με όλη της την καρδιά. Ακούγεται σκληρή, αλλά όποιος φτάνει πάντα για επικύρωση ή φιλοφρονήσεις δεν είναι παρά πρόβλημα για την.

Δεν μπορεί να τυλίξει το κεφάλι της γύρω από ανθρώπους που επιθυμούν να βρίσκονται στο προσκήνιο όλη την ώρα.

Έχει επίσης έναν σκληρό χρόνο σεβασμό σε όσους δεν παίζουν από τους κανόνες ή δεν ενδιαφέρονται για λεπτομέρειες.

Ζυγός

Ο Ζυγός αντιπαθεί έντονα εγωιστές και θα κάνει ό, τι μπορεί για να μείνει μακριά από αυτούς.

Πιστεύει ότι η ζωή είναι το μόνο που δίνεις και παίρνεις, και αν παίρνεις περισσότερα από όσα δίνεις, απλά χάνεις όλο και περισσότερο το σεβασμό της. Σας εγγυόμαστε ότι θα χάσετε το σεβασμό του Ζυγού, αν βλάψετε άλλους ανθρώπους. Ακόμη και αν είναι τυχαίο ή υποσυνείδητο, ξέρει ότι υπάρχει κάτι που συμβαίνει στο μυαλό σας που πιστεύει ότι αυτή η συμπεριφορά είναι εντάξει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προσπαθεί πολύ σκληρά να περιβάλλει τον εαυτό του με ανθρώπους που είναι ακριβώς που λένε ότι είναι, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Αν διαπιστώσει ότι είστε απίστευτα ψεύτικο και ρηχό, θα σας αφήσει γρήγορα.

Ο Σκορπιός είναι πολύ απότομος και θα ξέρει αμέσως ότι προσπαθείτε να την υπονομεύσετε ή να την εκμεταλλευτείτε.

Τοξότης

Ο Τοξότης γνωρίζει ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του φόβου και του να είσαι δειλός. Καταλαβαίνει ότι όλοι φοβούνται κάτι, αλλά αν είστε δειλός, δεν έχει σεβασμό για σένα. Για εκείνη, είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για σας να ξεφύγετε από τα πράγματα. Ο Τοξότης επίσης δεν μπορεί να σταθεί σε όσους είναι νευρικοί ή ανησυχούν για τα πάντα.

Όντας τόσο διασκεδαστικό αγαπητό πρόσωπο, δεν θέλει να περιβάλλει τον εαυτό της με εκείνους που δεν ξέρουν πώς να διασκεδάζουν ή θέλουν να την κάνουν να αισθάνεται άσχημα για να είναι η ίδια.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα πολύ ανεξάρτητο άτομο που ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό του και να λύσει τα δικά του προβλήματα. Πιστεύει ότι μπορείτε να είστε μόνο ενήλικας αν καθαρίσετε τα δικά σας χάδια χωρίς να χρειάζεται να ζητήσετε βοήθεια.

Ο Αιγόκερως επίσης δεν μπορεί να σταθεί σε κάποιον που συνεχώς  σπάει τους κανόνες.

Υδροχόος

Όντας ένας τόσο ανοιχτόχρωμος, προοδευτικός άνθρωπος, ο Υδροχόος, όπως είναι φυσικό, δεν αρέσει να περιβάλλει τον εαυτό του με άγνωστα ή φανατικά άτομα.

Ξέρει ότι οι άνθρωποι σαν αυτό συχνά δεν θέλουν να αλλάξουν, γιατί θα έπρεπε να χάσει το χρόνο του πάνω τους; Ο Υδροχόος κυβερνάται επίσης από τη λογική, γι ‘αυτό δεν έχει κανένα σεβασμό για εκείνους που αφήνουν τα συναισθήματά τους να τρέχουν. Δεν θέλει να ασχοληθεί με επιπόλαιες, ακανόνιστες προσωπικότητες που λαμβάνουν αποφάσεις με την καρδιά τους.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς τείνουν να παραμένουν μακριά από ανθρώπους που είναι γεμάτοι από τους εαυτούς τους ή που δεν έχουν συμπάθεια για τους άλλους.

Επειδή είναι διαισθητικό, είναι συναισθηματικό και συμπαθητικό πώς συνδέεται με τους ανθρώπους. Εάν δεν μπορείτε να το αναφέρετε αυτό, θα χάσετε το σεβασμό της.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια10 ώρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official