Connect with us

Ζώδια

Πως χάνετε τον σεβασμό σας από άλλους ανθρώπους ανάλογα με το ζώδιο σας

Published

on

Είχες την ευκαιρία σου. Όλοι έχουμε αυτούς τους ανθρώπους ή προσωπικότητες που σεβόμαστε βαθιά.

Είτε είστε ελκυσμένοι σε εκείνους που δίνουν στους άλλους ανιδιοτελώς είτε σε εκείνους που είναι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους, πιθανώς να σκεφτείτε τις ιδιότητες που θαυμάζετε πολύ πιο εύκολα.

Αλλά τι γίνεται με αυτά τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που απλά δεν μπορείς να σταθείς;

Δεν έχει σημασία ποιος είναι, όταν βλέπεις κάποιον που δεν νοιάζεται για τα συναισθήματα των άλλων ή είναι εντάξει με το δειλό, προσπαθείς να μείνεις όσο το δυνατόν πιο μακριά από αυτούς.

Χαρακτηριστικά όπως αυτά είναι αυτά που πιθανώς θεωρείτε ασυγχώρητα. Ναι, αυτός ο ήχος σκληρός, αλλά είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι;

Οποιοσδήποτε τρόπος δεν είναι αναγκαστικά σωστός ή λάθος, αλλά αυτό που σας κάνει να χάσετε σεβασμό γι ‘αυτούς που έχει σημασία. Κανείς δεν θέλει να είναι γνωστός ως άτομο που δεν σέβεται κανέναν.

Γιατί, λοιπόν, το ζώδιο σας χάνει τον σεβασμό των άλλων;

Κριός

Ο Κριός δεν μπορεί να σταθεί σε όσους είναι πίσω από έναν αγώνα. Ήταν πάντα το είδος του ατόμου για να πολεμήσει τις δικές του μάχες και να ασχοληθεί με τα πράγματα και πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν αυτό επίσης.

Ο Κριός πήγε εκεί που είναι σήμερα λόγω σκληρής δουλειάς και μιλώντας με το μυαλό του.

Όποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τεχνικές που είναι ύπουλες για να προχωρήσει ή να υποχωρήσει σε κρίσιμες στιγμές, θα χάσει τον σεβασμό της.

Ταύρος

Ο Ταύρος μισεί να ασχολείται με ανταγωνιστικές ή ιδιοσυγκρασιακές προσωπικότητες. Ως η ίδια η χαλαρή προσωπικότητα, πάντα αισθάνεται ότι πρέπει να μαντέψει την επόμενη διάθεσή σας ή να συνεχίσει μαζί σας.

Ενώ ο Ταύρος μπορεί να είναι συναισθηματικός, ξέρει πότε πρέπει να εκφράσει αυτά τα συναισθήματα και πότε όχι. Όποιος δεν είναι πρακτικός ή υπερβολικά συναισθηματικός δεν θα κερδίσει το σεβασμό του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος παίρνει πολύ υπερηφάνεια για να κρατήσει τη ζωή της γεμάτη ενθουσιασμό. Αυτό σημαίνει ότι θέλει τα πάντα στη ζωή της να είναι διασκεδαστικό.

Μόλις αρχίσετε να βαριέστε ένα Δίδυμο, πείτε αντίο επειδή δεν θα είναι γύρω σας για πολύ.

Θα μπορούσε να είναι ένα συναισθηματικό ναυάγιο κατά περιόδους ή να έχει μια τρομερή ιδιοσυγκρασία, αλλά όσο δεν είστε βαρετό, θα κρατήσετε το σεβασμό του Δίδυμου.

Καρκίνος

Έχει περάσει με τον Καρκίνο πολύ καιρό για να είναι άνετα με τον εαυτό της, να καλωσορίζει όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται.

Ο καρκίνος γνωρίζει ότι μερικές φορές πρέπει να μένει στο σπίτι με την οικογένεια και να επαναφορτίζει αντί να είναι πάντα εν κινήσει.

Δεν μπορεί να σταθεί γύρω από ανθρώπους που ψάχνουν συνεχώς για κάτι αντί να είναι ευχαριστημένοι με αυτό που έχουν ακριβώς μπροστά τους. Αν κάποιος είναι εντελώς κενός συναισθηματικά θα χάσει τον σεβασμό του από τον Καρκίνο.

Λέων

Ο Λέων αγαπά να διασκεδάζει και να διατηρεί τον εαυτό του σε ένα χαλαρό περιβάλλον. Δεν αισθάνεται καλά με προσωπικότητες που είναι πιο σοβαρές και επιφυλακτικές επειδή γνωρίζει ότι υπάρχει μια αμοιβαία αντιπαράθεση.

Ο Λέων εκτιμά επίσης ότι δίνει και λαμβάνει στοργή και έπαινο, επειδή αισθάνεται ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρει πώς να συνδεθεί με άλλους.

Εάν είστε τσιγκούνης για το άνοιγμα στους ανθρώπους, αυτή δεν θα σας σέβεται.

Παρθένος

Η Παρθένος μισεί τους εγωιστικούς ανθρώπους με όλη της την καρδιά. Ακούγεται σκληρή, αλλά όποιος φτάνει πάντα για επικύρωση ή φιλοφρονήσεις δεν είναι παρά πρόβλημα για την.

Δεν μπορεί να τυλίξει το κεφάλι της γύρω από ανθρώπους που επιθυμούν να βρίσκονται στο προσκήνιο όλη την ώρα.

Έχει επίσης έναν σκληρό χρόνο σεβασμό σε όσους δεν παίζουν από τους κανόνες ή δεν ενδιαφέρονται για λεπτομέρειες.

Ζυγός

Ο Ζυγός αντιπαθεί έντονα εγωιστές και θα κάνει ό, τι μπορεί για να μείνει μακριά από αυτούς.

Πιστεύει ότι η ζωή είναι το μόνο που δίνεις και παίρνεις, και αν παίρνεις περισσότερα από όσα δίνεις, απλά χάνεις όλο και περισσότερο το σεβασμό της. Σας εγγυόμαστε ότι θα χάσετε το σεβασμό του Ζυγού, αν βλάψετε άλλους ανθρώπους. Ακόμη και αν είναι τυχαίο ή υποσυνείδητο, ξέρει ότι υπάρχει κάτι που συμβαίνει στο μυαλό σας που πιστεύει ότι αυτή η συμπεριφορά είναι εντάξει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προσπαθεί πολύ σκληρά να περιβάλλει τον εαυτό του με ανθρώπους που είναι ακριβώς που λένε ότι είναι, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Αν διαπιστώσει ότι είστε απίστευτα ψεύτικο και ρηχό, θα σας αφήσει γρήγορα.

Ο Σκορπιός είναι πολύ απότομος και θα ξέρει αμέσως ότι προσπαθείτε να την υπονομεύσετε ή να την εκμεταλλευτείτε.

Τοξότης

Ο Τοξότης γνωρίζει ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του φόβου και του να είσαι δειλός. Καταλαβαίνει ότι όλοι φοβούνται κάτι, αλλά αν είστε δειλός, δεν έχει σεβασμό για σένα. Για εκείνη, είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για σας να ξεφύγετε από τα πράγματα. Ο Τοξότης επίσης δεν μπορεί να σταθεί σε όσους είναι νευρικοί ή ανησυχούν για τα πάντα.

Όντας τόσο διασκεδαστικό αγαπητό πρόσωπο, δεν θέλει να περιβάλλει τον εαυτό της με εκείνους που δεν ξέρουν πώς να διασκεδάζουν ή θέλουν να την κάνουν να αισθάνεται άσχημα για να είναι η ίδια.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα πολύ ανεξάρτητο άτομο που ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό του και να λύσει τα δικά του προβλήματα. Πιστεύει ότι μπορείτε να είστε μόνο ενήλικας αν καθαρίσετε τα δικά σας χάδια χωρίς να χρειάζεται να ζητήσετε βοήθεια.

Ο Αιγόκερως επίσης δεν μπορεί να σταθεί σε κάποιον που συνεχώς  σπάει τους κανόνες.

Υδροχόος

Όντας ένας τόσο ανοιχτόχρωμος, προοδευτικός άνθρωπος, ο Υδροχόος, όπως είναι φυσικό, δεν αρέσει να περιβάλλει τον εαυτό του με άγνωστα ή φανατικά άτομα.

Ξέρει ότι οι άνθρωποι σαν αυτό συχνά δεν θέλουν να αλλάξουν, γιατί θα έπρεπε να χάσει το χρόνο του πάνω τους; Ο Υδροχόος κυβερνάται επίσης από τη λογική, γι ‘αυτό δεν έχει κανένα σεβασμό για εκείνους που αφήνουν τα συναισθήματά τους να τρέχουν. Δεν θέλει να ασχοληθεί με επιπόλαιες, ακανόνιστες προσωπικότητες που λαμβάνουν αποφάσεις με την καρδιά τους.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς τείνουν να παραμένουν μακριά από ανθρώπους που είναι γεμάτοι από τους εαυτούς τους ή που δεν έχουν συμπάθεια για τους άλλους.

Επειδή είναι διαισθητικό, είναι συναισθηματικό και συμπαθητικό πώς συνδέεται με τους ανθρώπους. Εάν δεν μπορείτε να το αναφέρετε αυτό, θα χάσετε το σεβασμό της.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official