Connect with us

Ζώδια

Πως διαχειρίζεται ο κάθε άνθρωπος την σχέση – ελευθερία τος σύμφωνα με το ζώδιο του

Published

on

Είναι λογικό. Σήμερα, υπάρχει λιγότερη πίεση να παντρευτούν και να έχουν μωρά. Οι σχέσεις, λοιπόν, έχουν γίνει λίγο … τρομακτικές.

Ζωδιακά σύμβολα προσφέρουν ένα παράθυρο στις προσωπικότητες μας, και είτε το πιστεύουμε ή όχι, καθορίζουν τον τρόπο χειρισμού της ενιαίας ζωής.

Κριός

Ως ανεξάρτητο σημάδι, οποιοσδήποτε γεννήθηκε κάτω από τον Κριό δεν είναι οπαδός της ύπαρξης δεσμών. Αυτοί οι φυσικοί ηγέτες προτιμούν να καλούν τα πλάνα, οπότε δεν τους πειράζει να είναι απλοί. Η σόλο ζωή τους ελευθερώνει να κάνουν ό, τι θέλουν, με τους δικούς τους όρους.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα άλλο σημάδι που εκτιμά την ανεξαρτησία και την αυτονομία. Αν και πιο τυπικοί οπαδοί, οι ταυροί με ισχυρή θέληση προτιμούν να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους . Αυτές είναι οι συνεκτικές αξίες, μεταβάλλοντας έτσι ξαφνικά σε μια σχέση αφού είναι απλές και όσο περνά ο καιρός σε μια σχέση αυτό τους φοβίζει.

Δίδυμοι

Ένα ισχυρό, έντονα ανεξάρτητο σημάδι, είναι ενεργητικοί, παρορμητικοί και πολύ ανήσυχοι. Δεν τους αρέσει να δένονται και να βαρεθούν εύκολα, ακόμη και μέσα σε φαινομενικά ικανοποιητικές σχέσεις.  Ως αποτέλεσμα, τείνουν να προτιμούν την περιστασιακή χρονολόγηση με μικρή ή καθόλου δέσμευση.

Καρκίνος

Οι πολύπλοκες ψυχές, οι Καρκίνοι, απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, οπότε όταν είναι μόνοι δεν είναι πρόβλημα. Αλλά από την άλλη, είναι επίσης αρκετά εξαρτημένες και χρειάζονται κάποιον για να τους φροντίσει και να τους υποστηρίξει στο χειρισμό των συναισθηματικών τους ζητημάτων

Λέων

Είναι υπερήφανοι για το ότι είναι αρκετά ανεξάρτητος, δεν μπορούν να μείνουν μόνοι για δύο λόγους: Ένας, είναι περήφανος και μάταιος, οπότε κάποιος πρέπει να τους κρατήσει δεσμευμένους. Δύο, ευδοκιμούν σε έπαινο και θαυμασμό και επιθυμούν να κρατήσουν κάποιον γύρω για να κάνει αυτό που θαυμάζουμε συνεχώς. Σπάνια μένουν μόνοι για πολύ.

Παρθένος

Ο παρθένος προσεγγίζει τις καταστάσεις με ένα αναλυτικό μυαλό και επομένως βλέπει την πρακτική ανοδική πορεία του να είναι ενιαία. Και όταν αποφασίζουν , περνούν από όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους τα πράγματα θα πάνε στραβά, πράγμα που καθιστά δύσκολο να βρεθεί κάποιος.

Ζυγός

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα σημάδια, ο Ζυγός αγαπά τους ανθρώπους. Είναι ανεξάρτητοι στοχαστές, αλλά όταν πρόκειται για σύνδεση έναντι μοναξιάς, αυτό το σημάδι προτιμά σίγουρα να είναι συνεργάτης και με πολλούς ανθρώπους. ευδοκιμούν και στον θαυμασμό, γι ‘αυτό απλά δεν μπορούν να βοηθήσουν να ερωτευτούν με όποιον εκπληρώνει αυτή την ανάγκη. Το να είσαι μόνος είναι απλά μια φάση μετάβασης γι ‘αυτούς.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι φιλόδοξος και ύποπτος. Προτιμούν να είναι μόνοι τους και είναι πολύ απασχολημένοι με τη ζωή τους για να σκεφτούν ένα άλλο άτομο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού (αλλά όταν το κάνετε, είναι εξαιρετικά πιστοί). Απολαμβάνουν περιστασιακή συντροφιά, αλλά τελικά προτιμούν την ενιαία ζωή, ώστε να μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν.

Τοξότης

Οι τοξότες αγαπούν τους ανθρώπους, αλλά αντιπαθούν τη δέσμευση. Επιθυμούν την ελευθερία και την περιπέτεια, οπότε αν κάποιος μπορεί να προσφέρει αυτά η δέσμευση είναι τέλεια γι’ αυτούς.

Αιγόκερως

Πολύ δυσπιστία (όπως ο Σκορπιός) οι προσεκτικοί Αιγόκερω αισθάνονται σίγουροι για τις δικές τους ικανότητες και δεν χρειάζονται τον έπαινο ή τον θαυμασμό ενός συνεργάτη. Ως αποτέλεσμα, η μοναξιά ταιριάζει στους Αιγόκερους εντάξει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, όπως ο Δίδυμος και ο Τοξότης, είναι φοβίες δέσμευσης. Γνωστός για το ότι ποτέ δεν δίνουν τον εαυτό τους πλήρως σε κανέναν που χρονολογούνται, ο Υδροχόος διατηρεί την απόσταση τους ανά πάσα στιγμή ακόμα και όταν σας λατρεύουν. Η αγάπη τους την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους περισσότερο, έτσι θα τους βρείτε που ζουν αρκετά ικανοποιημένοι από μόνοι τους.

Ιχθύς

Δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και αυτοσυγκρασιασμένοι, χρειάζονται έναν σύντροφο που μπορεί να τους διευκολύνει και να τους παρακινήσει, επειδή δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Από όλα τα σημάδια, οι Ιχθύες χρειάζονται μια σχέση περισσότερο.

Προτεινόμενα

Ζώδια1 μήνα ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official