Connect with us

Ζώδια

Πως είναι για κάθε ζώδιο ξεχωριστά μια καθημερινή νορμάλ σχέση

Published

on

Γνωρίστε αυτό πριν μπείτε σε μια σχέση.

Όλοι θέλουμε οι σχέσεις μας να είναι ισχυρές . Δεν έχει σημασία αν είστε στην αρχή, στη μέση ή σταθερά στη σχέση σας, μπορείτε να έχετε στιγμές ανασφάλειας σχετικά με τη δύναμη της.

Μερικές φορές αυτές οι αλλαγές ωφελούν και κάνουν τις σχέσεις μας πιο σταθερές και άλλες φορές μπορούν να προκαλέσουν μικρές ρωγμές στο εαυτό μας.

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο να εργάζεται για τη διατήρηση των συνδικάτων τους ισχυρών. Εδώ είναι πώς να ενισχύσει τη σχέση, με βάση το ζώδιο σας.

Κριός

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε δραστήριοι όλη την ώρα, και στο κρεβάτι και στα αθλήματα.. Προκαλείστε ο ένας τον άλλον να κάνει πράγματα που είναι έξω από τη ζώνη άνεσής σας και πηγαίνετε σε ταξίδια που λειτουργούν το σώμα σας και βελτιώνουν το μυαλό σας.

Ταύρος

Ενώ μπορεί να έχετε το περιστασιακό γεύμα άνεσης, προσπαθείτε να τρώτε υγιεινά μαζί και σιγουρευτείτε ότι αποφεύγετε τροφές που είναι κακές για σας. Ξέρετε ότι όσο καλύτερα τρώτε, τόσο καλύτερα αισθάνεστε και όσο περισσότερη ενέργεια έχετε. Δεν θέλετε να βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου αισθάνεστε φοβεροί όταν τρώτε κάτι ανθυγιεινό και επηρεάστε τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Αντί να ψάχνετε συνεχώς για κάτι καλύτερο ή πιο συναρπαστικό, βάζετε τις ενέργειές σας και εστιάζετε στη σχέση σας. Κάνεις πράγματα που κάνουν τη ζωή σου αρκετά ενδιαφέρουσα για να σε κρατάς αφοσιωμένο. Συζητάτε, μοιραστείτε και επικοινωνείτε έτσι ώστε οι ιδέες, οι σκέψεις και η γλώσσα να γίνουν τα πράγματα που σας κρατούν εν ενεργεία.

Καρκίνος

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό πράγμα, αλλά κάνετε κάτι που ενισχύει τη σχέση σας καθημερινά: εκφράζετε ευγνωμοσύνη . Είστε ευγνώμονες για τα πράγματα που κάνει ο συνεργάτης σας, τον τρόπο που σας υποστηρίζουν και σας ακούνε, και κυρίως για το πώς σας ενδιαφέρουν. Ξέρετε ότι είναι πάντα εκεί για σας και είστε ευγνώμονες.

Λέων

Λαμβάνετε υπόψη τον συνεργάτη σας. Είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι όταν βρίσκεστε σε μια σχέση υπάρχουν δύο άτομα που εμπλέκονται, αλλά πάντα θυμάστε να σκεφτείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συνεργάτη σας. Χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για να διαμορφώσετε τα πράγματα που κάνετε και τις αποφάσεις που λαμβάνετε.

Παρθένος

Δώστε στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας ένα διάλειμμα. Δεν αναζητάτε τελειομανία σε κανένα από τα μέρη σας και συγχωρείτε ο ένας τον άλλον για τις αποτυχίες και τα λάθη σας. Κάνετε καλοσύνη και ευαισθησία και η εμπιστοσύνη στη σχέση σας μεγαλώνει.

Ζυγός

Προσπαθείτε να διατηρήσετε ισορροπημένη τη σχέση. Όταν έχετε διαφωνία, προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του συντρόφου σας. Το ένστικτό σας μπορεί να είναι να αποφύγετε τη σύγκρουση, αλλά γνωρίζετε ότι δεν είναι δίκαιο να προσποιείτε ότι όλα είναι ωραία όταν δεν είναι.

Σκορπιός

Βλέπετε τη σχέση σας για το πώς είναι και δεν τη συγκρίνετε με προηγούμενες σχέσεις. Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί έναν πρώην, ειδικά όταν ο χρόνος κατάφερε να ξεδιψάσει τα προβλήματα και τις συγκρούσεις που είχατε στη σχέση μαζί τους. Όταν εσείς εστιάζεστε στο εδώ και τώρα και ασχολείστε με τη σχέση σας με τα μάτια σας ανοιχτά, η σχέση μεταξύ των δύο σας γίνεται άθραυστη .

Τοξότης

Δεν είναι ότι είστε συνεχώς και λέτε αστεία, αλλά χρησιμοποιείτε το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις τεταμένες καταστάσεις και να μεταφέρετε το μήνυμά σας σε ένα μη απειλητικό τρόπο. Επίσης, έχοντας εσωτερικά ανέκδοτα και πράγματα που μόνο οι δυο σας βρίσκουν αστεία ενισχύει το δεσμό μεταξύ εσάς και του συνεργάτη σας.

Αιγόκερως

Μπορείτε να καταναλώνετε με δουλειά και να κάνετε τον συνεργάτη σας να αγνοείται και να υποτιμάται, οπότε βεβαιωθείτε ότι παίρνετε μια στιγμή κάθε μέρα για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, ακόμα κι αν είναι απλώς ένα κείμενο για να τους ενημερώσετε ότι σκέφτεστε γι ‘αυτούς. Όλη η θετική προσοχή που απευθύνεται στον συνεργάτη σας και στη σχέση σας βοηθά να διατηρήσετε τη δέσμευσή σας ισχυρή.

Υδροχόος

Δεν αισθάνεστε άνετα με το συναίσθημα και επιθυμείτε να μην χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε ποτέ, αλλά γνωρίζετε ότι τα συναισθήματα του συντρόφου σας είναι έγκυρα και πρέπει να γίνονται σεβαστά. Αποφεύγετε να περιφρονείτε τον σύντροφό σας και ποτέ δεν στρέφετε τα μάτια σας ή αναστενάζετε όταν εκφράζουν το πώς αισθάνονται. Εργάζεστε για να τους κάνετε να αισθάνονται ότι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που τα καθιστούν μοναδικά πρέπει να εκτιμώνται και να εκτιμώνται.

Ιχθύς

Όταν τα πράγματα γίνονται προκλητικά μεταξύ του συντρόφου σας και του εαυτού σας, δεν υποχωρείτε στον κόσμο φαντασίας σας. μένετε παρόντες και συνδεδεμένοι. Γνωρίζετε ότι δεν είναι μόνο απογοητευτικό για τον σύντροφό σας όταν τα συντονίζετε, είναι ασέβεια και κακό. Είστε ανοιχτοί στις προτάσεις τους για βελτίωση σχέσεων και κάνετε τι πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τον δεσμό σας ισχυρό.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official