Connect with us

Ζώδια

Πως είναι για κάθε ζώδιο ξεχωριστά μια καθημερινή νορμάλ σχέση

Published

on

Γνωρίστε αυτό πριν μπείτε σε μια σχέση.

Όλοι θέλουμε οι σχέσεις μας να είναι ισχυρές . Δεν έχει σημασία αν είστε στην αρχή, στη μέση ή σταθερά στη σχέση σας, μπορείτε να έχετε στιγμές ανασφάλειας σχετικά με τη δύναμη της.

Μερικές φορές αυτές οι αλλαγές ωφελούν και κάνουν τις σχέσεις μας πιο σταθερές και άλλες φορές μπορούν να προκαλέσουν μικρές ρωγμές στο εαυτό μας.

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο να εργάζεται για τη διατήρηση των συνδικάτων τους ισχυρών. Εδώ είναι πώς να ενισχύσει τη σχέση, με βάση το ζώδιο σας.

Κριός

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε δραστήριοι όλη την ώρα, και στο κρεβάτι και στα αθλήματα.. Προκαλείστε ο ένας τον άλλον να κάνει πράγματα που είναι έξω από τη ζώνη άνεσής σας και πηγαίνετε σε ταξίδια που λειτουργούν το σώμα σας και βελτιώνουν το μυαλό σας.

Ταύρος

Ενώ μπορεί να έχετε το περιστασιακό γεύμα άνεσης, προσπαθείτε να τρώτε υγιεινά μαζί και σιγουρευτείτε ότι αποφεύγετε τροφές που είναι κακές για σας. Ξέρετε ότι όσο καλύτερα τρώτε, τόσο καλύτερα αισθάνεστε και όσο περισσότερη ενέργεια έχετε. Δεν θέλετε να βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου αισθάνεστε φοβεροί όταν τρώτε κάτι ανθυγιεινό και επηρεάστε τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Αντί να ψάχνετε συνεχώς για κάτι καλύτερο ή πιο συναρπαστικό, βάζετε τις ενέργειές σας και εστιάζετε στη σχέση σας. Κάνεις πράγματα που κάνουν τη ζωή σου αρκετά ενδιαφέρουσα για να σε κρατάς αφοσιωμένο. Συζητάτε, μοιραστείτε και επικοινωνείτε έτσι ώστε οι ιδέες, οι σκέψεις και η γλώσσα να γίνουν τα πράγματα που σας κρατούν εν ενεργεία.

Καρκίνος

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό πράγμα, αλλά κάνετε κάτι που ενισχύει τη σχέση σας καθημερινά: εκφράζετε ευγνωμοσύνη . Είστε ευγνώμονες για τα πράγματα που κάνει ο συνεργάτης σας, τον τρόπο που σας υποστηρίζουν και σας ακούνε, και κυρίως για το πώς σας ενδιαφέρουν. Ξέρετε ότι είναι πάντα εκεί για σας και είστε ευγνώμονες.

Λέων

Λαμβάνετε υπόψη τον συνεργάτη σας. Είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι όταν βρίσκεστε σε μια σχέση υπάρχουν δύο άτομα που εμπλέκονται, αλλά πάντα θυμάστε να σκεφτείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συνεργάτη σας. Χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για να διαμορφώσετε τα πράγματα που κάνετε και τις αποφάσεις που λαμβάνετε.

Παρθένος

Δώστε στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας ένα διάλειμμα. Δεν αναζητάτε τελειομανία σε κανένα από τα μέρη σας και συγχωρείτε ο ένας τον άλλον για τις αποτυχίες και τα λάθη σας. Κάνετε καλοσύνη και ευαισθησία και η εμπιστοσύνη στη σχέση σας μεγαλώνει.

Ζυγός

Προσπαθείτε να διατηρήσετε ισορροπημένη τη σχέση. Όταν έχετε διαφωνία, προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του συντρόφου σας. Το ένστικτό σας μπορεί να είναι να αποφύγετε τη σύγκρουση, αλλά γνωρίζετε ότι δεν είναι δίκαιο να προσποιείτε ότι όλα είναι ωραία όταν δεν είναι.

Σκορπιός

Βλέπετε τη σχέση σας για το πώς είναι και δεν τη συγκρίνετε με προηγούμενες σχέσεις. Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί έναν πρώην, ειδικά όταν ο χρόνος κατάφερε να ξεδιψάσει τα προβλήματα και τις συγκρούσεις που είχατε στη σχέση μαζί τους. Όταν εσείς εστιάζεστε στο εδώ και τώρα και ασχολείστε με τη σχέση σας με τα μάτια σας ανοιχτά, η σχέση μεταξύ των δύο σας γίνεται άθραυστη .

Τοξότης

Δεν είναι ότι είστε συνεχώς και λέτε αστεία, αλλά χρησιμοποιείτε το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις τεταμένες καταστάσεις και να μεταφέρετε το μήνυμά σας σε ένα μη απειλητικό τρόπο. Επίσης, έχοντας εσωτερικά ανέκδοτα και πράγματα που μόνο οι δυο σας βρίσκουν αστεία ενισχύει το δεσμό μεταξύ εσάς και του συνεργάτη σας.

Αιγόκερως

Μπορείτε να καταναλώνετε με δουλειά και να κάνετε τον συνεργάτη σας να αγνοείται και να υποτιμάται, οπότε βεβαιωθείτε ότι παίρνετε μια στιγμή κάθε μέρα για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, ακόμα κι αν είναι απλώς ένα κείμενο για να τους ενημερώσετε ότι σκέφτεστε γι ‘αυτούς. Όλη η θετική προσοχή που απευθύνεται στον συνεργάτη σας και στη σχέση σας βοηθά να διατηρήσετε τη δέσμευσή σας ισχυρή.

Υδροχόος

Δεν αισθάνεστε άνετα με το συναίσθημα και επιθυμείτε να μην χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε ποτέ, αλλά γνωρίζετε ότι τα συναισθήματα του συντρόφου σας είναι έγκυρα και πρέπει να γίνονται σεβαστά. Αποφεύγετε να περιφρονείτε τον σύντροφό σας και ποτέ δεν στρέφετε τα μάτια σας ή αναστενάζετε όταν εκφράζουν το πώς αισθάνονται. Εργάζεστε για να τους κάνετε να αισθάνονται ότι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που τα καθιστούν μοναδικά πρέπει να εκτιμώνται και να εκτιμώνται.

Ιχθύς

Όταν τα πράγματα γίνονται προκλητικά μεταξύ του συντρόφου σας και του εαυτού σας, δεν υποχωρείτε στον κόσμο φαντασίας σας. μένετε παρόντες και συνδεδεμένοι. Γνωρίζετε ότι δεν είναι μόνο απογοητευτικό για τον σύντροφό σας όταν τα συντονίζετε, είναι ασέβεια και κακό. Είστε ανοιχτοί στις προτάσεις τους για βελτίωση σχέσεων και κάνετε τι πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τον δεσμό σας ισχυρό.

Προτεινόμενα

Ζώδια1 μήνα ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official