Connect with us

Ζώδια

Πως η ημερομηνία γέννησης σου και το ζώδιο σου επηρεάζει τις επιλογές στη σταδιοδρομία σας

Published

on

Αφήστε τα αστέρια να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε το μέλλον σας.

Δεν ήξερα πάντα ότι ήθελα να γίνω συγγραφέας. Σπούδασα πολιτική επιστήμη όλη μου την ώρα στο κολέγιο, αλλά λίγο πριν αποφοιτήσω, συνειδητοποίησα ότι αν δεν έκανα κάτι που πραγματικά μου άρεσε , τότε πάντα θα ένιωθα ότι κάτι έλειπε στην επαγγελματική μου ζωή.

Εάν σας αρέσει να είστε δάσκαλος ή να εργάζεστε στα οικονομικά ή να είστε μηχανικός, τότε δεν αισθάνεστε σαν δουλειά. Νιώθετε σαν να μαθαίνετε για ένα από τα αγαπημένα σας πράγματα κάθε μέρα – είτε πρόκειται για αριθμούς είτε για μεθόδους διδασκαλίας – και διασκεδάζοντας να το κάνετε.

Πολλοί άνθρωποι, ίσως ακόμη και εσείς, δεν γνωρίζετε τι είναι η κλήση τους ή τι ισχύει για το μέλλον τους. Γνωρίζατε όμως ότι το ωροσκόπιο και η σειρά γεννήσεων σας μπορούν να σας πουν πολλά για τη μελλοντική σας καριέρα ; Αυτό, σε συνδυασμό με το ζώδιο σας , μπορεί να σας πει πολλά για την καριέρα σας.

Κριός

Επαγγέλματα: Ξενοδοχείο / αναψυχή, τριτοβάθμια εκπαίδευση, κατασκευές, μηχανική, κυβέρνηση, πληροφορική

Κριός, είστε ένα από τα ζώδια που είναι πιθανότερο να κερδίσετε έξι αριθμούς στην καριέρα σας. Είναι επίσης πιθανότερο να εργάζεστε στη μεσαία τάξη.

Είστε το είδος του ατόμου που του αρέσει να μαθαίνει νέα πράγματα και να χρησιμοποιεί αυτά τα έξυπνα για να προχωρήσει στη ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να κερδίζετε τη θέση σας στον κόσμο και να είστε σε θέση να φτάσετε στην κορυφή με δική σας αξία κατά τη γνώμη σας. Λοιπόν, εργάζεστε σκληρά και γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο δίκτυο και μαθαίνετε, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να κερδίσετε έναν τόνο χρημάτων.

Ταύρος

Επαγγέλματα: Κυβέρνηση, νομικοί επαγγελματίες, υγειονομική περίθαλψη, τέχνη / σχέδιο / αρχιτεκτονική, μάρκετινγκ / δημόσιες σχέσεις.

Ταύρος, πιθανότατα θα είστε πιο ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας. Δεν τρέχει κανείς να προσπαθεί να κάνει τίποτα και τα πάντα για το αφεντικό σας, ελπίζοντας να τους πείσετε κάπως ότι κάνετε τα αδύνατα δυνατά σας.

Το να είσαι ικανοποιημένος σημαίνει ότι σε γενικές γραμμές (και πραγματικά) σου αρέσει αυτό που κάνεις, ανεξάρτητα από το είδος του άγχους που αντιμετωπίζεις σε καθημερινή βάση. Στο τέλος της ημέρας, είσαι χαρούμενος.

Σας αρέσει επίσης να είστε άνετοι τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να αφήσετε τον εαυτό σας να υποφέρει και να μείνετε σε μια δουλειά που μισείτε μόνο για να πάρετε έναν μισθό. Αγαπάτε αυτό που κάνετε ή κυνηγάτε την τέλεια δουλειά μέχρι να το κάνετε.

Γνωρίζετε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μισείτε αυτά που μπορείτε να αλλάξετε. το μόνο πρόβλημα είναι όταν γνωρίζετε ότι ο χρόνος σας έχει τελειώσει στην τρέχουσα δουλειά σας και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Η αλλαγή είναι δύσκολη για εσάς, ειδικά όταν είστε άνετοι.

Δίδυμοι

Επαγγέλματα: Κοινωνική εργασία, προετοιμασία φαγητού, τεχνολογία πληροφοριών, πωλήσεις, επιβολή νόμου, καταπολέμηση της πυρκαγιάς

Δίδυμοι, πάντα ονειρευόσασταν να έχετε μια καριέρα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φιλική σας προσωπικότητα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επαγγελματική σας ζωή. Είτε αναζητάτε ενεργά αυτούς τους τύπους θέσεων εργασίας είτε είναι υποσυνείδητο, θέλετε μια καριέρα όπου μπορείτε να βοηθήσετε άλλους ή να κάνετε φίλους.

Ένα από τα χειρότερα πράγματα για εσάς είναι να βρίσκεστε σε ένα χώρο εργασίας όπου μοιάζει περισσότερο με μια ιεραρχία από ένα μέρος για δίκτυο και διασκέδαση. Σκεφτείτε: δουλεύοντας για ανθρώπους και όχι μαζί τους.

Για εσάς, εάν δεν μπορείτε να αστειεύεστε στη δουλειά και να μιλάτε με άλλους σαν να είστε παλιοί φίλοι, τότε δεν είναι πραγματικά δουλειά. χρειάζεστε μια δυναμική σχέση με όλους όσους εργάζεστε, είτε είναι το αφεντικό σας είτε το ίδιο σας.

Καρκίνος

Επαγγέλματα: Κυβέρνηση, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ιατροί, μοντάζ / γραφή, μηχανική

Κρίνοντας από τους τύπους επαγγελμάτων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, Καρκίνος, είναι απαραίτητο να εργαστείτε κάπου που μπορείτε να αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε για κάθε πτυχή της εργασίας σας.

Η εκπαίδευση, η γραφή, ακόμη και η κυβέρνηση είναι όλες οι βιομηχανίες που απαιτούν ενεργό ενδιαφέρον για τη δουλειά. σίγουρα δεν μπορείτε να είστε παθητικοί σε αυτές τις θέσεις.

Επίσης, στρέφετε προς τη στοχαστική καριέρα με πολλή εμπειρία. Δεν θέλετε μόνο να δείξετε στους προϊσταμένους και τους συναδέλφους σας ότι σας ενδιαφέρει τι κάνετε, αλλά ότι είστε πάντα πρόθυμοι να μάθετε περισσότερα για τη θέση.

Σας ενδιαφέρει πραγματικά πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας δουλεύοντας εκεί. Όλα έχουν να δείξουν ότι αξίζετε τον καρκίνο.

Λέων

Επαγγέλματα: Νοσηλευτική, νομικές υπηρεσίες, τεχνολογία πληροφοριών, εκπαίδευση, ακίνητα

Λέων, πιθανότατα να κατέχετε ανώτερη θέση στη δουλειά σας – μιλάω για θέσεις VP και άνω. Είστε πολύ εξοικειωμένοι με την αναρρίχηση της εταιρικής σκάλας.

Ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεται για να φτάσετε σε αυτήν τη θέση, που σημαίνει ότι δεν θα υποχωρήσετε μόνο και μόνο επειδή η εργασία γίνεται απαιτητική. Ό, τι κι αν κάνετε στη ζωή, θέλετε να πετύχετε. τίποτα λιγότερο από το “καταπληκτικό” δεν αξίζει τον χρόνο σας.

Θα πιέζετε συνεχώς τον εαυτό σας να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της καριέρας σας, όχι επειδή θέλετε το γωνιακό γραφείο και τον φανταχτερό τίτλο, αλλά επειδή γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιτύχετε αυτό το υψηλό επίπεδο. Επιπλέον, σας αρέσει να λέτε αφεντικό.

Παρθένος

Επαγγέλματα: Επιμέλεια / συγγραφή, εκπαίδευση, κοινωνική εργασία, στρατιωτικά, πωλήσεις

Είστε ένα άλλο ζώδιο που είναι πιθανότερο να κερδίσετε έξι αριθμούς. Όχι μόνο αυτό, αλλά είστε επίσης ένας από τους λίγους που είναι πιο ικανοποιημένοι με τη δουλειά τους. Πώς είναι αυτό δυνατόν?

Λοιπόν, αν γνωρίζετε τον εαυτό σας, τότε ξέρετε ότι όλα είναι δυνατά όταν βάζετε το μυαλό σας σε κάτι. Και εσύ, φίλε μου, δεν είστε ξένοι στη σκληρή δουλειά.

Αναζητάτε συνεχώς θέσεις εργασίας με νόημα και ικανοποίηση, είτε πρόκειται για εργασία μερικής απασχόλησης μετά το σχολείο είτε για τη δια βίου καριέρα σας. Φυσικά, γνωρίζετε ότι η καριέρα σας είναι πολύ πιο σημαντική από μια εργασία μερικής απασχόλησης για να αγαπήσετε τη ζωή.

Δεδομένου ότι σκοπεύετε να είστε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε προσπαθείτε πάντα να κάνετε μια προσπάθεια ως άτομο και για την ομάδα στη δουλειά σας.

Ζυγός

Επαγγέλματα: Μηχανική, λειτουργία μηχανών, υγειονομική περίθαλψη, τέχνη / σχεδιασμός / αρχιτεκτονική, χρηματοδότηση, εκπαίδευση

Ζυγός, είναι πιο πιθανό να είστε πιο ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας. Έχεις την τάση να δουλεύεις, ανεξάρτητα από τη θέση που έχεις, αλλά ακόμη και τότε, εξακολουθείς να βρίσκεις ικανοποίηση στη δουλειά.

Για εσάς, η ολοκλήρωση ενός έργου ή η προσφορά είναι η δικαιολογία σας για να είστε η δική σας μαζορέτα και να πείτε στον εαυτό σας ότι κάνετε την καλύτερη δυνατή δουλειά για να πετύχετε. Τείνετε να αναζητάτε θέσεις εργασίας όπου μπορείτε να έχετε μια καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Εάν μπορείτε να εργαστείτε σκληρά και να παίξετε σκληρά, είστε απίστευτα χαρούμενοι.

Με τόσες πολλές θέσεις εργασίας στους τομείς των τεχνών και του σχεδιασμού, της χρηματοδότησης και της μηχανικής, εκτιμώντας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής όσο γνωρίζετε, γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρείτε αυτήν την τέλεια καριέρα.

Σκορπιός

Επαγγέλματα: Επιστήμη, πληρεξούσιος / δικαστής, ξενοδοχείο / αναψυχή, λειτουργία μηχανής, εκπαίδευση

Σκορπιός, δεν πρέπει να σας εκπλήσσει ότι είστε ένα από τα σημάδια που είναι πιθανότερο να κερδίσετε έξι αριθμούς. Είστε απίστευτα ενθουσιασμένοι και αποφασισμένοι να όχι μόνο σε όλους όσους εργάζεστε με (και για), αλλά και για τον εαυτό σας.

Είναι πάντα μια τόσο ωραία έκπληξη που μπορείς να κοιτάξεις πίσω στο τέλος του έτους και να δεις πόσο έχεις πετύχει. Όταν σκέφτεστε για τη μελλοντική σας καριέρα, συχνά σκέφτεστε για μια πολύ επιτυχημένη δουλειά με πολλά προνόμια.

Δεν είναι τόσο πολύ που αισθάνεστε ότι χρειάζεστε αυτά τα προνόμια για να σας παρακινήσουν να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά σας αρέσει να ανταμειφθείτε για τη δουλειά σας. Και όταν εργάζεστε σκληρά στη δουλειά σας με υψηλές αποδοχές, σίγουρα ανταμείβεστε για αυτό.

Τοξότης

Επαγγέλματα: Πληροφορική, μοντάζ / συγγραφή, τεχνικός εργαστηρίου, κοινωνική εργασία, εκπαίδευση

Μπορεί να έχετε μια μακρά λίστα επιθυμιών για τα είδη των πραγμάτων που θα μπορούσατε να κάνετε στη μελλοντική σας καριέρα, αλλά το μεγαλύτερο πράγμα σας είναι να βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε κάπου που δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Και αυτό ισχύει για την πόλη στην οποία ζείτε, καθώς και για την πραγματική δουλειά σας.

Θέλετε μια δουλειά όπου μπορείτε να ταξιδέψετε, αν είναι δυνατόν, γιατί η διασκέδαση δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει ακόμη και όταν είστε στη δουλειά. Υπάρχει κάτι τόσο συναρπαστικό για εσάς να έχετε ένα επάγγελμα όπου ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους τους να εξερευνήσουν τον κόσμο και να εμπνευστούν από το περιβάλλον τους.

Τα καθήκοντα μπορεί να μην είναι πάντα διασκεδαστικά και σίγουρα θα είναι σκληρή δουλειά, αλλά είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε προσπάθεια.

Αιγόκερως

Επαγγέλματα: Μηχανική, πωλήσεις, προετοιμασία φαγητού, επιβολή νόμου, εξειδικευμένα επαγγέλματα

Αιγόκερως, είναι πιθανότερο να εξασφαλίσετε μια θέση VP ή υψηλότερη στη μελλοντική σας καριέρα. Είστε πάντα ελκυσμένοι σε πολύ επιτυχημένες δουλειές και ξέρετε πώς να δικτυωθείτε με ανθρώπους για να μάθετε ποια είναι η επόμενη καλύτερη κίνηση σας σχετικά με το μέλλον σας.

Με θέσεις στον τομέα της μηχανικής, των πωλήσεων και ακόμη και των εξειδικευμένων συναλλαγών, δεν είστε μόνο σίγουροι για το μέλλον σας, αλλά είστε σίγουροι ότι θα είστε επιτυχημένοι ανεξάρτητα από το τι. Θέλετε ένα επάγγελμα με χώρο να αναπτυχθεί και να μάθετε περισσότερα. Δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο ελκυστικό για εσάς για μια δουλειά που έχει όριο σε ό, τι μπορείτε να μάθετε.

Υδροχόος

Επαγγέλματα: Πωλήσεις, μηχανήματα, στρατιωτικά, κατασκευές, εκπαίδευση, προσωπική φροντίδα

Υδροχόος, είστε το ζώδιο που πιθανότατα να κατέχει μια εργασία σε επίπεδο εισόδου. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ όλοι οι συνομηλίκοί σας αναζητούν την πρώτη τους μόνιμη καριέρα, έχετε ήδη σπάσει την πρώτη σας δουλειά και πιθανώς κάνετε μια καταπληκτική δουλειά σε αυτήν.

Η μελλοντική σας καριέρα είναι κάτι που θέλετε να ξεχωρίσετε, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία που σας ταιριάζει, οπότε φέρνετε πάντα το 100 τοις εκατό στο επάγγελμά σας.

Έχετε την τάση να έλθετε προς δουλειές όπου μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να μην βαρεθείτε ποτέ με τα καθημερινά καθήκοντά σας, τα οποία μπορείτε σίγουρα να βρείτε σε θέση πωλήσεων, εκπαίδευση ή προσωπική φροντίδα.

Ως κάποιος που λατρεύει να βοηθά τους άλλους, αυτές οι βιομηχανίες μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε τα προσωπικά σας πάθη με τα επαγγελματικά σας.

Ιχθύς

Επαγγέλματα: Κυβέρνηση, χρηματοοικονομικά, μηχανική, εξειδικευμένα επαγγέλματα, επιβολή του νόμου, πυρόσβεση

Όταν σκέφτεστε τη μελλοντική σας καριέρα, Ιχθείς, πρέπει να αναζητήσετε μια θέση που απαιτεί πολλή δεξιότητα και πολλά έξυπνα. Όντας το έξυπνο παντελόνι που είστε ήδη, η καριέρα σας πρέπει να συμπληρώνει την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σας.

Σίγουρα θα σας διευκολύνει να πετύχετε με αυτόν τον τρόπο. Οι ειδικευμένες συναλλαγές, η κυβέρνηση και η επιβολή του νόμου απαιτούν δεξιότητα, αλλά απαιτούν επίσης πάθος.

Δεν μπορείτε να περιμένετε να μπείτε σε ένα επάγγελμα που χρειάζεται μόνο να κάνετε τα πάντα, επειδή οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα απολαύσετε οτιδήποτε κάνετε. Εάν είστε παθιασμένοι με τη δουλειά σας, θα νιώσετε ότι δεν “εργάζεστε” ποτέ μια μέρα στη ζωή σας.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official