Connect with us

Ζώδια

Πώς να είστε ευτυχείς, με βάση το ζώδιο σας

Published

on

Τα αστέρια γνωρίζουν τι χρειάζεστε.

Τι χρειάζεται να είσαι ευτυχισμένος;

Γνωρίζουμε ότι οι βασικές μας ανάγκες είναι η τροφή, το νερό, ο αέρας, το καταφύγιο και ο ύπνος. Μόλις καλύπτονται αυτές οι πρωτογενείς ανάγκες, υπάρχουν ορισμένες φυσιολογικές ανάγκες όπως η ασφάλεια, η υγειονομική περίθαλψη, οι θέσεις εργασίας, το σπίτι, η αίσθηση του ανήκει, η αγάπη, η στοργή, η αυτοεκτίμηση, η προσωπική αξία, η κοινωνική αναγνώριση και η ολοκλήρωση που προσθέτουν στην ποιότητα οι ζωές μας.

Για μερικούς ανθρώπους, έχοντας έναν τόνο χρημάτων τους δίνει ένα τεράστιο ποσό ευτυχίας, ενώ για άλλους τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία.

Εδώ είναι πώς να είστε ευτυχείς, με βάση το ζώδιο σας.

Κριός

Χρειάζεται ανταγωνισμό, ακόμη και όταν είναι το μόνο άτομο με το οποίο ανταγωνίζεται. Χρειάζεστε προκλήσεις, περιπέτειες και δοκιμάστε τα όριά σας όποτε μπορείτε. Όσο πιο δύσκολο είναι ο ανταγωνισμός τόσο το καλύτερο. Σας αρέσει να κερδίζετε.

Ταύρος

Χρειάζεστε ένα άνετο σπίτι στο οποίο μπορείτε να πάτε και να χαλαρώσετε. Σας αρέσει να έχετε πράγματα ομορφιάς γύρω σας και να γεμίζετε τις αισθήσεις σας. Το σπίτι σας είναι το ασφαλές σας μέρος όπου μπορείτε να πάτε για να αποσυμπιέσετε και να αποκλείσετε τα άγχη και τη δυσάρεστη κατάσταση του κόσμου.

Δίδυμος

Όταν έχετε μια φανταστική συνομιλία, δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ευτυχισμένοι. Υπάρχει κάτι για τη σύνδεση με κάποιον σε πνευματικό και επικοινωνιακό επίπεδο που τροφοδοτεί την ψυχή σας όπως και τίποτα άλλο. Δεν είστε σε αυτό μόνο για να ακούσετε τον εαυτό σας να μιλάτε. Χρειάζεστε το άλλο άτομο να είναι τόσο αφοσιωμένο όσο είστε.

Καρκίνος

Χρειάζεται οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να αισθάνεστε σαν να υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για σας, σας προστατεύουν και είναι εκεί όταν τις χρειάζεστε. Οι άνθρωποι σας πρέπει να δείξουν ότι νοιάζονται με ζεστές αγκαλιές, ανοιχτές καρδιές και ώμους για να σας φωνάξουν. Χρειάζεστε την οικογένειά σας, ακόμα και αν αποτελείται από άτομα που δεν σχετίζονται με εσάς και που απλά επιλέγουν να σας αγαπήσουν.

Λέων

Είναι εύκολο να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε τις περισσότερες φορές επειδή χρειάζεστε λατρεία για να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι και αφού είστε συχνά το αστέρι ή ο ηγέτης, γενικά έχετε πολλούς ανθρώπους να λατρεύουν, να σας επαινούν και να σας αγαπούν. Μπορεί να είναι οι φίλοι σας ή το κοινό σας, αλλά τόσο καλύτερα τα συγχαρητήρια, η έγκριση και οι ενδείξεις της αρεσκείας σας τόσο το καλύτερο.

Παρθένος

Για να αισθανθείτε την ευτυχία , πρέπει να αισθανθείτε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν αυτό που φέρετε στον κόσμο. Θέλετε να επιβεβαιώσουν ότι είστε λαμπρός και χρήσιμος και ότι εσείς είστε ο καθένας που καλείτε όταν υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί. Αν θα μπορούσατε να εκλεγείτε το Genius του Κόσμου, θα το κάνατε.

Ζυγός

Χρειάζεστε τα ίδια πράγματα που χρειάζονται οι χίπις της δεκαετίας του 1960: την ειρήνη και την αγάπη. Αγαπάτε να είστε ερωτευμένοι και να έχετε ένα σύντροφο που θα βεβαιωθείτε ότι είστε χαρούμενοι.

Σκορπιός

Είστε ένα εξαιρετικά ιδιωτικό πρόσωπο και χρειάζεστε ιδιωτικότητα και εμπιστοσύνη για να είστε ευχαριστημένοι. Εάν δεν αισθάνεστε ασφαλείς με το πού βρίσκεστε ή με ποιον είστε, έχετε την τάση να νιώθετε νευρικό και άβολο. Δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι που δεν είναι ευθεία μαζί σας, αλλά δεν είστε ακριβώς ανοιχτοί και άμεσοι μαζί τους.

Τοξότης

Πρέπει να βγείτε και να εξερευνήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει πιο ευτυχισμένο από το να ταξιδεύεις κάπου, και πρέπει να τα πηγαίνεις όσο πιο συχνά γίνεται για να είσαι αληθινά ευτυχισμένος. Οι ευθύνες και η δέσμευση σας κάνουν εξαιρετικά δυσαρεστημένους.

Αιγόκερως

Πρέπει να νιώσετε σαν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο για να είστε ευτυχισμένοι. Είσαι πολύ υπεύθυνος, αξιόπιστος, και σας αρέσει όταν όλα είναι στη θέση του και ο κόσμος τρέχει όπως πρέπει. Σας αρέσουν οι κανόνες, η πειθαρχία και η προβλεψιμότητα, και σε αυτό το περιβάλλον, ευδοκιμείτε.

Υδροχόος

Χρειάζεται ευελιξία στη σκέψη. Είστε ένα είδος και σας αρέσει να είστε ανεξάρτητοι και κάπως εκεί έξω. Αγαπάτε να έρχεστε με νέες ιδέες, φιλοσοφίες και θεωρίες και είστε στην ευχαρίστησή σας όταν ασχολείστε με κάποιο είδος εγκεφάλου.

Ιχθύς

Χρειάζεστε μια δημιουργική έξοδο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ακριβώς ένα ήσυχο μέρος για να σκεφτείτε τις καινοτόμες ιδέες ή το επόμενο έργο τέχνης σας. Αγαπάτε να χάσετε τον εαυτό σας στον φανταστικό κόσμο σας και να εκφράσετε τον εαυτό σας καλύτερα χρησιμοποιώντας την έμπνευση και τη δημιουργία της τέχνης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 ημέρα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια1 ημέρα ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Ζώδια1 ημέρα ago

5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν

Μην περιμένετε να δεσμευτούν σύντομα … Αν και για πολλούς ο απώτερος στόχος είναι να ερωτευτείς, να ηρεμήσεις, να δέσεις...

Ζώδια1 ημέρα ago

7 τρόποι για να αγαπήσετε πραγματικά μια γυναίκα του Σκορπιού

Είναι σeξι και μυστηριώδης, αλλά μην μπερδεύεσαι με την καρδιά της. Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Νιώθεις ότι όλα καταρρέουν; Το άγχος έρχεται με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Από τη δουλειά σας τους φίλους ακόμα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς ενεργείτε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Μάθετε τα συμπτώματα. Η κατάθλιψη μπορεί να σας πάρει πολύ. Ένα λεπτό είσαι έτοιμος, είσαι χαρούμενος, έχεις τόσα κίνητρα για...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη κάθε ζώδιο και κατά πόσο εννοεί στα αλήθεια αυτά που λέει ότι αισθάνεται στον/στην σύντροφό του...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα;

Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια άνθρωποι είναι λάτρεις των ταξιδιών σύμφωνα με το ζώδιο τους

Αυτοί οι 3 δεν κάθονται εύκολα στο σπίτι και θα σκάσουν αν δε γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τοξότης Σπίτι είναι...

Trending

Copyright © 2019 | Official