Connect with us

Ζώδια

Πώς να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας, σύμφωνα με το ζώδιο του

Published

on

Δείξτε του ότι του έλειπε.

Θέλετε να κερδίσετε τον πρώην σας μετά από διάλυση; Η εκμάθηση για το ζώδιο του χρησιμοποιώντας αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να τον κερδίσετε και να τον κρατήσετε, ειδικά εάν αγαπήσατε ο ένας τον άλλον.

Μερικές σχέσεις σε τραβούν τόσο πολύ που όταν τελειώνουν, σπάει η καρδιά σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις πια με τον εαυτό σου.

Κριός

Ο Κριός είναι ισχυρογνώμων καθώς και αρκετά εγωιστής και για τον λόγο αυτό είναι πολύ δύσκολο να του αλλάξει κανείς γνώμη. Ειδικά αν εσείς ήσασταν αυτή που τερμάτισε την σχέση, έστω και « εν βρασμώ ψυχής» δεν θα είναι εύκολο να τον πείσετε να γυρίσει πίσω. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο δεδομένου του ότι υπάρχουν κάποια αδύνατα σημεία του στα οποία αν «πατήσετε» μπορεί να βοηθηθείτε. Να θυμάστε ότι ο Kριός είναι γεννημένος αρχηγός και του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες. Το σημαντικότερο που μπορείτε λοιπόν να του πείτε είναι το πόσο σημαντικός είναι για σας, πόσο ανάγκη τον έχετε και πόσο ευάλωτη αισθάνεστε χωρίς αυτόν.

Ταύρος

Ο Χαρακτηρισμός «αγύριστο κεφάλι» αφορά στον Ταύρο. Δεν γυρνάνε εύκολα πίσω αν κάτι έχει τελειώσει. Προσπαθούν να μαζέψουν τα δικά τους σπασμένα κομμάτια, έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα, θυμού, νεύρων, απογοήτευσεις, θλίψης αλλά και ελπίδας βαθιά μέσα τους για συμφιλίωση. Εξάλλου δεν είναι εύκολο για ένα ταύρο να χωρίζει. Προσπαθήσετε λοιπόν με ευγενικό τρόπο να τον ξαναπλησιάσετε χωρίς να του στέλνετε κάθε 10 λεπτά μηνύματα σε κινητά, facebook και twitter γιατί η πίεση τον τρομάζει. Αντ’ αυτού βελτιώστε την εμφάνιση σας, αλλάξτε μαλλιά, βάψιμο, ντύσιμο κλπ και καλέστε τον για να συζητήσετε κάπου που θα μπορεί να χαλαρώσει. Εκεί αφήστε τον να απολαύσει τον ανανεωμένο εαυτό σας ενώ τον φλερτάρετε ξανά και ξανά.

Δίδυμος

Του Δίδυμου του αρέσει να φλερτάρει και να παίζει αλλά δεν του αρέσει καθόλου να παίζουν οι άλλοι μαζί του. Αν θέλετε να τον κερδίσετε πίσω μην προσπαθήσετε να τον κάνετε να ζηλέψει γιατί με τον τρόπο αυτό θα τον κάνετε απλά να φύγει τρέχοντας μακριά. Μπορείτε όμως να κάνετε πράγματα αυθόρμητα και διασκεδαστικά όπως να του στείλετε ένα μήνυμα στο facebook ή στο twitter η απλά να ποστάρετε κάτι που θα τον αφορά και θα ξέρετε ότι θα το δει. Να γνωστοποιείτε την παρουσία σας με λίγα λόγια και με τον τρόπο αυτό να τον κάνετε να αισθάνεται σημαντικός. Μειώστε κατόπιν την παρουσία σας και θα είναι θέμα χρόνου να επικοινωνήσει μαζί σας.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός αλλά είναι και κυκλοθυμικός και ως εκ τούτου η συμπεριφορά του έχει διακυμάνσεις. Δεν του αρέσει να τον κυνηγάνε, ειδικά μετά από ένα χωρισμό και πολύ παραπάνω για να του εξηγήσουν. Χρειάζεται χρόνο για να καταλαγιάσουν μέσα του όλα τα συναισθήματα του, αλλά προσοχή, όχι πολύ χρόνο, γιατί ο Καρκίνος πάντα χρειάζεται ασφάλεια μέσα από μια σχέση και άρα ψάχνει για την επόμενη. Καλό είναι να μη προσπαθήσετε να τον πλησιάσετε μέσα από φίλους και γνωστούς γιατί δεν θα εκτιμήσει την προσπάθεια σας να ανακατέψετε τρίτους στα προσωπικά σας. Καλύτερα στείλτε του ένα mail στο οποίο απλά να ζητάτε συγγνώμη (αν φταίτε) και μέσα από αυτό μοιραστείτε μαζί του τα συναισθήματα σας.

Λέων

Ο Λέοντας σίγουρα θα χρειαστεί τον χρόνο του για να γιατρευτεί ο τεράστιος εγωισμός του που σαφώς πληγώθηκε με τον χωρισμό. Αυτό που χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να τονώσετε το εγώ του, γνωρίζοντας του, ότι κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει την θέση του στην καρδιά σας, γιατί κανείς δεν είναι σαν και αυτόν. Ο Λέοντας θέλει να τονωθεί η ματαιοδοξία του και να αισθανθεί ότι είναι αρσενικό με όλη την έννοια της λέξης. Αποπλανήστε τον με αισθησιακές ματιές και απροσδόκητες εκπλήξεις. Εκφράστε του με τόλμη τα αισθήματα σας και κάντε του σπέσιαλ δώρα προσωπικά και ιδιαίτερα όπως π.χ. εισιτήρια για τον επόμενο αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι τύπος πρακτικός και ίσως λίγο στενόμυαλος. Δεδομένου του ότι από την φύση του είναι αναλυτικός θα προσπαθήσει να διαχειριστεί αναλυτικά και τα συναισθήματα του. Μην προσπαθήσετε να τον προσελκύσετε ξανά μέσα από το συναίσθημα, αλλά διά μέσου μιας πιο πρακτικής μεθόδου. Αν θέλετε να τον κερδίσετε πίσω θα πρέπει να τον κάνετε να καταλάβει ότι αν γυρίσει δεν τον περιμένει το ίδιο μοντέλο σχέσης αλλά κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει να του δείξετε ότι υπάρχει η δυνατότητα ενός καλού κοινού μέλλοντος . Να πιστέψει ότι η επιστροφή του δεν αποτελεί κίνδυνο αλλά αντιθέτως είναι μια λογική και μάλλον έξυπνη απόφαση.

Ζυγός

Ο Ζυγός εκτός από κοινωνικός και ευγενικός είναι και μεγάλος διπλωμάτης. Θα προσπαθήσει λοιπόν να αποφύγει την επικοινωνία γιατί φοβάται τις αντιπαραθέσεις. Αν κάτι δεν αντέχει διόλου αυτό είναι η φασαρίες και οι τσακωμοί. Το χειρότερο που μπορείτε λοιπόν να κάνετε είναι να τον κυνηγάτε κλαίγοντας και παρακαλώντας. Προτιμότερο λοιπόν είναι να απευθυνθείτε στο αίσθημα δικαιοσύνης του και να του ζητήσετε να σας ακούσει. Βοηθήστε τον λοιπόν να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας και να δει ότι τα υπέρ είναι περισσότερα. Μιλήστε του με ηρεμία και τρυφερότητα κοιτώντας τον με μάτια γεμάτα υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός γοητεύεται όταν θεωρείται ερωτικά επιθυμητός. Μπορεί να είναι κτητικός, ζηλιάρης και να έχει την ικανότητα να είναι εκδικητικός αν πληγωθεί, αλλά επίσης έχει και μεγάλη καρδιά. Ο Σκορπιός είναι ίσως ο πιο συναισθηματικός άντρας και αυτό είναι και το κουμπί του. Θα εκτιμήσει την συναισθηματική σας «έκθεση» σε αυτόν, την ανάγκη να του εκφράσετε έντονα το πόσο τον αγαπάτε και τον έχετε ανάγκη. Επίσης ο Σκορπιός δεν αντέχει τις κρύες καταστάσεις και τις κουμπωμένες συμπεριφορές και επιπλέον έχει ανάγκη και την σωματική έκφραση των συναισθημάτων σας. Αν τον αγκαλιάσετε δυνατά και τον φιλήσετε με πάθος και διάρκεια θα τον κάνετε να ξεχάσει ότι κακό συνέβη μεταξύ σας.

Τοξότης

Ο Τοξότης αυτός ο σούπερ αισιόδοξος, γελαστός και ευχάριστος τύπος είναι και ο πιο δύσκολος άντρας για να επιστρέψει σε μια σχέση που χάλασε. Ο λόγος είναι ότι συνήθως δεν του αρέσει να κοιτάει πίσω στο παρελθόν αλλά προτιμά να πηγαίνει μπροστά και να διαλέγει καινούργιες εμπειρίες και σχέσεις. Για τον λόγο αυτό αν τον θέλετε πίσω θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω. Κάντε τον να καταλάβει ότι επιστρέφοντας σε σας ξεκινάει μια νέα σχέση βασισμένη σε διαφορετικές βάσεις. Βάλτε το χιούμορ ξανά στην ζωή σας και δημιουργήστε του την εικόνα μιας νέας ζεστής, δημιουργικής και αισιόδοξης ζωής που τον περιμένει μαζί σας.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ σοβαρός και λογικός και έχει μάθει στην ζωή του να πειθαρχεί τα συναισθήματα του έτσι ώστε να μην τον εξουσιάζουν. Για τον λόγο, αυτό θα πρέπει να τον αφήσετε να βγάλει όλα όσα τον έχουν πειράξει. Ο Αιγόκερως θα έχει ετοιμάσει μια ολόκληρη λίστα με ότι έχετε κατά καιρού κάνει που τον ενόχλησε ή που τον μείωσε με σκοπό να συζητήσει με λογικές βάσεις. Αφήστε τον να ξεθυμάνει και θυμίστε του τα θετικά της λίστας, όλα καλά έχετε κάνει σε αυτόν αλλά και για αυτόν. Επιπλέον κάντε τον να καταλάβει ότι επενδύοντας πάνω στην σχέση σας δεν χάνει αλλά αντιθέτως κερδίζει. Δείξτε του πόσο ειλικρινής και έντιμη είστε.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος φαινομενικά είναι ανοιχτόμυαλος και εκκεντρικός και διαφορετικός και προοδευτικός αλλά στην πραγματικότητα πολλές φορές είναι πεισματάρης και φοράει παρωπίδες. Αν πιστέψει κάτι δεν μπορεί κανείς εύκολα να τον πείσει για το αντίθετο. Λαμβάνοντας αμυντική στάση ίσως μάλιστα αρνηθεί ακόμα και τον διάλογο μαζί σας. Βέβαια σε αυτό θα βοηθήσει και ο φόβος που έχει για τις «εκκωφαντικές συναισθηματικά σιωπές» ή ακόμα χειρότερα για τους καβγάδες. Από την μεριά σας εκμεταλλευτείτε το κατά βάση ανοιχτό μυαλό του και κάντε του μια ωραία και εμπνευσμένη συζήτηση για τις σχέσεις των ανθρώπων γενικότερα και την δική σας ειδικότερα. Κερδίστε τον με τον έξυπνο λόγο και την υγιή σας σκέψη.

Ιχθύς

Είναι ευγενικός, ρομαντικός, ευαίσθητος και συμπονετικός. Έχει μια ευγενική ψυχή και είναι πολύ συναισθηματικός. Το πιο πιθανό είναι να μαζεύει τα κομμάτια του και να είναι εξαιρετικά αναστατωμένος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και έτοιμος να επιστρέψει γιατί φοβάται τον ρόλο που και αυτός έχει παίξει στην διάλυση της σχέσης. Θα πρέπει να του υποσχεθείτε ότι τα όποια λάθη έχουν γίνει δεν θα ξαναγίνουν. Ότι η σχέση σας αλλά και αυτός προσωπικά είναι ότι καλύτερο σας έχει συμβεί και ότι δεσμεύεστε να επικοινωνείτε μαζί του για τα όποια προβλήματα εάν και εφόσον παρουσιαστούν στο μέλλον τα οποία από κοινού θα λύνετε.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official