Connect with us

Ζώδια

Πως θα κάνεις μια γυναίκα να σε παντρευτεί σύμφωνα με το ζώδιο σου

Published

on

Τα αστέρια μπορούν να σας βοηθήσουν με το ευτυχισμένο σας μέλλον.

Μπορείτε πραγματικά να κάνετε κάποιον να σε παντρευτεί; Μπορείτε σίγουρα να πιέσετε ή να χειριστείτε κάποιον στο γάμο (το έχω δει με τα μάτια μου), αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι αυτά που θέλετε. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι συνήθως ένας ευτυχισμένος ή διαρκής γάμος .

Μπορείτε να κάνετε εύκολα πράγματα όπως να τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα για τον εαυτό του και να τον κάνει να βλέπει ότι το να έχεις στη ζωή του θα το βελτίωνε το 100 τοις εκατό.

Κριός

Με έναν Κριό άνθρωπο, είναι όλα σχετικά με την πρόκληση του. Εάν μπορείτε να δώσετε πολλά, αλλά να κρατήσετε κάτι πίσω, θα γίνει ενδιαφέρουσα. Δείξτε του ότι είστε για οποιαδήποτε περιπέτεια και ότι ποτέ δεν θα βαρεθεί με σας επειδή είστε εξίσου αθλητικός, οδηγημένος και έξυπνος όπως είναι. Δείξτε ότι είστε ίσοι του και ότι θα είστε η δύναμη που τον ενθαρρύνει να αλλάξει ή να είναι καλύτερος. Αλλά αυτό που θα τον προσελκύσει πραγματικά είναι η πρόκληση να κρατήσετε το ενδιαφέρον σας.

Ταύρος

Ενώ ένας Ταύρος εκτιμά έναν ισχυρό συνεργάτη , δεν απολαμβάνει να κυριαρχεί σε τίποτα. Μην ενεργείτε προς τον άνθρωπο σας. Αν λέει κάτι που πονάει τα συναισθήματά σας ή κάνει κάτι με το οποίο διαφωνείτε, μην το πάρετε βαλλιστικά. Περιμένετε μέχρι να ηρεμήσετε και να συζητήσετε τι έκανε λογικά.

Δίδυμοι

Τι χρειάζεται ένας Δίδυμος σε ένα σύντροφο είναι κάποιος που είναι επάνω για οτιδήποτε και τον εκπλήσσει συνεχώς. Το στοιχείο της έκπληξης είναι κρίσιμο σε όλες σχεδόν τις σχέσεις αλλά είναι τεράστιο για τους Διδύμους.

Καρκίνος

Ο άνθρωπος του Καρκίνου ενδιαφέρεται βαθιά για τα συναισθήματά σας , ακόμα και στο σημείο της ανησυχίας, οπότε τον ενημερώστε ότι αυτό που είναι τώρα είναι αρκετό. Ό, τι κάνει είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για το μέλλον και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι δεν είναι πλούσιος, έξυπνος ή αρκετά ενδιαφέρων για να σας κρατήσει ευτυχισμένη.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να είναι λίγο ανασφαλής, οπότε μάθετε τις ανασφάλειες του Λιονταριού σας έτσι ώστε να αποφύγετε το θέμα στο μέλλον. Επίσης ο Λέων αγαπά τα κολακευτικά λόγια και ποτέ δεν του είναι αρκετά.

Παρθένος

Θέλει να πειράζει και να είναι πνευματώδης και αν μπορείς να δείξεις τον εαυτό σου ως καλός ακροατής. Εάν σας στοχεύει ένα αστείο, προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά. το ίδιο ισχύει και με την κριτική – προσπαθεί ειλικρινά να σας βοηθήσει, δεν σας βλάψει.

Ζυγός

Ο Ζυγός σαν τα πράγματα να είναι ισορροπημένα και δεν απολαμβάνουν την αντιπαράθεση. Γνωρίζετε ότι δεν είναι πάντα για σας και ότι μερικές φορές τα πράγματα όπως η υπερηφάνεια πρέπει να θυσιάζονται για την αρμονία της σχέσης

Σκορπιός

Εάν θέλετε να κάνετε έναν Σκορπιό να κάνει μια μακροχρόνια δέσμευση σε σας , θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς – όχι ψέματα ή οτιδήποτε άλλο. Επειδή ο Σκορπιός είναι τόσο πολύ σεξουαλικός και παθιασμένος, πρέπει να είστε ίδιοι. Δείξτε του ότι όχι μόνο είστε σεξουαλικά ευχάριστοι, αλλά μπορείτε να εκτιμήσετε την αληθινή οικειότητα.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν πηγαίνει στο γάμο χωρίς πολλή σκέψη. Μισούν να αισθάνονται σαν να είναι μέσα σε κιβώτιο, έτσι πρέπει να δείξεις ότι είσαι τόσο αυθόρμητη και εξερχόμενη όσο είναι. Ένας Τοξότης θέλει έναν συνεργάτη που θα πάει στο Παρίσι για το Σαββατοκύριακο ή κάποιος που δεν έχει κανένα πρόβλημα να κουβεντιάσει ξένους σε ένα τρένο.

Αιγόκερως

Αν θέλετε έναν Αιγόκερω για έναν σύζυγο, θα πρέπει να είστε οικονομικά ανεξάρτητος, αξιόπιστος και εργατικός όπως είναι. Ένας Αιγόκερως δεν θέλει μια φανταχτερή ή πεινασμένη σύζυγο. θέλει κάποιον που μπορεί να εμπιστευτεί.

Υδροχόος

Υπάρχει ένα παλιό ρητό ότι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στην καρδιά είναι μέσω του στομάχου. Αυτό δεν ισχύει για έναν Υδροχόο . Ο καλύτερος τρόπος για την καρδιά τους είναι μέσα από το μυαλό.

Ιχθύς

Δείξτε τους ότι ενδιαφέρεστε για όλους τους ανθρώπους και τα ζώα της γης και σίγουρα θα λάβουν γνώση σας. Αν δείξετε μια απαλή, μαλακή πλευρά στην προσωπικότητά σας, θα προσελκύονται όλο και πιο κοντά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια6 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια2 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official