Connect with us

Ζώδια

Πως ξοδεύει τις οικονομίες του κάθε ζώδιο

Published

on

Πώς το ζώδιο σας ξοδεύει χρήματα;

Για παράδειγμα, τι θα αγοράζατε εάν κερδίσατε την κλήρωση και έπρεπε να ξοδέψετε όλα μέσα σε 48 ώρες; Οι μοντέρνοι Δίδυμοι μπορεί να γλιστρήσουν σε ένα ντουλάπι γεμάτο παπούτσια, ενώ ο Ταύρος μπορεί να αποθεματοποιήσει το κελάρι με καλό οίνο. Τι θα αγοράσετε; Κοιτάξτε στην Αστρολογία για πληροφορίες σχετικά με τις μορφές δαπανών κάθε ζωδίου.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Σε έναν Κριό, όλα όσα περνούν από αυτά τα ζεστά μικρά χέρια σου είναι ένα παιχνίδι. Και τα χρήματα είναι ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό παιχνίδι. Παίρνει ό,τι θέλει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ποιότητα ή ποσότητα; Πολλοί από εμάς περνούν ώρες από τη ζωή μας γεμίζοντας κάτι από τα δύο. Ωστόσο, έχετε την απάντηση βαθιά ενσωματωμένη στο πίσω μέρος του εγκέφαλου που έχει συνειδητοποιήσει την ποιότητα: και με τα δύο. Ευτυχώς, είστε μαγνήτης χρημάτων και ειδικός στην εύρεση αντικειμένων, εμπειριών και ανθρώπων που απαντούν σε αυτές τις περιγραφές. Όταν βρείτε αυτό που θέλετε (μετά από πολλά εξαιρετικά ευχάριστα ψώνια σύγκρισης), βγάζετε τα χρήματα, χαμογελάτε και ευχαριστιέστε εαυτό σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Σε αντίθεση με τους γείτονές σου Ταύρος, δεν θέλεις μόνο ένα, ιδιαίτερο, ασυνήθιστο πράγμα, εμπειρία ή φίλο – είσαι συλλέκτης. Σας αρέσει πολύ αυτό που σας αρέσει. Στην πραγματικότητα, αν “η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής” δεν γράφτηκε από, ή για έναν Δίδυμο – καλά, τότε δεν γράφτηκε καθόλου. Έτσι, όταν πρόκειται για την τοποθέτηση ενός σωρού λογαριασμών, την ανάληψη από ένα ΑΤΜ ή τη λήψη αποφάσεων για το εάν θα επιτύχετε ή όχι σοβαρότατο όφελος στη Visa σας, εάν η απόφαση περιλαμβάνει μια συλλογή μόνο τότε είστε μέσα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σπίτι, παιδιά και οικογένεια. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά. Αυτό που δεν αναφέρεται συχνά είναι το γεγονός ότι υποφέρετε, περιστασιακά, από περιόδους ενοχής – όταν νιώθετε ότι δεν έχετε δώσει αρκετή προσοχή σε κάποια ή σε όλα αυτά τα θέματα. Όταν λοιπόν πρόκειται να ξοδέψετε το σκληρό κερδισμένο ποσό, είναι πιο εύκολο για σας να το κάνετε – για να το δικαιολογήσετε, δηλαδή – όταν κάνετε το σπίτι σας περισσότερο ή να αγοράσετε ένα δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα προϊόντα αξίζουν το καλύτερο . Εσύ, Λέοντα, απλά συμβαίνει να είσαι το λιοντάρι, το σημάδι των δικαιωμάτων. Γιατί αλλιώς θα υπήρχαν όλα αυτά τα λιοντάρια σε εκείνα τα αρχαία οικόσημα; Αυτό σημαίνει, όταν πρόκειται για δαπάνες, να μην διστάσετε να τραβήξετε όλες τις στάσεις για τον εαυτό σας, σίγουρα, αλλά ακόμα περισσότερο για εκείνους που αγαπάτε, αφού είστε επίσης διάσημοι για τη θεραπεία όσων είναι πιο κοντά στην καρδιά σας .

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Έχετε πιθανώς ένα μεγάλο μεγάλο βάζο από ασημένια νομίσματα, ένα άλλο γεμάτο αυστηρά πένες, μερικούς λογαριασμούς κρυμμένους και έναν πραγματικό αποταμιευτικό λογαριασμό κάπου. Ή αν είστε δεισιδαίμονες, μπορεί να υπάρχει μια σφιχτά τυλιγμένη δέσμη μετρητών σε οποιοδήποτε άλλη θέση. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, μέχρι την πένα, είστε αρκετά σίγουροι για το τι ακριβώς έχετε. Όταν αποφασίσετε να περάσετε κάποιο από αυτά, πρέπει να έχετε έναν πολύ καλό λογικό λόγο για αυτό – και μια καταπληκτική πώληση συμβαίνει.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Δαπάνες για τον εαυτό σου; Λοιπόν, ναι – αλλά μόνο για τα προϊόντα ομορφιάς, τις διαδικασίες ομορφιάς ή τις τελευταίες μόδες, και μόνο για να κρατήσετε το σημαντικό σας άλλο (τρέχον ή μελλοντικό) ευτυχισμένο και ενδιαφέρον. Δαπάνες σε άλλους; Αυτό είναι εύκολο. Τους αγαπάς, που τους δίνει το δικαίωμα να είναι το καλύτερο, και τίποτα λιγότερο. Δεν έχει σημασία αν είναι τα γενέθλιά τους, οι διακοπές ή μια Τετάρτη. Αν δείτε κάτι που είστε βέβαιοι ότι θα τους κάνει να χαμογελάσουν, θα το αγοράσετε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η φύση σας είναι έντονη – δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό. Έχει γράψει για αιώνες – και δεν χρειάζεται ένας αστρολόγος να σας το πει αυτό. Αυτό ισχύει για κάθε ενέργεια που παίρνετε, από την παραλαβή χρημάτων μέχρι την επένδυση σε αμοιβαίο κεφάλαιο. Έτσι, όταν αποβιβάζεστε σε ένα ταξίδι αγορών, σε αντίθεση με τους ξαδέλφους Κριού ή Υδροχόου σας, σίγουρα δεν χρειάζεστε κανέναν να πάει μαζί σας, κρατώντας  μετρητά, βιβλιάριο επιταγών ή λεφτά cash. Είστε σίγουρα εξοπλισμένοι για να το χειριστείτε μόνοι σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Όπως είπε κάποτε ο φίλος σου Σαίξπηρ, Σάγκ, «Εδώ είναι το τρίψιμο» – όταν πρόκειται για χρήματα, είναι σαν κάθε άλλο τμήμα της ζωής: αδέσμευτο.  Αν το βλέπετε και το θέλετε, το θέλετε τώρα. Αυτή τη στιγμή, ή καθόλου. Ευτυχώς, ο πλανήτης σας Δίας θα είναι στο σημάδι σας για πάνω από ένα χρόνο, οπότε πιθανότατα θα είστε σε θέση να το κάνετε αυτό. Ακόμα, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να έχετε λίγο επιπλέον για να πετάξετε, προσπαθήστε να μην το κάνετε αδιάκριτα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Διαχωρίζοντας τον εαυτό σας από τα χρήματα που κάνετε δεν είναι συχνά μια εύκολη δουλειά – εντάξει, δεν είναι ποτέ εύκολη δουλειά, επειδή πολύ σπάνια έχετε μια εύκολη δουλειά. Ως εκ τούτου, με ό, τι άλλο κάνετε, ξοδεύοντας πάνω από το ένα τέταρτο στο χαρτί μπορεί να περιλαμβάνει χάρτες, διαγράμματα, μήνες έρευνας και πολλά και πολλά συγκριτικά ψώνια. Μην αφήστε κανέναν να σας μιλήσει, είτε. Είστε ένας από τους τρεις πιο έξυπνους αγοραστές του ζωδιακού κύκλου, έτσι ώστε να καταλήγετε πάντα με αυτό που θέλετε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Έχετε ακούσει την έκφραση “αγοραστής ώθησης”.  Προτού να πέσετε θύμα για να προκαλέσετε δαπάνες για οποιοδήποτε λόγο, σκεφτείτε ένα πράγμα: είναι αυτό που είμαι έτοιμος να αγοράσω μοναδικό; Αν ναι, και το αγαπάτε πραγματικά, θα κολλήσετε τα πάντα εκτός από τα κοσμήματα της γιαγιάς για να το αγοράσετε. Εάν είναι αυτό που όλοι οι άλλοι φορούν, κάνουν, ή ένα μέρος που όλοι οι άλλοι πάνε πρόκειται να το ξεχάσουμε. Η ατομικότητα είναι αυτό που είναι σημαντικότερο.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είστε παρακινημένοι από ένα πράγμα, ως επί το πλείστον: τα συναισθήματα. Στην πραγματικότητα, για να είναι απολύτως αμβλύ, μερικές φορές μπορείτε να είστε όνειρο ενός πωλητή: ο αγοραστής ώθησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξοδεύετε παράλογα, αλλά όταν ένα στοιχείο ή μια εμπειρία ενεργοποιεί μια ευχάριστη συναισθηματική μνήμη, είναι προφανές  και κάθε πωλητής θα κάνει τα πάντα να σας το πουλήσει ακόμα και να μην έχει μεγάλη αξία. Προστατεύστε τον εαυτό σας από αυτά. Σκεφτείτε τους ως καρχαρίες (δεν απέχει πολύ από την αλήθεια).

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 εβδομάδες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια2 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια2 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια2 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια2 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια2 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια2 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια2 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια2 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια2 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official