Connect with us

Ζώδια

Πόσο “διαβολικός” είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου

Published

on

Κορίτσι, έχεις τη σκοτεινή πλευρά.

Κανείς δεν είναι ούτε πάντα καλός ούτε πάντα κακός, ελπίζουμε μόνο το καλό να ξεπερνάει το κακό. Ωστόσο είναι καλό να αναγνωρίζουμε την σκοτεινή μας πλευρά. Άτομα που έχουν στιγμιαία καθυστέρηση στην κρίση, όχι όσοι ζουν για την καταστροφή του συνανθρώπου τους. Το είδος του κακού ανθρώπου που μπορεί να σκίζει σε ένα κάμπινγκ, όχι κάποιος που σκόπιμα ξεκινά μια δασική πυρκαγιά.

Υπάρχουν στιγμές που είναι απλά διασκεδαστικό να είσαι κακός. Μερικές φορές τα κακά πράγματα που κάνουμε εμπλέκουν άλλους ανθρώπους και άλλες φορές είναι κεντρικά γύρω μας. Μπορούν να είναι τρόποι με τους οποίους είμαστε κακοί για τον εαυτό μας.

Εδώ είναι το κακό που αντικατροπτίζεις, σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός

Θα καταλάβετε όλους εκείνους που σας θυμώνουν ή που προσπαθούν να αποτρέψουν ό,τι θέλετε. Εάν θέλουν πραγματικά να σας θυμούνται, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αμφισβητήσετε μια απόφαση που έχετε κάνει ή να πάρετε κάτι που θεωρείτε ότι είναι δικό σας, σαν φίλος.

Ταύρος

Είσαι σαν μια οχιά με τις αιφνιδιαστικές σου επιθέσεις. Είστε τόσο εύκολοι και ψύχραιμοι που οι άνθρωποι χαμογελάνε με μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας μαζί σας.

Δίδυμος

Δεδομένου ότι έχετε δύο ξεχωριστές πλευρές στην προσωπικότητά σας, μπορούμε να πούμε ότι η μία πλευρά δεν είναι καθόλου κακή, αλλά η άλλη από την άλλη είναι. Αυτή η κακή πλευρά σας αγαπά να κουτσομπολεύει και αυτό που λέτε πίσω από τα πλάτη των ανθρώπων δεν είναι τα πιο ευγενικά, πιο συμπληρωματικά σχόλια που θα μπορούσατε να κάνετε. Αγαπάτε να συζητήσετε τις ατέλειες, τις αποτυχίες και τα προβλήματά τους.

Καρκίνος

Αν κάποιος σπάσει την καρδιά σας, προσέξτε γιατί σίγουρα θα τα κάνετε και η νέα φίλη σας θα πληρώσει. Υπάρχουν εκατομμύρια ταινίες για αυτό το είδος κακού – από το πρόσφατο αξέχαστο μέχρι τη κλασική θανατηφόρο έλξη. Δεν αποδέχεστε εύκολα την απόρριψη και θα χρησιμοποιήσετε όλους τους κακούς πόρους σας για την εκδίκηση σας.

Λέων

Είσαι μια κακή μεγαλοφυΐα επειδή είσαι σε θέση να δικαιολογήσεις το κακό που κάνεις. Δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα άσχημα για τις πράξεις του εαυτού σας. Εάν κάποιος παίρνει όλους τους καλούς ρόλους στην εταιρεία θεάτρου σας, μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα ή αν κάποιος τύπος δεν παίρνει απάντηση, θα κάνετε ό, τι χρειάζεται για να τους διδάξετε ένα μάθημα.

Παρθένος

Είστε σε θέση να παραμείνετε καταθλιπτικός ακόμα και στις πιο συναισθηματικές περιστάσεις και που έρχεται σαν τρομακτικό σε μερικούς ανθρώπους. Δεν είναι ότι δεν σας ενδιαφέρει, απλά δεν ενδιαφέρεστε αρκετά για να εμπλακείτε.

Ζυγός

Θα προτιμούσατε ήσυχα να καταστρέψετε κάποιον χωρίς να το γνωρίζουν ποτέ. Μερικές φορές μόλις σπάσετε και κάνετε κάτι που είναι λιγότερο από ωραίο, αισθάνεστε τύψεις για τις ενέργειές σας. Δεν θα είστε άμεσοι και να πείτε σε κάποιον ότι έχετε ένα θέμα μαζί τους.

Σκορπιός

Χρειαζόμαστε να συζητήσουμε την σας ανάγκη για εκδίκηση. Ναι, η αποπληρωμή είναι σκύλα, αλλά όταν είσαι αυτή η σκύλα, προσέχεις. Δεν θα σταματήσετε τίποτα για να βεβαιωθείτε ότι ο άνθρωπος που σας αδίκησε δεν θα κάνει ποτέ αυτό το λάθος ξανά. Το αστείο είναι ότι ποτέ δεν κουράζεστε να πηγαίνετε γεμάτος εκδίκηση – σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί.

Τοξότης

Δεν έχετε ιδέα για το πόσο κακό είστε, νομίζετε ότι ακολουθείτε μόνο το δικό σας αυστηρό ηθικό κώδικα και κάνετε ό, τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι και άλλοι ακολουθούν αυτό. Μπορείτε να δείτε μόνο τα πράγματα από τη δική σας προοπτική και νομίζετε ότι κάνετε τα σωστά. Αν κάποιος τραυματιστεί εξαιτίας της δράσης σας, πιστεύετε πραγματικά ότι θα είναι το καλύτερο. Είστε ένας ηγέτης της λατρείας κάπως κακό.

Αιγόκερως

Το κακό σας βγαίνει όταν εμπλέκονται τα χρήματά σας. Αν κάποιος μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο σας ή κλέβει από εσάς θα δει τον χειρότερο εαυτό σας. Οτιδήποτε είναι δικαιολογημένο εάν είναι επιχείρηση. Δεν θα έπρεπε να συμμετέχετε περισσότερο σε ένα σχέδιο Ponzi αν νομίζατε ότι θα μπορούσατε να ξεφύγετε από αυτό.

Υδροχόος

Μπορείτε να είστε έξυπνοι, έτσι ώστε να ξέρετε πώς να είστε κακός τόσο γρήγορα ώστε οι πράξεις σας να μην δείχνουν ποτέ τι τους χτύπησε μέχρι να είναι σαφές. Είστε σε θέση να παραμείνετε αδιάφοροι και κανείς δεν θα σας υποπτεύεται ποτέ για το κακό επειδή φαίνεται να είστε πάνω από ένα τέτοιο βασικό συναίσθημα.

Ιχθύς

Σας αρέσει να σκέφτεστε όλα τα κακά σενάρια όλα όταν έρχεται η πραγματικότητα δεν μπορείτε να το κάνετε. Είσαι πολύ καλός, και ευαίσθητος και αρκετά έξυπνος για να ξεφύγεις από τις κακές καταστάσεις.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια12 ώρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official