Connect with us

Ζώδια

Σκληρές ειλικρινής συμβουλές για σχέσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου

Published

on

Ο καθένας υπογράφει μερικές φορές μια σκληρή αγάπη.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ίσως το πιο δύσκολο μέρος είναι να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη συνειδητοποίηση ότι ορισμένα μέρη από εσάς πρέπει να αλλάξουν εάν θέλετε η σχέση σας να διαρκέσει.

Ο καθένας είναι διαφορετικός και αυτά τα συγκεκριμένα ελαττώματα συχνά έρχονται στην αστρολογία.

Το ζώδιο σας καθορίζει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας και το πώς ενεργείτε στις σχέσεις και είναι ένας καλός τρόπος για να μετρήσετε τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε μια καλύτερη ερωτική ζωή.

Κριός

Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε αυτός που είναι εντάξει με περιστασιακά φτερά όταν δεν είστε. Θέλετε να δείτε ως αυθόρμητο και περιπετειώδες, αλλά μερικές φορές εξακολουθείτε να λαχταράτε τη σταθερότητα μιας σχέσης . Επιτρέπετε περιστασιακές σχέσεις στη ζωή σας όταν έχετε κρυφά λαχτάρα για κάτι βαθύτερο. Κάτι πιο παθιασμένο.

Ταύρος

Σταματήστε να κρίνετε τους άλλους για τα προηγούμενα λάθη τους. Έχετε την τάση να κρίνετε τους άλλους προτού αποκτήσετε μια πραγματική ευκαιρία να γνωρίσετε ποιοι είναι σε βαθύτερο επίπεδο. Κρατάτε τους ανθρώπους σε πολύ υψηλό επίπεδο και περιμένετε ότι το παρελθόν τους θα είναι σχεδόν καθαρό. Είναι εντάξει να θέσετε τα πρότυπα σας υψηλά, αλλά μην διαγράφετε κάποιον μόνο λόγω του παρελθόντος τους . Εάν γνωρίζουν τα λάθη τους, έχουν ζητήσει συγγνώμη και έχουν προχωρήσει, τότε θα πρέπει και εσείς.

Δίδυμοι

Σταματήστε να ανησυχείτε για το τι πιστεύουν οι άνθρωποι για εσάς τόσο πολύ. Έχετε την τάση να πιστεύετε ότι οι άνθρωποι σας κρίνουν πάντα και σας επικρίνουν όταν δεν είναι. Και με κάθε ειλικρίνεια, κανείς δεν έχει το χρόνο να αφιερώσει κριτική για κάθε σας κίνηση. Αφήστε την ιδέα ότι είστε στόχος για κρίση και σταματήστε να το φροντίζετε όλα μαζί. Είναι εντάξει να έχετε ανασφάλειες, αλλά αν συνεχίσετε να τους αφήνετε να σας κρατήσουν πίσω, δεν θα ζήσετε ποτέ τη ζωή σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Καρκίνος

Σταματήστε να κρατάτε το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τους ανθρώπους που σας πληγώνουν. Και καταστάσεις που σε έκανε να νιώθεις αβοήθητος. Έχετε βιώσει πόνο ξανά και ξανά και έχετε επιτρέψει σε πολλούς από τους λάθος ανθρώπους να καταναλώνουν το χρόνο και τις σκέψεις σας. Είστε φυσικά ένα άτομο που συγχωρεί και φροντίζει, επομένως, επιτρέπετε στους ίδιους ανθρώπους να σας καίνε ξανά και ξανά. Αφήστε τους από αυτούς που σας έβλαψαν και δώστε χώρο για αυτούς που θα έκαναν οτιδήποτε για να σας δουν ξανά χαρούμενους.

Λέων

Σταματήστε να αφήνετε την υπερηφάνεια σας να καταστρέψει κάθε καλό πράγμα που έρχεται με τον τρόπο σας. Έχετε τη συνήθεια να καταστρέφετε πράγματα πριν καν έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν. Το εγώ σας εμποδίζεται, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να φτάσετε οπουδήποτε σε σχέσεις. Είστε σε θέση να είστε περήφανοι και αυτοπεποίθηση, αλλά και σεμνοί και κατανόηση. Δεν θα έχετε πάντα δίκιο, οπότε ήρθε η ώρα να αρχίσετε να το συνειδητοποιείτε. Το έχεις.

Παρθένος

Σταματήστε να αναλύετε κάθε λεπτομέρεια. Είστε βαθιά στοχαστής και μερικές φορές αφήνετε τις σκέψεις σας να πάρουν το καλύτερο από εσάς. Αφήστε τα μικροσκοπικά πράγματα να ελέγχουν τη διάθεσή σας και μπορείτε να φτιάξετε κάτι από το τίποτα πολύ εύκολα. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα όχι μόνο στις σχέσεις αλλά και στην καθημερινή σας ζωή. Ποτέ μην αφήνετε το υποσυνείδητό σας να υπαγορεύει τον τρόπο που επιλέγετε να ζήσετε τη ζωή σας. Εάν πείτε στον εαυτό σας ότι δεν είστε αρκετά καλοί για να βρείτε την αγάπη, τότε ποτέ δεν θα είστε.

Ζυγός

Σταματήστε να αφήνετε λανθασμένους ανθρώπους και αφήστε τους σωστούς να σας βρουν. Σας αρέσει να αισθάνεστε «δημοφιλείς» και σας αρέσει η ζωή του πάρτι όπου κι αν πάτε στη ζωή. Σας αρέσει να συναντάτε νέους ανθρώπους και ευδοκιμεί από νέες συναρπαστικές σχέσεις σχέσεων. Μερικές φορές αυτό σας αναγκάζει να βάλετε ενέργεια σε λάθος τύπους σχέσεων, αφήνοντάς σας τυφλούς σε αυτό που κάνετε. Σταματήστε να εστιάζετε στην τσάντα do * che που δεν σας έχει στείλει μήνυμα σε μια εβδομάδα και ανοίξτε τα μάτια σας στους άλλους καταπληκτικούς ανθρώπους εκεί έξω.

Σκορπιός

Σταματήστε να είστε τόσο κλειστοί από την ιδέα του ρομαντισμού. Όσο περισσότερο σπρώχνετε την αγάπη, τόσο περισσότερο θα σας σέρνει κάποια μέρα. Η αγάπη θα έρθει τελικά στη ζωή σας, είτε θέλετε είτε όχι. Θα σε πιάσει εντελώς απρόσεκτο και αν είσαι διαρκώς έτοιμος να το απομακρύνεις αμέσως, δεν θα ξέρεις ποτέ τι θα μπορούσε να έχει. Αγκαλιάστε να είστε απαλοί κάποτε. Είναι πραγματικά τόσο όμορφο πράγμα.

Τοξότης

Σταματήστε να καθίσετε και να αφήσετε τη ζωή να σας περάσει. Έχετε τη συνήθεια να αφήνετε τα πράγματα να παίζουν από μόνα τους, κάτι που μπορεί να είναι καλό κατά καιρούς. Αλλά μερικές φορές υποθέτετε ότι όλα θα ξεχωρίζουν από μόνα τους και δεν θα χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθεια μόνοι σας. Η αγάπη της ζωής σας μπορεί να σας βρει όταν ο χρόνος είναι σωστός, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε για να το καλωσορίσετε στη ζωή σας. Δεν θα μείνει απλά χωρίς καμία προσπάθεια ή φροντίδα.

Αιγόκερως

Σταματήστε να είστε τόσο αρνητικοί όταν πρόκειται για αγάπη. Σίγουρα, είχατε μερικές βραχώδεις εμπειρίες στο παρελθόν, όλοι έχουμε. Δεν κάνετε καμία εύνοια αναμένοντας συνεχώς τα χειρότερα. Θα διαπιστώσετε κάποια μέρα ότι όλοι οι αγώνες και οι σπασμοί της καρδιάς θα σας οδηγήσουν σε ένα μέρος απίστευτο, μόλις τους επιτρέψετε να το κάνουν. Μόλις σταματήσετε να κρατάτε τις σκέψεις σας παγιδευμένες σε ένα αρνητικό μέρος, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Υδροχόος

Σταματήστε να λέτε στον εαυτό σας ότι πρέπει να είστε συναισθηματικά μη διαθέσιμοι. Η χρονολόγηση είναι ακατάστατη. Η αγάπη είναι ακατάστατη. Όλοι βλάπτουμε συνεχώς ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εκπληκτικό Απόλαυσε τη διαδρομή. Η αγάπη είναι ένα rollercoaster, έχει τα σκαμπανεβάσματα. Εάν εστιάζετε συνεχώς στα μειονεκτήματα, δεν θα είστε σε θέση να εκτιμήσετε τις αυξήσεις. Το να είσαι ευάλωτος και να αφήσεις τα συναισθήματα να σε περάσει είναι υγιές και θα σε βοηθήσει να μεγαλώσεις ως άτομο.

Ιχθύς

Σταματήστε να αλλάζετε τον εαυτό σας για άλλους ανθρώπους. Μερικές φορές αλλάζετε μέρη του εαυτού σας για να ταιριάζει σε κάποιο ρόλο για κάποιο άλλο άτομο. Αλλάζετε πράγματα για τον εαυτό σας που σας κάνουν μοναδικούς επειδή θέλετε να ευχαριστήσετε αυτό το άτομο και να το κρατήσετε ευτυχισμένο. Σταματήστε να σκέφτεστε ότι χρειάζεστε άδεια για να κάνετε ό, τι θέλετε ή να σκεφτείτε πώς θέλετε να σκεφτείτε. Η ευτυχία είναι μια εσωτερική δουλειά, και εάν συνεχίζετε να αφήνετε άλλους ανθρώπους να το ελέγξουν, ποτέ δεν θα είστε πραγματικά ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official