Connect with us

Ζώδια

Τι δεν αντέχετε σε άλλους ανθρώπους σύμφωνα με το ζώδιο σας

Published

on

Υπάρχουν φορές, ανάλογα με τη διάθεσή μου, όπου νιώθω σαν να μισώ όλους όσους έρχομαι σε επαφή.

Προφανώς, δεν τους μισώ όλους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που δεν μου αρέσουν ενεργά. Αλλά μερικές φορές, όταν φαίνεται ότι όλοι είναι κακοί και η ενόχλησή μου με τους ανθρώπους έχει φθάσει στο μέτρο που μπορεί να πάει, πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να προσπαθήσω να επικεντρωθώ στο καλό των ανθρώπων.

Υπάρχουν επίσης εκείνοι οι άνθρωποι που φαίνεται να ζουν για να μας βάλουν κάτω ή να μας κάνουν να αισθανόμαστε λιγότερο από όσο είμαστε και μπορεί να είναι δύσκολο να μην έχουμε εξαιρετικά αρνητικά συναισθήματα γι ‘αυτά. Αν σας αρέσει κάποιος που σας κάνει να αισθάνεστε χάλια, αυτό λέει πολλά για την αυτοεκτίμησή σας.

Κριός

Δεν μπορείτε να το αντέξετε όταν οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα αργά. Όταν περπατάτε με κάποιον που θέλετε να συμβαδίσει μαζί σας και προτιμάτε να κάνουν τα πάντα με αρκετά ταχύ ρυθμό και αυτό περιλαμβάνει το φαγητό, τη λήψη αποφάσεων και ακόμη και την πληρωμή των λογαριασμών τους. Η ζωή είναι γρήγορη. Εάν κάποιος παίρνει πάρα πολύ για να πληρώσει στο κατάστημα παντοπωλείου είναι πολύ ενοχλητικός για εσάς.

Ταύρος

Το μισείτε όταν οι άνθρωποι αγγίζουν τα πράγματα σας. Hey, αν θέλουν να σε αγγίσουν και έχουν ελεγχθεί καλά, αυτό είναι εντάξει, αλλά μισείς όταν οι άνθρωποι αισθάνονται το ύφασμα του πουκάμισου που φοράς ή παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα σε όλους τους καθρέφτες και τα έργα τέχνης σας. Εάν κάποιος υποσυνείδητα παίρνει το στυλό σας και το βάζει στο στόμα του, αισθάνεστε εμετικά.

Δίδυμοι

Το μισείτε όταν οι άνθρωποι σας διακόπτουν και σας διορθώνουν όταν μιλάτε.. Μπορεί να περιμένει 10 δευτερόλεπτα μέχρι να τελειώσετε να μιλάτε, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται ότι πρέπει να διορθωθείτε αμέσως. Το βρίσκετε αγενές και ενοχλητικό και περιφρονούντε απολύτως τους ανθρώπους που σας το κάνουν σαν να είναι ανώτεροι σε σας με κάποιο τρόπο.

Καρκίνος

Δεν μπορείτε να σταθείτε στους ανθρώπους που παροτρύνουν να αγοράσουν στο σημείο όπου τα σπίτια τους είναι γεμάτα από μεταχειρισμένα και φθηνά χάλια. Το σπίτι σας είναι η καρδιά σας και δεν πρέπει να το γεμίζετε με άσχημα, άχρηστα και φθηνά σκουπίδια. Είναι καλύτερο να αγοράσετε μερικά καλά έπιπλα αντί για ένα σωρό πράγματα που θα σπάσουν τη στιγμή που θα χρησιμοποιηθούν.

Λέων

Δεν μπορείτε να το αντέξετε όταν οι άνθρωποι σας παρηγορηθούν και σας μιλήσουν σαν να είστε παιδί. Γεια σας, δεν ξέρουν πόσο εκπληκτικό είστε ; Αν όχι, τότε πρέπει να είναι τυφλοί. Όταν κάποιος σας παρηγορεί, παίρνει ακριβώς την πλάτη σας και παίρνετε ανταγωνιστική και αλαζονική.

Παρθένος

Οι άνθρωποι πρέπει να υπερηφανεύονται για το έργο τους και όλοι γνωρίζουν ότι όταν κάτι γίνει καλά, θα διαρκέσει. Εάν κάνετε μια κακή δουλειά σε κάτι, αυτό αντανακλάται άσχημα σε σας. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην κάνουμε καλά πράγματα. Κάνετε την έρευνα πριν ξεκινήσετε ένα έργο, παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα και ρωτήστε μερικούς ειδικούς.

Ζυγός

Δεν μπορείτε να το αντέξετε όταν δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι. Θέλετε όλοι να σας αρέσουν, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τουλάχιστον αν είναι αμοιβαία αντιπαράθεση, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε σαν να απομακρύνθηκε όλη σας η δύναμη από εσάς.

Σκορπιός

Μισείς τους ανθρώπους που είναι απομιμήσεις και προσποιούνται ότι είναι κάτι που δεν είναι. Όταν κάποιος σας δίνει μια κομποσκοίνια αυτό είναι εξίσου κακό με το ψέμα, με κάποιους τρόπους χειρότερο επειδή είναι ένας τρόπος να σας υποχωρήσουμε ενώ εμφανίζεστε να είσαι ευγενικός. Προτιμάτε τους ανθρώπους να είναι ο πραγματικός εαυτός τους και να πείτε τι εννοούν.

Τοξότης

Δεν μπορείς να σταθείς στους θλιβερούς ανθρώπους. Θέλετε να δείτε την λαμπρή πλευρά και να δείτε τα καλά πράγματα που προσφέρει η ζωή. Είναι πολύ επιδεινούμενος για σας όταν κάποιος είναι απαισιόδοξος και ένας downer. Επηρεάζει τη διάθεσή σας με έναν πολύ αρνητικό τρόπο και δεν το εκτιμάτε καθόλου.

Αιγόκερως

Μισείς όταν οι άνθρωποι δεν σέβονται. Έχετε δουλέψει σκληρά όλη σας τη ζωή και έχετε κερδίσει ό, τι έχετε και όταν κάποιος σας παρανοήσει ή προσπαθήσει να σας καταλάβει με οποιονδήποτε τρόπο, θα το θυμηθείτε για πάντα και ποτέ δεν θα είναι σε θέση να κερδίσει την αποδοχή σας σε αντάλλαγμα.

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να το αντέξετε όταν οι άνθρωποι δεν σας δέχονται για το ποιος είστε και προσπαθήστε να αλλάξετε. Έχετε κάνει ειρήνη με το ποιος είστε και αν θέλετε να αλλάξετε ή να σκεφτείτε ότι υπάρχει ανάγκη γι ‘αυτό, θα το κάνατε. Αλλά για να προσπαθήσει κάποιος να σε αναγκάσει να είσαι κάποιος διαφορετικός από τον εαυτό σου, καλά … αυτό είναι απλά απαράδεκτο.

Ιχθύς

Μισείς ανθρώπους που πάντα προσπαθούν να σου πουν τι να κάνεις. Μισείς να ασχοληθείς και δεν απολαμβάνετε ανεπιθύμητες συμβουλές. Θα θέλατε να κρατούν απλώς τις προτάσεις τους για τη ζωή σας στον εαυτό τους. Το κάνετε καλά από μόνος σας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official