Connect with us

Ζώδια

Τι κάνει κάθε ζώδιο όταν περνάει από την αποτυχία στην επιτυχία

Published

on

Δεν πρόκειται να αφήσετε μια αποτυχία να σας σταματήσει. Η αποτυχία μπορεί να είναι απίστευτα μακράς διαρκείας και ο πόνος μπορεί να διαρκέσει πολύ μετά το τέλος του περιστατικού, ειδικά όταν το επαναλαμβάνουμε επανειλημμένα στο μυαλό μας. Κανείς δεν απολαμβάνει την αποτυχία – είναι απογοητευτική, απογοητευτική και πλήγμα για την εμπιστοσύνη και την αυτοεκτίμησή μας.

Αν δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν και αποτύχει, είναι απαίσιο. αν κάνετε κάτι που έχετε εμπειρία και αποτυγχάνετε, είναι ακόμα χειρότερο. Είναι φρικτό να αποτύχουμε μπροστά στους ανθρώπους. κανείς δεν θέλει να έχει μάρτυρα για τα πράγματα που βλάψαμε και είναι εξίσου τόσο τρομερό να αποτύχουμε ιδιωτικά και να γνωρίζουμε ότι η ανεπάρκεια και ο εσφαλμένος υπολογισμός σας θα προκαλέσει κυμαινόμενο αποτέλεσμα και πιθανώς θα προκαλέσει περισσότερες αποτυχίες και λάθη.

Δεν είναι όλοι σε θέση να πάρουν τον εαυτό τους, μακριά και να πάει πίσω έτοιμη να αποτύχει και πάλι, αλλά ελπίζοντας για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να μην αφήσετε τις αποτυχίες σας να σας εκτροχιάσουν τελείως από τη ζωή σας.

Κριός

Ακμάζετε μέσα από την αποτυχία, αναγνωρίζοντάς την, κοιτάζοντας τι θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά, ανακαλύπτοντας εάν υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να προσπαθήσετε να το κάνετε ξανά και εάν δεν υπάρχει, προχωρήστε. Δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με την αποτυχία σας, εσείς θα επικεντρωθείτε σε μελλοντικές επιτυχίες από τις οποίες ξέρετε ότι θα υπάρξει αφθονία. Αυτό ήταν μόνο ένα χτύπημα στο δρόμο της επιτυχίας.

Ταύρος

Ακμάζετε από την αποτυχία υπενθυμίζοντας τον εαυτό σας για την αξία σας. Για κάποιους από εμάς, ο καλύτερος τρόπος για να απορροφάτε την πληροφορία είναι με έναν οπτικό τρόπο, οπότε κάνετε έναν κατάλογο των ταλέντων, των δεξιοτήτων, των ικανοτήτων και των ικανοτήτων που έχετε ήδη που θα σας επιτρέψουν να πετύχετε στο μέλλον. Αν είστε πάρα πολύ καταστροφικοί από την αποτυχία σας, πάρετε κάποια βοήθεια από τους φίλους και την οικογένειά σας για να σας βοηθήσει με τη λίστα σας.

Δίδυμοι

Για να μπορέσετε να ανακάμψετε από μια αποτυχία, πρέπει να αλλάξετε την άποψή σας σχετικά με το περιστατικό. Αντί να βλέπετε την αποτυχία σας ως απεριόριστη και καταστρεπτική, να την δείτε ως ένα μοναδικό περιστατικό.

Καρκίνος

Σε γενικές γραμμές, έχετε την αίσθηση ότι αισθάνεστε τα συναισθήματά σας, αλλά όταν αποτύχετε σε κάτι, γνωρίζετε ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε τα συναισθήματά σας από την αποτυχία. Μην πάρετε την αποτυχία στην καρδιά. Όλοι κάνουν λάθη και αυτό σημαίνει και εσύ.

Λέων

Όταν θέλετε να ακμάσετε από την αποτυχία, ξέρετε ότι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό για σας είναι να πάρετε έναν υπολογιζόμενο κίνδυνο και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Ναι, μπορεί να είναι τρομακτικό και να σας κάνει να αισθάνεστε ευάλωτοι στην αποτυχία πάλι, αλλά εάν εξετάζετε όλες τις επιλογές σας και κάνετε μια καλά μελετημένη απόφαση να δοκιμάσετε ξανά με νέο τρόπο, θα προχωρήσετε. Εάν αποτύχετε πάλι, είναι ακόμα πρόοδος και θα συνεχίσετε.

Παρθένος

Είστε απλώς μαθητευόμενοι από τα λάθη και τις αποτυχίες σας, έτσι ώστε να ανακάμψετε από αυτό, μη βλέποντάς το ως το τέλος αλλά ως την αρχή της ανάπτυξης και της επιτυχίας. Ενώ η αποτυχία κάνει κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται αβοήθητοι, σας κάνει να αισθάνεστε προσκολημένοι και σε αγωνιστικό πνεύμα. Αρνείστε να αφήσετε μια αποτυχία ή λάθος να σας κρατήσει από την επιτυχία που σας αξίζει.

Ζυγός

Γνωρίζετε ότι θα ήταν εύκολο να αφήσετε την αποτυχία να σας αποσπάσει από τους στόχους και τα όνειρά σας, ώστε να θυμηθείτε τι είναι τα πονταρίσματα και ποια επιτυχία θα σήμαινε για εσάς και την οικογένειά σας. Το δοκιμάζετε πάλι και αν πρέπει να κάνετε μικρότερα βήματα για να επιτύχετε αυτό που προσπαθείτε να πετύχετε, αυτό θα κάνετε. Θα προσαρμόζεστε και θα αλλάζετε καθώς συνεχίζετε.

Σκορπιός

Ανακάμπτει από την αποτυχία, καθιστώντας πιο αποφασισμένη να πετύχει από πριν. είναι γνωστοί για την εστίασή τους με λέιζερ και μόλις βιώσετε αποτυχία, εργάζεστε σκληρότερα για να πετύχετε την επόμενη φορά. Γίνεστε εμμονή με την επίτευξη ενός πιο θετικού αποτελέσματος και αν αποτύχετε πάλι, θα συνεχίσετε σε αυτό. Η αποτυχία δεν είναι επιλογή για εσάς.

Τοξότης

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποια καλά πράγματα που πρέπει να κερδηθούν από την αποτυχία – μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας, μπορείτε να μεγαλώσετε, να έχετε πιο σταθερή αντίληψη για τα δυνατά και αδύναμα σημεία σας και, πάνω απ ‘όλα, οι αποτυχίες δεν είναι βαρετές. Εάν όλα ήταν εύκολα, η επιτυχία δεν θα σήμαινε τίποτα.

Αιγόκερως

Έχετε συνηθίσει στην αποτυχία, οπότε μην την αφήσετε να σας διαταράξει. Θα θέλατε να εστιάσετε στους παράγοντες που μπορείτε να ελέγξετε και να βεβαιωθείτε ότι την επόμενη φορά που θα είστε καλά προετοιμασμένοι, έχετε προγραμματίσει κάθε λεπτομέρεια και ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μια πλήρη προσπάθεια.

Υδροχόος

Μπορείτε να ανακτήσετε από την αποτυχία χρησιμοποιώντας το ως jumpstart για τη δημιουργικότητά σας. Ξέρετε τι δεν λειτούργησε, οπότε τώρα πρέπει να αφήσετε τον εγκέφαλό σας να δημιουργήσει νέους τρόπους και καινοτομίες για να πετύχει.

Ιχθύς

Μπορείτε να ανακτήσετε από την αποτυχία συγχωρώντας τον εαυτό σας. Κάνατε λάθος, όλοι κάνουν, και αυτό δεν είναι λόγος να νικήσετε τον εαυτό σας. Πρέπει να εξασκήσετε την αυτοεξυπηρέτηση έτσι ώστε όταν είστε έτοιμοι να βρεθείτε εκεί και να αποφύγετε ξανά την αποτυχία του κινδύνου, θα έχετε την εμπιστοσύνη να αντέξετε ό, τι συμβαίνει.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official