Connect with us

Ζώδια

Τι πρέπει να κάνεις για να προσεγγίσεις έναν Δίδυμο, και αν το κάνεις μην τον αφήσεις ποτέ!

Published

on

Αν υπάρχει ένα άτομο που συγκεντρώνει την χειρότερη φήμη από όλον τον ζωδιακό, αυτό, είναι ο άντρας Δίδυμος. Οι γυναίκες τον κατηγορούν για άπιστο, αναίσθητο γυναικά και οι άντρες (φίλοι ή αντίζηλοι) για έναν επιπόλαιο άνθρωπο που δημιουργεί μπελάδες… Είναι όμως τελικά έτσι τα πράγματα;

Γενικά ο άντρας Δίδυμος αισθάνεται εκ φύσεως ανεξάρτητος. Θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι και θα έπρεπε να κάνουν ότι θέλουν, ανάλογα με τα συναισθήματά τους και τα θέλω τους. Αυτήν την άποψη δεν την στηρίζει μόνο με τα λόγια, αλλά και μέσα από τις πράξεις του, κάτι που συναντά την δυσαρέσκεια των ανθρώπων γύρω του, οι οποίοι λειτουργούν με κανόνες και όρια.

Δεν υπακούει σε κανόνες και δεν του αρέσει να του κάνουν υποδείξεις. Του αρέσουν πολύ οι καινούργιες καταστάσεις και τις υποδέχεται με χαρά στην ζωή του, γιατί θεωρεί ότι τον βγάζουν από την ρουτίνα. Είναι έξυπνος και μπορεί να ανταποκρίνεται εύκολα σε κάθε κατάσταση, κάτι που του τον βοηθά πολύ γιατί τα συναντά συχνά σκούρα με την παρορμητική του συμπεριφορά.

Είναι κυκλοθυμικός και μέσα του πραγματοποιείται μονίμως μια σύγκρουση. Έχεις μια άποψη για τα πάντα, του αρέσει πολύ να συζητά και το ατού του είναι η επικοινωνία. Βέβαια, πολύ συχνά έρχεται σε αντιπαράθεση με τους άλλους γιατί αυτά που σκέφτεται, τα λέει όπως του έρχονται χωρίς να προσέξει την κομψότητα και την ευγένεια στον λόγο του. Επίσης επειδή οι απόψεις του είναι αντισυμβατικές, προκαλεί ακόμη περισσότερο με αυτά που λέει.

Του αρέσει να διατηρεί αισιοδοξία στην ζωή του αλλά αποθαρρύνεται πολύ εύκολα όταν καταπιάνεται με κάτι και το παρατάει, με αποτέλεσμα να αφήνει ανολοκλήρωτους πολλούς από τους στόχους του.

Δεν του αρέσει καθόλου η ρουτίνα και θέλει συνεχώς να συμβαίνει κάτι που θα δημιουργεί μια ένταση για να διατηρήσει την ζωή του αντισυμβατική.

Όταν στεναχωριέται, σχεδόν κανείς δεν το καταλαβαίνει γιατί εξακολουθεί να χαμογελά και να κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Πολλές φορές μάλιστα δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι δικοί του άνθρωποι ότι είναι στεναχωρημένος γιατί ξέρει πολύ καλά να το κρύβει, ή μάλλον ξέρει πολύ καλά να πείθει εμμονικά τον εαυτό του ότι δεν συμβαίνει τίποτα και όλα θα πάνε καλά, σαν να απαγορεύεται να είναι στεναχωρημένος…

Επειδή λειτουργεί με το συναίσθημα και είναι παρορμητικός, πολύ συχνά καταλήγει σε λάθος συμπεράσματα και δεν αξιολογεί σωστά καταστάσεις. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις λόγω των εσωτερικών συγκρούσεων που βιώνει και η αναποφασιστικότητα του, χαρακτηρίζει ακόμη και τις πιο απλές επιλογές στην ζωή του όπως π.χ. «Τι θα φάω σήμερα;».

Αν είναι φίλος σου, ξέρεις ότι όταν θα βγείτε μαζί έξω θα περάσετε τέλεια. Ο Δίδυμος ξέρει να τραβά την προσοχή και να σε μπλέκει στις πιο απίστευτες καταστάσεις για να δημιουργήσεις εμπειρίες ζωής. Είναι πάντα αισιόδοξος, γνωρίζει τους πάντες γιατί είναι πολύ κοινωνικός, κι όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα είναι πάντοτε εκεί για να σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις. Βέβαια τον διαθέσιμο χρόνο που έχει τον μοιράζεται και με άλλους, καθώς του αρέσει να κάνει συνεχώς καινούργιες φιλίες, ενώ του αρέσει πολύ το κουτσομπολιό και γενικά η ελαφριά κουβεντούλα. Πολλές φορές απομονώνεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα γιατί τον πιάνουν οι κλειστές του και θέλει να κάτσει μόνος του με τον εαυτό του να σκεφτεί κάποια πράγματα. Όταν πρόκειται να εξαφανιστεί δεν ανέχεται συχνά  τηλεφωνήματα και απαιτήσεις να βρεθείτε. Θεωρεί ότι είσαι υποχρεωμένος να σεβαστείς τον χρόνο που θέλει να πάρει μόνος του.

Αν είναι συνάδελφός σου, εργοδότης σου ή υπάλληλός σου, από την μία είσαι πολύ τυχερός/-η από την άλλη άτυχος/-η. Ο άντρας Δίδυμος καταπιάνεται με πολλά πράγματα γιατί δεν του αρέσει η ρουτίνα. Έτσι ξέρει να κάνει πολλά πράγματα και λειτουργεί σαν πολυεργαλείο. Από την άλλη, επειδή έχει αυτήν την τάση να ασχολείται με τα πάντα αφήνει πολλές εργασίες ημιτελείς και δυσκολεύεται να βάλει πρόγραμμα, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα, όταν πρόκειται να συνεργαστεί με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι καλούνται να βγάλουν τελικά το φίδι από την τρύπα για όσα άφησε στην μέση ο Δίδυμος. Βέβαια, λόγω της επικοινωνιακής του ικανότητας, είναι άριστος στο να πείθει κόσμο, και είναι πάρα πολύ καλός πωλητής και έχει άριστες επιδόσεις σε κάθε επάγγελμα που έχει να κάνει με επαφή με κόσμο.

 

Αν είναι σύντροφός σου, συγχαρητήρια που κατάφερες να στρέψεις όλη του την προσοχή σε σένα! Για να συνέβη αυτό τρία πράγματα συμβαίνουν συνδυαστικά: 1. Κάνετε πολύ καλό κρεβάτι (και επισκέπτεστε και πολύ συχνά την κρεβατοκάμαρα) οπότε δεν νιώθει την ανάγκη να κοιτάξει αλλού 2. Δεν είσαι μόνο κοπέλα του είσαι και φίλη του. 3. Είσαι πολύ ιδιαίτερη και του κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον με συζητήσεις και περιπέτειες. Αν συμβαίνουν όλα αυτά και είστε μαζί ξέρεις ότι η σχέση μαζί του είναι σουρεάλ και σου δείχνει με ενθουσιασμό το ενδιαφέρον του σε κάθε ευκαιρία. Επίσης ενώ ο ίδιος θέλει ελευθερία και την απαιτεί, ζηλεύει ακόμη κι όταν σε πλησιάζει αρσενική γάτα για να σου νιαουρίσει.

Άντρας Δίδυμος- Πώς να τον κατακτήσεις

Το ενδιαφέρον του Διδύμου εστιάζει σε γυναίκες γοητευτικές. Πρέπει να έχεις να του πεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, όπως επίσης να είσαι και διατεθειμένη να εμπλακείς σε περιπέτειες. Το ελεύθερο πνεύμα  είναι αυτό που τον μαγνητίζει. Είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να διατηρήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον ενός Διδύμου, οπότε αν είσαι άνθρωπος του προγράμματος και της ηρεμίας άστο καλύτερα.

Σε καμία περίπτωση μην του μιλήσεις για σοβαρές σχέσεις και δεσμεύσεις. Θα φρικάρει τελείως και θα ψάχνει τρόπο να φύγει.

Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν χιούμορ είναι αυθόρμητες και που είναι ανοιχτές στο φλερτ.

Θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που να είναι δυναμική. Δεν θέλει μια σύντροφο που να κολλά επάνω και να προσπαθεί να τον ελέγξει γιατί αυτό έρχεται σε αντίθεση με όλη του την κοσμοθεωρία.

Στο κρεβάτι του αρέσει να πειραματίζεται και να κάνει ακόμη και πράγματα τα οποία ο ίδιος δεν έχει ξανακάνει ποτέ! (οπότε αν έχεις κάτι κατά νου, μην διστάσεις να το επιδιώξεις)

Άντρας Δίδυμος- Με ποια ζώδια ταιριάζει

Δίδυμος

Η γυναίκα Δίδυμος είναι το ιδανικό ταίρι για τον άντρα Δίδυμο και ίσως είναι η μόνη η οποία μπορεί να τον κάνει να είναι πιστός, κι αυτό γιατί η γυναίκα Δίδυμος, τον καταλαβαίνει τόσο πολύ και μοιράζονται τόσα κοινά, που ό ίδιος αν είναι ερωτευμένος δεν θα ρισκάρει να την χάσει με μια απιστία. Μπορεί να σκέφτεται να το κάνει, μπορεί να τον φλερτάρουν και να ανταποδίδει αλλά είναι ερωτευμένος και η σύντροφός του είναι η γυναίκα Δίδυμος, το πιθανότερο είναι ότι θα πει όχι στον πειρασμό! Έχουν και οι δύο την ίδια ανάγκη για ελευθερία, επικοινωνία, ταξίδια αλλά και απομόνωση, έχουν γενική αλληλοκατανόηση και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο! Μαζί είναι οι δυο τους απέναντι σε όλο τον υπόλοιπο νορμάλ κόσμο που δεν τους καταλαβαίνει!

Υδροχόος

Όταν ο άντρας Δίδυμος αντικρύζει την γυναίκα Υδροχόο τρελαίνεται! Αρχικά βλέπει μια ιδιαίτερη παρουσία στον χώρο που ξεχωρίζει. Πάει να την μιλήσει με τον αέρα του, κι αντί να γίνει το συνηθισμένο, αυτό που θα την ρίξει, η γυναίκα Υδροχόος του δίνει μια αποστομωτική απάντηση και ο Δίδυμος δεν έχει τι να πει. Αλλά δεν σταματά εκεί γιατί εκείνη θα συνεχίσει την κουβέντα ως επίσης κοινωνική και θα του αρχίσει τα μανιφέστα της περί ελευθερίας των ανθρώπων κι αυτός θα τρελαθεί! Στο κρεβάτι, εγκεφαλική εκείνη και παιχνιδιάρα, σε αυτόν αρέσουν τα πειράματα και το πάθος δένει ακόμη περισσότερο! Βέβαια, η γυναίκα Υδροχόος, όταν αποφασίσει ότι θα κάνει σχέση, αρχίζει να επιβάλλεται, γεγονός που ο άντρας Δίδυμος δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα.

Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης είναι μια παρουσία εκκεντρική, εκρηκτική και δυναμική. Επίσης επικοινωνιακή και πνευματώδης, θα τραβήξει αμέσως το ενδιαφέρον του Διδύμου γιατί έχει να του πει πολλά και μπορεί μαζί της να ταιριάξει και πάρα πολύ σε φιλικό επίπεδο γιατί είναι και κείνη αυθόρμητη και παρορμητική και τα λέει έξω απ’ τα δόντια! Της αρέσουν οι περιπέτειες και περνά καλά με τον άντρα Δίδυμο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official