Connect with us

Ζώδια

Το είδος του συντρόφου που επιλέγει κάθε ζώδιο

Published

on

Η επιλογή ενός εταίρου είναι μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που θα κάνει κανείς από εμάς.

Αν φαίνονται σαν να είναι το τέλειο πρόσωπο για να περάσουν τη ζωή σας και να κάνουν μια οικογένεια , ποιες είναι οι πιθανότητες ότι θα είναι ο ιδανικός σύντροφός;

Φαίνονται υπεύθυνοι και υπήρξαν εκεί κατά τη διάρκεια δύσκολων στιγμών στο παρελθόν, αλλά επειδή δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα είναι εκεί στο μέλλον, πρέπει απλώς να στοιχηματίσετε ότι θα έρθουν για σας; Όλοι μεγαλώνουμε και αλλάζουμε και ελπίζουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο θα αλλάξει ο εταίρος μας θα είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να το χειριστούμε ή αυτό συμβατό με τη δική μας ανάπτυξη .
Αλλά όταν πρόκειται για σχέσεις, εδώ είναι το είδος του εταίρου που επιλέγει σύμφωνα με το ζώδιο του τον σύντροφό του.

Κριός

Ο Κριός επιλέγει κάποιον που αλλάζει διαρκώς επειδή σκέφτεται ότι δεν θα βαρεθεί ποτέ μαζί του. Το πρόβλημα είναι ότι είναι τόσο απειλητικοί που ποτέ δεν μπορούν να εγκατασταθούν και δεν παίρνει ποτέ μια σαφή αίσθηση του ποιοι είναι ή τι αισθάνονται ότι είναι ο σκοπός τους. Χρειάζεται κάποιον που είναι ζωντανός και άνετος με την αλλαγή εφ ‘όσον έχουν εσωτερική δύναμη που ποτέ δεν κυματίζει. Εάν απλώς αλλάζουν συνεχώς, δεν μεγαλώνουν, περνούν τις κινήσεις και παραμένουν παιδιά και ανώριμοι.

Ταύρος

Το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει όταν επιλέγει ένα σημαντικό άλλο είναι να βρει κάποιον που δεν τον ανέχεται και παίρνει παθητικό ρόλο στη σχέση. Ναι, οι Ταύροι είναι πεισματάρης και άκαμπτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό ή υγιές για αυτούς να εκφοβίσουν συναισθηματικά όλους όσους ζουν στη ζωή τους. Πρέπει να αμφισβητούνται μερικές φορές και να έχουν κάποιον να είναι τόσο παθιασμένοι για ένα θέμα όπως είναι, ειδικά αν βρίσκονται σε εντελώς αντίθετες πλευρές.

Δίδυμοι

Το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει όταν επιλέγει έναν συνεργάτη είναι να βρει κάποιον που όλοι μιλούν αλλά ποτέ δεν ακολουθούν. Είναι υπέροχο όταν κάποιος μιλάει για ένα καλό παιχνίδι, αλλά αν δεν έχουν τα ταλέντα ή την οδήγηση για να το υποστηρίξουν, δεν πρόκειται ποτέ να ισοδυναμούν με τίποτα. Ο Δίδυμος δεν πρέπει να τυφλώνεται με καλή συζήτηση και να βεβαιωθείτε ότι δεν μπορούν μόνο να μιλήσουν τη συζήτηση αλλά να περπατήσουν το περίπατο.

Καρκίνος

Το είδος του εταίρου που επιλέγει είναι κάποιος που φροντίζει για κάθε ιδιοτροπία του, υποτάσσοντας τις ανάγκες του. Σοβαρά, ποια είναι η διασκέδαση σε αυτό; Ο καρκίνος χρειάζεται συνεργάτη , κάποιον που έχει τα δικά του συμφέροντα και στόχους, όχι κάποιον που βρίσκεται εκεί για να τον περιποιηθεί και να τον υποστηρίξει χωρίς να έχει μια δική του ζωή.

Λέων

Μπορεί να είναι επιφανειακοι, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει είναι να επιλέξει κάποιον που βασίζεται καθαρά στην εμφάνισή του. Κοιτάξτε, προφανώς να προσελκύσετε ένα σημαντικό άλλο είναι πολύ σημαντικό, αλλά δεν αρκεί να οικοδομήσουμε μια ολόκληρη σχέση. Ο Λέων χρειάζεται συνεργάτη με κάθε έννοια της λέξης, κάποιον που θα μοιραστεί μαζί του το ταξίδι.

Παρθένος

Τείνουν να κάνουν την έρευνά τους , οπότε μπορεί να επιλέξει κάποιον που φαίνεται υπέροχος επιφανειακά αλλά δεν είναι σωστός γι ‘αυτόν.

Ζυγός

Τείνουν να είναι μονογαμικοί , οπότε αν υπάρχει ένα άνοιγμα για έναν σύντροφο, μπορεί να το γεμίσει γρήγορα χωρίς να το σκεφτεί πλήρως. Πραγματικά δεν απολαμβάνουν να μένουν μόνοι έτσι ώστε μερικές φορές επιλέγουν ένα ζεστό σώμα αντί να περιμένουν για το σωστό άτομο να έρθει μαζί. Ευτυχώς, αν πραγματικά δεν λειτουργεί, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τελειώνει και να βρει κάποιον νέο.

Σκορπιός

Αν βρει κάποιον που κάνει για εκείνον στην κρεβατοκάμαρα , μπορεί να βιάζεται να τον κάνει σύντροφό του κατευθείαν χωρίς να σκεφτεί αν ταιριάζουν σε άλλα πράγματα, απόψεις. Ο άνθρωπος του Σκορπιού θα κάνει ό, τι είναι στη διάθεσή του για να αναγκάσει τα πράγματα να ξεπεράσουν και εάν ο σύντροφός του εγκαταλείψει, θα συνεχίσει να εμμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τοξότης

Χρειάζεται κάποιον που τον κρατά δραστήριο και πηγαίνει μαζί του σε καινούριες περιπέτειες και μέρη. Το λάθος του είναι ότι δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί ή να κοιτάξει πέρα ​​από το προφανές. Το να πει κανείς ότι έχει ορισμένα θέματα αφοσίωσης είναι μια υποτίμηση. Πρέπει να είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να είναι σε μια μακροχρόνια σχέση και να μην αισθάνεται ασφυκτικός και δεμένος.

Αιγόκερως

Έχει την τάση να παίρνει σοβαρά γρήγορα και μπορεί να κάνει αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή πριν από την πραγματική γνωριμία με το άτομο. Έχει τρομερή πίστη; Παρατείνεται συνεχώς; Θέλει οικογένεια; Αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα που ο Αιγόκερως πρέπει να γνωρίζει τις απαντήσεις πριν αποφασίσει, αλλά συχνά απλώνεται σε μια σχέση χωρίς να του δίνει τη σκέψη ότι θα δώσει όλα όσα έχει σημασία γι ‘αυτόν. Αυτό είναι το είδος του εταίρου που επιλέγει.

Υδροχόος

Το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει ο Υδροχόος όταν επιλέγει έναν σύντροφο είναι η λάθος εύκολη κίνηση για τεμπέληδες. Του αρέσει όταν οι άνθρωποι δεν σηκώνονται στο πρόσωπό του και του αρέσει ιδιαίτερα όταν ο σύντροφός του δεν παίρνει υπερβολικά συναισθηματικό. Αλλά μερικές φορές κάποιος μπορεί να φαίνεται ότι είναι χαλαροί όταν πραγματικά, απλά δεν θέλουν να αποβάλουν οποιαδήποτε ενέργεια. Χρειάζεται κάποιον που είναι πρόθυμος να αγωνιστεί για τον αουτσάιντερ και θέλει να κάνει την αλλαγή να συμβεί, όχι μόνο να σπαταλάει το χρόνο τους και να παρακολουθεί το Netflix.

Ιχθύς

Μπορεί να μην το παραδεχτεί, αλλά ο άντρας Ιχθύς είναι ρομαντικός. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να παρασυρθεί από ένα σενάριο και ξαφνικά να πιστέψει ότι είναι η ρομαντική σχέση που ονειρεύεται όταν δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.  Μπορεί εύκολα να εξαπατηθεί να πιστέψει ότι τα πράγματα είναι μαγικά και δεν μπορούν να κοιτάξουν πέρα ​​από την πρόσοψη. Η αγάπη πρέπει να είναι 100 τοις εκατό πρακτική και ρεαλιστική, πρέπει τουλάχιστον να έχει λίγη βάση στην πραγματικότητα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια7 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια2 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official