Connect with us

Ζώδια

Το πιο σύνηθες σφάλμα που κάνει σε μια σχέση το κάθε ζώδιο

Published

on

Ίσως είστε εξοικειωμένοι με τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Η σφοδρή επιθυμία, η αγάπη, η απληστία, η πλάστιγγα, η οργή, ο φθόνος και η υπερηφάνεια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές περισσότερες αμαρτίες απ ‘ό, τι οι 7.

Η αλήθεια είναι ότι, ανεξάρτητα από το πόσο καλός προσπαθείτε να είστε, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα να διαπράττεται αμαρτίες κάποιου είδους ή να σπάτε μια εντολή.

Η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τον τύπο ελαφρύτερων αμαρτιών που είναι πιο πιθανό να διαπράξετε, με βάση το ζώδιο σας .

Κριός

Αμαρτία της εξομοίωσης.

Αυτή είναι η αμαρτία της φιλοδοξίας και της ανάγκης να υπερέχει. Ναι, το έχεις με την ανταγωνιστική σου φύση, το περιπετειώδες πνεύμα σου και τη συντριπτική σου ανάγκη να πετύχεις.

Ταύρος

Αμαρτία που ζει με απόλαυση.

Ξέρατε ότι η υπερβολική αγάπη της πολυτέλειας και οι αισθησιακές απολαύσεις θεωρούνται αμαρτίες; Ποιος ήξερε ότι τα ακριβά ρούχα σου, τα ακριβά σου έπιπλα και τα γευστικά γεύματα σου σημαίνει ότι αμαρτάνεις;

Δίδυμος

Αμαρτία του να είναι διπλός.

Λοιπόν, έχετε δύο πλευρές στην προσωπικότητά σας, ώστε να έχει νόημα ότι αυτή μπορεί να είναι η αμαρτία της επιλογής σας. Το να είσαι διπλόγλωσσο σημαίνει να κολακεύεις ανθρώπους και να κάνεις αναπάντεχες παρατηρήσεις – με άλλα λόγια, επαινώντας κάποιον που ίσως δεν αξίζει τον έπαινο σου αλλά που θέλεις να σε αγαπάς για οποιοδήποτε λόγο. Αυτή η αμαρτία θα μπορούσε να είναι το μυστικό της επιτυχίας σας.

Καρκίνος

Αμαρτία του θαλάμου. Αυτή η αμαρτία είναι όταν οι άγαμοι άνθρωποι ζουν και κοιμούνται μαζί. Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει τη φράση που ζει στην αμαρτία. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να πω θάλαμος. Αυτή είναι μια αμαρτία με την οποία μπορείτε να ζήσετε.

Λέων

Αμαρτία της υπερηφάνειας.

Δεν είστε υπερβολικοί και δεν υπερεκτιμούν την ικανότητά σας, είστε ακριβώς ειλικρινείς για το πόσο καλή είστε σε σχεδόν τα πάντα. Κανένας δεν πρέπει να πει ότι είστε αλαζονικοί, είστε μόνο αληθινός και εκπληκτικός σαν άνθρωπος.

Παρθένος

Αμαρτία των σκύλων.

Αυτή είναι η αμαρτία να μιλάμε για κάποιον όταν δεν είναι εκεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η αλήθεια είναι ότι θα τους πείτε πώς αποτυγχάνουν ή δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπά σας αν στέκονταν μπροστά σας. Και μην ξεχνάμε ότι είστε εξίσου επικριτικοί για τον εαυτό σας παρά για άλλους ανθρώπους. Η κριτική μπορεί να είναι εποικοδομητική ή καταστροφική, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Ζυγός

Αμαρτία της απόλαυσης.

Ναι, πάρα πολύ πάρτι θεωρείται αμαρτία. Ήταν γνωστό ότι ξεπερνούν κάθε μέρος των εκδηλώσεων. Είσαι έκρηξη σε μερικούς ανθρώπους και αμαρτωλός σε άλλους.

Σκορπιός

Αμαρτία της λαγνείας.

Δεν παίρνει κάποιον με μεγάλο εγκέφαλο για να βάλει έναν Σκορπιό με την αμαρτία της λαγνείας. Είσαι εξαιρετικά αισθησιακός και ερωτικός αλλά με τον δικό σου ηθικό κώδικα. Μπορεί να έχετε τη λαγνεία μετά από κάποιον, αλλά γνωρίζετε ότι είστε πιστός, έτσι δεν πρόκειται να προσπαθήσετε να κάνετε σχέση με κάθε άτομο που θα βρείτε ζεστό – κανείς δεν έχει αυτό το είδος αντοχής.

Τοξότης

Αμαρτία της ανόητης ομιλίας.

Παραδόξως, το να είσαι ανόητος θεωρείται αμαρτία. Αγαπάτε να κάνετε τους ανθρώπους να γελάσουν και αν υπάρχει ένταση, θα χρησιμοποιήσετε το χιούμορ για να διαδώσετε την κατάσταση. Φοράτε την ανοησία σας ως σήμα τιμής.

Αιγόκερως

Αμαρτία της απληστίας.

Δεν είστε άπληστοι για φαγητό ή προσοχή. Χρειάζεστε χρήματα και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε εξαιρετικά σκληρά γι ‘αυτό. Θεωρείστε υπεύθυνος φροντίζοντας για το οικονομικό μέλλον σας(και της οικογένειάς σας); Μερικοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι η εξοικονόμηση δεν πρέπει να θεωρείται αμαρτία.

Υδροχόος

Αμαρτία της ανυπακοής.

Αυτή η αμαρτία είναι πολύ πιθανό να είναι ανυπακοή στους γονείς σας, αλλά το πάρετε πολύ περισσότερο από αυτό. Είσαι μεγάλος για την πολιτική ανυπακοή αν σημαίνει ότι κάνεις μια αναγκαία αλλαγή. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να σπάτε κανόνες και να σκέφτεστε έξω από το κουτί. Είστε το δικό σας πρόσωπο και ακολουθείτε την καρδιά και το μυαλό σας όταν πρόκειται για ακολουθώντας κανόνες ή εντολές.

Ιχθύς

Αμαρτία για να χρησιμοποιεί κανείς τα ταλέντα του.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε το ταλέντο που σας δόθηκε, αυτό θεωρείται αμαρτία. Ξέρεις ότι είσαι ταλαντούχος και δημιουργικός, αλλά μερικές φορές απλά θέλεις να είσαι κανονικός άνθρωπος. Η επιδίωξη των δημιουργικών σας στόχων μπορεί να είναι απογοητευτική και εξαντλητική, αλλά ξέρετε στην καρδιά σας ότι ήσαστε να δημιουργήσετε τέχνη και ομορφιά στον κόσμο.

Προτεινόμενα

Ζώδια1 μήνα ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official