Connect with us

Ζώδια

Υδροχόος Άντρας: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Είναι κάποιοι άνθρωποι που σου τραβούν την προσοχή περισσότερο από τους άλλους… Όχι γιατί επιτηδευμένα κάνουν κάτι για να το πετύχουν, αλλά γιατί είναι ξεχωριστές προσωπικότητες που διαφέρουν!

Μια τέτοια προσωπικότητα είναι και ο άντρας Υδροχόος! Μάθε για τα βασικά χαρακτηριστικά του αλλά και πώς θα καταφέρεις τελικά να τον κατακτήσεις!

Υδροχόος Άντρας και βασικά χαρακτηριστικά

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλά με κάποιον, δημιουργεί μία συζήτηση, κι αν δεν το επιδιώκει από μόνος του να την ξεκινήσει, τον προσεγγίζουν οι άλλοι για διάλογο γιατί ξέρουν πως ο διάλογος είναι εποικοδομητικός.
Δε του αρέσουν καθόλου οι καθωσπρεπισμοί γιατί είναι αντισυμβατική προσωπικότητα. Μάλιστα, όταν δει κάποιον συντηρητικό, τον πειράζει συνέχεια και δεν σταματά τα καυστικά σχόλια τα οποία αρκετές φορές είναι και απρεπή.

Είναι ανθρωπιστής. Είναι ευαίσθητος και τον απασχολούν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βελτιωθεί ως ον. Μην σε εκπλήξει αν ο Υδροχόος άντρας συμμετέχει ως εθελοντής σε φιλανθρωπικές ενέργειες.
Λέει πάντα την αλήθεια αλλά μπορεί και να μην σου αρέσει. Βασικό χαρακτηριστικό του άντρα Υδροχόου είναι οτι δεν αρέσουν τα ψέματα. Θα πει πάντα την πραγματική του γνώμη για κάτι αλλά δεν θα σκεφτεί να την πει με τρόπο. Θα την πει απλά όπως ακριβώς του έρχεται στο μυαλό.
Είναι από δώ κι από κεί… Ο Υδροχόος δύσκολα δεσμεύεται κι αυτό γιατί είναι υπέρ της ελευθερίας. Μπορεί να έχει πολλές γυναίκες να παίζει και να περνάει την ώρα του αλλά πάντα είναι ειλικρινής και είτε δείχνει τι θέλει είτε το λέει.

Όταν ερωτεύεται συνήθως η ενδιαφερόμενη ούτε καν το καταλαβαίνει. Την προσεγγίζει με ενδιαφέρον όπως ακριβώς θα έκανε με μια φίλη για να συζητήσουν, αλλά και για να τεστάρει το πνευματικό της επίπεδο.
Δεν έχει συγκεκριμένο στυλ γυναίκας που να του αρέσει. Το κοινό που μπορεί να είχαν όσες είχε είναι ότι συνερίζονται τις απόψεις του σε ότι έχει να κάνει με ζητήματα ελευθερίας.
Δεν του αρέσει να του πηγαίνουν κόντρα ιδιαίτερα όταν πιστεύει ότι έχει δίκιο. Εκεί ξεκινά να ειρωνεύεται, να γίνεται σαρκαστικός, και ίσως ανεβάσει και τους τόνους για να επιβληθεί.
Του αρέσουν τα πράγματα να κυλούν αργά. Θέλει να γνωρίσει πρώτα την γυναίκα που του αρέσει και να είναι σίγουρος ότι του ταιριάζει πριν κάνει την κίνησή του.
Όταν αποφασίσει ότι θέλει να εκδηλωθεί δεν το κάνει με λόγια αλλά με 6την γλώσσα του σώματος. Έρχεται λίγο πιο κοντά, κοιτά επίμονα στα μάτια και χαμογελά, αγγίζει ή χαϊδεύει.

Άντρας Υδροχόος και πώς να τον κατακτήσεις

Το βλέμμα του πέφτει πάντα σε γυναίκες δυναμικές που τους αρέσει η επικοινωνία. Θεωρούν την εξωστρέφεια δείγμα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης. Αν σε ενδιαφέρει ο Υδροχόος άντρας θα πρέπει να είσαι κοινωνική και να κινείσαι στον χώρο με αυτοπεποίθηση.
Ο άντρας Υδροχόος δεν λειτουργεί όπως οι υπόλοιποι άντρες. Δεν σε αντιμετωπίζει ως αντικείμενο του πόθου αλλά σε προσεγγίζει φιλικά. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να είσαι φιλική απέναντί του και να ανταποκρίνεσαι! Και γιατί όχι να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα; Βρες έναν λόγο, αλλά φρόντισε να είναι ενδιαφέρον και να έχει φιλική χροιά η προσέγγιση.

Αν μέχρι τώρα είχες συνηθίσει με τους συντρόφους σου να παίζεις παιχνιδάκια για να πετύχεις αυτό που θέλεις, ήρθε η ώρα να το ξεσυνηθίσεις. Στους Υδροχόους αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Θέλουν να συζητούν με τους συντρόφους τους, να αναλύουν και να μιλούν με ειλικρίνεια. Το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις αν θέλεις να κατακτήσεις έναν άντρα Υδροχόο θα ήταν να του πεις ψέματα, κάτι που ο ίδιος απεχθάνεται.
Του αρέσει να του δείχνουν κατανόηση. Και αυτό περιμένει και από την σύντροφό του. Να του δείχνει ότι τον καταλαβαίνει.
Μπορεί να του αρέσουν οι κοινωνικές γυναίκες, αλλά μόνο όταν αυτή η κοινωνικότητα είναι απέναντί του. Αν θεωρείς ότι τα φλερτάκια είναι αθώα, καλύτερα να αλλάξεις γνώμη όσο είναι καιρός και να αφιερωθείς στον Υδροχόο γιατί αν πάρει χαμπάρι κάτι τέτοιο απογοητεύεται και χάνει πάσα ιδέα για σένα. Αν αυτό συμβεί, ήρθε η αρχή του τέλους. Διάβασε: Υδροχόος άντρας: Πώς φλερτάρει;
Δεν μπορεί με τίποτα τους απαισιόδοξους ανθρώπους και συγκεκριμένα από την σύντροφό του ζητά να είναι αισιόδοξη και να βλέπει την ζωή με θετική σκοπιά. Αν θέλεις, λοιπόν, να τον κατακτήσεις θα πρέπει να δεις την ζωή από μια άλλη σκοπιά!

Του αρέσει να προχωρούν τα πράγματα σιγά σιγά οπότε πήγαινε με το tempo που εκείνος επιλέγει και δείξε ότι είσαι οκ γι αυτό!
Έχε πάντα στο νου σου ότι ο Υδροχόος δεσμεύεται πολύ δύσκολα γιατί του αρέσει η ελευθερία. Γι’ αυτό στο πρώτο ραντεβού εστίασε στο να περάσεις καλά και βλέπεις στο μέλλον πως θα πάει. Η ανεμελιά σου θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Στο κρεββάτι καλό είναι να μην του ομολογήσεις τα αισθήματά σου. Εστίασε στην διασκέδαση.
Να ξέρεις ότι για τον Υδροχόο δεν υπάρχουν ταμπού. Όσα περισσότερα κάνετε στην κρεβατοκάμαρα και όσο περισσότερο τον εκπλήσσεις με περίεργες στάσεις τόσο πιο πολύ τρελαίνεται!

Πηγαίνει σιγά σιγά και στο κρεβάτι και του αρέσουν πολύ τα προκαταρκτικά, οπότε φρόντισε να τον κάνεις να χαμογελάσει!
Μην έχεις απαιτήσεις για να γιορτάσετε επετείους κλπ. Ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικός και δεν το χει πολύ με το να εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Φρικάρει, όχι μόνο με τα δικά σου, αλλά και με τα δικά του συναισθήματα!

Συνοπτικά θα πούμε ότι ο άντρας Υδροχόος, είναι αυτό που θα λέγαμε… ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχεις συνηθίσει ή όπως τα θες! Μιλάμε για άνθρωπο που λειτουργεί διαφορετικά… Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να εστιάσεις στο να περάσεις καλά! Αυτό ούτως ή άλλως είναι κάτι που θα εκτιμήσει και θα προσέξει με ενδιαφέρον και ο ίδιος.

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official