Connect with us

Ζώδια

Υδροχόος Γυναίκα: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Η υδροχόος γυναίκα είναι μια παρουσία αντιληπτή στον χώρο. Δεν τραβά τα βλέμματα με την επιβλητική της παρουσία όπως η γυναίκα Κριός ούτε με το σαγηνευτικό ύφος όπως η Σκορπίνα… Αλλά με την μυστηριώδη και έντονη ενέργεια που εκπέμπει. Το μυστήριο αποτελεί ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της γυναίκας υδροχόου.

Είναι η γυναίκα με την σπιρτάδα στο ύφος, εκείνη που αισθάνεται άνετα σε όποιο χώρο και να βρίσκεται και κινείται σ’ αυτόν σαν να είναι το δεύτερο σπίτι της. Δεν «μασάει» γιατί ξέρει τον εαυτό της. Γνωρίζει ότι είναι ετοιμόλογη κι έχει για πολλά να μιλήσει. Σε τραβά να την προσεγγίσεις γιατί ξέρεις ότι με αυτό το πρόσωπο, έχεις πολλά να πεις και δεν έχεις άδικο!

Μαζί της δεν θα μιλήσεις απλά για την καθημερινότητα και τους άλλους ανθρώπους. Θα μιλήσεις για ιδέες. Ιδέες με αντισυμβατικό χαρακτήρα και επαναστατικό περιεχόμενο. Θα σε πείσει γι’ αυτές ακόμη κι αν διαφωνείς, γιατί είναι σίγουρη για αυτά που έχει στο μυαλό της. Τα έχει φιλοσοφήσει. Κι αυτή της η σιγουριά σε πείθει, μαζί με την ισχυρή επιχειρηματολογία της βέβαια.

Η υδροχόος γυναίκα ταιριάζει με όλους κι αυτό γιατί δεν λειτουργεί με προδιαγραφές και προκαταλήψεις.

Αν την έχεις συνάδελφο, υπάλληλο ή εργοδότη είσαι τυχερός άνθρωπος! Είναι εφευρετική, έξυπνη και πάντα έχει ιδέες για το οτιδήποτε. Πολλές από αυτές είναι μπροστά από την εποχή τους. Είναι εργατική και δίνει όλη της την ενέργεια σε αυτό που κάνει. Η ισχυρή επικοινωνιακή της ικανότητα είναι το απόλυτο ατού αλλά έχει ένα μικρό πρόβλημα με τις λεπτομέρειες. Δεν τις παρατηρεί! Αλλά μην σε ανησυχεί αυτό, είναι τόσο πεισματάρα που θα ασχοληθεί με την εργασία που έχει μέχρι να την ολοκληρώσει και να βγει όπως πρέπει.

Αν την έχεις φίλη, ξέρεις ότι έχεις έναν σοφό άνθρωπο στην ζωή σου! Θα σε συμβουλεύσει σωστά για τα ζητήματα που σε απασχολούν και θέλει το καλό σου. Έχει ανθρωπιστικό πνεύμα ούτως ή άλλως και νοιάζεται για τους τρίτους δεν θα νοιάζεται για σένα που είσαι η οικογένεια που έχει επιλέξει στην ζωή; Μην την παρεξηγείς λοιπόν αν στα λέει τσεκουράτα! Είναι απλώς ειλικρινής. Κι όταν είναι να πει μια αλήθεια θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να την φτιάξει για να κάτσει καλά στα αυτιά σου. Ξέρεις ότι είναι πεισματάρα κι αν επιμένεις θα ξεκινήσει τον σαρκασμό. Ξέρεις όμως ότι σ’ αγαπά γι αυτό που είσαι! Μαζί της νιώθεις ο εαυτός σου και δεν χρειάζεται να καταπιέζεις συμπεριφορές. Δεν έχει την απαίτηση να το κάνεις. Θέλει να νιώθεις ελευθερία. Κάτι που ζητά και κείνη για τον εαυτό της.

Αν την έχεις σύντροφο, ξέρεις ότι σε τσιγκλάει όλη την ώρα και μπορεί να λέει και πράγματα που δεν θα έπρεπε να αναφερθούν. Αλλά έτσι είναι σαν άνθρωπος. Είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε σένα και σε σέβεται απόλυτα. Αν γίνεται σκληρή κάποιες φορές δεν το κάνει γιατί δεν νοιάζεται αρκετά για σένα. Έχει συναισθήματα αλλά «μπροστάρης» στην συμπεριφορά της είναι πάντα η λογική. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει σε νηφάλιες, ορθές επιλογές.

Υδροχόος γυναίκα και πως να την κατακτήσεις

Μπήκε στο στόχαστρό η Υδροχόος γυναίκα; Να πως θα την κατακτήσεις: Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζεις, είναι ότι απεχθάνεται την ζήλια. Νιώθει ότι απειλείς την προσωπική της ζωή και κάνει προς τα πίσω να φύγει μακριά. Επίσης κατά μία έννοια είναι παραδοσιακή. Θέλει εσύ να την προσεγγίσεις. Μπορεί να της αρέσεις αλλά δεν θα σου το δείξει ποτέ αν δεν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Πρόσεχε όμως… Στην γυναίκα Υδροχόο δεν πιάνουν οι κλασσικές ατάκες. Έχει έτοιμη την απάντηση και θα σε απορρίψει αν νιώσει ότι είσαι επιφανειακός. Προσέγγισέ την εγκεφαλικά. Πιάσε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και φρόντισε να συμπεριφερθείς με απόλυτο σεβασμό.

Η γυναίκα Υδροχόος, είναι ντροπαλή και της αρέσει να πηγαίνει σιγά σιγά. Οπότε θα πρέπει να την κάνεις να σε εμπιστευτεί. Μόλις όμως αυτό συμβεί. Θα δεις πόσο καλόκαρδη και δοτική είναι απέναντί σου.

Επίσης αν την προσέγγισες και «έφαγες» άκυρο, μην πεις στον κόπο να ξαναπροσπαθήσεις γιατί έχει πάρει τις αποφάσεις της.

Εφόσον το πρώτο σας ραντεβού πήγε καλά, φρόντισε το επόμενο να είναι κάπου αλλού. Γενικά της αρέσουν τα εναλλακτικά μέρη και τα διαφορετικά πράγματα. Της αρέσουν οι περιπέτειες και τα ταξίδια και είναι «μέσα» για οτιδήποτε τρελό της προτείνεις! Γι’ αυτό είναι και μία από τις ιδανικότερες συντρόφους! Μπορεί και θέλει να έρθει μαζί σου παντού!

Όταν η γυναίκα Υδροχόος ανοιχτεί και φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα, να ξέρεις ότι πρέπει να διατηρήσεις την εγκεφαλική σας επικοινωνία και κυρίως να είσαι αυθόρμητος. Της αρέσει πολύ αυτό! Στο κρεβάτι με την γυναίκα Υδροχόο θα βιώσεις μια εμπειρία με εναλλαγές όπου θα υπάρχει πάθος, τρυφερότητα και ακόμη και γέλιο, με μικρά χαριτωμένα αστεία.

Υδροχόος Γυναίκα – με ποια ζώδια ταιριάζει:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι το άλλο της μισό. Μπορεί να την καταλάβει απόλυτα και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που εκείνη χρειάζεται για να νιώσει καλά με τον σύντροφό της. Τα θέλω τους συγχρονίζονται και η σχέση τους περνάει από το ένα στάδιο στο άλλο ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή που θέλουν και οι δύο, δημιουργώντας ένα κλίμα που μοιάζει μαγικό. Στις απόψεις και στα θέλω ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, ενώ σε αυτή την τάση πειράγματος των βαρετών ανθρώπων ή της λεκτικής ίντριγκας με συζητήσεις ταμπού που δεν πρέπει να λέγονται, είναι συνένοχοι στην τρέλα! Ο Υδροχόος με τον Υδροχόο κάνουν ένα ιδανικό ζευγάρι και η σχέση τους μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε γάμο.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνικότητα του Ζυγού, η επιθυμία του να διατηρεί ισορροπίες και η διπλωματική του ικανότητα, «πείθουν» την γυναίκα Υδροχόο ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον άτομο που έχει πολλά να δώσει και αξίζει. Και δεν πέφτει έξω. Πρόκειται για έναν πολύ καλό συνδυασμό και ο Ζυγός θα δείξει κατανόηση στην ανεξαρτησία που θέλει να νιώσει η Υδροχόος. Θα της δώσει την τρυφερότητα και την αγάπη που επιθυμεί να νιώσει. Είναι επίσης ανοιχτός στις περιπέτειες που θέλει να νιώσει η γυναίκα Υδροχόος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Τοξότης συνερίζεται την ανάγκη της Υδροχόου για ελευθερία και ανεξαρτησία και την υποστηρίζει κιόλας. Επειδή του αρέσει να φιλοσοφεί και σκέφτεται πολύ συχνά ιδέες και γεγονότα, έχει πάντα κάτι να πει με την γυναίκα Υδροχόο.

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official