Connect with us

Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση, πως να τον ξανακερδίσετε σύμφωνα με το ζώδιο σας

Published

on

Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες ενώ οι χωρισμοί αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν ένα ζευγάρι στο τέλος είναι πολλοί αλλά δεν είναι πάντα αρκετοί για να εκλείψει η αγάπη, η κατανόηση και η ερωτική επιθυμία. Αν νιώθετε αυτά τα συναισθήματα, πρέπει να παραμερίσετε τον εγωισμό σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Σ’ αυτό το αφιέρωμα στα ζώδια και επανασύνδεση σας παραθέτω έναν οδηγό για να επαναφέρετε τον/την πρώην σας. Υπάρχουν τρόποι άραγε να τον/την ξανακερδίσετε, να δημιουργήθεί επανασύνδεση σε μια σχέση που ανήκει στο παρελθόν;

ΚΡΙΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Προσεγγίστε τον/την πρώην σας και μιλήστε με ειλικρίνεια. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας γιατί εκτιμά τον αυθορμητισμό. Αν κερδίσετε το σεβασμό του, θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την επιτυχία.

«Περάστε» το μήνυμα ότι δεν διακυβεύεται η ελευθερία του γιατί τη θεωρεί προϋπόθεση για να αφεθεί σε μία σχέση.

Βρείτε τη κατάλληλη στιγμή για να του προτείνετε ένα ταξίδι με πολλή δράση και περιπέτεια ή κάτι που να ξεφεύγει από τα τετριμμένα.

Μόλις σας πλησιάσει, εκτονώστε τον ερωτισμό σας, κάνοντας τα τερτίπια που ξυπνούν τη λίμπιντό του….

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μη δείξετε ότι ζηλεύετε γιατί υποτιμά αυτούς που ζηλεύουν και εκτιμά όσους παίζουν σκληρό παιχνίδι.

Μη του προκαλέσετε τον οίκτο γιατί ναι μεν μπορεί να συγκινηθεί αλλά θα χάσει κάθε σεξουαλικό ενδιαφέρον.

Αν φταίτε, παραδεχθείτε το λάθος σας και αφήστε το Κριάρι σας να θυμηθεί τα δικά του λάθη χωρίς να του το επιβάλλετε.

Αν θέλετε να ξαναφέρετε στη ζωή σας το αρσενικό Κριάρι, βάλτε τον στον ανταγωνισμό και αντί να τον «κυνηγάτε», μετατρέψτε εκείνον σε κυνηγό. Στη γυναίκα «ξυπνήστε» αναμνήσεις από τις ερωτικές σας στιγμές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θέλετε να της προσφέρετε κι άλλες, ακόμη καλύτερες….

ΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του με το να είστε σταθεροί στις απόψεις σας και να μην αλλάζετε τα λόγια σας, ακόμη κι όταν φοβάστε ότι δεν «χαϊδεύουν» τα αφτιά του.

Υποσχεθείτε παντοτινή πίστη και συντροφικότητα. Οι Ταύροι φοβούνται τη μοναξιά και θέλουν μία σταθερή σχέση ως σημείο αναφοράς της ζωής τους.

Καλέστε τον σε ένα ακριβό εστιατόριο με καλό φαγητό και μιλήστε ήρεμα χωρίς να χρησιμοποιείτε «μεγάλα λόγια».

Σαγηνεύστε τον/την Ταύρο σας αλλά μη του δίνετε το σεξ «στο πιάτο». Κάντε τον να το διεκδικήσει.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην προσβάλλετε τον εγωισμό του γιατί θα κλειστεί στον εαυτό του και δεν θα σας δίνει τα περιθώρια να τον πλησιάσετε.

Μη δείξετε ότι είστε δεδομένος/η γιατί, ακόμη κι αν καίγεται για χάρη σας, θα σας ταλαιπωρήσει πολύ πριν ξαναβρεθεί στην αγκαλιά σας.

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Μάλλον θα έχει βγει από άντρα Ταύρο και μην το ξεχνάτε ποτέ, αν θέλετε να τον ξαναβάλετε στο παιχνίδι. Στη σκληρή Ταυρίνα, δείξτε αδιαφορία μετά το ενδιαφέρον. Τα σκωτσέζικα ντουζ «τη βάζουν στη πρίζα»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Προσπαθήστε να ξανακερδίσετε τον/την πρώην, προσεγγίζοντάς τον με κέφι, δείχνοντας την ευχάριστη πλευρά σας. Αποκαλύψτε τις μύχιες πλευρές του εαυτού σας, κάντε μια κατάθεση ψυχής που θα τον/την συγκινήσει.

Διεισδύστε στις βαθύτερες σκέψεις του/της. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσει το αληθινό ενδιαφέρον σας και να θυμηθεί τις καλές στιγμές σας.

Προσελκύστε και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον του Διδύμου σας, εκτονώνοντας το παιδί που κρύβεται μέσα σας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην επιδιώξετε την επανασύνδεση, συζητώντας τα προβλήματά σας και μην του μεταφέρετε τα άγχη σας.

Δεν αντέχει την πίεση γι αυτό μην επιμένετε πολύ. Διεκδικήστε τον και αφήστε του τον χρόνο να το σκεφτεί και να επικοινωνήσει μαζί σας.

Μην υποτιμήσετε ποτέ το μυαλό του γιατί, αν το τολμήσετε, θα τον χάσετε οριστικά.

Αν θέλετε να κερδίσετε και πάλι τον αρσενικό Δίδυμο, πρέπει να θυμάστε ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι και ο μόνος τρόπος για να μην κουραστεί είναι να πιστέψει ότι η κάθε μέρα μαζί σας θα είναι διαφορετική. Η γυναίκα του ζωδίου δεν θα εκτιμήσει την εξάρτησή σας γι αυτό μην της δείξετε μεγάλη αδυναμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Αν θέλετε να ξανακερδίσετε τη καρδιά ενός Καρκίνου, πρέπει να τον πείσετε ότι του είστε απόλυτα αφοσιωμένοι, ανεξάρτητα από το αν ευθύνεται ή όχι για τον χωρισμό σας.

Καλέστε τον/την σπίτι σας και δημιουργείστε μία πολύ τρυφερή, στοργική ατμόσφαιρα.

Δείξτε του ότι τα συναισθήματά σας είναι σταθερά και θυμίστε του τις πρώτες ημέρες της σχέσης σας. Οι Καρκίνοι δεν ξεχνούν ποτέ και τίποτε και συγκινούνται πάρα πολύ όταν αναπολούν τις συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές του παρελθόντος.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην παρασύρεστε σε εκρήξεις θυμού γιατί θα του προκαλέσουν εσωστρέφεια.

Μολονότι κάθε καρκίνος διαθέτει μεγάλες δόσεις εγωισμού καθώς πιστεύει ότι μόνο εκείνος έχει δικαίωμα στα έντονα συναισθήματα, δεν ανέχεται τον εγωισμό και αντιδρά άσχημα γι αυτό πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο στη προσπάθειά σας να τα ξαναβρείτε.

Μην το κάνετε να νιώθει ενοχές για τα λάθη του γιατί δεν τις αντέχει και θα σπεύσει να φύγει μακριά σας.

Προσπαθήστε να ξαναφέρετε κοντά σας τον άντρα του ζωδίου, πείθοντάς τον ότι δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τίποτα. Μία πρόταση γάμου, συνοδευμένη με υπόσχεση αιώνιας αγάπης είναι το καλύτερο «χαρτί» για να κερδίσετε το παιχνίδι με τη γυναίκα Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Βασική προϋπόθεση για να ξανακερδίσετε ένα Λιοντάρι είναι να εκπέμπετε ερωτισμό. Η συμπεριφορά σας να δίνει την υπόσχεση ότι το πάθος θα κυριαρχεί στη σχέση σας…

Να είστε ειλικρινείς, να διατηρήσετε το χιούμορ σας και μη φοβάστε να του δείξετε τα συναισθήματά σας, ακόμη κι αν είναι πολύ έντονα.

Πείστε το Λιοντάρι σας ότι είναι το επίκεντρό σας!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην του κάνετε υποδείξεις για τίποτε και μην προσπαθήσετε να του θυμίσετε τα λάθη του, ακόμη κι αν έχει κάνει κάποια απιστία. Θα προσβληθεί ο εγωισμός του και θα γίνει απροσπέλαστος.

Τα Λιοντάρια δεν αντέχουν την πίεση. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και δώστε του το χρόνο να ανταποκριθεί. Να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει, ακόμη κι αν δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις γιατί είναι ευγενικό και γενναιόδωρο.

Κολακεύστε το αρσενικό Λιοντάρι, δίνοντάς του το αξίωμα του κυρίαρχου της σχέσης, ακόμη κι αν στην ουσία είστε εσείς αυτή που κινεί τα νήματα. Ο τίτλος του αρκεί. Συγκινήστε τη Λιονταρίνα σας με μία εξομολόγηση σε ένα όμορφο, κοσμοπολίτικο μέρος, στην οποία θα της τονίζετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτήν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Αντιμετωπίστε το πρώην ταίρι σας με πολλή σοβαρότητα και μην αντιδράσετε ειρωνικά ή περιπαιχτικά σε ότι κι αν σας πει. Οι Παρθένοι παρεξηγούνται εύκολα.

Πρέπει να αντέχετε τη κριτική του, η οποία θα είναι πολύ αυστηρή γιατί μόνο αν σας έχει πει όσα θέλει, θα κάτσει να σας ακούσει.

Θυμηθείτε με κάθε λεπτομέρεια τις καλές στιγμές σας, τις επετείους, τις αδυναμίες του, τις προτιμήσεις του. Οι αντιδράσεις του θα είναι ανέλπιδα καλές.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μολονότι το πρώην ταίρι σας ασκεί συνεχώς κριτική, δεν θα ανεχθεί να το κριτικάρετε και, αν το τολμήσετε, θα κλειστεί στον εαυτό του και δεν θα δέχεται να σας μιλήσει.

Μην αρχίσετε την «ψυχανάλυσή» του για να το πείσετε ότι κάνει λάθος να είναι μακριά σας. Μισεί να του αποκαλύπτετε τις καλά κρυμμένες πτυχές του.

Για να ξανακερδίσετε τον άντρα Παρθένο, δείξτε του ότι συμμερίζεστε την καριέρα του και ότι έχετε τη διάθεση να βάλετε κοινούς στόχους, κάνοντας ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα ζωής. Η γυναίκα του ζωδίου θα επιστρέψει αν την πείσετε ότι είστε έξυπνοι, ικανοί να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 μήνα ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official