Home » Αλαλούμ από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Αλαλούμ από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

by Θάνος Παππάς

Η Δευτέρα έχει τις καλύτερες όψεις της εβδομάδας ή μάλλον τις πιο σταθερές, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο και φτάνοντας στις δευτερεύουσες που σχηματίζει η Σελήνη, η οποία θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ήλιο. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας.

Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον, ενώ βοηθά και στις σχέσεις, τη δράση, τα σπορ, τη χειρωνακτική εργασία. Βοηθητική όψη για να βελτιώσουμε σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία ή ανθρώπους εξουσίας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο είναι βοηθητική για τις σχέσεις μας με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς, ενώ από τον Υδροχόο προάγει τη συλλογική δουλειά.

Η Δευτέρα στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά, ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση, αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες, ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις συνέργειες. Αν έχετε μια καλή ιδέα είναι η κατάλληλη μέρα για να τη συζητήσετε και να έχετε υποστήριξη και αποδοχή από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλή μέρα για να δείτε και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω ως χαλαρή μέρα τη Δευτέρα, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κόντρα με το ζώδιο σας και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σάς επιφορτίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι. Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας.

Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους, γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Αν αυτό που σας ανησυχεί τώρα είναι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη. Δεν είναι απίθανο πάντως να επιφορτιστείτε με περισσότερη δουλειά αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στα πράγματα που μπορείτε να μάθετε αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς ποτέ δεν υπάρχει και όριο στην περιέργεια και στη δίψα σας για μάθηση. Η Δευτέρα με την ιδανική Σελήνη στον Υδροχόο και το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο σάς παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ψάξτε περισσότερο σεμινάρια, μεταπτυχιακά, οτιδήποτε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό σας, αλλά ταυτόχρονα να σας ενθουσιάσει κιόλας. Ίσως μπορείτε να βρείτε κι ένα νέο χόμπι ή σπορ. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ξεκάθαρες απόψεις, ιδέες και αντιλήψεις, γιατί έτσι θα έλξετε και τους κατάλληλους συνοδοιπόρους που θα λειτουργείτε ή θα σκέφτεστε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα είναι αρκετά πιο χαλαρή για το δικό σας ζώδιο κι η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε λίγο, να κοιμηθείτε περισσότερο, να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω πέρα από το να είστε ο εαυτός σας. Με τις όψεις που δημιουργούνται από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι ίσως έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας, καθώς πλησιάζουμε και στο τέλος του μήνα που πάντα ο προϋπολογισμός μας επιβαρύνεται από τους τρέχοντες λογαριασμούς. Μια κουβέντα σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να λύσει κάποια προβλήματα σήμερα.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας κυρίως με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας είναι αυτές που αποτελούν το καταφύγιο σας στα δύσκολα. Διαθέστε λοιπόν χρόνο και καλή διάθεση σε κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Αν νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους κάποια πράγματα, να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που θαυμάζετε και εμπιστεύεστε, είναι η κατάλληλη μέρα με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να παίζει λίγο με την ψυχολογία και το νευρικό σας σύστημα δημιουργώντας περίεργα συναισθήματα, αλλά δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις. Η μέρα πάντως ευνοεί ιδιαίτερα τις επαφές σας με τους άλλους και για κοινωνικούς λόγους, ενώ μπορεί να είστε ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών, κοινωνικής καταξίωσης και μπορεί να σκέφτεστε διάφορα σχετικά με την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, να σκεφτείτε πώς θα ξεπεράσετε το «καθισιό» αν έχετε σταματήσει να γυμνάζεστε και γενικά να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και πιο «εντάξει» απέναντι στη φυσική σας κατάσταση. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας παραπέμπει σε ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα με υποχρεώσεις, αλλά χωρίς να σχηματίζονται δύσκολες όψεις φαίνεται ότι θα το φέρετε εις πέρας με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με λίγο κυκλοθυμική διάθεση με τη Σελήνη στον Υδροχόο κόντρα στο ζώδιο σας και με αρκετή πίεση ή απρόοπτα κυρίως στη δουλειά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν, πέρα από τα όσα προγραμματίζετε, είναι να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες και τον χώρο του σπιτιού. Αν επενδύσετε ένα μέρος της υπερβολικής σας ενέργειας με την όψη Άρη-Κρόνου στο να φτιάξετε όπως θέλετε τον χώρο σας, να ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει και δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, να αναδιακοσμήσετε το δωμάτιο ή όποιον χώρο θέλετε να ομορφύνετε, θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. Θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει και το κέφι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως έχετε μεγαλύτερο άγχος για μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα είναι ιδιαίτερα κοινωνική με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο, αλλά και πιεστική συνάμα καθώς διάφοροι από το περιβάλλον σας θα σας απευθύνονται για τους δικούς τους λόγους κι εσείς πρέπει να προσφέρετε αν μη τι άλλο χρόνο για να τους ακούσετε. Όμως αυτό όπως καταλαβαίνετε θα επιβαρύνει περισσότερο το δικό σας πρόγραμμα και θα νιώθετε πάλι ότι ασφυκτιείτε από τις υποχρεώσεις. Από την άλλη, υπάρχει έμφαση στην επικοινωνία και στην πνευματική εργασία. Πρέπει όμως να μην ασκείτε μόνο το μυαλό σας σε αυτή τη φάση. Βρείτε λίγο χρόνο σήμερα για να κινηθείτε, να περπατήσετε, να κάνετε κάτι για να απασχολήσετε και το σώμα σας και να ξεκουράσετε το μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σήμερα, με τον Άρη να κινείται στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, των ρουτινών, της εργασίας και της φυσικής σας κατάστασης, δίνει έμφαση ουσιαστικά στα «πρέπει» και λιγότερο στις επιθυμίες σας. Τα θέματα των οικονομικών επίσης με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν πιο πολύ, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και μια οικονομική πρόταση με ενδιαφέρον που καλά θα κάνετε να σκεφτείτε. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα, σε θέματα προβολής της δουλειάς σας, σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Η Σελήνη στον Υδροχόο διατηρεί πάντως μια ισορροπία στη σημερινή μέρα που είναι η πιο σταθερή σχεδόν όλης της εβδομάδας, γι’ αυτό και πρέπει να την αξιοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τους Διδύμους συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο σας σε τρίγωνο για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο και σας καλεί να σκεφτείτε καλύτερα και ρεαλιστικότερα τους στόχους που έχετε, ιδιαίτερα τους μακροπρόθεσμους, να οργανώσετε έστω στο μυαλό σας ένα πλάνο πώς θα μπορέσετε να τους επιτύχετε, αλλά να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείτε. Βλέπετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί η διάθεση σας να είναι πιο κυκλοθυμική χωρίς απαραίτητα να συμβαίνει κάτι κι αυτό να επηρεάζει και τις σκέψεις σας. Σήμερα είναι μια πιο απαιτητική μέρα και στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να ανησυχείτε περισσότερο και για την καριέρα σας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο βοηθά πάντως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Τη Δευτέρα θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες για να κάνετε τις επαφές που θέλετε ή να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι να υπάρχουν κάποιες σταθερές στην καθημερινότητα σας και τα πράγματα να λειτουργούν με μεγαλύτερη οργάνωση. Από την άλλη, το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας καλεί να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο, γενικά να είστε χαλαροί και να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες. Γι’ αυτό για κάποιες ώρες σήμερα αφήστε τις κοινωνικότητες, κλείστε το κινητό, αποσυνδεθείτε έστω και λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μαγειρέψτε ένα υγιεινό γεύμα, βγείτε μια βόλτα, ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και αποφύγετε να κουραστείτε πολύ. Βλέπετε ο Άρης είναι ανάδρομος σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας και απομυζεί την ενέργεια σας.

You may also like

Officia.gr – 2022