Home » Αν έχεις τύχη διάβαινε απο Άση Μπήλιου: αναλυτική πρόβλεψη της αστρολόγου, η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω

Αν έχεις τύχη διάβαινε απο Άση Μπήλιου: αναλυτική πρόβλεψη της αστρολόγου, η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω

by Θάνος Παππάς

Σήμερα Παρασκευή πραγματοποιείται η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω, μια αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη Σελήνη που μας ωθεί να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τι αλλαγές θέλουμε να υιοθετήσουμε τη νέα χρονιά και πώς μπορούμε με οργάνωση και πρόγραμμα να τις υλοποιήσουμε σιγά-σιγά.

Σαφώς δεν είναι η πιο χαλαρή και εορταστική Νέα Σελήνη και μάλλον στο μυαλό των περισσοτέρων θα βρίσκονται οι επαγγελματικές τους προοπτικές, τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας τους, τα σχέδια και οι προετοιμασίες για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Μην ξεχνάτε ότι το ζώδιο του Αιγόκερου παραπέμπει σε όλα τα πρακτικά θέματα και τις φιλοδοξίες μας. Και μολονότι το φεγγάρι δεν είναι ορατό στον ουρανό, μπορεί σε κάποιους να είναι ορατή η επιρροή του στην ψυχολογία τους ήδη. Αναφέρομαι κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σήμερα Παρασκευή 23/12 και για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν επαγγελματικό σας στόχο μακροπρόθεσμα. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Αντιθέτως πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και να δράσετε με στρατηγική και υπομονή. Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Άλλωστε, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στον ίδιο τομέα της καριέρας θα γυρίσει ανάδρομος από την άλλη εβδομάδα, θα σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ξαναδείτε τα πλάνα σας και να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις. Στοχεύστε τα νέα ξεκινήματα να τα βάλετε αργότερα, μετά τις 18/01 που θα έχουν γυρίσει σε ορθή πορεία τόσο ο Ερμής όσο και ο κυβερνήτης σας ο Άρης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κύρια επιρροή της Παρασκευής είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κι αν δεν έχετε καταφέρει να φύγετε ένα ταξιδάκι ή δεν είναι στα πλάνα για τα Χριστούγεννα μια εκδρομή, θα νιώθετε την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων πιο έντονα αυτές τις μέρες. Μπορεί μάλιστα να ψάχνετε στο διαδίκτυο ταξίδια για να πραγματοποιήσετε στη διάρκεια της χρονιάς ή να χαζεύετε ταξιδιωτικές εκπομπές. Άλλοι μπορεί να το ρίχνετε στο διάβασμα ή να βλέπετε ταινίες που σας κάνουν να ταξιδεύετε από τον καναπέ του σπιτιού σας. Το μυαλό σας χρειάζεται κάτι για να ενθουσιαστεί ή έναν μακρινό στόχο για να αρχίσει σιγά-σιγά να χτίζει την υλοποίηση του. Βέβαια πολλές φορές το να δούμε κάτι νέο, να δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα τετριμμένα για τις γιορτές, μπορεί να βοηθήσει να φτιάξει η διάθεση μας ακόμη κι αν δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε το όνειρο για ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα Παρασκευή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που ενεργοποιεί δυο τομείς, αυτόν της συναισθηματικής εγγύτητας και του ερωτισμού και σε ένα άλλο επίπεδο τον τομέα της οικονομικής ασφάλειας. Από τη μια μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες κι από την άλλη το μυαλό σας θα κατεργάζεται πλάνα πώς μπορείτε να ενισχύσετε τον οικονομικό παράγοντα, τις όποιες επενδύσεις σας, ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια μακροπρόθεσμα και μέσα στην άλλη χρονιά. Είναι μια πιο εσωτερική επιρροή και πιο πολύ θα έχετε ανάγκη τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, παρά να ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε άσχετες παρέες και δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή φέρνει την τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 στο ζώδιο του Αιγόκερου μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, μια Νέα Σελήνη που σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σας και σας εξιτάρει η παρέα μαζί τους. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή να κάνετε μια γνωριμία με επαγγελματικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Αυτό το φεγγάρι σας προσκαλεί να γράψετε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Το να είστε καλοί κι αποδεκτοί από τους άλλους, ενώ στην πραγματικότητα δεν περνάτε καλά εσείς, δεν θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους και συνάπτετε την όποια σχέση μαζί τους, για να είναι ωφέλιμη μακροπρόθεσμα και για σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο πάντως μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιθυμίες και να μην υποχωρήσετε σε τίποτε που δεν σας ικανοποιεί βαθιά. Την ανάγκη για αποφάσεις που επηρεάζουν θετικά τόσο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση όσο και τη δουλειά υπερτονίζει η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη να θέσετε τους στόχους σας για μια καλύτερη καθημερινότητα, πρόληψη σε θέματα υγείας, πιο ποιοτική διατροφή και άσκηση. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες κι αφού περάσει η φρενίτιδα των εορτών, ίσως πρέπει να ασχοληθείτε πιο προσεκτικά με τις ανάγκες του σώματος, αλλά και της ψυχής σας. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα ψάξετε να βρείτε διεξόδους που μπορεί να σας προσφέρουν πρωτόγνωρες συγκινήσεις κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η μέρα έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον, κυρίως σε νέες γνωριμίες. Σε αυτό το κλίμα των φλερτ, του έρωτα, των πραγμάτων που σας ενθουσιάζουν, έρχεται η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω. Πώς θα θέλατε να εξελιχτεί η προσωπική σας ζωή τη νέα χρονιά; Ποιος θα θέλατε να είναι στο πλευρό σας και να μοιράζεστε μαζί του τις όμορφες ή τις δύσκολες στιγμές; Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του πρώτου δεκαήμερου μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στις επόμενες 15 μέρες με αυτή τη δυνατή Νέα Σελήνη. Αν επίσης έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε έναν απόγονο ή έναν ακόμη απόγονο, το φεγγάρι αυτό θα είναι βοηθητικό.

ΖΥΓΟΣ

Ασχέτως με το πώς θα επιλέξετε να υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα, σήμερα θα είστε αρκετά πιο σπιτόγατοι και θα θέλετε να περάσετε μια μέρα χαλαρή σε στενό κύκλο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανώς όλες τις ταινίες που έχετε βάλει στο μάτι να δείτε σε κάποια πλατφόρμα και δεν τα έχετε καταφέρει ως τώρα. Η τάση να μην κουράζεστε, να χαλαρώνετε και γενικώς να περιβάλλεστε από αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι έντονη με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε πώς θα βελτιώσετε τον υπάρχοντα χώρο στη νέα χρονιά ή ακόμη και την περίπτωση μιας αλλαγής σπιτιού και μιας μετακόμισης. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε όμως! Κάντε τα σχέδια σας, συζητήστε τα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και χαρείτε τις μέρες αυτές όσο πιο πολύ μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή σας ανοίγει την όρεξη να αλλάξετε παραστάσεις, να πάτε ίσως μια εκδρομή ακόμη και χωρίς να την έχετε προγραμματίσει, να βγείτε λίγο από το σπίτι να δείτε κάτι διαφορετικό ή να μιλήσετε με άτομα που έχουν κάτι διαφορετικό να σας πουν. Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνάδει με την επιθυμία να βγείτε, να κάνετε γνωριμίες και επαφές και γενικώς σας κάνει σαφώς πιο κοινωνικούς αυτές τις μέρες. Από την άλλη, δεν παύει να είναι μια Νέα Σελήνη που σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, να κάνετε τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα σε πρακτικό επίπεδο και να είστε πιο αποτελεσματικοί στη διαχείριση του χρόνου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή σας προσγειώνει κάπως στις υποχρεώσεις που έχετε σε θέματα επαγγελματικά και πρακτικά για τις ανάγκες του σπιτιού και της προετοιμασίας των Χριστουγέννων. Και στο μυαλό σας ακόμη και τις τελευταίες μέρες του 2022 θα είναι πώς θα κάνετε πιο αποδοτική τη δουλειά σας σε οικονομικό επίπεδο ή πώς θα κάνετε κάποια επαγγελματική αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά. Βλέπετε σήμερα σχηματίζεται η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον φιλόδοξο Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε καλύτερα πώς θα φτιάξετε σταθερές βάσεις για το μέλλον σας σε επίπεδο επαγγελματικό και οικονομικό. Αν είστε γεννημένοι-ες στο ξεκίνημα του πρώτου δεκαήμερου, ενδέχεται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχετε κάποια πρόταση ή ένα νέο ξεκίνημα. Βέβαια καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε, καθώς μετά τις 18/1 το έδαφος θα είναι πιο γόνιμο για να κάνετε τις εκκινήσεις σας χωρίς ανάδρομο Ερμή και Άρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας καλεί να χαρείτε και κάποιες ώρες πιο μοναχικά, που θα μπορείτε να κάνετε τον απολογισμό σας για τη χρονιά που φεύγει και τα πλάνα σας για τη χρονιά που έρχεται. Και μολονότι δεν είστε από τους τύπους που μπαίνετε στη διαδικασία των γραπτών αποφάσεων της νέας χρονιάς, πιθανώς κάτι να έχει να σας δώσει μια τέτοια διαδικασία. Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 που πραγματοποιείται σήμερα σχηματίζεται μέσα σε ένα πιο μοναχικό και εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ίσως θέλετε να «χαθείτε» λίγο από τις παρέες και να περάσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε εσείς. Από την άλλη, μπορεί να σας προβληματίζουν διάφορα πράγματα είτε σε επίπεδο δουλειάς είτε ακόμη και υγείας και φυσικής κατάστασης και να θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν στους τομείς αυτούς. Πάντως η μέρα προσφέρεται για να κλείσετε εκκρεμότητες, να κάνετε προετοιμασίες, αλλά και για να ταξιδέψετε αν έχετε αποφασίσει να περάσετε σε ένα διαφορετικό μέρος από το σπίτι σας τα Χριστούγεννα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γιορτή και τα σχέδια για καλοπέραση ξεκινούν τώρα που η Σελήνη πέρασε στον φιλικό σας Αιγόκερω και σας ωθεί να είστε πιο δραστήριοι, να δείτε κόσμο, φίλους και συγγενείς και να κάνετε πράγματα που σπάνε τη ρουτίνα. Μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας έκανε καλό και θα έφτιαχνε ακόμη περισσότερο τη διάθεση σας. Σήμερα έρχεται και η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 στον τομέα των στόχων, των φίλων, των ομοϊδεατών, των συνεργατών, της συμμετοχής σας στα κοινά και τις ομάδες που έχετε κοινούς στόχους και οράματα. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να θέσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και με τη βοήθεια ανθρώπων από το στενό σας περιβάλλον να τους υλοποιήσετε. Ακόμη, μπορεί να σκεφτείτε ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας, ποιοι σας υποστηρίζουν και σας βοηθούν να υλοποιείτε τα σχέδια σας και πιθανώς να πάρετε αποφάσεις στην πορεία της νέας χρονιάς και όχι απαραίτητα τώρα βιαστικά για τη σύσταση μιας δυνατής ομάδας που θα βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας.

You may also like

Officia.gr – 2022