Home » “Ανακατεύει” την τράπουλα η Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημερας τα πάνω κάτω

“Ανακατεύει” την τράπουλα η Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημερας τα πάνω κάτω

by Θάνος Παππάς

Λεφτά με τη…σέσουλα έρχονται σήμερα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, και πιο συγκεκριμένα για Δίδυμους, Ζυγούς και άλλα 3 ακόμα.

Η Σελήνη βρίσκεται στο σταθερό και πρακτικό ζώδιο του Ταύρου και η κύρια όψη της είναι η σύνοδος με τον Ουρανό φέρνοντας τριγμούς και απρόοπτα στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Η Σελήνη βρίσκεται στο σταθερό και πρακτικό ζώδιο του Ταύρου και η κύρια όψη της είναι η σύνοδος με τον Ουρανό φέρνοντας τριγμούς και απρόοπτα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Για να είμαι σαφής, αυτή τη στιγμή το να είμαστε παρορμητικοί στις αποφάσεις μας και να εκδηλώνουμε είτε τις απόψεις είτε τη δράση μας χωρίς να έχουμε επεξεργαστεί σωστά τα όποια δεδομένα είναι απλά επικίνδυνο.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας ψυχολογικά για να ανταποκριθείτε στην πορεία της ημέρας στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να παρουσιάζονται τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Με τη Σελήνη στον Ταύρο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει είτε για τον σύντροφο σας είτε για κάποιο σας παιδί. Από την άλλη, μπορεί να ανακαλύψετε κάποια στοιχεία κακοδιαχείρισης είτε στον οικογενειακό ή στον επαγγελματικό σας προϋπολογισμό ή κάποιες «τρύπες» που θέλουν άμεσα κλείσιμο. Πέρα από αυτό, φαίνεται ότι και η διάθεση σας μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά από το σύνηθες, κυρίως εξαιτίας κάποιας αγωνίας που μπορεί να έχετε για το μέλλον. Προσέχετε σήμερα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ουρανό κι ενώ σε γενικές γραμμές είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε το συναίσθημα σας, σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτή η αρετή σας μπορεί να πάει κάλλιστα περίπατο αν κάποιος-α σας προκαλέσει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ή αν εξαιτίας όλων αυτών που έχετε να κάνετε δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε εσείς οι ίδιοι. Και μολονότι δεν είστε άνθρωποι των αναβολών, η συμβουλή μου είναι να προτιμήσετε τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας για να βάλετε κάτι πιο δύσκολο και απαιτητικό και να μην χαθείτε σήμερα στα νεύρα και την ένταση πιέζοντας τον εαυτό σας και τους άλλους. Τα απρόοπτα είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η κύρια όψη της σήμερα είναι η σύνοδος με τον Ουρανό. Σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις στη δουλειά ή απ’ όπου αλλού μπορεί να προκύψουν, να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς να μοιράζετε τον χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους. Πιθανώς να νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι, οπότε καλύτερα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να ξεκουραστείτε από το να μιλάτε στα τηλέφωνα ή να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα προβλήματα των άλλων. Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, τα συναισθήματα σας. Πιο πολύ θα σας ωφελήσει ένας περίπατος ή λίγος διαλογισμός αν γνωρίζετε, παρά η επαφή με κόσμο μια μέρα σαν τη σημερινή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με αέρα απροόπτων, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό σήμερα. Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Φυσικά ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και κάποιες παρατηρήσεις εσείς οι ίδιοι σε άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον, αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει η σύμπνοια που θέλετε ή δεν δουλεύουν για τους κοινούς σκοπούς σας.

ΛΕΩΝ

Καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει από χθες το ζώδιο του Ταύρου και ετοιμάζεται να έρθει σε σύνοδο με τον Ουρανό σήμερα, τα πράγματα μέσα στη μέρα αποκτούν ξαφνικά μια διάσταση έντασης, ενώ οι ρυθμοί μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικοί. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος, αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει άλλωστε. Οι αντιπαραθέσεις αν είναι γόνιμες και πιστεύετε ότι κάπου θα οδηγήσουν αξίζει να γίνουν, αλλιώς η αποστασιοποίηση είναι η καλύτερη οδός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βάλει δύσκολα αγαπητοί μου Παρθένοι, αφού στο διάβα της η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει απαιτητικές όψεις. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά, ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε μια συζήτηση ή να βάλετε πάλι κάτω από το χαλάκι ό,τι σας προβληματίζει. Αντιθέτως με ειλικρίνεια πρέπει να εκφράσετε την αντίθεση ή τον προβληματισμό σας σε κάτι, γιατί έτσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να λυθεί κιόλας. Από την άλλη, μπορεί να προβληματίζεστε περισσότερο για τα θέματα της επικαιρότητας ή για το μέλλον των επαγγελματιών σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε όμως στον εαυτό σας περισσότερο και τι θα μπορούσατε να αλλάξετε εσείς μέσα στη μέρα για να την περάσετε καλύτερα και ίσως έτσι άθελα σας να είστε βοηθητικοί και στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά κέφια με τη Σελήνη στον Ταύρο. Η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Ζυγοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα-δυο σημαντικά πράγματα για να μη χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι. Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις σας, αλλά δεν είναι κακό να ακούσετε τη γνώμη ειδικών αν σας απασχολεί κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα είναι αυτός των οικονομικών και ίσως θα χρειαστεί να φροντίσετε κάποιους λογαριασμούς ή μπορεί να έχετε κάποιες διαπραγματεύσεις ή επαφές για να συζητήσετε οικονομικά θέματα ή τη πιθανότητα κάποιας συνεργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες αλλά στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στις σχέσεις σας που γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας. Δυστυχώς όμως με έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο κι από την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχουμε όψεις με Ουρανό η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιαστείτε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. Από την άλλη, σταματήστε να δικαιολογείτε ίσως κάποιες δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων κρύβοντας έτσι την ενόχληση σας. Καλύτερα να είστε ευθείς σε αυτά που θα πείτε. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση και να διασωθεί μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο συναντώντας τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στη μέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς, ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Πιθανώς να υπάρχουν τις μεσημεριανές ώρες και κάποια απρόοπτα. Από την άλλη, δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να τη σπαταλάτε. Μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να κουραστείτε, γι’ αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο προχωρά για να αντιμετωπίσει σήμερα τον Ουρανό σε σύνοδο, το κλίμα ζωντανεύει αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως, και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα συνεργάτη ή ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για το πώς νιώθετε, παρά να ακούσει μισόλογα από άλλους και στο τέλος να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας μπορεί να σας απασχολήσουν, ενώ μπορεί η πίεση να προκύπτει κι από ένα μεγάλο έξοδο που ίσως θέλετε να κάνετε αυτή τη στιγμή για μια απαραίτητη αγορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έμφαση σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι στον χώρο του σπιτιού, αλλά από την ίδια πηγή φαίνεται ότι προέρχεται και κάποιο στρες. Φυσικά και από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καριέρα μπορεί να προκύψει ενόχληση, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον συγκεκριμένο τομέα στο ωροσκόπιο σας. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα Δευτέρα δεν θα βρείτε μεγάλη ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε και στη δουλειά, καθώς μπορεί οι σχέσεις τόσο με αυτούς που συμβιώνετε όσο και με αυτούς που συνεργάζεστε να περνούν κάποια σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε κι αυτά να σας ενοχλούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με μια φρενίτιδα έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ιχθύες, με τη Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας και τάση ανατροπών. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα προσαρμόζεστε στις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα μπορείτε να βγάζετε πέρα περισσότερα από 1-2 πράγματα. Όμως η σημερινή μέρα μπορεί να σας παιδέψει λίγο περισσότερο, γιατί μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις που δεν έχετε υπολογίσει και να σας πετάξουν εκτός προγράμματος. Εσείς προσπαθήστε να μην σας πιάνουν ψυχαναγκασμοί να πάτε κατά γράμμα με όσα έχετε υπολογίσει και αφήστε και πολύ περιθώριο για αυτοσχεδιασμό. Ευτυχώς είστε καλοί και σ’ αυτό.

You may also like

Officia.gr – 2022