Home » Αναταραχές από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημερας ετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Τοξότη και τον Κρόνο στον Υδροχόο

Αναταραχές από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημερας ετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Τοξότη και τον Κρόνο στον Υδροχόο

by Θάνος Παππάς

H Δευτέρα έρχεται με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Τοξότη και τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μας βοηθά να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην καθημερινότητα μας και να είμαστε πειθαρχημένοι σχετικά με τις υποχρεώσεις μας. Η Σελήνη επιπροσθέτως θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Χείρωνα και εξάγωνο με τον Άρη, που μας κάνει πιο ενεργητικούς και μας δίνει κίνητρο να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Μάλιστα αν έχετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε συζητήσεις για μελλοντικά πλάνα, είναι η πιο ασφαλής μέρα της εβδομάδας για κάτι τέτοιο.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον φιλικό σας Τοξότη προς τον Κρόνο σε ακριβείας όψη σήμερα, δείχνει ότι αν μη τι άλλο πλέον θα έχετε μεγαλύτερη στήριξη στα σχέδια σας από συνεργάτες και φίλους και θα εντυπωσιάζετε πιο εύκολα προϊσταμένους, ανωτέρους ιεραρχικά στη δουλειά και μελλοντικούς συνεργάτες που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας. Μια τελείως διαφορετική εποχή ανατέλλει για το ζώδιο σας με πολύ καλύτερες προδιαγραφές και συνθήκες και θα το διαπιστώσετε όταν περάσει και ο Δίας στο ζώδιο σας από την επόμενη εβδομάδα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία με τους άλλους και δίνοντας και μια πιο διασκεδαστική χροιά στο πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με αισιοδοξία και την αίσθηση ότι μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο Ήλιος από τον Τοξότη και τον 8ο Ηλιακό σας οίκο ανεβάζει τη διάθεση σας και καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο σας δίνει τη σιγουριά και τη δύναμη ότι μπορείτε να κατακτήσετε και την πιο ψηλή βουνοκορφή. Η σημερινή είναι από τις μέρες που μπορείτε να αναλάβετε και πιο δύσκολα πρότζεκτ τα οποία παλιότερα μπορεί να σας φόβιζαν, γιατί πλέον ξέρετε ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία έχετε τη δυνατότητα να τα φέρετε επάξια εις πέρας. Συζητήσεις, σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες επίσης μπορεί να πάνε καλά. Ακόμη έχετε υπόψη ότι δεν είναι ένδειξη αδυναμίας το να ζητάτε τη συμβουλή ή τη βοήθεια κάποιου άλλου ατόμου που εμπιστεύεστε αν νιώθετε μπερδεμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, η κυρίαρχη σημερινή όψη, δείχνει ότι αν μη τι άλλο υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που εκτιμούν αυτά που κάνετε, σας έχουν στο μυαλό τους θετικά και σας το δείχνουν. Μπορεί να είναι ένας συνεργάτης, ένας φίλος-η, ένας προϊστάμενος, κάποιος που τα λόγια του λειτουργούν σαν βάλσαμο αυτή την περίοδο στην ψυχή σας. Από την άλλη, σήμερα είναι από τις μέρες που πιθανώς θέλετε να συζητήσετε και πιο δύσκολα πράγματα και έχετε κάθε λόγο να το τολμήσετε αφού με τη Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είναι μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία, αλλά και τον σχεδιασμό των παρακάτω βημάτων σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις θετικές για εσάς, καθώς το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι ιδιαίτερα βοηθητικό κυρίως για πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Αν περιμένατε να ακούσετε μια καλή κουβέντα, ένα θετικό σχόλιο από κάποιο άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας, τότε αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα. Προετοιμαστείτε καλά αγαπητοί μου Καρκίνοι γιατί από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει μια ιδιαίτερα έντονη από πλευράς κινητικότητας στα θέματα της καριέρας περίοδος, που θα σας δημιουργήσει πολύ θετικά συναισθήματα και εξαιρετικές προοπτικές καθώς ο Δίας θα προχωρήσει στον Κριό. Ακόμη, είναι μια καλή μέρα για οικονομικές δοσοληψίες και για να έχετε μια ευχάριστη είδηση σχετικά με το πορτοφόλι σας.

ΛΕΩΝ

Η Δευτέρα σας θέλει πρωταγωνιστές της, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και ταυτόχρονα θα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Αυτή η όψη φέρνει θετικούς ανθρώπους στη ζωή σας και μάλιστα μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο από το να επιχειρήσετε κάτι μόνοι. Από την άλλη, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με μια συνεργασία ή μια ερωτική σχέση μην έχετε επιθετικό ύφος όταν πρέπει να το συζητήσετε. Καλύτερα να είστε ανοιχτοί, επεξηγηματικοί και ξεκάθαροι για τους λόγους ή τις επιθυμίες σας, από το να βάζετε τους άλλους να μαντεύουν τι σας φταίει. Ίσως μάλιστα εντυπωσιαστείτε όταν αντιληφθείτε ότι οι άλλοι μπορεί να μην είχαν ιδέα πώς νιώθετε. Η ειλικρίνεια στις προθέσεις πάντα εκτιμάται. Κι όπως εσείς επιθυμείτε να ακούτε μια καλή κουβέντα από τους άλλους και ένα μπράβο για τις προσπάθειες σας, μην το στερείτε από τους άλλους κι εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που σχηματίζεται σήμερα λειτουργεί βοηθητικά για να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτά που θέλετε τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και θέματα οικονομικά. Πιθανώς να διαπραγματεύεστε κάτι αυτές τις μέρες και μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά. Από την άλλη, είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να ανοίξετε την καρδιά σας, να μιλήσετε για θέματα που σας βαραίνουν ή να βγάλετε ό,τι παράπονο μπορεί να έχετε σε μια σχέση ή συνεργασία. Αν μη τι άλλο στο τέλος της ημέρας θα νιώσετε λίγο ελαφρύτεροι! Με τη Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα θέματα υγείας ή θέματα της δουλειάς που είναι σε εκκρεμότητα, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις πιο εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι από κάθε άποψη πιο θετική μέρα σε σχέση με τη χθεσινή και θα κυλήσει πιο αναίμακτα και για τις σχέσεις σας, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε πολύ μεγάλο κόπο. Θα νιώσετε περισσότερη σιγουριά για κάποια πράγματα και μεγαλύτερη στήριξη είτε από τους συνεργάτες είτε από τους φίλους. Μολονότι δεν θέλετε να βιαστείτε για κάτι ή να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, φαίνεται ότι κι οι άλλοι θα κινούνται κατά κάποιο τρόπο στο ίδιο μήκος κύματος. Θετική μέρα και για μια ερωτική σχέση ή για όσους είστε γονείς για την καλύτερη επαφή με τα παιδιά σας. Κάποιο επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να έχει μια πιο τυχερή κατάληξη σήμερα. Αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ενέργειας υποδέχεστε τη σημερινή μέρα και το μυαλό σας δουλεύει σε άλλες ταχύτητες. Έτσι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε και πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σας και να σας μείνει και λίγος χρόνος ελεύθερος για να τον αξιοποιήσετε εσείς όπως θέλετε, είτε αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένεια σας είτε στον σύντροφο σας. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να σας φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε να κάνετε συζητήσεις στον χώρο εργασίας με τους συνεργάτες σας πάνω σε μια κοινή στρατηγική που πρέπει να αναπτύξετε, ή συζητήσεις με την οικογένεια σας πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Μολονότι τα επαγγελματικά είναι αυτά που κλέβουν την προσοχή σας σήμερα δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα στην τακτοποίηση των σημαντικών σας θεμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας σήμερα με τον Κρόνο σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και μπορεί να είναι πολύ βοηθητική όψη για να ολοκληρώσετε το όποιο έργο ή υποχρέωση έχετε. Ακόμη, σήμερα φαίνεται ότι ο λόγος σας μπορεί να έχει μεγαλύτερη δύναμη και να επηρεάσετε και άλλα άτομα σχετικά με αυτά που πρεσβεύετε. Εκμεταλλευτείτε τη Δευτέρα για να κάνετε διαπραγματεύσεις, σημαντικές συζητήσεις ή αν έχετε να υπογράψετε συμφωνίες. Είναι μια μέρα που εύκολα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Εξαιρετική μέρα και για θέματα που αφορούν στα παιδιά ή και στην προσωπική σας ζωή. Όμως, μολονότι έχετε ένα πιο πιεσμένο πρόγραμμα, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα μαζί με το εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σήμερα σας υπενθυμίζει ότι ίσως τον τελευταίο καιρό έχετε κάπως απομονωθεί από ανθρώπους που θέλουν να είναι στο πλευρό σας και να σας στηρίζουν. Μολονότι στη ζωή σας ξέρετε ότι μόνοι σας λύνετε τα όποια προβλήματα σάς παρουσιάζονται, δεν είναι κακό λίγο να επιτρέψετε και σε αυτούς που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Είτε αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον είτε στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο. Από την άλλη, αν σήμερα νιώθετε ότι κάποιος σας πιέζει αφόρητα για κάτι, προσπαθήστε να είστε πολύ αυστηροί με τα όρια σας. Φτιάξτε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε κιόλας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είχατε στο μυαλό σας διάφορα σχέδια, σενάρια, ιδέες που θα θέλατε να υλοποιήσετε, η σημερινή όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο στον Τοξότη και τον Κρόνο στο ζώδιο σας βοηθά αν μη τι άλλο να μπορέσετε να τις κάνετε «προτάσεις». Όταν κάτι συγκεκριμενοποιείται στο μυαλό μας, τότε έχουμε και περισσότερη τύχη στο να αρχίσουμε να το υλοποιούμε. Ο λόγος βέβαια για τον τομέα των επαγγελματικών και γενικότερα της καριέρας σας. Ίσως πρέπει λοιπόν να γράψετε κανονικά την ιδέα που έχετε και να την προωθήσετε εκεί που πιστεύετε ότι μπορεί να πιάσει τόπο. Καλή μέρα αν θέλετε να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να στείλετε κάποιο βιογραφικό και γενικώς να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Γενικότερα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας με πολλές ευκαιρίες να συζητήσετε, να γνωρίσετε νέα άτομα και να χαρείτε τις συναναστροφές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή όψη Ήλιου-Κρόνου σας βοηθά να δείτε με αρκετό ρεαλισμό αλλά και αυτοπεποίθηση ζητήματα που αφορούν στον τομέα των επαγγελματικών. Όμως είναι σημαντικό να έχετε κι ένα περιποιημένο και τακτοποιημένο χώρο για να δουλεύετε αγαπητοί μου Ιχθύες και η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά βολική για να βάλετε σε τάξη το σπίτι σας ή και τον χώρο που εργάζεστε. Η ηρεμία στον εγκέφαλο προκύπτει ακόμη κι από το πόσο ήρεμος και τακτοποιημένος είναι και ο χώρος που ζούμε και εργαζόμαστε. Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για κάποιο οικονομικό ζήτημα. Γενικότερα από την άλλη εβδομάδα που έρχεται και ο Δίας στον Κριό τα οικονομικά θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στο ωροσκόπιο σας κι όπως δείχνουν οι όψεις μάλλον για καλούς λόγους.

You may also like

Officia.gr – 2022