Home » “Αναταραχές” από την Βίκυ Παγιατάκη – Ανησυχητικό ξεκίνημα εβδομάδας για Ταύρους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια

“Αναταραχές” από την Βίκυ Παγιατάκη – Ανησυχητικό ξεκίνημα εβδομάδας για Ταύρους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια

by Θάνος Παππάς

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια ενόψει του σαββατοκύριακου.

Κριός: Ψυχική ενδυνάμωση. Οικονομικές ανακατατάξεις

Ταύρος: Η πίεση εσωτερική και εξωτερική είναι στο ξεκίνημα της εβδομάδας

Δίδυμοι: Εργασία και φυσική κατάσταση στην προσοχή σας

Καρκίνος: Πιο δυναμικά και αποφασιστικά σήμερα παντού

Λέων: Τα διάφορα «βάρη» είναι πιο φανερά στην αρχή της εβδομάδας

Παρθένος: Οι δυνατότητες είναι πιο ουσιαστικές σήμερα

Ζυγός: Έστω και μετ’ εμποδίων γίνονται και θετικά «πράγματα»

Σκορπιός: Μικρές αλλά ουσιαστικές «βοήθειες» σήμερα. Νέα ξεκινήματα

Τοξότης: Φανερά αλλά και πιο ιδιωτικά και μυστικά

Αιγόκερως: Μπορείτε εσείς αλλά βοηθούν και οι συνθήκες. Δράση τώρα

Υδροχόος: Προσαρμοστικότητα, ευελιξία και προσοχή σήμερα

Ιχθύες: Μικρές ανάσες οξυγόνου στην αρχή της εβδομάδας

Δεν τα σταματά κανείς και τίποτα – Αυτά είναι τα 5 πιο δυναμικά ζώδια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από μια δυναμική προσωπικότητα. Τους δυναμικούς ανθρώπους τους θαυμάζουμε, καθώς ξεχωρίζουν στον χώρο αβίαστα.

Φυσικά όπως πολλά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, έτσι και ο δυναμισμός και το πώς αυτός εκφράζεται, έχει να κάνει και την αστρολογία και τους εκπροσώπους των ζωδίων.

Τα πιο δυναμικά ζώδια λοιπόν, εκτός από το ότι δεν τα παρατάνε ποτέ, ξέρουν επίσης πώς να φροντίζουν τους αγαπημένους τους και θα κάνουν τα πάντα για να τους προστατεύσουν. Αυτά τα ζώδια απορροφούν την ενέργεια γύρω τους και αντιδρούν ανάλογα. Συνέχισε να διαβάζεις, για να μάθεις αν είσαι ένα από τα πέντε ζώδια με τις πιο δυναμικές προσωπικότητες στον αστρολογικό κύκλο.

Τα πιο δυναμικά ζώδια
Ταύρος

Οι Ταύροι συναισθάνονται βαθιά. Είναι περιποιητικοί και παρατηρητικοί και κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Είναι πολύ δυναμικά ζώδια και ξέρουν πως για να ευδοκιμήσουν και οι ίδιοι και οι γύρω τους, χρειάζεται να δημιουργήσουν ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Και θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την απαραίτητη για εκείνους σταθερότητα στη ζωή τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συμπαθητικοί, περιποιητικοί και ευαίσθητοι. Νοιάζονται πολύ για τους άλλους. Σίγουρα έχουν δυναμική προσωπικότητα με εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Ο Καρκίνος έχει τη Σελήνη ως κυβερνήτη, που τον κάνει να αναπτύσσει τα πιο «μητρικά» από όλους, ένστικτα και τα πιο προστατευτικά. Έχει απίστευτα αποθέματα φυσικών αντοχών και γίνεται σκληρός εργαζόμενος προκειμένου να έχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στους στόχους του.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γεννημένοι ηγέτες και σταρ. Είναι κυρίαρχα ζώδια και ταυτόχρονα γοητευτικά. Ακόμα και ο δυναμισμός τους πηγάζει συχνά από αυτό το αίσθημα κυριαρχίας που τους διακατέχει, συχνά λαμβάνουν αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη τους πάντες και σκεπτόμενοι κάθε πιθανή πτυχή μιας υπόθεσης. Ένας Λέοντας επίσης, θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τους αγαπημένους του.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι άνθρωποι. Δεν επιθυμούν να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τους κανόνες των γύρω τους. Έχουν τη δική τους φωνή και γνώμη και δεν διστάζουν ποτέ να την εκφράσουν. Μπορούν συχνά να φανούν επικριτικοί, αλλά ταυτόχρονα παραμένουν από τους πιο συναρπαστικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα γνωρίσεις ποτέ στη ζωή σου.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, είναι η ήσυχη δύναμη του ζωδιακού κύκλου. Μπορεί να μην βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα πιο δυναμικά ζώδια, αλλά ξέρουν ακριβώς πότε πρέπει να ανέβουν. Είναι δυνατοί και επίμονοι σε θέματα που τους απασχολούν περισσότερο. Αν θέλουν ορισμένα πράγματα να γίνουν με συγκεκριμένο τρόπο, καλή τύχη στο να τους αλλάξεις γνώμη. Αν και ισχυρογνώμονες, είναι δίκαια άτομα και μπορούν να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

You may also like

Officia.gr – 2022