Home » «Ανθοφορία» απο Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω

«Ανθοφορία» απο Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω

by Θάνος Παππάς

H κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα που βρίσκεται στον Κριό. Ο Χείρωνας συμβολίζει τα τραύματα, αλλά και την ίαση. Από τη μια φέρνει στην επιφάνεια κάποιο παλιό τραύμα, πιθανώς σε κάποια ερωτική σχέση ή και σε μια φιλική σχέση, κι από την άλλη αναδεικνύει και την ικανότητα μας να το γιατρέψουμε και να πάμε παρακάτω. Στην πορεία της μέρας άλλωστε ο Άρης θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα, βοηθώντας να δούμε τη ζωή μας με μια άλλη προοπτική. Η Σελήνη θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στον Σκορπιό, αλλά δε θα σχηματίσει σήμερα ιδιαίτερες όψεις.

Παρόλα αυτά μπορεί να μας πιάνει μια μελαγχολική διάθεση ή να μην νιώθουμε τη συνήθη αυτοπεποίθηση μας. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ο Δίας παραμένει στους Ιχθύς, καθώς από αύριο θα περάσει στον Κριό. Είναι σημαντικό σήμερα να μην αναλάβετε πολλά πράγματα να κάνετε, γιατί έτσι θα διασπείρετε την ενέργεια σας και στο τέλος θα αφήσετε εκκρεμότητες και μισές δουλειές. Καλύτερα να εστιάσετε σε 1-2 σημαντικά και να τα φέρετε εις πέρας. Επίσης προσέξτε τα οικονομικά και τις αγορές που κάνετε για να καλύψετε ψυχολογικά κενά και όχι πραγματικές ανάγκες.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Χείρωνα, σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Σκορπιό, σας δίνει μια γερή ώθηση στο ξεκίνημα της εβδομάδας να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με τις δουλειές και τις όποιες ευθύνες σας. Σήμερα ακόμη είναι πιθανόν να εκνευριστείτε για οικονομικά θέματα ή στις καθημερινές δοσοληψίες σας με τους συνεργάτες σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην πιάνεστε από μια λέξη ή μια κίνηση και το αναγάγετε σε μείζον θέμα. Υπάρχει μια ένταση ειδικά στο χώρο της δουλειάς με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας και μπορεί να παίρνετε πιο προσωπικά πράγματα απ’ ό,τι πρέπει. Μια μέρα είναι και θα περάσει. Από αύριο άλλωστε έρχεται στο ζώδιο σας ο Δίας και θα βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα απαιτεί να δείξετε περισσότερη ενσυναίσθηση στις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες, αλλά μη θεωρήσετε δεδομένα κάποια πράγματα και έχετε απέναντι τους μια προκλητική στάση. Ακόμη φανείτε ιδιαίτερα μετριοπαθείς σε επαγγελματικές αποφάσεις με την όψη αυτή, αλλά και δείξτε και την ανάλογη φροντίδα και στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η Δευτέρα ωθεί την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών, αλλά με τη Σελήνη στον Σκορπιό και σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας, καθώς οι άλλοι μπορεί να αξιώνουν από σας διάφορα πράγματα ή μπορεί να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα ωθεί τη σκέψη σας στα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά μπορεί να νιώθετε κάποιους περιορισμούς ή να έχετε την τάση να τα βιώνετε όλα κάπως πιο βαριά απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Γενικά είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να σκεφτείτε το παρακάτω της ζωής σας είτε αφορά δουλειά, είτε σπουδές, τα οικογενειακά σας θέματα, αλλά σιγά σιγά και χωρίς βιασύνες και επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σας που δημιουργεί μεγαλύτερη ρευστότητα. Αυτό σημαίνει και απρόοπτα, καθυστερήσεις ή και ξαφνικά δεδομένα. Σήμερα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας και σε νοητικό επίπεδο και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξισορροπήσετε τις διαφορετικές υποχρεώσεις σας τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο κι αν κάτι που μπορεί να σας προτείνουν σας φαίνεται φανταστική ιδέα, καλό είναι σήμερα, μια μέρα που είναι κάπως ασταθής, να είστε πιο μετριοπαθείς στις αντιδράσεις σας. Μολονότι όταν κάτι σας αρέσει χαίρεστε σαν τα μικρά παιδιά, καλό είναι να τιθασεύσετε την παρόρμηση σας και να δείξετε πιο συγκρατημένη αντίδραση. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία ή συμβόλαιο όσο κι αν σας πιέζουν οι άλλοι. Πάρτε τον χρόνο σας όπως πρέπει και μην πιέζεστε. Από την άλλη, σήμερα φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σε κάποια δραστηριότητα, γιατί το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο στο πρόγραμμα σας και δώστε άδεια στον εαυτό σας να χαλαρώσει το βράδυ.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σάς βάζει σε σκέψεις σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών. Αν δουλεύετε πολύ σκληρά και νιώθετε ότι σας αξίζει μια αύξηση, ίσως πρέπει να κάνετε μια συζήτηση. Αλλιώς αν ελπίζατε να βρείτε χρήματα από μια άλλη πηγή πρέπει να ψαχτείτε με κάθε τρόπο. Αν δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι στο οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας που έχετε κάνει, μπορείτε τώρα να επανέλθετε και να το ξαναδείτε, αλλά χωρίς υπερβολές και με τρόπο που δεν θα κάνει τους άλλους να σας χαρακτηρίσουν περίεργα. Αν υπάρχει παρόλα αυτά κάτι που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και στις υποχρεώσεις σας σε προσωπικό κι οικογενειακό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, ειδικά οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, και μάλιστα να επωφεληθείτε επαγγελματικά από μια τέτοια συνθήκη. Δεν χρειάζεται ούτε να έχετε συστολή ούτε φυσικά να πάτε στο άλλο άκρο. Όμως μην κρύβεστε κιόλας τώρα που οι πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα της επικοινωνίας προσφέρεται και για να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα ή την εβδομάδα σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα από σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και απαιτητικά να τα βάλετε στις πρώτες δυο μέρες και μην αφήσετε σημαντικές συζητήσεις ή δύσκολα θέματα από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή που θα είναι πιο απαιτητικές μέρες για σας.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα κάνει τη Δευτέρα κατάλληλη για να ξεκινήσετε τη μέρα και την εβδομάδα σας με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και να κάνετε πράγματα πέραν των υποχρεώσεων σας που ευχαριστούν κι εσάς. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς, αλλά και τα έξοδα. Η πειθαρχία είναι το καλύτερο αντίδοτο. Η Σελήνη στον Σκορπιό ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς κι εκεί θα έχετε περισσότερο άγχος, γιατί θα υπάρχει ένταση. Από την άλλη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα και μπορεί κάποια σχέση ή συνεργασία να σας ξυπνά περίεργες μνήμες σήμερα και να σας παίρνει κάποιες στιγμές από κάτω. Όμως από αύριο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών περνά ο Δίας κι έτσι θα έχετε να περιμένετε σε αυτό τον τομέα πολύ πιο αισιόδοξες και φωτεινές μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας και το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε στον εαυτό μας προβλήματα, λες κι αποφασίζει για το πρόγραμμα μας κι αυτά που θα κάνουμε κάποιος άλλος για μας. Μη βάζετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας. Αν κάτι σας αρέσει μπορείτε να του διαθέσετε περισσότερο χρόνο. Ακόμη δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά δημιουργικότητας και στο πιο ρουτινιάρικο καθήκον από αυτά που έχετε να διεκπεραιώσετε. Έτσι θα το κάνετε πιο ενδιαφέρον και θα το ολοκληρώσετε πιο γρήγορα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας συμβάλλοντας στο άγχος. Σήμερα επίσης είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν εξελίξεις και σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας ζωή. Σαφώς δεν είναι η πιο προβλέψιμη μέρα της εβδομάδας και μπορεί από ώρα σε ώρα να αλλάζουν τα πράγματα και να πρέπει να προσαρμόζεστε στην εκάστοτε συνθήκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν κάποιες μέρες που οι πιέσεις είναι αναπόφευκτες είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν όμως προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους στο τέλος θα δυσαρεστήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η πορεία της Σελήνης στον Σκορπιό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άτονοι, χωρίς ενέργεια ή μπορεί να βγάζουν στην επιφάνεια περισσότερο άγχος και στρες. Μην πιέζεστε λοιπόν περισσότερο απ’ όσο αντέχετε κι επίσης δεν είναι κακό να δυσαρεστήσετε κάποιους αν δεν θέλετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις τους. Εκμεταλλευτείτε τις πρωινές ώρες στη δουλειά για να είστε παραγωγικοί και να ξεμπερδέψετε με τις εκκρεμότητες που έχετε. Επίσης βάλτε τα όρια σας σε όσους προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας με τα δικά τους θέματα και δεν επιτρέπουν σε σας να ασχοληθείτε με αυτά που είναι προτεραιότητα σας. Μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσει και η υγεία σας περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα για σας είναι η Δευτέρα με πολλά να πείτε και να πράξετε, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και πολλά απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή λίγη γκρίνια παραπάνω στη δουλειά. Με κάποιο τρόπο θα αποσπούν την προσοχή σας διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα και δεν σας αφήνουν να εστιάσετε σε όλα αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε. Η βιασύνη θα κάνει τα πράγματα χειρότερα όμως. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα, είναι πιθανό να προκύπτουν υποχρεώσεις που ο όγκος τους μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία παρακάτω. Ας είστε λοιπόν λίγο πιο φειδωλοί στις υποσχέσεις που δίνετε και σε αυτά που δεσμεύεστε να αναλάβετε κάπως επιπόλαια, άσχετα αν η πρόθεσή σας είναι καλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στον Κριό αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου σήμερα σε όλες τις δραστηριότητες σας και κυρίως στις οικονομικές σας δοσοληψίες είναι η αυτοσυγκράτηση και η πειθαρχία. Επειδή θα είστε πιο επιρρεπείς σε αγορές απ’ ότι συνήθως για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, ελέγξτε καλά αν αυτά που θέλετε να πάρετε σας χρειάζονται όντως ή απλώς είναι μέσα στα πλαίσια του να καλύψετε άλλα κενά σε ψυχολογικό επίπεδο. Φυσικά αν κάτι το χρειάζεστε πραγματικά δεν σας εμποδίζει κανείς να το πάρετε, αλλά προχωρήστε με λογική κι όχι με βιασύνη και παρόρμηση. Κατά τα άλλα, η δουλειά ή οι πρακτικές σας υποχρεώσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας σήμερα με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα της καριέρας. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ένα τραύμα από μια ερωτική σχέση στο παρελθόν είναι πιθανόν σήμερα να σας κάνει κατάληψη στο μυαλό και να μη μπορείτε να συγκεντρωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να σας εκνευρίζουν διάφορα, ειδικά με άτομα από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ή μπορεί να θεωρείτε ότι κάποιοι λειτουργούν υπερβολικά δραματοποιώντας αυτά που τους συμβαίνουν. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας (ίσως το πιο δύσκολο στη σημερινή μέρα) και προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στις δικές σας προσωπικές επιδιώξεις παρά στους άλλους, ακόμη κι αν είναι οι πιο αγαπημένοι σας άνθρωποι. Σήμερα πλανάται μια τάση όλοι να παίρνουν λίγο πιο προσωπικά τα πράγματα απ’ ότι συνήθως και να είναι πιο ευαίσθητοι ή και οξύθυμοι στις αντιδράσεις τους. Εσείς κοιτάξτε να πάρετε τον χρόνο σας και να διευθετήσετε αυτά που είναι σημαντικά για σας. Μάλιστα θα σας προέτρεπα να μην αναβάλλετε για Τετάρτη και Πέμπτη σημαντικές συζητήσεις ή δράσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας και βέβαια σήμερα είναι και η τελευταία μέρα που φιλοξενείτε τον Δία στο ζώδιο σας.

You may also like

Officia.gr – 2022