Home » Ασφυκτική πίεση από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, τρέχουν και δεν φτάνουν τα ζώδια

Ασφυκτική πίεση από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, τρέχουν και δεν φτάνουν τα ζώδια

by Θάνος Παππάς

Σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη παραμένει μέχρι τις απογευματινές ώρες στους Διδύμους, και συγκεκριμένα μέχρι τις 16:13, και το πνεύμα της εξερεύνησης, της ανησυχίας και της περιέργειας είναι έντονο, ενώ ενισχύεται κι από το τρίγωνο που δημιουργεί ο Ήλιος από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Στην πορεία η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ και η πρώτη Πανσέληνος του 2023. Ας προσπαθήσουμε σήμερα να κάνουμε τις δραστηριότητες που χρειάζεται για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, καθώς θα έχουμε περισσότερη όρεξη, και ας μην αφήσουμε τα δύσκολα για αύριο και μεθαύριο που επηρεασμένοι από την Πανσέληνο του «Λύκου», την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς, μπορεί να είμαστε πιο αποσυντονισμένοι.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της ημέρας, συνδέει τον τομέα της καριέρας με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μην παρασύρεστε από το κλίμα των διακοπών και των γιορτών, θα έχετε άλλωστε το τέλος της εβδομάδας όλο δικό σας για να περάσετε καλά. Κοιτάξτε να ερευνήσετε καλύτερα τις προοπτικές στη δουλειά σας, ή αν αναζητάτε δουλειά να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και να ψαχτείτε περισσότερο. Μιλήστε σε φίλους, σε γνωστούς, σε πρώην συνεργάτες ή εργοδότες. Οι γιορτές δίνουν πάντα μια χαρά αφορμή για να έρθετε σε επαφή με κάποιους που μπορεί να είχε ατονήσει η σχέση σας. Μην ξεχνάτε την πορεία του Δία στο ζώδιο σας. Κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους που γνωρίζετε μπορεί να φανεί εξαιρετικά βοηθητικός στην επαγγελματική σας ζωή. Η Σελήνη στους Διδύμους μέχρι τις 16:13 το απόγευμα σας δίνει θάρρος και βοηθά και στην επικοινωνία. Μόλις περάσει στον Καρκίνο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα προσωπικά σας θέματα και την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών μέχρι το απόγευμα, και συγκεκριμένα μέχρι τις 16:13, απαιτεί να είστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα πρακτικά οικονομικά που μπορεί να έχετε τώρα στο ξεκίνημα της χρονιάς, εισπράξεις, οφειλές, πληρωμές. Αν έχετε πολλές υποχρεώσεις προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με τις πιο σημαντικές προτεραιότητες, γιατί η μέρα έχει σειρήνες… και ίσως αποσυντονιστείτε και δεν καταφέρετε να φέρετε εις πέρας αυτά που πρέπει. Βλέπετε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας κάνει να σκέφτεστε ταξίδια μακρινά και ονειρεμένα, άλλες γιορτές που μπορεί να περνάγατε σε άλλους τόπους ή με άλλους ανθρώπους και γενικά το μυαλό να μην συντονίζεται με αυτά που πρέπει να κάνετε. Βέβαια δεν θα ήταν κακή ιδέα να κανονίσετε μια βόλτα σε μια ωραία περιοχή ή σε ένα μέρος με υπέροχη φύση για να περπατήσετε και να σκεφτείτε για το τριήμερο των Φώτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας δίνοντας μια δυναμική διάσταση στο ξεκίνημα της μέρας και μέχρι το απόγευμα στις 16:13, καθώς μετά θα περάσει στον Καρκίνο. Όμως το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της Τετάρτης, μπορεί να βγάλει κάποια περίεργα συναισθήματα στην επιφάνεια. Μην ξεχνάμε ότι σιγά σιγά πλησιάζουμε στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο και μπορεί ήδη να επηρεάζεστε. Ίσως σας βγαίνει ζήλια σε μια σχέση, ή και κάποια εμμονή με κάποιο άτομο. Προσπαθήστε γενικά να αποφύγετε τις συγκρίσεις αυτές τις μέρες με άλλους, με φίλους, με συνεργάτες, και επικεντρωθείτε σε σας και τις δικές σας προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ακόμη προσέξτε πώς διαχειρίζεστε μια προσωπική σχέση, αυτή με τον σύντροφό σας. Μην προβάλλετε τις ανασφάλειες σας. Θέματα που σχετίζονται επίσης με τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν από το απόγευμα κι έπειτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό κάνει ιδιαίτερα ζωντανές και πικάντικες τις συνομιλίες που μπορεί να έχετε σήμερα είτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε με κάποιο συνεργάτη σας. Αν υπήρχαν κάποια προβλήματα σε μια σχέση, καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση ή να κάνετε μια επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί πιο εύκολα θα μπορέσετε να βρείτε άκρη σήμερα, σε σχέση με τις δυο επόμενες ημέρες που θα σας επηρεάζει η Πανσέληνος στο ζώδιο σας. Το ίδιο ισχύει και για άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Σελήνη στους Διδύμους μέχρι τις 16:13 βέβαια σας κάνει λίγο πιο κυκλοθυμικούς ή μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι πιθανώς κι από τις δραστηριότητες των προηγούμενων ημερών.

ΛΕΩΝ

Η Τετάρτη ξεκινά δυναμικά με ένα τρίγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ήλιο με τον Ουρανό στον τομέα της καριέρας και φαίνεται ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά για να κλείσετε κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια σούπερ ιδέα, πρωτότυπη και πρωτοποριακή και θέλετε να τη μοιραστείτε με άλλους. Η Σελήνη στους Διδύμους μέχρι το απόγευμα, και συγκεκριμένα μέχρι τις 16:13, ευνοεί τις επαφές με τους φίλους, τους συνεργάτες και τις συνέργειες γενικότερα, αλλά και την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων ή του διαδικτύου προκειμένου να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Φυσικά με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να προωθήσετε και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πιο ήσυχο και αφιερωμένο περισσότερο στον εαυτό σας το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά δυναμικά με μια Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που στρέφει την προσοχή σας στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μπορεί σε γενικές γραμμές η περίοδος να είναι πιο χαλαρή σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μας σχέδια λόγω των εορτών, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείτε ή να κάνετε ίσως κάποιες συζητήσεις για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κάνετε την έρευνα σας σχετικά με τις προοπτικές που υπάρχουν. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σε ζώδια της γης φιλικά προς το δικό σας, βοηθά να έχετε καλύτερη ροή μέσα στη μέρα σας και τονώνει το ενδιαφέρον σας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ίσως θέλετε να γίνετε πιο ενεργοί. Ένα μήνυμα, μια ανάρτηση, μια προώθηση της δουλειάς μέσω του αγαπημένου σας δικτύου, είναι κινήσεις που μπορεί να φανούν ιδιαίτερα αποδοτικές σήμερα. Οι βραδινές ώρες είναι πιο διασκεδαστικές και σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν οι φίλοι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με… τρέλα! Η Σελήνη στους Διδύμους αν και σας ταιριάζει πολύ, με κάποιο τρόπο σας αποσυντονίζει λίγο σήμερα είτε γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να ανταποκριθείτε, είτε γιατί δεν σταματά να χτυπά το τηλέφωνο, να έρχονται μηνύματα και γενικώς να υπάρχει ένα επικοινωνιακό κομφούζιο. Από την άλλη, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σας γειώνει σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις απέναντι σε μεγαλύτερα ίσως άτομα της οικογένειας σας ή σε κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η συμβουλή μου όμως είναι να μην αφήσετε τα πιεστικά και τα δύσκολα για αύριο και μεθαύριο που η Πανσέληνος θα σας επηρεάζει πιο έντονα. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη σημερινή μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας βάζει σε μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση, σε συνδυασμό με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, σήμερα κυρίως μέχρι το απόγευμα. Ο Ήλιος στον τομέα της επικοινωνίας και ο Ουρανός στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών μπορεί να σας βρουν να μιλάτε με συνεργάτες ή άτομα του περιβάλλοντος σας ακόμη και για θέματα εργασίας. Μολονότι υπάρχει μεγαλύτερη χαλαρότητα λόγω των εορτών, εσείς φαίνεται ότι δεν ακολουθείτε ακριβώς. Είτε γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποια πιεστικά θέματα είτε γιατί μπορεί να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση. Ένας άλλος τομέας που θα απορροφήσει την ενέργεια και τη σκέψη σας είναι αυτός των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε οφειλές και υποχρεώσεις ή να περιμένετε χρήματα και πρέπει να κάνετε κάποιες δοσοληψίες τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι το απόγευμα, ενεργοποιώντας σας σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Κάποιες συζητήσεις, αρκετές επαφές και μεγαλύτερη πνευματική κόπωση είναι μέσα στα πλαίσια της σημερινής μέρας. Γενικότερα αγαπητοί μου Τοξότες έχετε στο μυαλό σας πως αυτή η χρονιά θα σας κουράσει αρκετά σε νοητικό επίπεδο, καθώς θα έχετε πολλά να πείτε ή να επικοινωνήσετε. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο άγχος ή ανησυχία για κάποια πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας πέρα από τη δουλειά και σε οικονομικό επίπεδο. Από την άλλη μπορεί σήμερα να έχετε μια ουρανοκατέβατη ιδέα που αν την υλοποιήσετε να σας αποφέρει σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά πολυάσχολη η Πέμπτη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους μέχρι το απόγευμα σας βάζει στη διαδικασία να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε σε καθημερινό επίπεδο από ψώνια, δουλειές στο σπίτι ή και κανονική δουλειά αν εργάζεστε. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σας κάνει πιο εφευρετικούς, ενώ μπορεί να έχετε και μια πολύ ωραία ιδέα να την εκμεταλλευτείτε σε δημιουργικό επίπεδο. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα αν έχετε πρακτικά ζητήματα να επιλύσετε, καθώς έρχεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο απέναντι σας τις επόμενες δυο ημέρες και μπορεί να είστε πιο συναισθηματικοί ή πιο ευαίσθητοι σε θέματα σχέσεων και να μην έχετε μυαλό να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι στις 16:13 το απόγευμα και η τάση σας είναι να ενεργοποιηθείτε περισσότερο, να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε, η κύρια όψη της ημέρας σας κρατά λίγο πίσω και κάνει την Πέμπτη να κυλά λίγο βασανιστικά. Ο Ουρανός μέσα στον τομέα του σπιτιού και ο Ήλιος μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σας κάνει να προτιμάτε λίγο περισσότερο τη θαλπωρή του σπιτιού σας, από το να τρέχετε για δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας. Βέβαια στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει και θα προσαρμοστείτε στο όποιο πρόγραμμα σας. Σήμερα μπορεί να μην εξελιχθούν ακριβώς τέλεια τα πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εσείς κάντε το καλύτερο που μπορείτε. Από την άλλη, η ημέρα προσφέρεται για να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο από το παρελθόν που είχατε καιρό να μιλήσετε μαζί του-ης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους μέχρι το απόγευμα σας καλεί να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας θέματα, οικογενειακά, θέματα σπιτιού. Βέβαια με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ίσως αναγκαστείτε να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες έστω και με βαριά καρδιά. Βέβαια δεν σημαίνει ότι θα καταπιεστείτε. Άλλωστε μιλάμε για ένα τρίγωνο που δεν σας ζορίζει ιδιαίτερα. Απλά η ενέργεια της Σελήνης στους Διδύμους είναι αρκετά κόντρα με τη φύση του ζωδίου σας και σας κάνει να νιώθετε πιο νευρικοί στις επαφές σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με όσα πρέπει, καθώς πλησιάζει και το τριήμερο των Φώτων και δεν θα θέλετε να αφήσετε εκκρεμότητες. Οι βραδινές ώρες θα είναι αρκετά πιο ξένοιαστες.

You may also like

Officia.gr – 2022