Home » Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, η Σελήνη στους Ιχθύς

Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, η Σελήνη στους Ιχθύς

by Θάνος Παππάς

Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει σήμερα πρώτο τέταρτο, καθώς έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Δύσκολα μπορούμε να συγκρατήσουμε τα συναισθήματα σας και να μην τα εκφράσουμε. Βέβαια είναι από τις μέρες που η λογική και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν. Παρόλα αυτά, είναι μια μέρα για να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους, να ασχοληθούμε με τα δικά μας προσωπικά θέματα και να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας εκεί που θα θέλαμε να είμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα αφήσετε πιο εύκολα να σας παρασύρει το συναίσθημα σας και πιθανώς να μην έχετε κι εσείς οι ίδιοι ακριβή εικόνα, γιατί μπορεί να νιώθετε όπως νιώθετε, πιο ευαίσθητοι και πιο ευεπηρέαστοι από τους άλλους. Ίσως πάλι σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι με τις δικές σας ιδέες και τα σχέδια σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας μπορεί να σας φαίνεται ανυπόφορο. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Σήμερα το βράδυ δώστε «άδεια» στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Τετάρτη μοιάζει πιο άνετη και μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα καλύτερα σε σχέση με το τέλος της εβδομάδας, που όπως θα διαβάσετε στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου θα έχετε περισσότερα απρόοπτα ή πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας και πιθανώς και μεγαλύτερη σύγχυση. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με ένα φίλο-η! Ακόμη αυτές τις μέρες μπορεί να γοητευθείτε ή να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης από σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, αλλά μην παρασυρθείτε να πάρετε εσείς σοβαρές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή της η μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας. Ίσως προκύψουν κάποια νέα δεδομένα, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και μια πρόταση που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα. Επειδή σήμερα όμως η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη ή να βλέπετε τα πράγματα καλύτερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, είναι πιο φρόνιμο να μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε πολύ. Αν σας ασκήσουν πίεση για να πάρετε μια βεβιασμένη απόφαση, τότε είναι φως φανάρι ότι κάτι δεν πάει καλά. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς σήμερα θα αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις σας, και δεν θα θέλετε να δώσετε αναφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο γι’ αυτά που κάνετε. Μάλιστα αν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση σας φαίνεται καταπιεστική μπορεί εύκολα να σας κάνει να απομακρυνθείτε. Από την άλλη, αν έχετε πολλά «πρέπει» στο πρόγραμμα σας μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγουν κι αυτό να σας χαλάει το κέφι. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι κακό να πάρετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να βγείτε από το πρόγραμμα σας. Άλλωστε όταν επιστρέψετε σε αυτό θα έχετε και περισσότερη όρεξη να βγάλετε εις πέρας τις δραστηριότητες σας. Η μέρα προσφέρεται και για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να βρείτε ας πούμε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα Τετάρτη η Σελήνη στους Ιχθύς, αν και ουδέτερη προς το ζώδιο σας, ίσως σας κάνει να νιώθετε πιο εσωστρεφείς, ενώ και τα ενεργειακά σας επίπεδα μπορεί να τα νιώθετε χαμηλά. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και με την όψη του προς τον Ήλιο, που σχηματίζει τη φάση πρώτου τετάρτου, σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε τρόπους να τα προσέξετε. Εξωτερικά βέβαια μπορεί να μην δείχνετε τίποτε από αυτά που σκέφτεστε ή νιώθετε πάντως. Η αβεβαιότητα και η σύγχυση είναι οι κυρίαρχες τάσεις αυτής της εβδομάδας, αλλά καθώς η Σελήνη αναμοχλεύει τον 8ο Ηλιακό σας οίκο μπορεί να νιώθετε και κάποια συναισθήματα ζήλιας ή να υποπτεύεστε έλλειψη εμπιστοσύνης από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι από τα πιο σημαντικά θέματα για έναν Παρθένο. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα είναι η καλύτερη τακτική σήμερα, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. Το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο μπορεί να δημιουργεί μέσα σας ένα διχασμό σε σχέση με αυτά που νιώθετε κι αυτά που σκέφτεστε. Από την άλλη, ίσως σήμερα συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Σε καμία περίπτωση όμως μην υπογράψετε και μη δεσμευθείτε επισήμως αν δεν μελετήσετε τα δεδομένα εξονυχιστικά.

ΖΥΓΟΣ

Αδιαμφισβήτητα η Σελήνη στους Ιχθύς σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα πρέπει να είναι τα θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών που χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Σήμερα μολονότι μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα ξεκούραστοι και τα ενεργειακά σας επίπεδα να είναι χαμηλά, θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά τα μικρά πράγματα για να υπάρχει ένα πιο σταθερό περιβάλλον στη δουλειά ή στο σπίτι. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε και μη βάζετε 10 πράγματα ταυτόχρονα, γιατί δεν θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ούτε τα μισά. Θέλει μία μία να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και σιγά σιγά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν χαρά, αρκεί να κάνετε τις σωστές σκέψεις και τις σωστές κινήσεις και να μην ίπτασθε φυσικά. Καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε ένα γόνιμο ζώδιο του νερού η φαντασία σας δουλεύει υπερωρίες, γι’ αυτό όπως καταλαβαίνετε η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για σοβαρές αποφάσεις. Όμως σε κάθε περίπτωση καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας την πιο χαλαρή και ενεργειακά θετική ημέρα και να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για τις πιο ασταθείς ημέρες που ξεκινούν από την Παρασκευή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και είστε από τα πιο εξωστρεφή παιδιά του ζωδιακού, η μέρα σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε πράγματα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας και να νιώθετε πιεσμένοι, ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη, μπορεί να «χάνεστε» κάπως στο όνειρο μιας ιδανικής κατοικίας ή μιας ιδανικής συμβίωσης που ίσως σας φαίνεται μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύς η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να εκφραστείτε δημιουργικά θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Βέβαια η μέρα σας ζητά να ακολουθήσετε περισσότερο τις προσταγές της καρδιάς ή του ενστίκτου παρά της λογικής, κάτι που για σας τους γήινους και πιο τετράγωνους τύπους είναι αρκετά δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση, με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο καλό είναι να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις και κυρίως καλό θα ήταν να είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε για να μην έχετε παρατράγουδα. Κυρίως όταν οδηγείτε ή μπορεί να χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στη σύγχυση που μπορεί να επικρατεί στα οικονομικά σας τις μέρες αυτές. Προσπαθήστε όμως να μην κάνετε μόνοι σας τα πράγματα πιο δύσκολα με άσχετες και ανώφελες αγορές που σας επιβαρύνουν περισσότερο, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε κάτι τέτοιο. Καλώς ή κακώς βαδίζουμε στην εβδομάδα που στο τέλος της φέρνει την ορθή πορεία του Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σας και τις δύσκολες όψεις Ερμή-Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά, δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας. Από την άλλη, αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και μεγαλύτερη κόπωση. Από την άλλη, φαίνεται ότι το μυαλό σας είναι χαμένο στις σκέψεις μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος κι αυτό μπορεί να σας κάνει να χάνετε την αυτοσυγκέντρωση σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να πατάτε καλά τα πόδια σας στο έδαφος όταν έχετε κάτι απαιτητικό να εκτελέσετε. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά. Σήμερα όμως είναι και μια ιδιαίτερα ευαίσθητη μέρα για σας και σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο, χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

You may also like

Officia.gr – 2022