Home » Χάος από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Η Σελήνη στους Ιχθύς

Χάος από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Η Σελήνη στους Ιχθύς

by Θάνος Παππάς

Η Σελήνη μετά από αρκετές ώρες κενής πορείας προχωρά στους Ιχθύς στις 9:34 το πρωί και κάνει τη διάθεση μας πιο κυκλοθυμική όσο περνά η μέρα.

Το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω βοηθά βέβαια να σημειώσουμε πρόοδο και να φέρουμε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις μας, δεν παύει όμως με μια Σελήνη στους Ιχθύς να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τη συνήθη ενέργεια και η προσοχή μας να διασπάται στη διάρκεια της μέρας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα και αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί τις βραδινές ώρες σε αντιπαραθέσεις, ένταση, αλλά και σε θέματα υγείας, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει αργά τη νύχτα τετράγωνο με τον Άρη.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη είναι από τις μέρες που σας παρακινεί να μη φορτώσετε με υποχρεώσεις το πρόγραμμα σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και μέσα σε ένα πιο χαλαρό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Επιλέξτε πιο ήρεμες δραστηριότητες, ξεκουραστείτε όσο γίνεται περισσότερο, βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας, να κοιμηθείτε νωρίτερα, να περπατήσετε λίγο αν το επιτρέπει ο καιρός, να μείνετε σπίτι και να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή σειρά και γενικώς να μη βιαστείτε για τίποτε και για κανέναν. Έτσι θα έχετε ενέργεια για τις επόμενες ημέρες που θα είναι λίγο πιο απαιτητικές όταν θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεν χορτάσατε εξόδους, συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τις μέρες των Χριστουγέννων, η Τρίτη με τη Σελήνη στους Ιχθύς σας επιτρέπει να χαρείτε την παρέα όσων επιθυμείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη κι αν εργάζεστε σήμερα, ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσετε με ένα φίλο, να βγείτε ή να τον καλέσετε σπίτι σας και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί του κάνοντας ό,τι ευχαριστεί την καρδιά σας. Η Τρίτη δεν είναι σε καμία περίπτωση πιεστική μέρα για σας, το μόνο που θέλει λίγη προσοχή είναι τα έξοδα γιατί θα έχετε μια τάση να ξοδέψετε παρορμητικά, αλλά και οι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς. Προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το πρωί που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Ιχθύς θα κάνει λίγο πιο έντονη τη μέρα από πλευράς ρυθμών και θα σας φέρει στο επίκεντρο. Αν εργάζεστε σήμερα θα κουραστείτε λίγο περισσότερο για να καταφέρετε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, καθώς η σκέψη σας θα πετάει από δω κι από κει. Αν δεν εργάζεστε μπορεί να προκύπτουν υποχρεώσεις στο σπίτι ή και κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανώς αποφύγατε μέσα στα Χριστούγεννα, αλλά τώρα πρέπει να ανταποκριθείτε. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά τη μέρα σας φυσικά. Αν είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας σήμερα, αποφύγετε εντάσεις τις βραδινές ώρες και φανείτε ψύχραιμοι αν κάποιος προσπαθήσει να σας εκνευρίσει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο σας προσδίδει κάποια νευρικότητα στη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τρίτη είναι από κάθε άποψη μια πιο άνετη μέρα για σας, καθώς η Σελήνη παίρνει θέση το πρωί στους φιλικούς σας Ιχθύς φέρνοντας σας ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέα πράγματα που σας ενθουσιάζουν και θέλετε να τα εξερευνήσετε. Είναι μια θετική μέρα αν ταξιδεύετε τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, αν αποφασίσετε να συναντηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείτε τα νέα και τις εμπειρίες των Χριστουγέννων. Το μόνο που θα δυσκολευτείτε να κάνετε σήμερα είναι να συγκεντρωθείτε σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων. Έτσι αν εργάζεστε θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε τις όποιες υποχρεώσεις έχετε. Αν είστε γεννημένοι τέλος Ιουνίου προσέξτε λίγο περισσότερο θέματα υγείας τις βραδινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί προσδίδει ένα «βάρος» στη σημερινή μέρα. Έτσι, αν εργάζεστε μετά από αρκετές μέρες καθισιού τα Χριστούγεννα, θα σας φαίνεται βαριά η επιστροφή στη δουλειά και τη ρουτίνα, αλλά πιθανώς αυτό που σας ζορίζει να είναι και μια συναισθηματική κατάσταση με κάποιο πρόσωπο είτε από το φιλικό σας περιβάλλον είτε κι από το επαγγελματικό. Προσπαθήστε παρόλα αυτά να μην αποφύγετε μια κατάσταση. Αν πρέπει να πείτε κάποια πράγματα και να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση, προτιμήστε να το κάνετε σήμερα για να μην αφήνετε σκιές να πλανώνται μέσα σας. Ακόμη η Τρίτη είναι μια μέρα που θα σας απασχολήσουν και κάποια οικονομικά ζητήματα. Στο τέλος του χρόνου όλο και κάποιοι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν και κάποιες οικονομικές τακτοποιήσεις που δεν παίρνουν αναβολή να ολοκληρωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σούπερ κοινωνική η Τρίτη βρίσκει από νωρίς το πρωί τη Σελήνη στους Ιχθύς, το ζώδιο που συμβολίζει τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα χαλαρή μέρα και θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό, οικογενειακό ή κοινωνικό επίπεδο. Παρόλα αυτά προσπαθήστε αν πιέζεστε να ζητήσετε βοήθεια και να μη φορτώνεστε τα πάντα εσείς. Αν είστε γεννημένοι αρχές Σεπτεμβρίου προσέξτε λίγο περισσότερο τις επαφές σας με συνεργάτες και προϊσταμένους, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και μπορεί να εκνευριστείτε με μια συμπεριφορά ή να βιαστείτε να κρίνετε μια κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, συζητήστε και μην προσπερνάτε ό,τι σας ενοχλεί σε ήπιους τόνους βέβαια.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα, αλλά και το υπόλοιπο της εβδομάδας σας υπενθυμίζοντας σας πως η οργάνωση σας βοηθά να ανταποκρίνεστε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ρουτίνες. Μολονότι η σημερινή μέρα δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία είτε εργάζεστε είτε όχι, μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα ενεργητικοί ή μπορεί τώρα να σας βγαίνει η κούραση των προηγούμενων ημερών. Αν είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε σε μια συζήτηση που μπορεί να διαφωνείτε. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και εκθέστε τις δικές σας απόψεις με ηρεμία και ψυχραιμία. Ακόμη, προσέξτε λίγο περισσότερο τι τρώτε και τι πίνετε τις βραδινές ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από νωρίς το πρωί στους φιλικούς σας Ιχθύς απαιτεί να διαθέσετε το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας στον εαυτό σας και σε ό,τι σας δίνει περισσότερη χαρά να κάνετε ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις κάποιες ώρες μέσα στη μέρα. Η Τρίτη είναι μια υπέροχη μέρα να διασκεδάσετε λίγο, να βγείτε, να δείτε μια ταινία, μια παράσταση, να πάτε στο αγαπημένο σας στέκι και να δείτε φίλους. Ακόμη κι αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να βουλιάξετε στον καναπέ και να παίξετε παιχνίδια ή να σκρολάρετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχετε κάθε δικαίωμα να αφιερώσετε χρόνο σε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας. Ωραία μέρα αν είστε γονείς για να χαρείτε χρόνο με τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι είστε αεικίνητοι και σπάνια επιθυμείτε να περνάτε τον χρόνο σας κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, η Σελήνη στους Ιχθύς από νωρίς το πρωί κάνει το σενάριο να μην πάτε πουθενά και να μείνετε στο σπίτι σας περισσότερο χρόνο ίσως το πλέον θελκτικό. Αν εργάζεστε βέβαια καταλαβαίνετε ότι δεν θα βλέπετε την ώρα να επιστρέψετε και να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει ευχαρίστηση. Προσπαθήστε να μην φορτώσετε το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις μέχρι το βράδυ. Ίσως είναι καλύτερα να αναβάλετε κάποια πράγματα για μετά την Πέμπτη, που η Σελήνη θα είναι στον Κριό και θα σας ταιριάζει περισσότερο. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε νωρίτερα, ασχοληθείτε με το οικογενειακό σας περιβάλλον και αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου προσέξτε λίγο περισσότερο τις εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα κίνησης, έντονων ρυθμών και επικοινωνίας είναι η Τρίτη, καθώς η Σελήνη προχωρά νωρίς το πρωί στους Ιχθύς και θα έχετε όρεξη να βγείτε, να κυκλοφορήσετε και να δείτε κόσμο. Κάποιοι μπορεί να επιστρέφετε βέβαια κι από ένα ταξίδι. Ακόμη κι αν εργάζεστε σήμερα, με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα έχετε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να βγείτε μετά με φίλους ή συνεργάτες για να περάσετε κάποιες ώρες πιο χαλαρά. Αν είστε γεννημένοι τέλος Δεκεμβρίου – αρχές Ιανουαρίου μπορεί παρόλα αυτά κάτι να σας εκνευρίσει με ένα τηλεφώνημα από κάποιο συνεργάτη. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μη παίρνετε προσωπικά τα πράγματα. Ακόμη, προσέξτε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο χαλαρή μέρα είναι η Τρίτη, καθώς η Σελήνη αποχωρεί από το ζώδιο σας το πρωί και προχωρά στους Ιχθύς. Το μόνο που θέλει προσοχή σήμερα είναι τα έξοδα, καθώς θα έχετε μια τάση να ξοδέψετε χρήματα πιθανώς και σε πράγματα που δεν έχετε ανάγκη. Βέβαια τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν και για άλλους λόγους, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς και πρέπει να κάνετε κάποιες πληρωμές ή τακτοποιήσεις. Αν είστε γεννημένοι τέλος Ιανουαρίου προσέξτε λίγο περισσότερο σε μια ερωτική σχέση τις βραδινές ώρες ή στη σχέση με κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα πιο τεταμένο κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη σήμερα και σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα, ιδιαίτερα αν είχατε μπερδευτεί με κάτι τις προηγούμενες μέρες. Η Τρίτη είναι μέρα με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε στη δουλειά αν εργάζεστε είτε και στο σπίτι και την οικογένεια. Αν είστε γεννημένοι τέλος Φεβρουαρίου μπορεί να νιώθετε λίγο μεγαλύτερη ένταση σε κάποια σχέση τις βραδινές ώρες. Προσέξτε ακόμη και θέματα υγείας, καθώς ο ανάδρομος Άρης βρίσκεται τώρα σε απευθείας τετράγωνο με τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

You may also like

Officia.gr – 2022